Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor heraanleggen van oprit:

Heraanleggen van oprit

Uitbreken en heraanleggen van oprit en pad naar woning in betontegels. Oppervlakte 87 m². Nu liggen er tegels op en moetenv ervangen worden door betontegels.
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Geluwe (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor heraanleggen van oprit uit heel België:

Oprit heraanleggen

Ik wil graag mijn oprit opnieuw laten aanleggen. Momenteel liggen er kasseien, oftewel laat ik deze liggen en wil ik 10 m² extra bezetten met deze kasseien. Andere optie is om de kasseien te verwijderen en heel de oppervlakte van 95 m² te bezetten met een ander materiaal.

Heraanleggen terras in kasseien

Stuk terras aangebouwd en deze dient aangelegd te worden met kasseien. Er is ook een gedeelte in de tuin, opengebroken voor rioleringswerken en dit moet opnieuw dicht. Rondom woning en oprit ook herleggen van de kasseien.

Oprit heraanleggen met kasseien of betontegels

Ik zou graag later mijn oprit laten heraanleggen. De huidige situatie van de oprit is dat er ongeveer 30 cm grind ligt. Ik wil de oprit graag laten aanleggen met betontegels of kasseien, het gaat om ongeveer 100 m².

Heraanleggen oprit met kasseien

Oprit van kasseien heeft sterk afgezien tijdens de verbouwingen aan ons huis. De kasseien verwijderen en heraanleggen de oprit heeft een oppervlakte van 10 m². De kasseien die er liggen en nog goed zijn recupereren , en de rest vervangen.

Heraanleggen van oprit met kleistenen 30 m²

De huidige oprit is met tegels, die gaan we zelf verwijderen. Oprit moet gelijk worden getrokken en nieuw worden aangelegd met tegels. Graag met kleistenen. Ongeveer voor een oppervlakte van 30 m².

Oprit heraanleggen in ecologische tegel of beton

We willen graag onze oprit heraanleggen, momenteel een oprit met in het midden 1 rij betontegels en de rest dollenmiet. De oprit is ongeveer 25 m lang en 3 m breed. Gezien de oprit ook toegang verleent aan 3 andere woningen, wensen wij iets dat makkelijk te onderhouden is en ca onkruidvrij.

Oprit in asfalt leggen

Oprit heraanleggen en vlak trekken met straat. Ca 20m x 17m. Er ligt nu gravé op de oprit en aan de straatzijde is een ingebetoneerde rail van hekken die weg mag want er komt een vrijhangende poort.

Heraanleggen klinkers

Voor het uitbreken en herleggen +/- 15 m² klinkers oprit, wegens verzakking door camion.

Partners

Partners van Casius