Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Sint Andries te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Sint Andries.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Sint Andries of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Sint Andries die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Sint Andries:

Vernieuwen putdeksel

Water en geurdicht maken van het putdeksel van de sceptische put. Oude deksel is gebroken.

Parking in dolomiet aanleggen voor 1 wagen

Uitbreiding van de huidige parkeerplaats in dolomiet. Zo creëren we een bijkomende parkeerplaats. Parkeerplaats in dolomiet voor 1 wagen. 12 à 15 m².

Terras 1ste verdieping heraanleggen

Terras van 6x1,5m moet uitgebroken worden op vraag van verzekering van buren (lek via betonplaat). Verwijderen van leuning. Waterdicht maken van betonplaat. Plaatsen van nieuwe balustrade. Chape + leggen van nieuwe tegels. Liefst zo snel mogelijk.

Asfalteren van oprit

Oprit voor diverse garages deze is in kiezelstenen en graag asfalteren : 3,1 m x 31 m. Ongeveer 90-100 m².

Terras en oprit aanleggen

Aanleggen van terras van 70m² en opritten/betegeling naast het huis van 230m² Oppervlakte is al ingevoerd met steenslag, tegels zijn al besteld.