Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Moere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Moere.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Moere of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Moere die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Moere:

Tuin volledig heraanleggen

Wij willen onze tuin volledig opnieuw aanleggen. Het gaat om een terras in natuursteen, beplanting rondom en grasmatten. We hebben een uitgetekend plan van tuinarchitect dat geraadpleegd kan worden. Daarin staan alle oppervlaktes genoteerd.

Hervoegen van kasseien oprijlaan

Reinigen en hervoegen van oprit in kasseien met oppervlakte van 100 vierkante meter.

Voegen herdoen tussen buitentegels

Tussen tegels is er voegsel losgekomen. Herstellen voegwerk, los door hoge druk reiniger.

Kasseien leggen

Uitbraak bestaande oprit in tegels en nieuwe plaatsen in kasseien kanda beige. De oprit zelf is 65 m². Daarnaast willen we ook een stuk van 25m² aanleggen in gravel.

Oprit heraanleggen

Oprit heraanleggen met asfalt of beton. Momenteel liggen er kiezelsteentjes maar dit willen veranderen door een vaste ondergrond Het gaat om een 100 à 120 tal vierkante meter.

Grasdallen leggen achteraan tuin

Achteraan de tuin willen we betonnen grasdallen tussen de straat en onze carport. Ongeveer 7m x 5m.

Siergrind leggen

Voor de bouwwerken wensen wij de onderlaag van de oprit reeds aan te leggen zodat er een werfweg is naar de woning. De werfweg bedraagt 50 m lang en we zouden hier twee rijstroken van 1 m aanleggen. Na de werfweg zouden we een zone van +/- 150 m² aanleggen.

Gepolierde betonvloer plaatsen

Gepolierde betonvloer plaatsen voor terras. Opp. is ong. 14m x 4m. Opbouwhoogte betonvloer is >10cm. Momenteel Kiezelsteentjes.

Gepolierde betonvloer gieten

Betonvloer gieten en polieren. Vrije opbouwhoogte van betonvloer is >10cm. Betreft oprit en parking van ong. 130m² en terras van ong. 20m² Tegelvloer leggen in kelder van ong. 64m².

Oprit volledig heraanleggen

oprit aan de carport heraanleggen (dubbele poort) Deze is momenteel bedekt met steentjes. + heraanleg aan de voordeur die momenteel bedekt is met trappen, vijver en planten. Dit zou allemaal weg moeten en gewoon plat gemaakt worden. Beide hellend vlak. 60m²