Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een bestratingswerker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem, Zwevegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in West-Vlaanderen:

zaterdag 16 juni 2018

Sleuf graven voor aansluiting water

1) sleuf graven 70 cm diep vanaf rooilijn tot garage, 60 meter ver in bosgrond + put naast garage (max 1 m x 1 m x 1 m). 2) eventueel boren van gat door muur/beton van binnen naar buiten garage (45 graden), diameter ongeveer 65 mm.
maandag 11 juni 2018

Strook betonklinkers leggen

Strook van 7 m lang en +/- 1 m breed te betegelen met onze recuperatie betonklinkers. Afboording met 7m boorsteen. Er is 1 klinkerdeksel van 30/30 nodig (of ander type deksel) bovenop een controleput voor de afvoer van het regenwater. Waarschijnlijk 1 kubiek stabilisé. De werken zijn bereikbaar via de zijkant en achterzijde huis. Dit werk is dringend omdat andere werken als het plaatsen van een plint en crepi wachten tot dit achter de rug is.
woensdag 6 juni 2018

Klinkers aanleggen voor pad rondom huis

Klinkers aanleggen voor rondom het huis 260 m² aan te leggen. Ook nog grondwerken uitgraven, stabilise en betonklinkers plaatsen.
maandag 4 juni 2018

Oprit herstellen

De bovenlaag van de oprit brokkelt door water/vries steeds verder af en er vertonen zich ondiepe putten waar water in blijft staan. 80 - 85 m².
woensdag 30 mei 2018

Stabilisé plaatsen voor terras en oprit

Aanleggen van +- 55 m² stabilise voor terras, pad en oprit van 15 cm dikte, dus zo een 8 à 9 m³. Boordstenen zullen reeds geplaatst zijn.
vrijdag 25 mei 2018

Asfalteren van oprit

Er ligt op onze oprit reeds 20 jaar een asfaltlaag met een nogal grove korreling zodanig dat na zoveel jaren de korrels loskomen. Graag de laag vernieuwen of bewerken tot een fluisterende asfaltlaag. Het gaat over een totale oppervlakte van 80m²
donderdag 24 mei 2018

Oprit opnieuw asfalteren

Toplaag asfalt opleggen er zijn geen oneffenheden. De totale oppervlakte van de oprit is 50m²
zondag 20 mei 2018

Sleuf graven en terug dichten voor aardgasaansluiting

De afstand stoep tot aan de voorgevel is 5 meter, dit zou moeten voorzien worden van een PVC buis met 110 diameter. In het gebouw een vochtwerende multiplex van 1. 8cm dik... voor de multiplex kan ik zelf eventueel voorzien, graag hier ook professionele opinie. De sleuf is niet breed en er loop volgens de vorige eigenaars wel een waterleiding onder.
donderdag 17 mei 2018

Terras afwerking rondom zwembad

Terras afwerking rondom zwembad (7 x 3. 5 meter). Het zwembad steekt aan beide kanten boven de grond uit, dit moet geëgaliseerd worden. Daarnaast moet ook een betonbandje gestort worden. Omringende grond moet geëgaliseerd worden met zand, vervolgens betegeld met 50 x 50 x 2 cm tegels (zijn al aangeschaft). Het betreft een kleigrond. Goed bereikbaar met een 'Bobcat' bijvoorbeeld.
donderdag 10 mei 2018

Gepolierde beton voor terras en oprit leggen

Wij willen rond onze nieuwbouwwoning beton gieten. Dat is voor gepolierde betonvloer te leggen. Ongeveer 160 m², is voor terras en oprit.
woensdag 9 mei 2018

Oprit met klinkers aanleggen

Oprit aanleggen van 200 m². Aanleggen moet met klinkers.
woensdag 9 mei 2018

Parking klinkers aanleggen

Aanleg parking van 2400m² in betonklinkers. Grondwerken worden reeds voorzien. Er dient dus enkel geleverd en geplaatst te worden. Locatie is makkelijk toegankelijk.
donderdag 3 mei 2018

Oprit heraanleggen en boordsteen plaatsen

Bestaande oprit in dalles uitbreken ( 21 m²) en natuurstenen oprit leggen aan 1 zijde over een afstand van 6 lopende meters boordsteen aanbrengen ter bescherming van ernaast gelegen grint pleintje.
woensdag 18 april 2018

Aanleg van oprit met kasseien

Vakman voor het aanleggen van oprit in kasseien, oppervlakte tussen 50 - 100 m².
donderdag 12 april 2018

Asfalteren van oprit

Asfalteren van een oprit. Ook nog uitgraven , dit is een extra oprit naar het huis.
dinsdag 10 april 2018

Nieuwe oprit aanleggen in klinkers

Wij hebben een vrijstaande woning en willen graag een nieuwe oprit laten leggen. 10 op 3 meter. In klinkers.
zondag 8 april 2018

Oprit heraanleggen

We willen een nieuwe oprit laten betegelen. 150 m². Materiaal aan te kopen door vakman (liefst blauwsteen). Voorbereidende werken uit te voeren door vakman.
zondag 8 april 2018

Herleggen van klinkers en plaatsen van nieuwe roestvrije deksels

Bij het ontstoppen van de riolering hebben wij klinkers moeten opbreken vermits de deksels van de toezichtputten vastgeroest waren. Er dienen 5 nieuwe roestvrije deksels gelegd worden en de opgebroken klinkers dienen herplaatst te worden.
woensdag 4 april 2018

Klinkers aanleggen voor terras en oprit en grondwerken uitvoeren

Het gaat om een terras achteraan het huis, heel goed toegankelijk, opzij een dam en dan vooraan oprit. Ongeveer 77 m². Enkel de oprit ligt er al chape. Graag ter plaatse komen komen kijken. Er moeten ook grondwerken gebeuren.
woensdag 4 april 2018

Asfalteren van een oprit

Zou zelf klinkers uitbreken en dus zoveel mogelijk zelf voorbereiden. Oppervlakte van 200 m².
woensdag 4 april 2018

Klinkers leggen voor de oprit

Oprit aanleggen met klinkers, dit voor zo een 45 m². Grondwerken moeten nog plaatsvinden.
dinsdag 3 april 2018

Asfalt gieten voor oprit

Er ligt nu steenslag en grave op onze oprit maar hier moet asfalt komen. Dit is zo een 65 m².
dinsdag 3 april 2018

Openbreken oprit voor aansluiting aardgas en oprit heraanleggen

Wij moeten een sleuf graven van ongeveer 5 meter lang en 70cm diep + een put van 1x1m voor de aansluiting van aardgas. Dit is onder onze oprit die momenteel met asfalt is bedekt. De mazouttank zit ook onder de oprit. Daarna wou onze oprit opnieuw moeten betegeld worden met blauwe hardsteen. Oprit is ongeveer 25 m².
maandag 2 april 2018

Asfalteren van een oprit

Asfalteren van een oprit. Oppervlakte 7,5 M breed lengte 3 a 4 meter. Ligt klaar.
zondag 1 april 2018

Asfalteren deel oprit

Een stuk asfalt bijplaatsen van 3 meter op 5.

Partners

Partners van Casius