Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Waregem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Waregem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Waregem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Waregem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Waregem:

Oprit aanleggen

Ik zou mijn oprit willen heraanleggen. Ik heb gemiddeld 60m² oprit dat ik in kasseien zou willen leggen. En 300m² grint.

Siergrind leggen

Aanvulling 2 ton dolemiet steentjes bij reeds bestaande dolemiet oprit

Bestaande asfalt van speelplaats vernieuwen

Meer dan 300 m² vernieuwen: Bestaande asfalt vernieuwen van een speelplaats in verschillende kleuren

Aanleggen oprit onder een carport

Wat voorheen een deel van het grasperk (gewone zandgrond) was in de achtertuin willen we nu als carport aanleggen. Alle hout en dakbedekking daarvoor is reeds aanwezig (wel nog niet geplaatst dus veel ruimte!). Enkel de vloer dient dus nog te worden aangelegd. De oprit onder de carport gaat ongeveer 3m10 op 5m bedragen en dient om een normale wagen te kunnen dragen (1400kg). De toegang tot de achtertuin (20m van de straatkant) is makkelijk toegankelijk, wel kan een zware (brede) vrachtwagen er niet door.

Oprit aanleggen in gepolierde beton

Ik wil mijn oprit vernieuwen. Nu liggen er kasseien maar ik zou deze zelf uitbreken. De oppervlakte is om en bij 33 m².

Deksels regenputten aanpassen

Aanpasen deksels regenputten klinkers om en rond deksels, oppervlakte ongeveer 2. 4 x 3. 5 m oprit in klinkers 10 m²

Hervoegen terras

We zoeken dringend een vakman voor het hervoegen van ons natuursteen terras (oppervlakte 108.25 m² , tegels 0,85 x 0. 85 m²)

Uitbreken van oprit in asfalt

Een oprit in asfalt uitbreken. 40 m² ongeveer.

Aanleg oprit in boerenkassei

Aanleggen oprit in boerenkassei, lengte 48m breedte 3,5m (170 m2)