Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor aanleg achtertuin:

Aanleg achtertuin

De oppervlakte is ongeveer 80 vierkante meter. We dachten aan een terras in grote tegels. Er moet een goede afwatering voorzien worden gezien de tuin volledig is omgeven door betonplaaten tot op een hoogte van ongeveer 30cm.
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Beernem (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanleg achtertuin uit heel België:

Nivelleren van grond + aanleg kunstgras

Zouden graag onze achtertuin laten soigneren met kunstgras. De grond zou nog moeten genivelleerd worden en wij kiezen voor kunstgras. De tuin is ongeveer 6x4 meter. De rest van de tuin is reeds afgewerkt. We zijn nog op zoek naar een relatief klein tuinhuis omdat het onze op instorten staat. Voor de grootte komt u best eens langs.

Aanleg petanquebaan in tuin

Het aanleggen van een petanquebaan in de achtertuin. Lengte +/- 15M, breedte +/- 3M. Nivelleringswerken uitvoeren - ligt nu gazon en beplanting (die mogen eruit). Ook verlichting plaatsen (elektriciteitsleidingen liggen reeds achterin de tuin).

Heraanleggen achtertuin

We willen onze achtertuin renoveren. Er komt een schutting, totaal 12 lopende meter en hoogte van 2 meter . Er moet grond aangevoerd worden ongeveer 24m³ (kubbeke). Om de achtertuin te nivelleren en klaar te maken voor de aanleg van terras, ongeveer 74m². Als materiaal voor het terras zouden we graag tegels laten leggen.

Aanleggen voor- en achtertuin + afsluiting + grondwerken

Aanleg van voor- en achtertuin (+/- 200 vierkante meter): egaliseren van grond, aanleg oprit en pad naar voordeur en langs het huis, aanleg terras, achter- en zijtuin afsluiting met draad en klein gedeelte met hout (privacy). Aanleg pad en oprit in klinkers.

Plaatsing schutting en aanleg terras

We willen onze achtertuin heraanleggen via wegdoen van planten en een boom, plaatsing van een houten schutting (30m) en aanleg terras (75m2). Terras : met tegels Schutting: houten panelen en liefst met verlichting.

Grasmatten leggen + borderafscheiding plaatsen voor achtertuin

Aanleg nieuwe gazon met grasmatten + plaatsen scheiding tussen border en gazon border = ongeveer 17m x 0.6m aan weerszijden gazon = ongeveer 17m x 4.8m ( +-70m2) Tussen gazon en border dient een afscheiding te komen Lichte egalisatie waarschijnlijk ook nodig Rijwoning dus alles via gang en keuken

Complete tuinaanleg voor nieuwbouw woning

Graag een tuinontwerp en aanleg voor onze nieuwbouw woning, zowel voortuin (+/- 15 m²) en achtertuin (+/- 120 m²). In achtertuin circa 40 m² bestrating met ruim grasveld en een gedeelte voor moestuin. Aan de achterzijde aan 2 zijde van 17 meter lengte een afsluiting (mag zowel draadafsluiting met privacy of een houten schutting zijn) .

Achtertuin aanleggen met gras, boomstronkjes en terras

Graafwerken ,aanleg nieuw gras +boomstronkjes uithalen+- 80 m². Houten terras aanleggen +-70m² Tegels plaatsen op bestaande tegels en klinkers +- 80 m² Materiaal eventueel via de vakman aankopen