Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Houthulst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Houthulst.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Houthulst of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Houthulst die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Houthulst:

Siergrind leggen

Voor de bouwwerken wensen wij de onderlaag van de oprit reeds aan te leggen zodat er een werfweg is naar de woning. De werfweg bedraagt 50 m lang en we zouden hier twee rijstroken van 1 m aanleggen. Na de werfweg zouden we een zone van +/- 150 m² aanleggen.

Gepolierde betonvloer leggen

Gepolierde betonvloer leggen voor een oppervlakte van 90 m².

Oprit in gepolierde betonvloer leggen

Afgraven van oprit 12 cm en leggen betonklinkers .Nu ligt er kizels en gravé. Heel gemakkelijk te bereiken . Ongeveer 50 m² à 55 m²

Oprit + terras hervoegen

Ik wil prijs voor het volledig uitschijven en hervoegen van klinkerwerk rondom het huis (oprit, terras, pad) Deze is betegeld met Kandla Grey.

Oprit

Oprit + trap naar voordeur. Grotere oprit dan op plan voorzien. Ik denk zo'n 20m² meer dan op plan. Weten nog niet welk materiaal we zullen gebruiken.

Aanleggen terras en stabiel

Aanleggen ondergrond in stabilisé + leggen van terras ongeveer 250m² prijs per m² graag.