Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Beernem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Beernem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Beernem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Beernem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Beernem:

Gepolierde betonvloer leggen

Wij willen onze benedenverdieping in betonvloer. zowel het terras, oprit alsook het woongedeelte. Ook willen we de beton impregneren om kans op vlekken te verkleinen. 150 m².

Oprit aanleggen met grasdallen

Onze oprit is een gravé-wegel van een kleine 500m lang. Putten blijven steeds maar terugkomen. We zijn op zoek naar een duurzame oplossing.

Aanleggen van terras

Terras palend aan de woning aan te leggen. Betonnen plateau reeds aanwezig.

Terras in polybeton

Het betreft de uitvoering van ons terras in (witte? ) polybeton, zo'n 25m².

Aanleg achtertuin

De oppervlakte is ongeveer 80 vierkante meter. We dachten aan een terras in grote tegels. Er moet een goede afwatering voorzien worden gezien de tuin volledig is omgeven door betonplaaten tot op een hoogte van ongeveer 30cm.

Vernieuwing van oprit

Oprit , voetpad en muurtjes renoveren. Uitvoering in klinkers? of ander materiaal. Ongeveer 35 vierkante meter.