Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een bestratingswerker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in West-Vlaanderen:

maandag 12 februari 2018

Betonrot preventief behandelen

Naar aanleiding van een beton onderzoek is vast gesteld dat chloriden aanwezig zijn in het beton van het terras en betonrot kan veroorzaken. Ik zoek een specialist die mij hierbij kan helpen om dit preventief tegen te gaan.
vrijdag 9 februari 2018

Oprit aanleggen met klinkers of kalsei

Oprit aanleggen aan woning.
donderdag 1 februari 2018

Steentapijt aanleggen op oprit

Wij wensen een oprit van 3.5 m op 20 m in steentapijt aan te leggen. Er is ook een optie om ook het terras te laten doen in steentapijt, dan zou het in totaal gaan om zo een 150 m². De stabilisé zal reeds liggen zodat men direct aan het steentapijt kan beginnen.
donderdag 25 januari 2018

Aanleggen oprit onder een carport

Wat voorheen een deel van het grasperk (gewone zandgrond) was in de achtertuin willen we nu als carport aanleggen. Alle hout en dakbedekking daarvoor is reeds aanwezig (wel nog niet geplaatst dus veel ruimte!). Enkel de vloer dient dus nog te worden aangelegd. De oprit onder de carport gaat ongeveer 3m10 op 5m bedragen en dient om een normale wagen te kunnen dragen (1400kg). De toegang tot de achtertuin (20m van de straatkant) is makkelijk toegankelijk, wel kan een zware (brede) vrachtwagen er niet door.
maandag 22 januari 2018

Oprit aanleggen

Afgraven van bestaande grond oprit in gelijke daling, zodoende mogelijkheid te voorzien voor parkeerplaats van 2 wagens na elkaar. Deel van voortuin omzetten in parkeerplaats voor 3e wagen. Aanleg in grind of klinkers afhankelijk van de offerte.
dinsdag 5 december 2017

Oprit in printbeton leggen

Een groot parking complex (360 privatieve garageboxen) dat momenteel uitgevoerd werd met (verzakte) betonstraatklinkers te vervangen in printbeton - oppervlakte 20 m x 6 m (ongeveer 120 m²) De klinkers zijn ingezakt vandaar graag vernieuwen.
zondag 3 december 2017

Oprit aanleggen in gepolierde beton

Ik wil mijn oprit vernieuwen. Nu liggen er kasseien maar ik zou deze zelf uitbreken. De oppervlakte is om en bij 33 m².
vrijdag 24 november 2017

Deksels regenputten aanpassen

Aanpasen deksels regenputten klinkers om en rond deksels, oppervlakte ongeveer 2. 4 x 3. 5 m oprit in klinkers 10 m²
zaterdag 28 oktober 2017

Tuin aanleggen met klinkers

Tuin volleggen met klinkers 10 m op 5 m 20 m boordsteen van 30 cm afgraven van grond plus afvoeren ook drainage voorzien.
donderdag 28 september 2017

Aanleg oprit in printbeton

Wij zouden graag de oprit laten vernieuwen, alsook het deel van de carport. Wij hebben interesse in printbeton.
woensdag 20 september 2017

Herbestraten parking

Voor een werf ben ik op zoek naar een stratenmaker om bestaande parking dicht te straten rond staanders van een 5-tal overkappingen. Werk in uitvoering op korte termijn. Er kan ter plaatse bekeken worden hoeveel werk het is. Aanbieden incl. aanwerken repak/puin/stabilisé. Betonklinkers zijn ter plaatse. Oppervlakte: verschillende vlaktes: 2 m bij 1 m, totaal 30 stuks.
woensdag 20 september 2017

Oprit en terras aanleggen in gepolierde beton

Zou rond mijn huis Ortis venetum 20x20x2. 50 leggen en dit is ongeveer een 50 m². Alles lig klaar lig klaar.
dinsdag 29 augustus 2017

Plaatsen klinkers

Plaatsen 45 m² waterdoorlaatbare klinkers+ 20 m boordstenen van 30 cm.
zondag 20 augustus 2017

Heraanleggen van oprit

De oprit van de straat tot aan de garage moet vernieuwd worden. Materiaal nog niet gekozen. 108 m².
zaterdag 19 augustus 2017

Ingezakte afvoerbuizen oprit herstellen/vervangen

Afvoerbuizen: Van ongeveer 30 meter lang en 2.5 b breedte en zitten onder asfalt. Die is ingezakt , en er zit een breuk in. Nieuwe afvoerbuizen. In de oprit zit ook een mazouttank en een septische put. Best ter plaatse komen kijken.
vrijdag 18 augustus 2017

Betonnen grasdallen plaatsen

Paddock aan te leggen voor paarden in betonnen grasdallen. Het betreft 40 m² betonnen grasdallen. Ondergrond vlak maken voorzien van zand
donderdag 17 augustus 2017

Oprit aanleggen met betonklinkers

Ik wil een oprit met betonklinkers aanlegen. Het is ongeveer 25m. Het is momenteel met gazon.
dinsdag 8 augustus 2017

Oprit en carport aanleggen

Ik wil mijn oprit circa 6 op 3m heraanleggen en er een duurzame carport op plaatsen.
woensdag 26 juli 2017

Asfaltpad vernieuwen

We willen ons asfaltpad vernieuwen met koude asfalt. Ook de oprit voor de auto vertoont enkele putten (ook asfalt) die opnieuw gevuld en effen zouden moeten gemaakt worden . Pad : 1 m breed, 10 tal m lang.
maandag 17 juli 2017

Terras aanbouwen eerste verdieping

We zouden graag op de eerste verdieping een buiten terras hebben zodat we vanuit onze keuken naar buiten kunnen op het terras. Het terras zouden we graag bedekken met tegels dus het zal een soort van waterdichte metalen constructie moeten worden met balustrade en trap naar beneden. Oppervlakte van het te bouwen terras is : 6 meter op 2 meter.
zaterdag 1 juli 2017

Terras in klinkers aanleggen

Er liggen oude betontegels, daarbovenop rubberen tegels van 1mx1m, afvoerputje betekend niets, regenput waar we niet aankunnen. Gewenste werken : terras volledig uitbreken (uitscheppen? ) Nieuwe waterafvoerbuizen (mss roosters steken? ) deksel om regenput te kunnen openen en dan nog werken die we misschien nog over het hoofd hebben gezien. Oppervlakte ongeveer 45 m².
donderdag 29 juni 2017

Heraanleg van verzakte klinkers oprit

Mijn oprit vertoont hier en daar verzakkingen en ik zou die graag wegwerken waardoor de oprit weer mooi effen wordt. Indien mogelijk wil ik de klinkers laten voegen. Lengte van 23 meter op 2.5 meter. Vanaf 1 september graag de werken laten uitvoeren.
zaterdag 10 juni 2017

Terras en oprit aanleggen

Aanleggen van terras van 70m² en opritten/betegeling naast het huis van 230m² Oppervlakte is al ingevoerd met steenslag, tegels zijn al besteld.
woensdag 7 juni 2017

Oprit aanleggen in polierd beton

Voorlopig enkel oprit bij nieuwbouw maar we overwegen ook alle terrassen en paden (ongeveer 100 m²) ook in polierd beton te leggen. Waar moet de betonvloer geplaatst worden? : Oprit Mijn vrije opbouwhoogte is: : Meer dan 7 cm Hoeveel m² betonvloer moet er geplaatst worden? (bij benadering) : 7 m x 7.5 m
dinsdag 2 mei 2017

Oude oprit uitbreken

Uitbraak privé-oprit aan woning.

Partners

Partners van Casius