Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Assebroek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Assebroek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Assebroek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Assebroek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Assebroek:

Oprit aanleggen met klinkers

We willen graag klinkers laten leggen naar onze voordeur. Het betreft een oppervlakte van ongeveer 14 tal m. De bestaande tegels kunnen we zelf verwijderen of laten we liggen in overleg met u.

Terras aanleggen in steentapijt

Voor ons terras van ca. 30m² zijn we op zoek naar plaatser van steentapijt. Is voor rijwoning. Terras dus achteraan. Alle materiaal moet wel door de woning. Momenteel ligt er een oude chape. Die vertoont wel wat slijtage waardoor egaliseren waarschijnlijk nodig zal zijn. Terras loopt wel mooi af.

Terras vernieuwen

Uitbreken en vernieuwen terras ongeveer 15 m².Nu liggen er kleine tegels. Vervangen door mooie grote tegels.

Hervoegen van een oprit

Ik heb een oprit liggen in klinkers, en wens deze te laten uitvoegen en hervoegen. Hervoegen zodat er geen onkruid meer tussen de klinkers kan. Totale oppervlakte om en bij de 225 m²

Heraanleg terras,zijpad en voorplaats

Wij zouden graag onze bestaand terras vernieuwen en uitbreiden, alsook het pad langs de woning en de oppervlakte voor het huis. Alles samen zou dit ongeveer 80m2 moeten zijn. De leidingen die naar de straat toe zijn aangesloten zijn ook aan vernieuwing toe.