Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een bestratingswerker of meerdere bestratingswerkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze bestratingswerkers uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw bestratingswerker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in West-Vlaanderen.


Voor een bestratingswerker, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een bestratingswerker in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij bestratingswerkers voor: aanleggen oprit en terras, terras in hout heraanleggen met stenen, stabilisé en klinkers leggen, aanleggen van de oprit en aanleggen van terras, aanleggen van oprit met kasseien, klinkers leggen - rubber tegels onder speeltuig kinderdagverblijf, aanleggen van oprit en terras, aanleggen oprit en terras, terras / oprit betegelen, aanleggen van terras in gepolierd beton, klinkers leggen oprit en paden, heraanleg oprit, aanleggen oprit, leggen van stabilisé, oude oprit uitbreken en nieuwe aanleggen met klinkers en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke bestratingswerker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in West-Vlaanderen:

donderdag 27 april 2017

Terras / oprit betegelen

Het gaat over het aanleggen van terras, garage en pad rondom het huis. +- 140 m². Stabilise reeds ok. Tegels van 50x50x3cm.
maandag 24 april 2017

Aanleggen van terras in gepolierd beton

Ik zoek een vakman voor wapening, beton, polieren en afwerking (voegen) in tegelvorm. Oppervlakte: +/- 55 m².
vrijdag 21 april 2017

Hervoegen terras

We zoeken dringend een vakman voor het hervoegen van ons natuursteen terras (oppervlakte 108.25 m² , tegels 0,85 x 0. 85 m²)
zaterdag 15 april 2017

Beton gieten en polieren

Het bestaande terras in bankirai van ongeveer 5 x 5 m moet volledig uitgebroken worden en vervangen worden door gepolierd beton. Het terras moet aansluiten bij het raam (5m), het terras is nu verhoogd doordat het op een houten kader ligt en moet ook zo blijven, er moet eveneens rekening gehouden worden met de aanwezigheid van een waterafvoer.
vrijdag 7 april 2017

Kleiklinkers leggen om zandbank dicht te maken

Waar vroeger de zandbank stond moeten nu kleiklinkers gelegd worden. Materiaal is al voorhanden.
woensdag 5 april 2017

Heraanleggen wandelpad

Ik zou graag onze terras heraanleggen met een wandelpad naar ons tuinhuis het gaat hier om 32 m. Oude terras zou al uitgebroken zijn en klaar liggen om stabilisé te plaatsen.
dinsdag 4 april 2017

Uitslijpen voegen terras + oprit

Graag zouden wij de voegen van onze terras en oprit (+-100m2) laten uitslijpen, het gaat over een terras/oprit in candla grey klinkers(14/14) gelegd in halfsteensverband. Graag prijsofferte enkel voor het uitslijpen.
vrijdag 31 maart 2017

Aanleggen van oprit en terras

Ik wil graag onze oprit en terras laten leggen in klinkers ongeveer 110 vierkante meter.
donderdag 23 maart 2017

Aanleg koer en nieuw tuinhuis

Nu is er een wegel en gras, graag wou ik een volledige koer. Achteraan is er een tuinhuis in bakstenen en die zou ik graag groter willen. Graag ook nog een balustrade zodat de dochter niet naar beneden valt richting kelder.
woensdag 15 maart 2017

Uitbreken van oprit in asfalt

Een oprit in asfalt uitbreken. 40 m² ongeveer.
zondag 5 maart 2017

Aanleggen van terras

Terras palend aan de woning aan te leggen. Betonnen plateau reeds aanwezig.
zaterdag 25 februari 2017

Oprit heraanleggen

Oprit van 25 m² heraanleggen: Uitgraven bestaande oprit (tegels en kiezels). Afvoerbuis leggen van regenpijp naar gescheiden rioleringsstelsel. Heraanleg oprit met klinkers.
vrijdag 24 februari 2017

Terras aanleggen

* Grootste deel reeds uitgegraven. * Ongeveer helft oprit, helft terras * Nog geen materiaalsoort keuze gemaakt * 3 deksels: voor regenputten en septische put
zondag 19 februari 2017

Voetpad verlagen

Het voetpad dient nog verlaagd te worden alsook de boordstenen. Het betreft een dubbele garage, dus verlagen van ongeveer 10 boordstenen en heraanleg voetpad over die breedte. Bouwvergunning reeds aangevraagd.
dinsdag 7 februari 2017

Vervangen en vergroten van bestaande terras op de 1ste verdieping

Ik ben eigenaar van een appartement op het 1ste verdiep; mijn terras is 70 cm breed en 2 m 50 lang. Ik zou deze graag vergroten met ongeveer 1 m.
zondag 5 februari 2017

Oprit beklinkeren

Ik wil graag ons 2de terras met een pad ernaartoe laten beklinkeren, terras is ongeveer 3m op 3m en een pad van ongeveer 1m50cm breed en 8m lang. Is reeds ondergrond in stabiel en omkadering van borduren. Zou graag de werken laten uitvoeren rond juni.
dinsdag 3 januari 2017

Afbreken van betonnen opritje en terug aanleggen met beton

Oprit moet afgebroken worden en terug aangelegd worden. Oprit is een maand geleden aangelegd door een aannemer maar we kunnen nu niet meer in de garage...... Foto's maken het wel duidelijk. Bedoeling is een zacht oplopende oprit te hebben. Komende donderdag t.e.m. zaterdag zijn we ter plaatse.
woensdag 21 december 2016

Klinkers te plaatsen

Klinkers rond huis plaatsen. Exacte oppervlakte weet ik niet. Graag met vakman te bekijken (materiaal en planning)
maandag 19 december 2016

Grasdallen plaatsen

Wij overwegen onze bestaande parkeerplaatsen (20-tal) te vernieuwen met grasdallen. Momenteel zijn deze voorzien van honingraad met witte kiezelstenen.
maandag 12 december 2016

Buitenpaden/terras en oprit aanleggen (vloeren) in grijze betontegel

Uitvoering in de klassieke grijze betontegel 30x30 - rond nieuwbouwwoning. Ondergrond is deels verhard en zou volgens de architect voldoende zijn. Totale oppervlakte tussen 40 en 70 m²
maandag 5 december 2016

Oprit beklinkeren

Ik wil graag de oprit voor de garage met plaveisel/klinkers bedekken. De afmetingen van oprit zijn 1500 mm * 307 mm. Zij foto bijgevoegd van oprit en model van plaveisel. Andere modelen qua prijs en qualiteit/duurzamheid zijn welkom.
zaterdag 3 december 2016

Aanleggen parkeerplaats in grasdallen

Aanleggen van een Campervan parkeerplaats in grasdallen naast huis. 7m x 3m
zondag 13 november 2016

Printbeton leggen

Graag zou ik mijn oprit leggen in printbeton het gaat om ongeveer 105m²
vrijdag 14 oktober 2016

Gepolierde beton voor oprit en terras

90m² voor het totaal van de oprit, wandelpadje en de terras die op elkaar aansluiten; voorbereiding (uitdelven, bekisten, goten plaatsten) reeds zelf uitgevoerd.
maandag 10 oktober 2016

Uitbreken betonplaat

Een terras met klinkers werd al uitgebroken, nu nog de betonplaat die uitgebroken moet worden en steenpuin wegbrengen. Ong 25m²

Partners

Partners van Casius