Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een bestratingswerker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers.
34 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten bestratingswerker aan met een gemiddelde score van 7,6/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Kortrijk, Menen, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in West-Vlaanderen:

maandag 20 januari 2020

Terras aanleggen in gepolierde beton

Nieuwbouw, dus ruwe aarde momenteel aanwezig. Aanleggen van een terras van 25 m² in gepolierde beton.
vrijdag 17 januari 2020

Gepolierde betonvloer gieten

Ik zou graag mijn terras laten chappen om erna een gepolierde betonvloer te leggen. Het gaat om een oppervlakte van 65 m². Zelf weet ik niet welke dikte dit moet zijn en dergelijke, dus advies is steeds welkom.
zondag 5 januari 2020

Oprit + voetpad aanleggen

We zijn op zoek naar een aannemer voor onze oprit + voetpad rond het tuinhuis. We beogen hiervoor een mengeling te gebruiken van volgende materialen: - Betonklinkers (voornamelijk voor omranding en wat variatie te brengen i/d opp.) - Gepolierde beton en/of XXL betonplaten. Geen tijdsdruk + hulp v/d eigenaar indien toegelaten. 30m² naast huis = 70m² rond tuinhuis = 30m² tot opp = ong 140m²
donderdag 2 januari 2020

Klinkerwerken uitvoeren

Betreft her aanleg met bestaande kleiklinkers. Uithalen, afborstelen en stapelen bestaande klinkers. Uitgraven 12cm stabilisé. Plaatsen van de kleiklinkers met voeg op stabilisé ondergrond + invoegen. Wij zoeken een duurzame oplossing op lange termijn waardoor onze voorkeur uit naar het voegen met een epoxyvoegmiddel of polymeerzand, elastisch en bastand tegen barsten, vuil en onkruid, met mogelijkheid om te reinigen met hoge druk reiniger. De oppervlakte bedraagt 100m² of 180m² afhankelijk van het bedrag.
zondag 29 december 2019

Gepolierde betonvloer leggen

Wij willen onze benedenverdieping in betonvloer. zowel het terras, oprit alsook het woongedeelte. Ook willen we de beton impregneren om kans op vlekken te verkleinen. 150 m².
zaterdag 28 december 2019

Terras en padje in natuursteen leggen

Bestaande betonstenen terras en toegangspad vervangen door een natuurstenen ( totaal +/- 50m²) + betegelen van de garage (+/-30m²)
donderdag 26 december 2019

Oprit aanleggen in klinkers

Alles is reeds uitgebroken en uitgegraven. 290 m² in totaal.
woensdag 25 december 2019

Oprit met siergrind aanleggen

Oprit bestaande uit licht hellend vlak opnieuw aan te leggen. Momenteel liggen er verschillende soorten kiezels. Ik wil hier graag grindmatten met siergrind op laten plaatsen. Het gaat om zo een 150 m².
maandag 23 december 2019

Gepolierde betonvloer gieten

Wensen gepolierde beton met voegen ingeslepen als tegelvorm 1m op 1m. Dit aan de voorzijde van de woning een wandelpad naar de voordeur. Ook een wandelpad en 2 terrassen achteraan de woning. Totaal +/- 65 m².
donderdag 19 december 2019

Gepolierde betonvloer leggen

Gepolierde betonvloer leggen voor een oppervlakte van 90 m².