Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Wolvertem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Wolvertem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Wolvertem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Wolvertem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Wolvertem:

Oprit aanleggen in gepolierde beton

Gepolierde betonvloer aanleggen op oprit van 4m x 5m en aanpalende strook voor huis van 1m x 5m. Momenteel betondals van 0.5m x 0.5m die grotendeels los liggen.

Oprit en terras aanleggen

Oprit en parking aanleggen van 400m². Graag in siergrind. Momenteel stabilisé en grijsgrind. Graag ook boorden.

Oprit + terras aanleggen in gepolierde beton

Ik wil mijn terras en oprit laten aanleggen in gepolierd beton. Totaal opp ongeveer 80m². Betreft verwijderen van de oude oprit en terras in klinkers en gieten van de nieuwe vloer.

Oprit aanleggen in gepolierde beton

Betreffende de aanleg van een oprit en terras achter de woning. terras oppervlakte +- 9m op 3.6m oprit +- 13m op 11m met 2 groene stroken links en rechts van 1m. alsook ophogen dient nog te gebeuren en het inwerken van putdeksels, syfonput, septische, regenwater + filterput en pompput. Tekeningen zijn voorhanden.

Houten balustrade op een dakterras plaatsen

Vakman voor een houten balustrade op een dakterras. Het terras is 5 meter lang en 8 meter breed.

Oprit asfalteren

Graag mijn oprit van 60m² asfalteren .

Plaatsen van een septische put , ...

Plaatsen van een septische put , regenreservoir en aansluitingen en afvoer. Daarna plaatsen van klinkers op de gehele oppervlakte.

Graag had ik van u een offerte gehad ...

Graag had ik van u een offerte gehad voor de heraanleg van een oprit en zijweg langs het huis in te recupereren mozaiek kasseien met nieuwe ondergrond. Dank bij voorbaat.