Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Oostvleteren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Oostvleteren.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Oostvleteren of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Oostvleteren die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Oostvleteren:

Oprit + voetpad aanleggen

We zijn op zoek naar een aannemer voor onze oprit + voetpad rond het tuinhuis. We beogen hiervoor een mengeling te gebruiken van volgende materialen: - Betonklinkers (voornamelijk voor omranding en wat variatie te brengen i/d opp.) - Gepolierde beton en/of XXL betonplaten. Geen tijdsdruk + hulp v/d eigenaar indien toegelaten. 30m² naast huis = 70m² rond tuinhuis = 30m² tot opp = ong 140m²

Klinkerwerken uitvoeren

Betreft her aanleg met bestaande kleiklinkers. Uithalen, afborstelen en stapelen bestaande klinkers. Uitgraven 12cm stabilisé. Plaatsen van de kleiklinkers met voeg op stabilisé ondergrond + invoegen. Wij zoeken een duurzame oplossing op lange termijn waardoor onze voorkeur uit naar het voegen met een epoxyvoegmiddel of polymeerzand, elastisch en bastand tegen barsten, vuil en onkruid, met mogelijkheid om te reinigen met hoge druk reiniger. De oppervlakte bedraagt 100m² of 180m² afhankelijk van het bedrag.

Gepolierde betonvloer leggen

Wij willen onze benedenverdieping in betonvloer. zowel het terras, oprit alsook het woongedeelte. Ook willen we de beton impregneren om kans op vlekken te verkleinen. 150 m².

Terras en padje in natuursteen leggen

Bestaande betonstenen terras en toegangspad vervangen door een natuurstenen ( totaal +/- 50m²) + betegelen van de garage (+/-30m²)

Oprit aanleggen in klinkers

Alles is reeds uitgebroken en uitgegraven. 290 m² in totaal.

Oprit met siergrind aanleggen

Oprit bestaande uit licht hellend vlak opnieuw aan te leggen. Momenteel liggen er verschillende soorten kiezels. Ik wil hier graag grindmatten met siergrind op laten plaatsen. Het gaat om zo een 150 m².

Gepolierde betonvloer gieten

Wensen gepolierde beton met voegen ingeslepen als tegelvorm 1m op 1m. Dit aan de voorzijde van de woning een wandelpad naar de voordeur. Ook een wandelpad en 2 terrassen achteraan de woning. Totaal +/- 65 m².

Gepolierde betonvloer leggen

Gepolierde betonvloer leggen voor een oppervlakte van 90 m².

Terras aan te leggen in natuursteen

Terras volledig te vernieuwen in natuursteen of iets dergelijks. Andere tegels dienen verwijderd te worden. Terras van 60 à 70 m²

Oprit en terras voor een nieuwbouw aanleggen

Graag hadden we de oprit en het terras van onze nieuwbouwwoning laten aanleggen. Oprit en terras zijn beide ongeveer 30 m². Op dit moment ligt er enkel steenpuin, dat moet uitgegraven worden. Voor de oprit wil ik een landelijke stijl, dat is te bespreken. Terras graag in blauwsteen.