Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een bestratingswerker of meerdere bestratingswerkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze bestratingswerkers uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw bestratingswerker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in West-Vlaanderen.


Voor een bestratingswerker, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een bestratingswerker in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij bestratingswerkers voor: sportterrein en oprit aanleggen, aanleggen oprit en parking, oprit in printbeton leggen, aanleg oprit in printbeton, gepolierde betonnen vloerplaat leggen, oprit aanleggen, oprit aanleggen in steentapijt, oprit en terras aanleggen in gepolierde beton, gepolierde beton aan leggen, terras en oprit bestraten, herbestraten parking, leggen van klinkers voor schuilhokken paarden, klinkers herleggen oprit, plaatsen dorpel, herstellen van balkon terras en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke bestratingswerker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in West-Vlaanderen:

donderdag 28 september 2017

Aanleg oprit in printbeton

Wij zouden graag de oprit laten vernieuwen, alsook het deel van de carport. Wij hebben interesse in printbeton.
woensdag 20 september 2017

Herbestraten parking

Voor een werf ben ik op zoek naar een stratenmaker om bestaande parking dicht te straten rond staanders van een 5-tal overkappingen. Werk in uitvoering op korte termijn. Er kan ter plaatse bekeken worden hoeveel werk het is. Aanbieden incl. aanwerken repak/puin/stabilisé. Betonklinkers zijn ter plaatse. Oppervlakte: verschillende vlaktes: 2 m bij 1 m, totaal 30 stuks.
woensdag 20 september 2017

Oprit en terras aanleggen in gepolierde beton

Zou rond mijn huis Ortis venetum 20x20x2. 50 leggen en dit is ongeveer een 50 m². Alles lig klaar lig klaar.
dinsdag 29 augustus 2017

Plaatsen klinkers

Plaatsen 45 m² waterdoorlaatbare klinkers+ 20 m boordstenen van 30 cm.
zondag 20 augustus 2017

Heraanleggen van oprit

De oprit van de straat tot aan de garage moet vernieuwd worden. Materiaal nog niet gekozen. 108 m².
zaterdag 19 augustus 2017

Ingezakte afvoerbuizen oprit herstellen/vervangen

Afvoerbuizen: Van ongeveer 30 meter lang en 2.5 b breedte en zitten onder asfalt. Die is ingezakt , en er zit een breuk in. Nieuwe afvoerbuizen. In de oprit zit ook een mazouttank en een septische put. Best ter plaatse komen kijken.
vrijdag 18 augustus 2017

Betonnen grasdallen plaatsen

Paddock aan te leggen voor paarden in betonnen grasdallen. Het betreft 40 m² betonnen grasdallen. Ondergrond vlak maken voorzien van zand
donderdag 17 augustus 2017

Oprit aanleggen met betonklinkers

Ik wil een oprit met betonklinkers aanlegen. Het is ongeveer 25m. Het is momenteel met gazon.
dinsdag 8 augustus 2017

Oprit en carport aanleggen

Ik wil mijn oprit circa 6 op 3m heraanleggen en er een duurzame carport op plaatsen.
woensdag 26 juli 2017

Asfaltpad vernieuwen

We willen ons asfaltpad vernieuwen met koude asfalt. Ook de oprit voor de auto vertoont enkele putten (ook asfalt) die opnieuw gevuld en effen zouden moeten gemaakt worden . Pad : 1 m breed, 10 tal m lang.
maandag 17 juli 2017

Terras aanbouwen eerste verdieping

We zouden graag op de eerste verdieping een buiten terras hebben zodat we vanuit onze keuken naar buiten kunnen op het terras. Het terras zouden we graag bedekken met tegels dus het zal een soort van waterdichte metalen constructie moeten worden met balustrade en trap naar beneden. Oppervlakte van het te bouwen terras is : 6 meter op 2 meter.
zaterdag 1 juli 2017

Terras in klinkers aanleggen

Er liggen oude betontegels, daarbovenop rubberen tegels van 1mx1m, afvoerputje betekend niets, regenput waar we niet aankunnen. Gewenste werken : terras volledig uitbreken (uitscheppen? ) Nieuwe waterafvoerbuizen (mss roosters steken? ) deksel om regenput te kunnen openen en dan nog werken die we misschien nog over het hoofd hebben gezien. Oppervlakte ongeveer 45 m².
donderdag 29 juni 2017

Heraanleg van verzakte klinkers oprit

Mijn oprit vertoont hier en daar verzakkingen en ik zou die graag wegwerken waardoor de oprit weer mooi effen wordt. Indien mogelijk wil ik de klinkers laten voegen. Lengte van 23 meter op 2.5 meter. Vanaf 1 september graag de werken laten uitvoeren.
zaterdag 10 juni 2017

Terras en oprit aanleggen

Aanleggen van terras van 70m² en opritten/betegeling naast het huis van 230m² Oppervlakte is al ingevoerd met steenslag, tegels zijn al besteld.
woensdag 7 juni 2017

Oprit aanleggen in polierd beton

Voorlopig enkel oprit bij nieuwbouw maar we overwegen ook alle terrassen en paden (ongeveer 100 m²) ook in polierd beton te leggen. Waar moet de betonvloer geplaatst worden? : Oprit Mijn vrije opbouwhoogte is: : Meer dan 7 cm Hoeveel m² betonvloer moet er geplaatst worden? (bij benadering) : 7 m x 7.5 m
dinsdag 2 mei 2017

Oude oprit uitbreken

Uitbraak privé-oprit aan woning.
maandag 1 mei 2017

Uitbreken en heraanleggen van oprit

We zouden een stuk van onze oprit willen uitbreken en heraanleggen. Tevens de zijmuurtjes heropmetsen en nog enkele kleine herstellingen van metselwerk buiten uitvoeren. Gedeelte van de oprit ongeveer 3m op 5m die moet herdaan worden.
maandag 1 mei 2017

Graafwerken voor het leggen van een aardgasleiding

Graafwerken op oprit in asfalt volgens de voorschriften van Eandis.
donderdag 27 april 2017

Terras betegelen

Het gaat over het aanleggen van terras, garage en pad rondom het huis. +- 140 m². Stabilise reeds ok. Tegels van 50x50x3cm.
maandag 24 april 2017

Aanleggen van terras in gepolierd beton

Ik zoek een vakman voor wapening, beton, polieren en afwerking (voegen) in tegelvorm. Oppervlakte: +/- 55 m².
vrijdag 21 april 2017

Hervoegen terras

We zoeken dringend een vakman voor het hervoegen van ons natuursteen terras (oppervlakte 108.25 m² , tegels 0,85 x 0. 85 m²)
zaterdag 15 april 2017

Beton gieten en polieren

Het bestaande terras in bankirai van ongeveer 5 x 5 m moet volledig uitgebroken worden en vervangen worden door gepolierd beton. Het terras moet aansluiten bij het raam (5m), het terras is nu verhoogd doordat het op een houten kader ligt en moet ook zo blijven, er moet eveneens rekening gehouden worden met de aanwezigheid van een waterafvoer.
vrijdag 7 april 2017

Kleiklinkers leggen om zandbank dicht te maken

Waar vroeger de zandbank stond moeten nu kleiklinkers gelegd worden. Materiaal is al voorhanden.
woensdag 5 april 2017

Heraanleggen wandelpad

Ik zou graag onze terras heraanleggen met een wandelpad naar ons tuinhuis het gaat hier om 32 m. Oude terras zou al uitgebroken zijn en klaar liggen om stabilisé te plaatsen.
dinsdag 4 april 2017

Uitslijpen voegen terras + oprit

Graag zouden wij de voegen van onze terras en oprit (+-100m2) laten uitslijpen, het gaat over een terras/oprit in candla grey klinkers(14/14) gelegd in halfsteensverband. Graag prijsofferte enkel voor het uitslijpen.

Partners

Partners van Casius