Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Oostende te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Oostende.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Oostende of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Oostende die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Oostende:

Betontegels leggen

Aanleggen van terras met betontegels. Plaatsing voor de winter. 60 m².

Terras aanleggen in gepolierde beton

Nieuwbouw, dus ruwe aarde momenteel aanwezig. Aanleggen van een terras van 25 m² in gepolierde beton.

Oprit betegelen met kasseien of klinkers

Wij hadden graag onze oprit volledig laten betegelen met kasseien of klinkers in een duurzaam materiaal. Het betreft een oprit van 30 vierkante meter. Met een haag van 4 meter lang die mag worden verwijderd. De dorpels naar de garage mogen iets worden verhoogd, die zijn wat ingezakt.

Terras op verdieping(palen) te maken

Wij wonen in een bel-étage woning en hadden graag een terras aangebouwd aan onze living, dus op het eerste verdiep. terras van 5 m op 3m. materiaalkeuze te bespreken met aannemer.

Terras en oprit aanleggen

Het gaat over het aanleggen van een terras en een oprit . Terras in betondalen en oprit met klinkers. Terras :oppervlakte 5 m op 5m Oprit oppervlakte : 20 m op 5 m Nu staat er een gedeelte van terras.

Tuin omvormen naar koer

De bestaande tuin is niet zo groot en ik wil deze omvormen naar een koer met aan 1 kant een nieuwe afsluiting. Koer bestaat uit stenen. Materiaalkeuze te bespreken met vakman.

Gepolierde betonvloer gieten

Nieuwbouw waarbij een lange oprit (3,5 breedte x 38 lengte) + parkeerplaats en pad tot voordeur. In totaal ong 190m² Ondergrond is al afgegraven en er ligt worteldoek, steenpuin van 25cm aangedrukt.

Sleuf graven voor aansluiting water en elektriciteit

In één van onze residenties moet de elektriciteitsvoorziening worden verzwaard. Daartoe moet een sleuf worden gegraven vanaf de rooilijn tot aan de inkom (+ - 8 m) en moet een wachtbuis worden geplaatst met daarin een kabel van EXVB 4°50 mm² (4m extra).

Strook betonklinkers leggen

Strook van 7 m lang en +/- 1 m breed te betegelen met onze recuperatie betonklinkers. Afboording met 7m boorsteen. Er is 1 klinkerdeksel van 30/30 nodig (of ander type deksel) bovenop een controleput voor de afvoer van het regenwater. Waarschijnlijk 1 kubiek stabilisé. De werken zijn bereikbaar via de zijkant en achterzijde huis. Dit werk is dringend omdat andere werken als het plaatsen van een plint en crepi wachten tot dit achter de rug is.

Oprit herstellen

De bovenlaag van de oprit brokkelt door water/vries steeds verder af en er vertonen zich ondiepe putten waar water in blijft staan. 80 - 85 m².