Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Wielsbeke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Wielsbeke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Wielsbeke of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Wielsbeke die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Wielsbeke:

Terras en oprit aanleggen in blauwsteen

Aanleg terras en oprit. Deze bestaande uit terras circa 35 m² en oprit 60 m² , gezamelijk 95 m². Beide zouden we deze in blauwsteen willen voorzien; stenen van 20×20 of 30×30 cm. Grondwerken moeten nog deels uitgevoerd worden. Terras ligt nu 15 cm dieper op kiezelstenen en oprit ligt op vloerhoogte in kiezelstenen.

Leggen van steentapijt terras

Leggen van +/- 30 m² steentapijt buiten in voortuin.

Leggen van parkeerplaats

Het betreft een parkeerplaats voor 2 wagens, bestrating rondom ons huis , terras van ongeveer 80 m2, strook voor tuinhuis ongeveer 19 m2. Overal ligt al stabilisé laag.

Oprit leggen in klinkers

Ongeveer 120m² klinkers te leggen. Uitgraven van de grond , stabiliseren en klinkers leggen.