Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor putdeksels plaatsen:

Putdeksels plaatsen

Ik heb nog 4 leidingsbuizen die van een putdeksel moeten voorzien worden. Het gaat hier om 4 pvc buizen zonder verdere aansluiting. Op het terras achteraan moet er ook nog 1 komen, maar dit is bovenop een reeds opgemetste verhoging (60x60cm), dit zal ook gepollierde beton worden. Alle deksels moeten ook kunnen gevuld worden met gepollierde beton.
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Zemst (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor putdeksels plaatsen uit heel België:

Oprit aanleggen

Bestaande oprit in asfalt uitgraven (2/3 bestaat nog uit asfalt, 1/3 grond/zand). Twee putdeksels dienen opgemetst te worden. Plaatsen van betonnetten boven deze putten. Plaatsen van worteldoek. Plaatsen van boordstenen langs het huis afbakening voor bloemen). Eventueel gele kiezel om oprit mee te bedekken. Betreft ongeveer 120 m²

Gevelplinten plaatsen en oprit aanleggen

Levering en plaatsen van: gevelplinten blauwsteen voor ongeveer 37 lopende meter, 20mm dik, 40cm hoog. Isolatieplaten rondom de woning als basis voor de verlijming van de blauwsteen gevelplinten, ca. 8 – 12mm dik Voor de oprit levering en plaatsen van: Stabilisé, 20 cm dik. Betonklinkers in antraciet zwart van 21 x 11cm voor zo een 55 m². Ook boordstenen voor zo een 30 lopende meter. Ook grondwerken en 3 putdeksels van 60x60cm te plaatsen. Stapstenen in basalt te plaatsen.

Oprit leggen

Ik ben voor de aanleg van mijn oprit op zoek naar iemand met de nodige ervaring. Deze bevindt zich in de laatste fase. Er is reeds een eerste laag stabilisé (toch gemakkelijk 20 cm tot 30cm op sommige plaatsen) aangebracht, dus enkel nog een kleine tweede laag (+/- 2 cm), de boordstenen (hier is plaats voor gelaten) en de klinkers (gerecupereerd van de vorige oprit). Ik mis echter de nodige ervaring, mankracht en infrastructuur (bv. m de resterende stabilisé tot bij mij te krijgen) om dit project zelf af te handelen. Graag uitvoering zo snel mogelijk aangezien men andere verbouwing bij ons komt uitvoeren eind augustus en de oprit moet tegen dan gebruiksklaar zijn (er kan evt. een container op komen te staan). Er dienen ook vier putdeksels te worden “opgemetst” .

Betonklinkers plaatsen en putdeksels aanpassen

Betreft 58 m² betonklinkers bestaande betondallen, boordstenen en funderingen opbreken en afvoeren. Totaal een 29 meter boordstenen nodig. Nieuwe goot van 3 meter. Twee bestaande putdeksels aanpassen aan het nieuwe niveau van de klinkers.

Terras en oprit aanleggen

Een terras en oprit tussen 50 en 100 m² aanleggen . Plaatsen van bestrating betonklinkers 30x20 voor een totaal van 61m² incl :graafwerkplaatsen van stabilliser bedding plaatsen van boordstenen plaatsen. Aanslijpen en aantrillen van klinkers antraciet zwart 30x40 (15,75eur/m²)op maat maken van buizen + plaatsen van putdeksels .

Aanleg oprit met grint en klinkerpad

Oprit enkele extra centimeters uitgraven en afvoeren. Leggen van klinkerpad (+-5m). Plaatsen van 3 putdeksels. Plaatsen van worteldoek. Storten van Dolomiet. Oppervlakte is 7 x 5m plus gangpad.

Aanleg terras in klinkers

Ik wil graag een terras laten aanleggen in klinkers met juist een uitgespaarde boord van 30 cm langs de omheining. Oppervlakte ongeveer 7,50x6,00 m. De begroeiing en de boom moeten verwijderd worden. ook 2 putdeksels te plaatsen.

Aanleggen klinkers

Door de plaatser voorzien: -Plaatsen van 95m2 klinkers -Plaatsen van borduren, zelf chape voorzien voor de borduren. -leveren van kraan (max. 1, 90m breed) voor uitgraven voor een stabilisé van 15cm diep. -plaatsen van 2 putdeksels + 3 palen (voor een hekje) -leveren en plaatsen van stabilise netten -uitgegraafde zand mag ter plekke blijven maar verspreiden over gazon Door de klant voorzien: -95m2 klinkers (15x15x6cm) reeds aanwezig -borduren reeds aanwezig -Stabilisé voorzien voor klant. Levering in 2 keer door Gedimat met vertrager van 4u. -2 putdeksels reeds aanwezig -3 palen en beton voor palen reeds aanwezig. 3. 000 Euro incl. BTW voor de plaatser