Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een bestratingswerker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers.
31 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten bestratingswerker aan met een gemiddelde score van 7,6/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Kortrijk, Menen, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in West-Vlaanderen:

woensdag 8 juli 2020

Oprit vernieuwen

Oprit van ong. 60m² vernieuwen. Momenteel 2 verschillende kleuren klinkers die moeten uitgebroken worden. Graag klinkers of plaveien in warme grijze tint. Ook oprit opvoegen zodat er geen onkruid meer door komt.
zondag 5 juli 2020

Lokaliseren en herstellen van lekkage onder dakterras

Dakterras van 20m² vernieuwen wegens lekkages in kamer. Momenteel ligt er vermoedelijk chape. Terras van 10m² beneden vernieuwen.
zondag 5 juli 2020

Betonnen buitentrap bekleden met natuursteen

Betonnen buitentrap van 5 treden bekleden met natuursteen of eventueel polijsten.
zaterdag 4 juli 2020

Uitrit verbreden en afwerken

Bestaande uitrit 0.9m verbreden met koudasfalt. Volledige oprit van 3.3m x 14m overlagen. 80m² beklinkeren.
vrijdag 3 juli 2020

Terras in gepolierde beton leggen

Terras van 7.2m x 4m aanleggen in gepolierd beton. Nieuwbouwwoning.
dinsdag 30 juni 2020

Klinkerwerken uitvoeren

Oprit van 170m² beklinkeren. Momenteel ligt er steenslag. Liefst Kadla Grey klinkers.
maandag 29 juni 2020

Gepolierde betonvloer aanleggen

Gepolierde betonvloer van 37.8m² aanleggen als ondergrond voor carport en berging. Gepolierde betonvloer van 42.4m² aanleggen als ondergrond voor terras. Gepolierde betonvloer van 16.7m² aanleggen als ondergrond voor overdekt terras. Dus in totaal gaat het over een opp. van 96.37m². Graag een naturel grijze kleur met een dikte van 15cm met bewapeningsnetten van diameter 8.
maandag 29 juni 2020

Terras in gepolierde beton gieten

Gepolierde betonplaat van 6m x 4m gieten (Terras van 5m x 4m en betegelde strook van 1m x 4m). Momenteel op terras bankirai die moet uitgebroken worden. Tegels uitbreken.
dinsdag 23 juni 2020

Tegels binnen vernieuwen en terras uitbouwen met dezelfde tegels

Bestaande tegels binnen in woning uitbreken en nieuwe plaatsen. Terras uitbouwen met dezelfde tegels als binnen. Totale opp. bedraagt ong. 70m². Terras zweeft ong. 1m boven grond.
dinsdag 23 juni 2020

Gepolierde beton leggen als terras

Bestaande betonnen fundering van 3m x 8m uitbreiden met een strook van 1m x 8m. Op die fundering van 4m x 8m gepolierde beton aanbrengen van 13cm dik. In de gepolierde betonvloer de 'voegen' aanbrengen van de 'tegels'. Bedoeling is dat daar ook een tuinhuis op komt.