Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor herstellen verschoven klinkers oprit:

Herstellen verschoven klinkers oprit

Herstellen verschoven klinkers in oprit. Een aantal rijen. Oprit zelf : meer dan 50 m².
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Wakken (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen verschoven klinkers oprit uit heel België:

Herstellen platen dak veranda

Dakpanelen zijn stuk en verschoven, zodat het als het regent er veel water binnenkomt. 7 meter breed - 4 meter lang

Herstellen dak van appartementsgebouw

Er zijn een aantal pannen verschoven ( één dakpan ligt in de goot). We zouden die willen laten goed plaatsen, eventueel vastzetten. Appartementsgebouw 3 etages.

Losgekomen gevelstenen herstellen

Wij lieten een paar maand geleden een lamellendak plaatsen op ons terras, de stang die dit lamellendak moet ophouden werd verkeerd geplaatst. Dit heeft ervoor gezorgd dat de muur onder de trekkracht van de stang is beginnen uitpuilen. Gevelstenen zijn losgekomen en misschien is ook de ruwbouw steen verschoven aangezien de bouten voor de stang ongeveer 40cm lang zijn.

Herstellen dak

Er zijn vooraan en achteraan verschillende rijen dakpannen verschoven.

Daklekkage opsporen en herstellen

Wij ontdekten een vochtige plek in de nok van ons hellend dak. Met het regenweer van afgelopen week werd de plek ook groter. Er is zowel vocht te zien op de twee schuine wanden van het dak als op de zijgevel. We denken dat er een of meerdere pannen stuk of verschoven zijn, of dat er een lek is aan de schoorsteen van de buren en dat er langs daar water binnensijpelt. Ons hellend dak is zo een 8 meter hoog.

Herstellen tuinterras

Verschillende voegen en stenen tegels zijn losgekomen, alsook tegels aan zijkanten van het terras zijn verschoven. Terras : 3 m op 5m en een stuk opzij.

Herstellen van muur

Bij de voorjaarstorm van maart, heeft er een tak een tuinmuur beschadigd, de bovenste rijen stenen zijn verschoven. Waardoor ze nu slechts een wankel evenwicht hebben. Deze muur zou terug hersteld moeten worden in de oorspronkelijke staat.

Herstellen dak houten tuinhuis

Door het onweer zijn er panelen van onze blokhutten onze zomerbar verschoven. We denken dat het bovenste stuk met dak er terug af moet en hersteld moet worden. Graag zou ik hier asap een bestek van laten opmaken voor herstelling.