Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een bestratingswerker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Waals-Brabant, kan u deze hier kiezen: Beauvechain, Bierghes, Braine-l'Alleud, Enines, Grez-Doiceau, Hamme-Mille, Helecine, Jodoigne, Nivelles, Ottignies, Rixensart, Tubize, Waterloo, Wavre, Zetrud-Lumay Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Waals-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Waals-Brabant:

zondag 30 juni 2019

Aanleggen oprit met klinkers

Oprit die momenteel bestaat uit aangedrukte gruis. Er moeten 2 waterafvoer roosters worden voorzien voor de 2 garages. Oprit van 80 à 90 m².
woensdag 27 maart 2019

Pad en oprit aanleggen met klinkerwerken

Klinkers leggen op pad en oprit . Nu ligt er gravier. Totaal 60 m².
zaterdag 10 november 2018

Terras en parking aanleggen

Het gaat over een parking naast een huis. Eronder zijn al een regenput en een septische put geplaatst. De bedoeling is om dezelfde look als de stoep en het terras erachter te hebben. Terras : namaak kasseien voor terras aan te leggen met een stukje parking. Oppervlakte : 100 m².
dinsdag 4 september 2018

Oprit aanleggen

Ik wil een bestaande oprit laten vervangen. Aanbrengen van afwater roosters. Er moet ook nog een 1trede worden afgebroken aan de rand van de oprit. Plaatsen van blauwe steen waar de trede is afgebroken. Oprit + onder carport. 180 m² ongeveer.
dinsdag 7 augustus 2018

Aanleggen oprit en pad in tegels

Wij willen onze oprit laten her aanleggen. Bedoeling is vooral gelijktrekken en eventueel aanvullen met wat aarde. We denken eraan om kiezels of dolomiet te leggen aangevuld met tegels. Andere ideeën of opties zijn uiteraard bespreekbaar. Oppervlakte van de oprit is ongeveer 70 vierkante meter (ruim geteld). Daarnaast dient er een padje aangelegd te worden van een 11 vierkante meter met tegels, de tegels zijn reeds in ons bezit. Eventueel ook plaatsen van een boord in blauwsteen (van 4 a 5 cm) naast dat paadje.
dinsdag 19 september 2017

Leggen van klinkers voor schuilhokken paarden

Ik zoek een oplossing voor de vloer VOOR de schuilhokken van de paarden, buiten dus. Momenteel is er daar een mengsel van stenen (in het frans "poussier"), maar door het heen en weer lopen van de paarden, + plaats waar ze eten + regen + urine, zijn er meer en meer plassen. Het betreft een oppervlakte van ongeveer 80 m². Denkt u dat klinkers daar een goede oplossing voor zou zijn? De goten van de schuilhokken zijn te klein, het regenwater sijpelt eruit en vormt ook plassen. Deze zouden dus ook vervangen moten worden.
dinsdag 25 april 2017

Stabilisé en klinkers leggen

Parking rond bedrijf aanleggen. Ongeveer 500 m².
maandag 19 september 2016

Aanleg oprit beton

Graag uw beste prijs voor de bestrating van een hellende oprit van ongeveer 35 vierkante meter in uitgewassen beton.
maandag 27 juni 2016

Plaatsen van print of polybeton

Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat de verhardingswerken in onze tuin zou kunnen uitvoeren. Hiervoor zouden we polybeton of printbeton willen gebruiken. Het gaat om een totale oppervlakte van ongeveer 250 m². Is het mogelijk om wat indicatieve prijzen te krijgen hiervoor? Bijkomende vragen: Voeren jullie ook andere tuinwerken uit: grondwerken, keerwanden, trappen in gegoten beton, opkant in beton .. ? Best ter plaatse komen kijken.
vrijdag 8 april 2016

Plaatsen van klinkers

Graag had ik prijs ontvangen voor leveren en plaatsen van grijze klinkers 220 x 110 x1 00 op een legbed van 5 cm zand. Totale oppervlakte: +- 390 m² Uitvoering in mei