Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Wevelgem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Wevelgem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Wevelgem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Wevelgem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Wevelgem:

Voortuin heraanleggen met grasdallen

Ik wil graag mijn voortuin 40 à 50 m² heraanleggen met grasdallen (kunststof of beton).

Gepolierde betonvloer aanleggen

Gepolierde betonvloer van 90m² aanleggen voor de voliere. Op 30m² hiervan ligt al een laagje maar moet nog een laagje op. Vrije opbouwhoogte is >10cm.

Gepolierde betonvloer gieten

Een vloer in polybeton voor een tuinhuis. Het zou ongeveer 22m² gaan. Wij zouden dit graag in het donkergrijs hebben. De vrije opbouwhoogte voor de betonvloer is meer dan 10 cm.

Grasdallen leggen achteraan tuin

Achteraan de tuin willen we betonnen grasdallen tussen de straat en onze carport. Ongeveer 7m x 5m.

Oprit verharden

Mijn overdekte oprit(+-100m²) aan mijn atelier is nu in kiezels die reeds is hard gereden na al die jaren. Graag had ik dit verhard gehad, maar met iets die 'gemakkelijk' terug te verwijderen is moest ik binnen enkele jaren veranderingen willen doen aan mijn atelier.

Uitbreken van bestaande oprit en aanvullen met dolomiet

Uitbreken van bestaande oprit in kasseien. (+/- 100 m²) Heraanleggen oprit met uitgebroken kasseien (+/- 65 m²) + plaatsen boord in kasseien. Aanvullen met dolomiet.

Gepolierde betonvloer aanleggen

Voor ons nieuwbouwproject zijn we op zoek naar de geschikte vakman om rondom onze vrijstaande woning een mooie betonnen gepolierde terras/wandelpad te plaatsen. Het is een woning met moderne look, bleke steen en zwarte ramen. oppervlakte : 50 m².

Oprit heraanleggen

Oprit in kasseien maar deze komen allemaal los. Deze oprit is ongeveer 40 m². Ik wil deze laten heraanleggen in kasseien of een ander materiaal.

Klinkers aanleggen

Oprit 20 x 3.5 meter en toegang naar voordeur. Huidige oprit moet verwijderd worden. Bestaat uit zware betonnenblokken .

Nieuwe oprit aanleggen in klinkers

Wij hebben een vrijstaande woning en willen graag een nieuwe oprit laten leggen. 10 op 3 meter. In klinkers.