Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een bestratingswerker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers.
33 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten bestratingswerker aan met een gemiddelde score van 7,6/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Kortrijk, Menen, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in West-Vlaanderen:

maandag 6 april 2020

Gepolierde betonvloer leggen

Terras (koer) is 26m2 en bevat 1 afvoerputje 15cm op 15cm (te vervangen met afvoergoot) en een vergaarputje van 30cm op 30cm met 4 aansluitingen rechtstreekse afvoer op riolering. Beton kan gepompt worden over dak of via zijkant.
zondag 5 april 2020

Tegelwerken uitvoeren

Heb een garage In tuin. Rond garage moet terras komen. Er ligt nu gras en paadje naast garage deze moet weg en alles moet gelijk komen met hoogte van garagevloer. Meer dan 100 m².
zondag 5 april 2020

Leggen van steentapijt terras

Aanleggen van een steentapijt voor buiten . het gaat om ongeveer een 60m² .
dinsdag 31 maart 2020

Putdeksels herstellen

Er zijn een aantal ronde putdeksels, maximaal 5, die we graag laten herstellen om geluidshinder te verminderen of uit te sluiten. Deze zorgen voor lawaaihinder aangezien er veel vrachtwagens en auto's passeren.
dinsdag 31 maart 2020

Gepolierde betonvloer gieten

Wij zouden zelf uitbreken en uitgraven riolering plaatsen en netten plaatsen jullie beton gieten en polieren. 160 m² in totaal.
maandag 30 maart 2020

Gepolierde betonvloer gieten oprit

Ik wil mijn oprit (er kan wel geen auto op) en enkele paadjes rond mijn huis in beton laten gieten. De oppervlakte is in totaal ongeveer 50m². Momenteel bestaat de oprit uit verharde aarde.
zondag 29 maart 2020

Gepolierde betonvloer gieten

Een vloer in polybeton voor een tuinhuis. Het zou ongeveer 22m² gaan. Wij zouden dit graag in het donkergrijs hebben. De vrije opbouwhoogte voor de betonvloer is meer dan 10 cm.
vrijdag 27 maart 2020

Tuin volledig heraanleggen

Wij willen onze tuin volledig opnieuw aanleggen. Het gaat om een terras in natuursteen, beplanting rondom en grasmatten. We hebben een uitgetekend plan van tuinarchitect dat geraadpleegd kan worden. Daarin staan alle oppervlaktes genoteerd.
maandag 23 maart 2020

Hervoegen van kasseien oprijlaan

Reinigen en hervoegen van oprit in kasseien met oppervlakte van 100 vierkante meter.
maandag 23 maart 2020

Voegen herdoen tussen buitentegels

Tussen tegels is er voegsel losgekomen. Herstellen voegwerk, los door hoge druk reiniger.