Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Koolkerke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Koolkerke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Koolkerke of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Koolkerke die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Koolkerke:

Gepolierde betonvloer leggen

De omtrek is 105 m² het is een oprit er liggen nu klinkers blauwsteen er ligt ook een regenput van 10000 liters onder de oprit alvast bedankt

Oprit in gepolierde betonvloer leggen

Het gaat over een woonhuis oprit . Oprit vervangen met gepolierde beton; oppervlakte : 40 à 50 m². Nu dallen en gravésteentjes.

Gepolierde betonvloer gieten

Gepolierde betonvloer gieten. Moet gedaan worden met een pomp. Het is +- 15 meter van de straat . Voor een vloer onder een afdak: zijkant open en voorkant ook open. 10 m op 4,50 m.

Oprit aanleggen met dallen of klinkers

Oprit aan de voorkant, Reeds 30cm uitgegraven. gelieve indien mogelijk prijs voor grasdallen en klinkers. Opp. is ongeveer 2*4 op.5m ; Oprit nu ligt er zand en grind.

Terras en oprit aanleggen met klinkers

Voor een nieuwbouw een oprit in klinkers aanleggen. waterdoorlatend 80 m² +teras . Alles samen ongeveer 110 meter .

Aanleggen van een voetpadje

Aannemer voor de aanleg van een voetpad in betondallen incl boorstenen ter hoogte van de inkom van de residentie Bonaerde . Afmetingen zijn ongeveer 15m x 2m = 30 m2 ( zie foto's in bijlage )

Leggen van stabilisé en klinkers

Stukje verlenging van oprit.Boordsteen is geplaatst, klinkers zijn ter plaatse. Oppervlakte 8m². 3,5m op 2,3m. Ik heb dus enkel een uitvoerder nodig met levering stabilisé.

Terras in gepolierd beton leggen

Moderne woning die net is gebouwd. Wij wensen oprit te laten aanleggen in gepolierd beton. Ook pad naar voordeur moet aangelegd worden . Wij opteren voor grote vierkanten in combinatie met bijpassende kleine keien ( moderne look). Woning ligt in verkaveling en is makkelijk te bereiken met vrachtwagens.

Klinkers leggen

Is te leggen aan gerenoveerd huis. Oprit van meer dan 100 m²

Oprit aan te leggen met klinkers

We wensen een waterdoorlatende oprit. De oppervlakte is 280 m². We zulen zelf graven op de benodigde diepte.