Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Wommersom te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Wommersom.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Wommersom of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Wommersom die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Wommersom:

Kasseien leggen

Oprit vervangen van klinkers naar kasseien, ongeveer 9m / 4m, allemaal straatkant

Oprit heraanleggen

Momenteel liggen er kiezelstenen op de oprit. Deze zouden wij willen vervangen door kassseien, evt. in combinatie met klinkers. Totale oppervlakte bedraagt ongeveer 100 m².

Aanleggen oprit rond het huis

Bestaande ondergrond: gras en zand. Gevraagd: oprit en rond het huis aanleg betonklinkers (gelijk aan bestaand terras). In totaal ongeveer 170 m².

Heraanleggen oprit

Heraanleggen van bestaande oprit. Momenteel betonklinkers die reeds uitgebroken en verwijdert zijn. Bestaande ondergrond is gemalen beton. Graag blauwgrijze klinkers vierkant of rechthoekig in overleg met vakman. Oppervlakte is 65-70m².

Bodemplaat in klinkers leggen

Wil bodemplaat van 16m² in klinkers voor tuinhuis met eventueel montage van tuinhuis.

Klinkerwerken uitvoeren

Voor een terras aan onze nieuwbouwwoning, die we recent kochten, dient nog een terras aangelegd te worden in waterdoorlatende materialen... maw klinkers of terrastegels (natuursteen, beton) met een .voeggrind dat water doorlaat of composietterrasplanken ... met een breedte van 6m op max 4 m diepte.

Oprit en terras aanleggen

Aanleg nieuwe oprit en verlengde ervan zou het terras moeten worden met materialen in overleg met vakman. Momenteel liggen er klinkers van 30j oud maar die we zelf uitbreken.

Kasseien oprit leggen

Privé toegangsweg naar garage uitgraven, onderfundering aanbrengen plus leggen kassei stenen plaatsen en dichtvoegen Afmetingen : breedte 3.00 m lengte ong 15.00 m

Grasdallen leggen

Een parking van 10m op 50m. Momenteel ligt er kiezel op. Maar bij belasting zakt dit weg. Dus zou ik graag willen overstappen naar grasdallen.

Tegelwerken uitvoeren

Bestaand polierbeton terras opbouwen met tegels, indien mogelijk zonder tegeldragers (maar met Dytra doek). Opp ong 60m².