Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor parking in dolomiet aanleggen voor 1 wagen:

Parking in dolomiet aanleggen voor 1 wagen

Uitbreiding van de huidige parkeerplaats in dolomiet. Zo creëren we een bijkomende parkeerplaats. Parkeerplaats in dolomiet voor 1 wagen. 12 à 15 m².
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Sint-Andries (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor parking in dolomiet aanleggen voor 1 wagen uit heel België:

Grasdallen aanleggen

Er ligt nu dolomiet maar wekt enorm stof op en hebben een terras naast onze parking wat voor problemen zorgt uiteraard momenteel. parking terug her aan te leggen in dallen. Oppervalkte 500 m².

Oprit en parking aanleggen

De oprit in dolomiet, 136 m², berijdbaar voor een vrachtwagen en de aansluitende parking in grasdallen voor zo een 152 m². In In de oprit moeten 3 putdeksels komen van 60*60 cm en een van een diameter van 31.5 cm. Vooraan moet er 3.9 m² klinkers met boordstenen komen De toegang tot de zijgevel en het terras moet klaargelegd worden om te klinkers aan te leggen en de boordstenen geplaatst 8.75 lm en 14lm in ronde vorm

Parking aan te leggen

Momenteel is het een gazon met boordstenen aanwezig. Wil er een parking voor auto's aanleggen. De oppervlakte in ongeveer 60m² Parking met dolomiet.

Voortuin verharden voor aanleg parking

Afgraven van 2 zones elks een oppervlakte +/- 3m op 4m, verharden met steenpuin en eventueel afwerken met dolomiet

Oprit heraanleggen met kasseien

Bestaande oprit van ongeveer 100 m² moet heraangelegd worden met kasseien. Graag de huidige kasseien herleggen indien mogelijk. Daarnaast parking van dolomiet en verschillende boordstenen en bloemenborders heropfrissen. Ook nog een klein stuk afgraven voor een parking in dolomiet te maken, 15 m².

Vernieuwen van parking in dolomiet

Graag hadden we de parking aan het bedrijf laten "renoveren". Dit omvat nivelleren, goten reinigen,... Parking in dolomiet. Oppervlakte : bestemd voor 244 parkeerplaatsen , elke 2,5 Br.

Siergrind aanleggen voor parkeerplaats

Schuin gelegen oprit aan straatzijde, met plaats voor 3 voertuigen naast mekaar. Momenteel grijze dolomiet, maar oneffen en beperkte doorgroei van onkruid. Parking wordt veel gebruikt, steentjes 'zakken' op het trottoir. Moet waterdoorlatend zijn wegens al veel andere verhardingen.

Aanleg van oprit en parking in dolomiet en beton

Aanleg van oprit en parking in dolomiet. De oprit is tussen de 25 en 30 m. Op de huidige oprit ligt er reeds een oude laag dolomiet die dient verwijderd te worden. Ook zouden we extra parking voor 4 wagens willen voorzien. Naast het huis zou er een carport (5x3m) komen, hiervoor zou ook de vloer moeten aangelegd worden. Oprit is tussen 25 a 30 meter. Foto in bijlage. De haag naast de oprit hebben we zelf al verwijderd. Carport oprit in beton aanleggen