Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Deerlijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Deerlijk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Deerlijk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Deerlijk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Deerlijk:

Gepolierde betonvloer aanleggen

Gepolierde betonvloer van 37.8m² aanleggen als ondergrond voor carport en berging. Gepolierde betonvloer van 42.4m² aanleggen als ondergrond voor terras. Gepolierde betonvloer van 16.7m² aanleggen als ondergrond voor overdekt terras. Dus in totaal gaat het over een opp. van 96.37m². Graag een naturel grijze kleur met een dikte van 15cm met bewapeningsnetten van diameter 8.

Oprit aanleggen in klinkers

Momenteel ligt er een grave oprit graag zouden wij zo snel mogelijk een volwaardige oprit wensen. Oprit tussen de 10 - 50 vierkante meter.

Graafwerken uitvoeren voor gasaansluiting

Het betreft een bestaande woning, aldus dient de oprit ( klinkers) deels worden opengelegd en zorgvuldig terug gelegd te worden is voor een voorbereiding van de gasaansluiting. Deeltje van de oprit. Lengte oprit =15 m

Klinkers aanleggen voor pad rondom huis

Klinkers aanleggen voor rondom het huis 260 m² aan te leggen. Ook nog grondwerken uitgraven, stabilise en betonklinkers plaatsen.

Parking klinkers aanleggen

Aanleg parking van 2400m² in betonklinkers. Grondwerken worden reeds voorzien. Er dient dus enkel geleverd en geplaatst te worden. Locatie is makkelijk toegankelijk.

Oprit beklinkeren

Ik wil graag de oprit voor de garage met plaveisel/klinkers bedekken. De afmetingen van oprit zijn 1500 mm * 307 mm. Zij foto bijgevoegd van oprit en model van plaveisel. Andere modelen qua prijs en qualiteit/duurzamheid zijn welkom.

Plaatsen van klinkers voor padje en terras

Plaatsen van klinkers voor terras en padje : Bespreekbaar met de vakman. Rondom tuinhuis klinkers met aansluitend terras ongeveer 30 vierkante meter.