Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een bestratingswerker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Waals-Brabant, kan u deze hier kiezen: Beauvechain, Bierghes, Braine-l'Alleud, Enines, Grez-Doiceau, Hamme-Mille, Helecine, Jodoigne, Nivelles, Ottignies, Rixensart, Tubize, Waterloo, Wavre, Zetrud-Lumay Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Waals-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Waals-Brabant:

zaterdag 10 november 2018

Terras en parking aanleggen

Het gaat over een parking naast een huis. Eronder zijn al een regenput en een septische put geplaatst. De bedoeling is om dezelfde look als de stoep en het terras erachter te hebben. Terras : namaak kasseien voor terras aan te leggen met een stukje parking. Oppervlakte : 100 m².
dinsdag 4 september 2018

Oprit aanleggen

Ik wil een bestaande oprit laten vervangen. Aanbrengen van afwater roosters. Er moet ook nog een 1trede worden afgebroken aan de rand van de oprit. Plaatsen van blauwe steen waar de trede is afgebroken. Oprit + onder carport. 180 m² ongeveer.
dinsdag 7 augustus 2018

Aanleggen oprit en pad in tegels

Wij willen onze oprit laten her aanleggen. Bedoeling is vooral gelijktrekken en eventueel aanvullen met wat aarde. We denken eraan om kiezels of dolomiet te leggen aangevuld met tegels. Andere ideeën of opties zijn uiteraard bespreekbaar. Oppervlakte van de oprit is ongeveer 70 vierkante meter (ruim geteld). Daarnaast dient er een padje aangelegd te worden van een 11 vierkante meter met tegels, de tegels zijn reeds in ons bezit. Eventueel ook plaatsen van een boord in blauwsteen (van 4 a 5 cm) naast dat paadje.
dinsdag 19 september 2017

Leggen van klinkers voor schuilhokken paarden

Ik zoek een oplossing voor de vloer VOOR de schuilhokken van de paarden, buiten dus. Momenteel is er daar een mengsel van stenen (in het frans "poussier"), maar door het heen en weer lopen van de paarden, + plaats waar ze eten + regen + urine, zijn er meer en meer plassen. Het betreft een oppervlakte van ongeveer 80 m². Denkt u dat klinkers daar een goede oplossing voor zou zijn? De goten van de schuilhokken zijn te klein, het regenwater sijpelt eruit en vormt ook plassen. Deze zouden dus ook vervangen moten worden.
dinsdag 25 april 2017

Stabilisé en klinkers leggen

Parking rond bedrijf aanleggen. Ongeveer 500 m².
maandag 19 september 2016

Aanleg oprit beton

Graag uw beste prijs voor de bestrating van een hellende oprit van ongeveer 35 vierkante meter in uitgewassen beton.
maandag 27 juni 2016

Plaatsen van print of polybeton

Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat de verhardingswerken in onze tuin zou kunnen uitvoeren. Hiervoor zouden we polybeton of printbeton willen gebruiken. Het gaat om een totale oppervlakte van ongeveer 250 m². Is het mogelijk om wat indicatieve prijzen te krijgen hiervoor? Bijkomende vragen: Voeren jullie ook andere tuinwerken uit: grondwerken, keerwanden, trappen in gegoten beton, opkant in beton .. ? Best ter plaatse komen kijken.
vrijdag 8 april 2016

Plaatsen van klinkers

Graag had ik prijs ontvangen voor leveren en plaatsen van grijze klinkers 220 x 110 x1 00 op een legbed van 5 cm zand. Totale oppervlakte: +- 390 m² Uitvoering in mei
zondag 13 maart 2016

Aanleggen van terrassen en oprit

We zouden twee parkeerplaatsen in dolomiet of andere steentjes willen laten aanleggen. Daarnaast willen we ook een houten terras van 3,5 op 4,5 meter. Kunnen jullie ons een offerte bezorgen? We zouden de werken graag zo snel mogelijk laten uitvoeren.
vrijdag 25 september 2015

Voortuin aan te leggen

Graag offert voor het uitgraven, boorstenen leggen, enkele grote tegels van stoep tot voordeur en de rest bedekken met worteldoek en grindstabilistaie/splitplaten. Deze worden dan met donkere grind bedekt. Dit zowel voor als naast het huis.
woensdag 24 juni 2015

Kasseilegger voor aanleg oprit

Wij hebben een tijd geleden kasseien uitgegraven bij een bevriend koppel en zouden deze nu graag voor ons huis laten leggen. Het gaat om een strook van een 2tal meter breed en +/- 15 meter lang... nu ligt er nog een stukje beton + aarde dat nog dient uitgegraven te worden. Ik had graag een idee van de prijs en eventuele beschikbare data om dit te realiseren
maandag 17 november 2014

Plaatsen van klinkers voor oprit

Plaatsen van klinkers van 15x15cm op oprit, ondergrond moet verwijderd worden, klinkers en stabilise zijn reeds besteld. Dit voor ongeveer 90m².
vrijdag 14 november 2014

Terras in gepolieerd beton

Wij zijn een nieuwbouwwoning aan het plaatsen en denken aan een terras in beton (gepolieerd). Het betreft hier ca 40m2 aan de achterzijde van de woning wat we er uit willen laten zien als grote tegels met antislip. Bij voorkeur met wat isolatie. Kunt u ons een vrijblijvende offerte doen en aangeven of dat beton dan gewapend is en welke bijkomende kosten er eventueel zouden zijn. Woning bevind zich in de gemeente Mont Saint Guibert.
zondag 11 mei 2014

Betegeling en bestrating

We hebben +/- 100 m² betegeling aan te leggen, namelijk terras, oprit en toegang naar voordeur. Met aan de voordeur ook een trap. Verder hebben we ook nog +/- 130 m² klinkers aan te leggen voor onze parking en een grote tuintrap.
woensdag 6 december 2006

Jardin légèrement en pente, d'où pelouse ...

Jardin légèrement en pente, d'où pelouse extrêmement humide, nécessité d'un drainage autour du jardin afin de conduire l'eau de pluie (+raccordement ) à l'égoût.
vrijdag 17 juni 2005

- Aanleg oprit 150m² - metsen van muur ...

- Aanleg oprit 150m² - metsen van muur in gevelsteen - aanleggen "bloembak" (15 meter) in beton - evt ook chappen garage - evt aanleg tuinpaden

Partners

Partners van Casius