Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een bestratingswerker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers.
29 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten bestratingswerker aan met een gemiddelde score van 7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in West-Vlaanderen:

vrijdag 19 juli 2019

Oprit aan te leggen met klinkers

We wensen een waterdoorlatende oprit. De oppervlakte is 280 m². We zulen zelf graven op de benodigde diepte.
donderdag 18 juli 2019

Heraanleggen van oprit met klinkers

De huidige oprit bestaat uit kasseistenen gelegd in los zand. (15 m² herlegd met stabilise onder) De oprit is tijdens de renovatie van ons huis verschillende keren opengebroken voor het leggen van nieuwe waterleiding, gasleiding, telefoonleiding,... De oprit ligt er dus zeer gehavend bij. Wij wonen nu al een half jaar in ons huis en willen de oprit deze winter eens aanpakken. Het gaat om ongeveer 85 m² en we zouden het liefst klinkers leggen.
donderdag 18 juli 2019

Parking en wandelpad aanleggen in klinkers

Aanleggen parking tussen huis en straat + wandelpad naar voordeur. Ongeveer 70 m².
maandag 8 juli 2019

Parking in dolomiet aanleggen voor 1 wagen

Uitbreiding van de huidige parkeerplaats in dolomiet. Zo creëren we een bijkomende parkeerplaats. Parkeerplaats in dolomiet voor 1 wagen. 12 à 15 m².
woensdag 3 juli 2019

Oprit van 350 m² aanleggen met grindmatten

Het betreft de aanleg van een oprit naar een nieuwbouw waarbij al tot een bepaald niveau al verharding is aangebracht. Er moet nog verharding erbovenop samen met de egalisatie. Wij opteren voor grindmatten met een 'witte' steenslag. Het gaat om zo een 350 m² aan te leggen.
dinsdag 2 juli 2019

Oprit aanleggen met klinkers

Nieuwbouw, waarbij momenteel steenpuin werd gelegd op de plaats waar de oprit dient te komen. Aanleg oprit met klinkers. Oppervlakte : 100 m².
zondag 30 juni 2019

Terrasvloer + ondergrond tuinhuis leggen

Gelijkvloers appartement achtertuin : 33m² terras vloeren + ondergrond gieten voor tuinhuis . Vloeren : betonvloer. Ondergrond in chappe : 3 m op3,5 m.
donderdag 27 juni 2019

Gepolierde betonvloer leggen

Een koer tussen 4 muren van (5m20 x 6m60) Momenteel ligt de helft in betontegels en de rest in zwart zand. 1 regenputdeksel en 1 aalputdeksel. Afwatering via aalput.
woensdag 26 juni 2019

Terras aanleggen in steentapijt

Voor ons terras van ca. 30m² zijn we op zoek naar plaatser van steentapijt. Is voor rijwoning. Terras dus achteraan. Alle materiaal moet wel door de woning. Momenteel ligt er een oude chape. Die vertoont wel wat slijtage waardoor egaliseren waarschijnlijk nodig zal zijn. Terras loopt wel mooi af.
zaterdag 22 juni 2019

Siergrind leggen

Aanvulling 2 ton dolemiet steentjes bij reeds bestaande dolemiet oprit