Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een bestratingswerker of meerdere bestratingswerkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze bestratingswerkers uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw bestratingswerker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in West-Vlaanderen.


Voor een bestratingswerker, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een bestratingswerker in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij bestratingswerkers voor: terrassen in composiet aanleggen, aanleggen oprit, grond afgraven en oprit en terras aanleggen met klinkers, bankirai terras plaatsen, aanleg terras en pad in flagstones, vervanging riolering en heraanleg oprit met klinkers, oprit en terras gieten in beton, aanleggen van tegel oprit, heraanleg bestrating inrit garage, klinkers leggen, renovatie van terrassen appartementsgebouw, aanleggen oprit, pad en terras, aanleg oprit met grint en klinkerpad, dolomiet bovenlaag en oprit verwijderen, bestratingswerken oprit en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke bestratingswerker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in West-Vlaanderen:

woensdag 15 maart 2017

Uitbreken van oprit in asfalt

Een oprit in asfalt uitbreken. 40 m² ongeveer.
zondag 5 maart 2017

Aanleggen van terras

Terras palend aan de woning aan te leggen. Betonnen plateau reeds aanwezig.
zaterdag 25 februari 2017

Oprit heraanleggen

Oprit van 25 m² heraanleggen: Uitgraven bestaande oprit (tegels en kiezels). Afvoerbuis leggen van regenpijp naar gescheiden rioleringsstelsel. Heraanleg oprit met klinkers.
vrijdag 24 februari 2017

Terras aanleggen

* Grootste deel reeds uitgegraven. * Ongeveer helft oprit, helft terras * Nog geen materiaalsoort keuze gemaakt * 3 deksels: voor regenputten en septische put
zondag 19 februari 2017

Voetpad verlagen

Het voetpad dient nog verlaagd te worden alsook de boordstenen. Het betreft een dubbele garage, dus verlagen van ongeveer 10 boordstenen en heraanleg voetpad over die breedte. Bouwvergunning reeds aangevraagd.
dinsdag 7 februari 2017

Vervangen en vergroten van bestaande terras op de 1ste verdieping

Ik ben eigenaar van een appartement op het 1ste verdiep; mijn terras is 70 cm breed en 2 m 50 lang. Ik zou deze graag vergroten met ongeveer 1 m.
zondag 5 februari 2017

Oprit beklinkeren

Ik wil graag ons 2de terras met een pad ernaartoe laten beklinkeren, terras is ongeveer 3m op 3m en een pad van ongeveer 1m50cm breed en 8m lang. Is reeds ondergrond in stabiel en omkadering van borduren. Zou graag de werken laten uitvoeren rond juni.
dinsdag 3 januari 2017

Afbreken van betonnen opritje en terug aanleggen met beton

Oprit moet afgebroken worden en terug aangelegd worden. Oprit is een maand geleden aangelegd door een aannemer maar we kunnen nu niet meer in de garage...... Foto's maken het wel duidelijk. Bedoeling is een zacht oplopende oprit te hebben. Komende donderdag t.e.m. zaterdag zijn we ter plaatse.
woensdag 21 december 2016

Klinkers te plaatsen

Klinkers rond huis plaatsen. Exacte oppervlakte weet ik niet. Graag met vakman te bekijken (materiaal en planning)
maandag 19 december 2016

Grasdallen plaatsen

Wij overwegen onze bestaande parkeerplaatsen (20-tal) te vernieuwen met grasdallen. Momenteel zijn deze voorzien van honingraad met witte kiezelstenen.
maandag 12 december 2016

Buitenpaden/terras en oprit aanleggen (vloeren) in grijze betontegel

Uitvoering in de klassieke grijze betontegel 30x30 - rond nieuwbouwwoning. Ondergrond is deels verhard en zou volgens de architect voldoende zijn. Totale oppervlakte tussen 40 en 70 m²
maandag 5 december 2016

Oprit beklinkeren

Ik wil graag de oprit voor de garage met plaveisel/klinkers bedekken. De afmetingen van oprit zijn 1500 mm * 307 mm. Zij foto bijgevoegd van oprit en model van plaveisel. Andere modelen qua prijs en qualiteit/duurzamheid zijn welkom.
zaterdag 3 december 2016

Aanleggen parkeerplaats in grasdallen

Aanleggen van een Campervan parkeerplaats in grasdallen naast huis. 7m x 3m
zondag 13 november 2016

Printbeton leggen

Graag zou ik mijn oprit leggen in printbeton het gaat om ongeveer 105m²
vrijdag 14 oktober 2016

Gepolierde beton voor oprit en terras

90m² voor het totaal van de oprit, wandelpadje en de terras die op elkaar aansluiten; voorbereiding (uitdelven, bekisten, goten plaatsten) reeds zelf uitgevoerd.
maandag 10 oktober 2016

Uitbreken betonplaat

Een terras met klinkers werd al uitgebroken, nu nog de betonplaat die uitgebroken moet worden en steenpuin wegbrengen. Ong 25m²
donderdag 6 oktober 2016

Aanleg terras in klinkers

Ik wil graag een terras laten aanleggen in klinkers met juist een uitgespaarde boord van 30 cm langs de omheining. Oppervlakte ongeveer 7,50x6,00 m. De begroeiing en de boom moeten verwijderd worden. ook 2 putdeksels te plaatsen.
vrijdag 16 september 2016

Aanleggen oprit en terras

Oprit van 130 m² aan te leggen. Terras van 32 m². Nivelleren van de tuin 120 m² en klaarmaken voor afsluiting te plaatsen.
woensdag 14 september 2016

Aanleggen van terras en oprit in keiklinkers-leggen grasmatten

Huis gebouwd in 2015. Grondwerken reeds gedaan. Aanleg terras en oprit in kleiklinkers (die reeds besteld zijn). Ongeveer zo'n 130 m². Eventueel ook grasmatten leggen, oppervlakte van kleine 100 m².
woensdag 7 september 2016

Heraanleg voetpad en borduren

Heraanleg van voetpad + aanpassen borduren Dit is een 80 lopende meter.
dinsdag 6 september 2016

Herstel oprit

Herstel van losliggende klinkers (3 keer 1m²) en LED-verlichting die gesmolten is. LED-verlichting garage moet ook nagekeken worden.
zaterdag 20 augustus 2016

Aanleg oprit

Graag een offerte voor het aanleggen van een oprit (rijstrook in grastegels beton) naast onze bestaande nieuwbouw (vrijstaand). Lengte afstand straat tot de garage is +/- 20 meter. Momenteel is dit een grasveld, hier moeten dus 2 stroken (voor banden wagen) in komen met lengte +/- 20 meter.
donderdag 7 juli 2016

Oprit + terras hervoegen

Ik wil prijs voor het volledig uitschijven en hervoegen van klinkerwerk rondom het huis (oprit, terras, pad) Deze is betegeld met Kandla Grey.
maandag 27 juni 2016

Betonpuin voor tijdelijke oprit

Wij zijn op zoek naar betonpuin voor een tijdelijke oprit. Oppervlakte: ongeveer 6m x 4m met hoogte van 20cm. Inclusief intrillen. Graag antwoord via e-mail.
zondag 26 juni 2016

Oprit aanleggen

Ik wil een oprit laten aanleggen, gedeeltelijk betontegels en steentjes. Open voor andere suggesties.

Partners

Partners van Casius