Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Winksele te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Winksele.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Winksele of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Winksele die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Winksele:

Oprit aanleggen met grasdallen

Aanleg oprit 5x5x2,5 meter met 2 rijen grasdallen en omringt met boordstenen. Oppervlakte is al 25 à 30 cm uitgegraven.

Kasseilegger voor aanleg oprit

Zoek kasseilegger voor 80 vierkante meter oprit in Herent. Liefst in waaiervorm. Kasseien 9/11 zijn voorradig. Uitgravingen zijn gebeurd. Enkel spli/groes of stabilisé moet gelegd + plaatsen kasseien.

Waaiervormige kasseien leggen

Ben op zoek naar firma die kleine porfier kasseien in waaiervorm kan leggen in Winksele. Oppervlakte ongeveer 7 x 12 meter. Momentele ondergrond chape + betonklinkers. Contact opnemen na 7 december