Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een bestratingswerker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers.
30 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten bestratingswerker aan met een gemiddelde score van 7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in West-Vlaanderen:

dinsdag 21 mei 2019

Sleuf graven voor aansluiting gas

1.graven van sleuf op prive domein minstens 70 cm diep.Levering en plaatsing PVC straalboch van 110cm, 2.plaatsing van een harde gladde wachtbuis diameter 110 voorzien van een trekdraad op privé domein op minimum 60 cm diepte(gemeten van de bovenkant van de buis)en loodrecht op en tot aan de rooilijn.
woensdag 15 mei 2019

Aanleggen oprit

Nieuwbouwwoning. Momenteel ligt er aangestampt steengruis op 10-15 cm onder dorpelhoogte. We willen het stuk naast ons huis in kasseien leggen (45 m²). Het stuk naar de straat toe zal een beetje weggegraven moeten worden daar het steengruis nu gelijk ligt met de straat om het oprijden te vergemakkelijken.
dinsdag 14 mei 2019

Stabilisé leggen voor tuin

ik wil naast mijn huis een strook kunstgras leggen, waar enkel met fietsen zal worden over gereden. Het betreft een 30-tal m². Vraag is om de stabilisé (150kg/m³) te komen leggen. kunstgras doe ik dan wel zelf.
zaterdag 11 mei 2019

Aanleggen van tuinpad

Tuinpad aanleggen met donkere vierkante klinkers. Het tuinpad is reeds uitgegraven en is ongeveer 21m op 60 cm. De regels kunnen we zelf aankopen of kan door de vakman geleverd worden.
maandag 6 mei 2019

Gepolierde betonvloer oprit leggen

Het uitbreken van kassei stenen en plaatsen van gieten beton of geborstelde beton ongeveer 127m2 op oprit.
zondag 5 mei 2019

Putdeksels vervangen

Regenwaterput en septische put waren afgedekt met een betonsteen die onder een 10 à 15 cm aarde en dus ook gras verborgen was. Ik wil deze nu opnieuw laten afdekken.
maandag 29 april 2019

Oprit betegelen met kasseien of klinkers

Wij hadden graag onze oprit volledig laten betegelen met kasseien of klinkers in een duurzaam materiaal. Het betreft een oprit van 30 vierkante meter. Met een haag van 4 meter lang die mag worden verwijderd. De dorpels naar de garage mogen iets worden verhoogd, die zijn wat ingezakt.
maandag 29 april 2019

Terras en oprit aanleggen in blauwsteen

Aanleg terras en oprit. Deze bestaande uit terras circa 35 m² en oprit 60 m² , gezamelijk 95 m². Beide zouden we deze in blauwsteen willen voorzien; stenen van 20×20 of 30×30 cm. Grondwerken moeten nog deels uitgevoerd worden. Terras ligt nu 15 cm dieper op kiezelstenen en oprit ligt op vloerhoogte in kiezelstenen.
zondag 28 april 2019

Terras aanleggen in tegels

Terras laten maken met tegels 60 op 60 cm. Terras is 32 m² en al voorzien van stabilisé. Tegels zouden donker grijs moeten zijn. Ook putdeksel in dezelfde tegels en onzichtbare waterafvoer zou moeten gedaan worden.
vrijdag 26 april 2019

Oprit vernieuwen met klinkers

Wij willen graag onze oprit (helling) voor de garage vernieuwen met nieuwe klinkers (hebben al aangekocht). Nu staat alles wat schots en scheef en wil graag volledig vernieuwen en mooi recht hebben.