Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor stabilisé leggen voor tuin:

Stabilisé leggen voor tuin

ik wil naast mijn huis een strook kunstgras leggen, waar enkel met fietsen zal worden over gereden. Het betreft een 30-tal m². Vraag is om de stabilisé (150kg/m³) te komen leggen. kunstgras doe ik dan wel zelf.
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Zedelgem (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor stabilisé leggen voor tuin uit heel België:

Leggen van stabilisé en klinkers

Stukje verlenging van oprit.Boordsteen is geplaatst, klinkers zijn ter plaatse. Oppervlakte 8m². 3,5m op 2,3m. Ik heb dus enkel een uitvoerder nodig met levering stabilisé.

Oprit aanleggen

Open bebouwing - zijkant van de woning aanleg oprit 100 m² - recht aanleggen, geen motief klinkerblokjes al aanwezig woning is al 20 jaar oud - stabilisé leggen.

Buitentegels leggen

Tegels zijn reeds gekocht en fundering ook aanwezig. Stabilisé dient hier en daar hersteld te worden. Oppervlakte van 3 op 4 meter.

Oprit en terras aan te leggen

Aanleg van een oprit (+-90m²) en terras (+-80 m²). Oprit: Voorkeur voor getrommelde klinkers vierkant 15x15, landelijk uitzicht. Terras: Voorkeur voor keramische tegels 60x60. Stabilisé en aanleg met tegels en klinkers.

Houten terras aan te leggen

Weghalen van de overbodige grond, stabilisé aanbrengen en aanbrengen van bankirai. Terras van 8 m op 6 m.

Klinkers leggen

Oppervlakte uitgraven en vullen met stabilisé. Hierna moeten er klinkers worden gelegd. Dit voor een oppervlakte van 7 op 4 meter.

Terras aanleggen met stabilisé

Alles is uitgegraven en ligt klaar voor stabilisé te leggen. Het gaat hier over ongeveer 16 m² en toch 25 cm diepte in L vorm.

Terras in gepolierde betonvloer leggen

Terras in L vorm van circa 130 m². Ophoging bestaande grondniveau naar onderste steen gebouw is circa 35 cm. Graag beton gepolierd, zoveel mogelijk vlekvrij en indien mogelijk groeven ingebracht op 1meterX1meter om een betontegellook te bekomen. Werken zijn onderhevig aan 6% btw. Nu nieuw terras , nu ligt er een soort stabilisé.