Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor uitbreken van bestaande oprit en aanvullen met dolomiet:

Uitbreken van bestaande oprit en aanvullen met dolomiet

Uitbreken van bestaande oprit in kasseien. (+/- 100 m²) Heraanleggen oprit met uitgebroken kasseien (+/- 65 m²) + plaatsen boord in kasseien. Aanvullen met dolomiet.
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Wevelgem (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitbreken van bestaande oprit en aanvullen met dolomiet uit heel België:

Oprit opnieuw aan te leggen met gepolierde betonvloer

Momenteel bestaat onze oprit uit 50% klinkers en 50% uit grind. Graag prijs voor het uitbreken en afvoeren van de bestaande oprit en aanleggen van een nieuwe in beton. We hebben zeer veel last van onkruid tussen de klinkers en om ons huis een moderne look te geven gaat onze voorkeur uit naar een betonnen gepolijste oprit. Oprit : driekhoek. 2m50 naar 6 m.

Oprit terug aan te leggen met mozaiek

Bestaande oprit in portugeese mozaïk opnieuw leggen. Kasseitjes zijn voorradig. Uitbreken kan ik zelf. Herleggen , in te gieten zodat er geen onkruid meer tussen kan. Oppervlakte 220 m²

Oprit in kasseien aanleggen

Aanleg oprit +/- 30m². De ondergrond is momenteel losse aarde, door het plaatsen van een nieuwe riolering, hebben we de oude oprit moeten uitbreken.

Uitbreken en verwijderen van bestaande oprit

Oprit in asfalt +/- 90 m² : uitbreken en afvoeren.

Gepolierde betonvloer oprit leggen

Het uitbreken van kassei stenen en plaatsen van gieten beton of geborstelde beton ongeveer 127m2 op oprit.

Oprit aanleggen in grasdallen en grind

Oude klinkers van de oprit uitbreken en vervangen door deels grasdallen en deels grind. Tussen 50 en 100 m².

klinkerwerken leggen 26m²

Uitbreken bestaand oprit in silex dals (± 25-26 m²) Leggen nieuwe oprit in platines (kleur grijs/beige gemengd) Voegen met epoxy voegsel heeft onze voorkeur, tenzij er betere materialen bestaan De rechterkant van de oprit is recht tot aan de garagepoort en loopt langs een laag (30 cm) scheidingsmuurtje. De linkerkant loopt eerst recht en dan in 2 kleine bochtjes (eerst links, dan rechts) langs een bloemperkje tot aan de voordeur.

Uitbreken en verwijderen van bestaande oprit

Onze huidige tuin bestaat uit ± 85m klinkers. Wij zouden graag deze klinkers volledig uitbreken en vernieuwen met een deel terrastegels (55 à 60m²) en een deel kunstgras (30 à 35m²). Er zal een laag stabilisé onder de klinkers liggen, maar we weten niet hoeveel (we wonen er pas 1 jaar). Graag hadden we prijs voor enkel de uitbreekwerken en een ramingsprijs voor de volledige werken (uitbraak+vernieuwen). We hebben een halfopen bebouwing met een zij-ingang van ± 1m60 breed.