Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Ieper te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Ieper.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Ieper of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Ieper die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Ieper:

Gepolierde betonvloer te gieten voor oprit en parking

Betreft een gieten en polieren van een betonvloer parking/oprit en terras. Oppervlakte : 75 m².

Vloerder en graafwerken

Aanleggen van nieuw terras. Deel bestaand terras uitbreken, ondergrond daar is beton, ander deel moet nog uitgegraven worden en moet ondergrond nog in chape komen. Totaal oppervlakte ongeveer 105m2

Oprit in steentapijt leggen

Aanleggen van oprit in steentapijt ca 25m² Inclusief afgraven, afvoeren en nivelleren. Nu ligt er grind en zand. Oprit bij nieuwbouw

Asfalteren van een oprit

Zou zelf klinkers uitbreken en dus zoveel mogelijk zelf voorbereiden. Oppervlakte van 200 m².

Betonklinkers plaatsen voor oprit

Betonklinkers leggen op oprit met een oppervlakte van ongeveer 10 vierkante meter, nog enkel de nodige aarde uitdiepen.

Aanleggen van nieuw terras met waterafvoer

Aanleggen van nieuw terras met waterafvoer. Er moet nog wat aarde weggehaald worden. Grootte ongeveer 8. 60 m lang breedte 3. 60 m. Foto's ter beschikking.