Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Zichem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Zichem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Zichem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Zichem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Zichem:

Terras in klinkers aanleggen

Aanleggen van terras van 62 m² in klinkers met afboording. Dichtmaken van open regenwaterput met potten en balken en voorzien van terrasdeksel. Herstellen van afvoerbuis WC.

Klinkerwerken uitvoeren

De huidige oprit is lichtjes verzakt ter hoogte van de bandensporen waardoor het chassis van de wagen steeds de grond raakt bij het binnen-en buitenrijden. In principe kunnen de huidige klinkers behouden blijven na het opbreken van de huidige. 4 op 5 meter.

Plaatsen van betonklinkers en kleiklinkers voor terras 130 m²

Plaatsen van +-130 M² beton kllinkers, en nog 26 m² kleiklinkers boordstenen staan reeds. Dat is voor een terras. De boordstenen zijn er al. Uitgraven is ook al gebeurd.

Klinkers aanleggen voor oprit

Klinkers aanleggen voor de oprit. Totaal van 300 m².

Nieuwe oprit aanleggen met tegels en grondwerken

Tijdelijke oprit te vervangen door nieuwe oprit. Oppervlakte van de oprit is ongeveer 14 meter diep en 6 meter breed. Aanleggen met tegels. Dat moet nog een deel uitgegraven worden.

Aanleg hellingsbeton terras

Ik zou graag hellingsbeton leggen voor een betere afwatering van het bestaande betondek (terras 8 x 3 m), onder de verharding. De hoogte tot aan de waterkering is slechts 13,5 cm, en we voorzien betontegels van 6 cm dik. Met alles wat tussen de betondek en de tegels moet komen, bedraagt de dikte van de laag hellingsbeton aan de buitenkant 0 mm. Is het realistisch, duurzaam? Gaat het niet barsten onder het gewicht van betontegels? Indien deze opstelling doenbaar is, graag uw offerte. Plan te beschikking.