Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor zwevend terras vergroten:

Zwevend terras vergroten

Een reeds bestaand zwevend terras vergroot ongeveer 2×3,5 m. Eveneens plaatsen van trap. Momenteel in hout maar mag vervangen worden door iets anders.
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Tervuren (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor zwevend terras vergroten uit heel België:

Heraanleghen tuin (beplanting), houten terras & vijver

Bestaande tuin heraanleggen. Graag 114m² onderhoudsvriendelijke beplanting. Zwevend houten terras van 45m² aanleggen. Houten pad van 13m² langs vijver naar terras aanleggen. Ondiepe vijver, 10cm diepte van 45m² met verlichting, stapstenen en waterval aanleggen. 39m² Kunstgras of ander alternatief aanleggen.

Zwevend terras in metaalconstructie plaatsen

Zwevend terras in metaalconstructie van 4m x 2m plaatsen ter hoogte van zadeldak.

Zwevend terras in metaalconstructie plaatsen

Het huidige terras afbreken en een stevig nieuw zwevend terras in metaalconstructie boven garages maken. In 2 verschillende hoogtes en dieptes zodat de auto's nog in de garages kunnen. en een mooie omheining er rond met schutting langs 2 kanten.

Zwevend terras in tegels plaatsen

Ik zou graag een verhoogd terras willen 1 ste verdiep (terras 7x4). Indien mogelijk willen we weten hoeveel het kost om eronder nog een terras bij te zetten (gelijkvloers) (7x7).

Zwevend terras op eerste verdiep bouwen

We willen graag een klein zonneterras aan onze voorgevel bevestigen (max. 0,60 m diep en 2,50 m lang). Of de constructie enkel in de muur zit of ook op de grond kan steunen valt nog te bepalen. Metaalconstructie op eerste verdiep.

Zwevend terras in metaalconstructie aanleggen

Graag hadden wij een terras in metaalconstructie (palen en draagbalken) willen laten plaatsen . Het bestaand terras met bankarai hout (nu lager gelegen via trap ) moet worden afgebroken alsook betonnen trap en hier zou een nieuwe ondergrond (tegels of gepolierd beton ) moeten worden voorzien . Ook een nieuwe gevelbekleding onder het nieuwe terras voorzien (houten bekleding). Het bestaand terras is ongeveer 5.5 m breed en 4 m lang . Tevens een afloop voorzien voor het onderliggende terras gelijk met de gazon. Op de plaats van de betonnen trap een nieuwe metalen trap van ongeveer 3 meter hoog.

Terras heraanleggen

We willen ons (zwevend) hardhouten terras eventueel door een terras in geïmpregneerde betontegels vervangen (grote tegels). Het hardhout is stuk en kromgetrokken en bijzonder moeilijk in onderhoud. Omdat ons terras op het plat dak van de uitbouw gevestigd is, dienen de tegels door de aanwezige isolatie opnieuw zwevend geplaatst te worden d.m.v. tegeldragers. Het terras is 9x4m

Houten terras heraanleggen

Het gaat om een dakterras. We willen graag ons bestaand zwevend dak renoveren. Momenteel een houten vloer met houten afscherming. Reeds zo aangekocht. Echter, de kwaliteit is niet wat het moet zijn. We beginnen waterschade te krijgen. Graag volledig afbreken van bestaande terras en aanleg van nieuwe, inclusief coating. +/- 15 m² We opteren voor composiet maar als de vakman iets anders aanraadt gaan we zeker zijn advies opvolgen.