Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Sint Kruis (Brugge) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Sint Kruis (Brugge).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Sint Kruis (Brugge) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Sint Kruis (Brugge) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Sint Kruis (Brugge):

Gepolierde betonvloer leggen

Terras (koer) is 26m2 en bevat 1 afvoerputje 15cm op 15cm (te vervangen met afvoergoot) en een vergaarputje van 30cm op 30cm met 4 aansluitingen rechtstreekse afvoer op riolering. Beton kan gepompt worden over dak of via zijkant.

Gepolierde betonvloer gieten

Wij zouden zelf uitbreken en uitgraven riolering plaatsen en netten plaatsen jullie beton gieten en polieren. 160 m² in totaal.

Gepolierde betonvloer gieten oprit

Ik wil mijn oprit (er kan wel geen auto op) en enkele paadjes rond mijn huis in beton laten gieten. De oppervlakte is in totaal ongeveer 50m². Momenteel bestaat de oprit uit verharde aarde.

Gepolierde betonvloer leggen

Een koer tussen 4 muren van (5m20 x 6m60) Momenteel ligt de helft in betontegels en de rest in zwart zand. 1 regenputdeksel en 1 aalputdeksel. Afwatering via aalput.

Terras in gepolierde beton leggen

Om het plaatsen van 2 terrassen de 1 is 25 m3 de andere 20 m3 met een aansluitend pad van 19 m lang op 1,20 m breed

Herbestraten parking

Voor een werf ben ik op zoek naar een stratenmaker om bestaande parking dicht te straten rond staanders van een 5-tal overkappingen. Werk in uitvoering op korte termijn. Er kan ter plaatse bekeken worden hoeveel werk het is. Aanbieden incl. aanwerken repak/puin/stabilisé. Betonklinkers zijn ter plaatse. Oppervlakte: verschillende vlaktes: 2 m bij 1 m, totaal 30 stuks.

Terras maken in kunsthout

Terras afmetingen 30 m² terras met enkele bloembakken Terras tussen 2 huizen met enkele grote bloembakken (druivelaar-tomaten)- kleinere: (kruiden bloemen)

herstellen/heraanleggen oprit en ...

herstellen/heraanleggen oprit en parking(300m2) in kasseien aan huis