Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Waals-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. U komt in de provincie Waals-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een bestratingswerker of meerdere bestratingswerkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze bestratingswerkers uit Waals-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw bestratingswerker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Waals-Brabant.


Voor een bestratingswerker, goed èn betaalbaar, uit Waals-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een bestratingswerker in Beauvechain, Bierghes, Braine-l'Alleud, Enines, Grez-Doiceau, Hamme-Mille, Helecine, Jodoigne, Nivelles, Oisquercq, Ottignies, Rixensart, Waterloo, Wauthier-Braine, Wavre uit Waals-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij bestratingswerkers voor: renovatie van terrassen appartementsgebouw, aanleggen oprit, pad en terras, oprit met klinkers aanleggen, aanleg terras en oprit en pad rondom huis, terras en oprit in beton aanleggen, aanleggen van terras, terras en bestratingswerken tuinpad klinkers achteraan aan leggen, nivellering speelplaats, oprit heraanleggen, terras aanleggen, oprit kasseien verbeteren, terras in printbeton plaatsen, oprit in betonklinkers aanleggen, pad en betonplaat voor carport, heraanleggen buitentrap naar kelder in klinkers en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke bestratingswerker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Waals-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Waals-Brabant:

maandag 19 september 2016

Aanleg oprit beton

Graag uw beste prijs voor de bestrating van een hellende oprit van ongeveer 35 vierkante meter in uitgewassen beton.
maandag 27 juni 2016

Plaatsen van print of polybeton

Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat de verhardingswerken in onze tuin zou kunnen uitvoeren. Hiervoor zouden we polybeton of printbeton willen gebruiken. Het gaat om een totale oppervlakte van ongeveer 250 m². Is het mogelijk om wat indicatieve prijzen te krijgen hiervoor? Bijkomende vragen: Voeren jullie ook andere tuinwerken uit: grondwerken, keerwanden, trappen in gegoten beton, opkant in beton .. ? Best ter plaatse komen kijken.
vrijdag 8 april 2016

Plaatsen van klinkers

Graag had ik prijs ontvangen voor leveren en plaatsen van grijze klinkers 220 x 110 x1 00 op een legbed van 5 cm zand. Totale oppervlakte: +- 390 m² Uitvoering in mei
zondag 13 maart 2016

Aanleggen van terrassen en oprit

We zouden twee parkeerplaatsen in dolomiet of andere steentjes willen laten aanleggen. Daarnaast willen we ook een houten terras van 3,5 op 4,5 meter. Kunnen jullie ons een offerte bezorgen? We zouden de werken graag zo snel mogelijk laten uitvoeren.
vrijdag 25 september 2015

Voortuin aan te leggen

Graag offert voor het uitgraven, boorstenen leggen, enkele grote tegels van stoep tot voordeur en de rest bedekken met worteldoek en grindstabilistaie/splitplaten. Deze worden dan met donkere grind bedekt. Dit zowel voor als naast het huis.
woensdag 24 juni 2015

Kasseilegger voor aanleg oprit

Wij hebben een tijd geleden kasseien uitgegraven bij een bevriend koppel en zouden deze nu graag voor ons huis laten leggen. Het gaat om een strook van een 2tal meter breed en +/- 15 meter lang... nu ligt er nog een stukje beton + aarde dat nog dient uitgegraven te worden. Ik had graag een idee van de prijs en eventuele beschikbare data om dit te realiseren
maandag 17 november 2014

Plaatsen van klinkers voor oprit

Plaatsen van klinkers van 15x15cm op oprit, ondergrond moet verwijderd worden, klinkers en stabilise zijn reeds besteld. Dit voor ongeveer 90m².
vrijdag 14 november 2014

Terras in gepolieerd beton

Wij zijn een nieuwbouwwoning aan het plaatsen en denken aan een terras in beton (gepolieerd). Het betreft hier ca 40m2 aan de achterzijde van de woning wat we er uit willen laten zien als grote tegels met antislip. Bij voorkeur met wat isolatie. Kunt u ons een vrijblijvende offerte doen en aangeven of dat beton dan gewapend is en welke bijkomende kosten er eventueel zouden zijn. Woning bevind zich in de gemeente Mont Saint Guibert.
zondag 11 mei 2014

Betegeling en bestrating

We hebben +/- 100 m² betegeling aan te leggen, namelijk terras, oprit en toegang naar voordeur. Met aan de voordeur ook een trap. Verder hebben we ook nog +/- 130 m² klinkers aan te leggen voor onze parking en een grote tuintrap.
woensdag 6 december 2006

Jardin légèrement en pente, d'où pelouse ...

Jardin légèrement en pente, d'où pelouse extrêmement humide, nécessité d'un drainage autour du jardin afin de conduire l'eau de pluie (+raccordement ) à l'égoût.
vrijdag 17 juni 2005

- Aanleg oprit 150m² - metsen van muur ...

- Aanleg oprit 150m² - metsen van muur in gevelsteen - aanleggen "bloembak" (15 meter) in beton - evt ook chappen garage - evt aanleg tuinpaden

Partners

Partners van Casius