Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een bestratingswerker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Waals-Brabant, kan u deze hier kiezen: Beauvechain, Bierghes, Braine-l'Alleud, Enines, Grez-Doiceau, Hamme-Mille, Helecine, Jodoigne, Nivelles, Ottignies, Rixensart, Tubize, Waterloo, Wavre, Zetrud-Lumay Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Waals-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Waals-Brabant:

woensdag 24 juni 2020

Gepolierde betonvloer aanleggen

Gepolierde of antraciet gevlinderde betonvloer van 70m² waarvan 20m² 10cm dik en 50m² 15cm dik aanleggen voor terras. Later 150m² GEWONE betonvloer aanleggen.
vrijdag 22 mei 2020

Tegelwerken uitvoeren

Terras van 17.3m² aanleggen. Momenteel gras. Uitgraven ook.
dinsdag 14 april 2020

Heraanleggen van oprit

Bedoeling is opnieuw aanleggen bestaande terras/oprit - 2 delen: oprit/doorgang naar voordeur, terras/doorgang naar achterdeur - totaal 104 m² - vandaag betontegels 40x40x3,5 in mortel/stabilisé op beton (10à15cm) - tussen doorgang naar achterdeur en terras is er kleine trap van drie treden. Reden: de voegen brokkelen uit en we willen iets anders. We moeten nog kiezen tussen natuursteen/betontegels,60x60? Suggesties zijn welkom, liefst niet te gemakkelijk vlekken, gemakkelijk te onderhouden, geen bandensporen, ... De bestaande betegeling moet dus verwijderd worden. De laag beton kan waarschijnlijk blijven.
zaterdag 4 januari 2020

Oprit aanleggen in steentapijt / grasdallen

Graag een parking laten heraanleggen voor 10 parkings met grondverlichting en duidelijk afgebakend van de rest zodat er goed kan geparkeerd worden. opp ongeveer 150-200m². Momenteel betonnen plaat - moet gerenoveerd worden. Beste manier om te onderhouden.
zaterdag 28 december 2019

Terras in gepolierde beton leggen

Afkasting ook voorzien door aannemer. Ongeveer 75 m². Achterkant en zijkant.
zondag 30 juni 2019

Aanleggen oprit met klinkers

Oprit die momenteel bestaat uit aangedrukte gruis. Er moeten 2 waterafvoer roosters worden voorzien voor de 2 garages. Oprit van 80 à 90 m².
woensdag 27 maart 2019

Pad en oprit aanleggen met klinkerwerken

Klinkers leggen op pad en oprit . Nu ligt er gravier. Totaal 60 m².
zaterdag 10 november 2018

Terras en parking aanleggen

Het gaat over een parking naast een huis. Eronder zijn al een regenput en een septische put geplaatst. De bedoeling is om dezelfde look als de stoep en het terras erachter te hebben. Terras : namaak kasseien voor terras aan te leggen met een stukje parking. Oppervlakte : 100 m².
dinsdag 4 september 2018

Oprit aanleggen

Ik wil een bestaande oprit laten vervangen. Aanbrengen van afwater roosters. Er moet ook nog een 1trede worden afgebroken aan de rand van de oprit. Plaatsen van blauwe steen waar de trede is afgebroken. Oprit + onder carport. 180 m² ongeveer.
dinsdag 7 augustus 2018

Aanleggen oprit en pad in tegels

Wij willen onze oprit laten her aanleggen. Bedoeling is vooral gelijktrekken en eventueel aanvullen met wat aarde. We denken eraan om kiezels of dolomiet te leggen aangevuld met tegels. Andere ideeën of opties zijn uiteraard bespreekbaar. Oppervlakte van de oprit is ongeveer 70 vierkante meter (ruim geteld). Daarnaast dient er een padje aangelegd te worden van een 11 vierkante meter met tegels, de tegels zijn reeds in ons bezit. Eventueel ook plaatsen van een boord in blauwsteen (van 4 a 5 cm) naast dat paadje.