Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor aanleggen terras en oprit:

Aanleggen terras en oprit

66 m² terras in keramische blauwsteen en 115 m² oprit in grijze betonklinkers . Nu ligt de oprit in asfalt en terras in deels tegels en asfalt.
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Eernegem (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanleggen terras en oprit uit heel België:

Tuin verhogen, terras en kunstgras aanleggen

We willen de achtertuin niveleren en verhogen met circa 10cm. We schatten de tuin op een 40m². Elke muur heeft een andere afmeting. We willen aan de inkom een betonnen terras gemaakt met mallen en de rest van de tuin in kunstgras. Dit terras zou een 15m² groot moeten zijn.

Aanleggen composiet terras

Bestaand zwembad nu met tegels. Verwijderen tegels en plaatsten houten of composiet terras.

Heraanleggen terras in betonlook

Graag willen we ons terras, waar nu keramische tegels liggen, veranderen met een soort beton look-achtige tegel (of beton storten en laten uitslijpen als tegels). Dit terras is overdekt en ongeveer 17m². We willen ook een stuk laten aanleggen in de tuin waarop we een zwembad(je) en een loungesetje kunnen plaatsen. Dit deel is niet overdekt en is ongeveer 24 - 30m². Er zou ook een deel afgegraven moeten worden.

Bestrating rondom huis vernieuwen en terras aanleggen

De oprit moet men verbreden en ook de bestrating rondom het huis vernieuwen. Er moet ook een terras achteraan het huis worden aangelegd. Alles in klinkers. Oppervlakte zal snel meer dan 100 m² zijn.

Houten terras aanleggen

Terras aansluitend bij huis in gesloten bebouwing (toegang via tuin buurman ev mogelijk). Oppervlakte ruw geschat 60m2, licht afhellend (max 2-3 treden verschil), met enkele rare hoeken en kanten. Voorkeur voor composiet of FSC-gecertificeerd hout. We hebben 2 oud-Duitse herders dus grote maar lieve honden. Eventueel kan terrasaanleg ook gecombineerd worden met plaatsen van houten afsluiting. Dit zou dan 6 meter lang zijn en 1, 80 meter hoog.

Terras aanleggen

Ik wil graag een stenen terras laten aanleggen in onze tuin van ongeveer 12 vierkante meter. Wat juist qua stenen daar zijn we nog niet uit. Momenteel ligt er nog gras op die plaats.

Heraanleggen terras met gepolierde betonvloer

We zouden graag ons buitenterras opnieuw laten aanleggen. Dit willen we graag in gepolierde beton laten leggen, liefst op korte termijn. Het gaat om een terras van ongeveer 20-25 m². Ons oorspronkelijke terras dient ook afgebroken te worden.

Tegels aanleggen terras

Nieuwbouw woning waarbij achteraan een groot terras (120m²) moet aangelegd worden, het liefste in tegels van 120x120 of 150x150, kleur = licht grijs