Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een bestratingswerker of meerdere bestratingswerkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze bestratingswerkers uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw bestratingswerker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in West-Vlaanderen.


Voor een bestratingswerker, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een bestratingswerker in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij bestratingswerkers voor: bouwen terras op metalen constructie met glazen omranding, oprit en terras in klinkers aanleggen, verhoging van zijterras naar niveau hoofdterras, terras in printbeton leggen, oprit en carport aanleggen, terras aanbouwen eerste verdieping, oprit aan te leggen en betegelen, oprit in klinkers aanleggen, oprit van garage aanleggen, bestaande oprit heraanleggen in klinkers, aanleg van terras en paden, aanleggen van oprit in klinkers, pprit en voetpad betegelen, heraanleggen oprit en riolering nakijken, leggen van klinkers in paardenstal en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke bestratingswerker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in West-Vlaanderen:

dinsdag 8 augustus 2017

Oprit en carport aanleggen

Ik wil mijn oprit circa 6 op 3m heraanleggen en er een duurzame carport op plaatsen.
woensdag 26 juli 2017

Asfaltpad vernieuwen

We willen ons asfaltpad vernieuwen met koude asfalt. Ook de oprit voor de auto vertoont enkele putten (ook asfalt) die opnieuw gevuld en effen zouden moeten gemaakt worden . Pad : 1 m breed, 10 tal m lang.
maandag 17 juli 2017

Terras aanbouwen eerste verdieping

We zouden graag op de eerste verdieping een buiten terras hebben zodat we vanuit onze keuken naar buiten kunnen op het terras. Het terras zouden we graag bedekken met tegels dus het zal een soort van waterdichte metalen constructie moeten worden met balustrade en trap naar beneden. Oppervlakte van het te bouwen terras is : 6 meter op 2 meter.
zaterdag 1 juli 2017

Terras in klinkers aanleggen

Er liggen oude betontegels, daarbovenop rubberen tegels van 1mx1m, afvoerputje betekend niets, regenput waar we niet aankunnen. Gewenste werken : terras volledig uitbreken (uitscheppen? ) Nieuwe waterafvoerbuizen (mss roosters steken? ) deksel om regenput te kunnen openen en dan nog werken die we misschien nog over het hoofd hebben gezien. Oppervlakte ongeveer 45 m².
donderdag 29 juni 2017

Heraanleg van verzakte klinkers oprit

Mijn oprit vertoont hier en daar verzakkingen en ik zou die graag wegwerken waardoor de oprit weer mooi effen wordt. Indien mogelijk wil ik de klinkers laten voegen. Lengte van 23 meter op 2.5 meter. Vanaf 1 september graag de werken laten uitvoeren.
zaterdag 10 juni 2017

Terras en oprit aanleggen

Aanleggen van terras van 70m² en opritten/betegeling naast het huis van 230m² Oppervlakte is al ingevoerd met steenslag, tegels zijn al besteld.
woensdag 7 juni 2017

Oprit aanleggen in polierd beton

Voorlopig enkel oprit bij nieuwbouw maar we overwegen ook alle terrassen en paden (ongeveer 100 m²) ook in polierd beton te leggen. Waar moet de betonvloer geplaatst worden? : Oprit Mijn vrije opbouwhoogte is: : Meer dan 7 cm Hoeveel m² betonvloer moet er geplaatst worden? (bij benadering) : 7 m x 7.5 m
dinsdag 2 mei 2017

Oude oprit uitbreken

Uitbraak privé-oprit aan woning.
maandag 1 mei 2017

Uitbreken en heraanleggen van oprit

We zouden een stuk van onze oprit willen uitbreken en heraanleggen. Tevens de zijmuurtjes heropmetsen en nog enkele kleine herstellingen van metselwerk buiten uitvoeren. Gedeelte van de oprit ongeveer 3m op 5m die moet herdaan worden.
maandag 1 mei 2017

Graafwerken voor het leggen van een aardgasleiding

Graafwerken op oprit in asfalt volgens de voorschriften van Eandis.
donderdag 27 april 2017

Terras betegelen

Het gaat over het aanleggen van terras, garage en pad rondom het huis. +- 140 m². Stabilise reeds ok. Tegels van 50x50x3cm.
maandag 24 april 2017

Aanleggen van terras in gepolierd beton

Ik zoek een vakman voor wapening, beton, polieren en afwerking (voegen) in tegelvorm. Oppervlakte: +/- 55 m².
vrijdag 21 april 2017

Hervoegen terras

We zoeken dringend een vakman voor het hervoegen van ons natuursteen terras (oppervlakte 108.25 m² , tegels 0,85 x 0. 85 m²)
zaterdag 15 april 2017

Beton gieten en polieren

Het bestaande terras in bankirai van ongeveer 5 x 5 m moet volledig uitgebroken worden en vervangen worden door gepolierd beton. Het terras moet aansluiten bij het raam (5m), het terras is nu verhoogd doordat het op een houten kader ligt en moet ook zo blijven, er moet eveneens rekening gehouden worden met de aanwezigheid van een waterafvoer.
vrijdag 7 april 2017

Kleiklinkers leggen om zandbank dicht te maken

Waar vroeger de zandbank stond moeten nu kleiklinkers gelegd worden. Materiaal is al voorhanden.
woensdag 5 april 2017

Heraanleggen wandelpad

Ik zou graag onze terras heraanleggen met een wandelpad naar ons tuinhuis het gaat hier om 32 m. Oude terras zou al uitgebroken zijn en klaar liggen om stabilisé te plaatsen.
dinsdag 4 april 2017

Uitslijpen voegen terras + oprit

Graag zouden wij de voegen van onze terras en oprit (+-100m2) laten uitslijpen, het gaat over een terras/oprit in candla grey klinkers(14/14) gelegd in halfsteensverband. Graag prijsofferte enkel voor het uitslijpen.
vrijdag 31 maart 2017

Aanleggen van oprit en terras

Ik wil graag onze oprit en terras laten leggen in klinkers ongeveer 110 vierkante meter.
donderdag 23 maart 2017

Aanleg koer en nieuw tuinhuis

Nu is er een wegel en gras, graag wou ik een volledige koer. Achteraan is er een tuinhuis in bakstenen en die zou ik graag groter willen. Graag ook nog een balustrade zodat de dochter niet naar beneden valt richting kelder.
woensdag 15 maart 2017

Uitbreken van oprit in asfalt

Een oprit in asfalt uitbreken. 40 m² ongeveer.
zondag 5 maart 2017

Aanleggen van terras

Terras palend aan de woning aan te leggen. Betonnen plateau reeds aanwezig.
zaterdag 25 februari 2017

Oprit heraanleggen

Oprit van 25 m² heraanleggen: Uitgraven bestaande oprit (tegels en kiezels). Afvoerbuis leggen van regenpijp naar gescheiden rioleringsstelsel. Heraanleg oprit met klinkers.
vrijdag 24 februari 2017

Terras aanleggen

* Grootste deel reeds uitgegraven. * Ongeveer helft oprit, helft terras * Nog geen materiaalsoort keuze gemaakt * 3 deksels: voor regenputten en septische put
zondag 19 februari 2017

Voetpad verlagen

Het voetpad dient nog verlaagd te worden alsook de boordstenen. Het betreft een dubbele garage, dus verlagen van ongeveer 10 boordstenen en heraanleg voetpad over die breedte. Bouwvergunning reeds aangevraagd.
dinsdag 7 februari 2017

Vervangen en vergroten van bestaande terras op de 1ste verdieping

Ik ben eigenaar van een appartement op het 1ste verdiep; mijn terras is 70 cm breed en 2 m 50 lang. Ik zou deze graag vergroten met ongeveer 1 m.

Partners

Partners van Casius