Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Oostkamp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Oostkamp.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Oostkamp of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Oostkamp die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Oostkamp:

Klinkerwerken uitvoeren

Oprit van 170m² beklinkeren. Momenteel ligt er steenslag. Liefst Kadla Grey klinkers.

Klinkerwerken uitvoeren

Drie delen aan te leggen in klinkers voor in totaal een 80tal m² Oprit +20 cm stabiel + net 40,80 m² wandelpad van oprit tot voordeur + 20 cm stabiel 7,60 m² terras + 20 cm stabiel + net 29,10 m²

Grasdallen leggen

momenteel een oude oprit, gewoon twee rijen betontegels op het gras. Aanzet van de oprit zijn een paar rijen klinkers (aansluiting van straat naar oprit/tuin)

Oprit en terras aanleggen

Oprit aanleggen. Tijdens de bouw zijn de oppervlaktes voorzien van steengruis. Moet klein beetje uitgebreid worden, verharding, honinggraat en grind te plaatsen. Bijkomend ook 16m boordsteen te plaatsen. Oprit = 36m² en terrasje = 18m² aanleggen in grind.

Oprit heraanleggen

Heraanleg vlakke bestaande oprit in kasseien wegens enkele verzakkingen. Ongeveer 115m². Is nu niet opgevoegd, na heraanleg op te voegen met flowpoint of iets dergelijks. Kasseien kunnen herbruikt worden.

Oprit van 350 m² aanleggen met grindmatten

Het betreft de aanleg van een oprit naar een nieuwbouw waarbij al tot een bepaald niveau al verharding is aangebracht. Er moet nog verharding erbovenop samen met de egalisatie. Wij opteren voor grindmatten met een 'witte' steenslag. Het gaat om zo een 350 m² aan te leggen.

Kleiklinkers leggen om zandbank dicht te maken

Waar vroeger de zandbank stond moeten nu kleiklinkers gelegd worden. Materiaal is al voorhanden.

Herstellen van betonnen goot

Vermits één steen van de oprit-goot gezakt is, dient deze herplaatst te worden. Goot bestaat uit 5 achter elkaar geplaatste stenen. Afmetingen steen: circa 1 meter op 30 en 15 dik. Graag offerte betreffende de kosten voor herstel!