Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Heule te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Heule.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Heule of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Heule die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Heule:

Voortuin aanleggen

Grondwerk van voortuin en wortel doek en klein stenen aanleggen. Oprit aanleggenmet tegels 60 x 60 cm

Oprit en carport aanleggen

Ik wil mijn oprit circa 6 op 3m heraanleggen en er een duurzame carport op plaatsen.

TERRAS IN COMPOSIETPLANKEN

Ik heb een houten terras van 4x4 m. Er liggen nu houten vlonders van 1x1m.Na 11 jaar is hun beste tijd weg. Ik zou ze vervangen door composietplanken van 4 m lengte, van een goede en krasvrije kwaliteit. Het wegnemen van de 16 oude vlonders zou door mij gebeuren. De "onderlatten" liggen er dus, en zijn ingebed in stabilisé. Het gaat dus enkel om het plaatsen, hechten van de composiet. Er dient niet verzaagd te worden want 4 m is de gepaste lengte.

ik moet mijn private weg van 80m ...

ik moet mijn private weg van 80m openbreken voor het leggen van de nutsleidingen zijnde gas en electriciteit. Er moet een gat in de asfalt gemaakt van 1x1 en een sleuf van 0.60 op 0.60 diep op 80mlang