Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Tielt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Tielt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Tielt of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Tielt die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Tielt:

Opmetsen sceptische put en vervangen van putdeksel

De sceptische put ligt aan de straatkant. Materiaal uitvoering met klinkerputdeksel aansluitend op bestaand klinkerpad. 60x60cm - putdeksel

Gepolierde betonvloer plaatsen

Gepolierde betonvloer plaatsen voor terras. Opp. is ong. 14m x 4m. Opbouwhoogte betonvloer is >10cm. Momenteel Kiezelsteentjes.

Aanleggen oprit + terras

Aanleg van een oprit van ongeveer 35m² en terras van 55m². Oprit in klinkers en tegels. Terras : ook combinatie van tegels.

Gepolierde betonvloer leggen

Ligt klaar om af te werken , reeds put gedolven Terras aan te leggen met gepolierde beton. Oppervlakte : 20 m².

Vloerplaat gieten in bestaande huis

In een renovatieproject moet er een nieuwe vloerplaat geplaatst worden , ongeveer 35m² . Het is gelegen aan de achterkant van de woning wel gemakkelijk bereikbaar .

Aanleggen oprit met klinkers

Wij beschikken over een oprit, parking en middenplein die nu verhard is met gemalen asfalt. Hierin komen snel en veel putten alsook niet gemakkelijk proper te houden. Wij zoeken naar een betaalbare definitieve verharding waar geen putten in komen en makkelijk proper te houden is. Mag beton en of klinkers of ander materiaal zijn dit te bespreken met de vakman. oppervlakte : 2000 m²

Oprit aanleggen met klinkers

Gewone oprit met een lichte helling (ondergrond bestaat reeds uit gravé en steenpuin) aan te leggen met klnkers. Oppervlakte : 150 m²

Aanleggen van parking

We zijn op zoek naar een firma die een parking kan aanleggen met klinkers 10x20x10. oppervlakte: 9x20m Daarnaast een betonnen parking, +-500m2

Versteviging van een bestaande oprit in ...

Versteviging van een bestaande oprit in klinkers (zijkant is gazonkant en klinkers zijn verschoven door het oprijden met de wagen)