Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor uitbreken van bestaande oprit en aanvullen met dolomiet:

Uitbreken van bestaande oprit en aanvullen met dolomiet

Uitbreken van bestaande oprit in kasseien. (+/- 100 m²) Heraanleggen oprit met uitgebroken kasseien (+/- 65 m²) + plaatsen boord in kasseien. Aanvullen met dolomiet.
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Wevelgem (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitbreken van bestaande oprit en aanvullen met dolomiet uit heel België:

Gepolierde betonvloer aanleggen

Bestaande oprit van ong. 40m² en terras van ong. 15m² in silexdals uitbreken. Gepolierde betonvloer aanleggen op de 55m² van oprit en terras. Tuinpad van ong. 0.6m x 50m aanleggen rond de woning. Betreft open bebouwing.

Oprit heraanleggen

Oprit van 50m² betegelen. Momenteel kunststof grasdallen. Afmetingen zijn 2.95m x 6m en 2.6m x 12.34m. Grasdallen uitbreken.

Bestaand terras uitbreken + polybeton gieten

Graag zouden we ons bestaand terras + pad rondom het huis laten uitbreken (tegels v 60X60 op gestabiliseerd zand, met daaronder steenbrokken) en polybeton laten gieten +/_ 90 m2. We zouden ook graag een oprit/parking laten gieten in dezelfde polybeton voor twee wagens .

Betonplaat uitbreken, verder afgraven en wegvoeren oprit 28m²

Vakman voor het uitbreken van de oprit (foto zie bijlage) +/-10 cm betonplaat van 28m² en verder uitgraven van onderliggend zand tot ongeveer 37 cm in totaal. Indien mogelijk kan je dan ook deze kleine berg steen en beton afval meenemen (zie foto 2). Wij gaan hier klinkers leggen. Maar de plaat is te dik om met de hand uit te verwijderen.

Oprit heraanleggen

Momenteel ligt er een oprit in klinkers op stabilisé. Het terras werd al volledig uitgebroken door onszelf en heraangelegd met planten, hier moet ook nog een pad komen hetzelfde als de oprit. Oprit is 15m x 3m. Pad voor terras ongeveer 7 à 8m². Bestaande oprit graag ook uitbreken en afvoeren. Wij willen alles graag in platines.

Uitbreken oprit en plaatsen grasdallen

Uitbreken huidige oprit, plaatsen leidingen, plaatsen regenput, plaatsen septische put, plaatsen grasdalen.

Gepolierde betonvloer

Het betreft hier het uitbreken van een huidige oprit en het heraanleggen met een gepolierde beton. Het is een gemeenschappelijke oprit van 2 half open bebouwingen. 25x3,5m

Asfalten oprit uitbreken

Asfalten oprit uitbreken van ong. 30-40m2. Geen idee of deze teerhoudend is. Geen idee wat de ondergrond is.