Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Roeselare te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Roeselare.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Roeselare of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Roeselare die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Roeselare:

Oprit aanleggen

Oprit aanleggen. Struiken en overtollige aarde en stenen eerst verwijderen. Splitstenen. 50 - 60 m².

Oprit vernieuwen

Het is de bedoeling om een bestaande oprit te vernieuwen. De oprit nu bestaat uit de combinatie van tegels als wandelpaden en siergrind als parkeerplaats. Dit moet nog verwijderd worden en gaat om een oppervlakte van 45 m². In de plaats zou ik graag werken met klinkers (rockstone).

Terras betegelen

Terras en oprit aanleggen voor totaal rond 40 m² met blauwe steen .

Grasdallen leggen

Onze hond heeft mijn grondbedekers en mijn gazon omgewoeld en ik wil nu een degelijke oplossing daarvoor. Tussen 10 en 50 m².

Klinkerwerken uitvoeren

2 rijen tegels weghalen. Aangereden grind en aarde weghalen. Gescheiden afvalwater aanleggen. Boordstenen leggen voor scheiding geburen. Klinkers leggen 30 vierkante meter.

Nieuwe dorpels in arduin leggen

Nieuwe dorpel voor aan de garage te leggen. Oude verwijderen en nieuwe plaatsen 7 a 8 meter lang (2 garagepoorten)

Betonpuin leggen voor tijdelijke oprit

Op onze oprit lag er betonpuin. Door werken in de tuin is deze met aarde, stabilise, etc vervuild. Graag zouden we een nieuwe laag betonpuin eropleggen om weer wat proper te zijn. Afmeting is 10 op 7.

Aanleg van oprit met kasseien

Vakman voor het aanleggen van oprit in kasseien, oppervlakte tussen 50 - 100 m².

Asfalt gieten voor oprit

Er ligt nu steenslag en grave op onze oprit maar hier moet asfalt komen. Dit is zo een 65 m².

Oprit aanleggen met betonklinkers

Ik wil een oprit met betonklinkers aanlegen. Het is ongeveer 25m. Het is momenteel met gazon.