Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor oprit verharden:

Oprit verharden

Mijn overdekte oprit(+-100m²) aan mijn atelier is nu in kiezels die reeds is hard gereden na al die jaren. Graag had ik dit verhard gehad, maar met iets die 'gemakkelijk' terug te verwijderen is moest ik binnen enkele jaren veranderingen willen doen aan mijn atelier.
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Wevelgem (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor oprit verharden uit heel België:

Klinkerwerken uitvoeren

Verharden van de oprit van de straat naar de garage toe, die momenteel met grijze steentjes bedekt , maar die zou ik willen vervangen door klinkers , en een deel van die oppervlakte wordt weer tuin - Meer dan 100 m²

Oprit verbreden met klinkerwerken

Oprit in beton klinkers verbreden nr 5m. Oprit van 6 à 7 m. Oprit is licht hellend. Eventueel een meter naast oprit verharden voor grint( grint reeds aanwezig ) en 2 grote bloembakken uit beton of steen voorzien

Oprit verbreden

Ik wil mijn oprit verbreden daarvoor dient mijn afsluiting te herplaatsen of betonnen afsluiting te worden afgebroken. Ook deel van de tuin verharden. De oprit zal ook opnieuw of verder moeten heraangelegd worden . Er liggen momenteel kiezelstenen op maar ander materiaal is ook een optie.

Oprit verharden met asfalt

Ik zou graag mijn oprit laten verharden met asfalt Het omvat nu een ondergrond van mengpuin 0/40 het gaat om een 960m²

Asfalteren oprit

Nu is onze oprit in gravel en zou deze graag verharden. Oppervlakte voor de garage en naast ons huis is ongeveer 140m².

Oude oprit uitbreken en nieuwe aanleggen met klinkers

Een oprit aanleggen met klinkers eerst de oude stoeptegels uitbreken en dan de inrit verharden met ik weet nog niet wat de lengte is 18 m lang en 4 m breed.

Oprit te verharden

Ik woon in een bos en mijn oprit(bestaande uit gewone grond)wordt een slijkboel na regen en sneeuw. Moeilijk berijdbaar dan. Ik zou deze graag met iets verharden. 4m breed en 30m lang.Oprit verharden met bvb Steenpuin?

Aanleg verharde oprit

We hebben een onverharde oprit van 50 op 3 m. De bovenlaag is kiezel die reeds meer dan 15 jaar geleden voor het laatst werd vernieuwd. Omwille van moddervorming en putvorming bij nat weer hebben we besloten onze oprit te verharden. De toplaag (klinkers, asfalt, kasseien, ... ) maakt niet zoveel uit, deze willen we voornamelijk kiezen in functie van duurzaamheid en prijs.