Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Anzegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Anzegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Anzegem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Anzegem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Anzegem:

Gepolierde betonvloer plaatsen

De bedoeling is om ons terras en wandelpaden + garage in polier beton te laten gieten. 50 -100 m² Een afwatering moet ook nog worden geplaatst. Graag hadden we er ook groeven ingezaagd gezien zodat we een tegel look bekomen.

Oprit asfalteren

De totale oppervlakte bedraagt ongeveer 275 vierkante meter. Er is een bestaande betonlaag die moet vervangen worden. Er zijn afvoergoten in het beton en er is eveneens een rail gemonteerd op het beton voor een schuifpoort.

Leggen van oprit met klinkers

Ik wil graag mijn oprit laten leggen met klinkers. Nu 280 m2 later tot 500 m2. Vierkante betonklinkers van 15 op 15 muisgrijs in line getrommeld 6 cm dik. Vraag hoeveel per vierkante meter voor de voorbereidende werken ( grondwerken, ligt al gedeeltelijk breekzand onder, stabilise leggen, aantrillen, klinkers leggen waarvan de prijs 8 à 9 euro de m2, boorstenen plaatsen, gootjes op zijkant voor afwatering, zand erop .... )hoe dik moet de stabilise liggen? Overal ruimte om met kraan op te rijden. Adresgegevens bij afspraak