Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de dakdekkers vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare dakdekker uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een dakdekker in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een dakdekker voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een dakdekker voor dakloodgieterij dakdekken en dakherstelling staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker:

woensdag 14 november 2018

Daklood verwijderen

We gaan boven ramen veranderen maar de lood van de dak moet verwijderd worden ik moet een nieuwe lood laten plaatsen de ongeveer 10 meter lengte zijn de muren.
dinsdag 13 november 2018

Plaatsen van 2 veluxen+2dakdoorgangen maken

Plaatsen van twee SK06 velux in dakpannen dak. Plaatsen van twee dak doorgangen met schouw voor gaswandketel gestoken worden.
dinsdag 13 november 2018

Vervangen dak van tuinhuis

Ik zou het dak van mijn houten garage willen vervangen. Momenteel liggen er golfplaten op , die hier en daar kapot zijn. Het dak afbreken en daarna een nieuw dak kan plaatsen.
maandag 12 november 2018

Plaatsen van velux

Steken van een velux 94*98 Plaatsing en levering Ook prijs wat de meerkost zou zijn met rolluik op zonne-energie
zondag 11 november 2018

Vervangen van oud veluxraam

Vervangen van 1 oude veluxraam. Afmeting 90 cm.
vrijdag 9 november 2018

Lichtkoepel vervangen in badkamer

Ik wil een bestaande koepel laten vervangen door een die open kan. Afmeting van opening is 0. 5m op 1m10
donderdag 8 november 2018

Terras waterdicht maken en roofing herstellen

Terras van belle-etage bestaande uit roofing waterdicht maken. Roofing herstellen. Oppervlakte : 24 m².
woensdag 7 november 2018

Plaatsen van dakgoot + zinken plat dak + isolatie en 2 lichtkoepels

Plaatsen nieuwe dakgoot, lengte 13 meter. Zinken dak plaatsen er dient ook isolatie te komen en 2 lichtkoepels die buiten formaat zijn, dienen geplaatst te worden. Plat dak ongeveer een 30 m².
woensdag 7 november 2018

Herstellen kroonlijst en goten

Dakgoten en kroonlijsten zijn aan herstelling toe . Dakgoten : zink en andere met roofing. 6 m breed. Kroonlijst:houten kroonlijst.
woensdag 7 november 2018

Regenpijpen plaatsen voor een nieuwbouw

De regenpijpen in gelaste geberit plaatsen voor een nieuwbouw woning.
dinsdag 6 november 2018

Hellend dak vervangen door plat dak

Mijn woning is iets te hoog om in orde te zijn voor een regularisatievergunning. Mijn woning mag maximum 240 m³ bedragen en is momenteel 300 m³. Ik wil dus graag mijn hellend dak vervangen door een plak dak. Het dak is ongeveer 55 a 60 m², zonder dakvensters. Dat is een zadeldak met pannen.
dinsdag 6 november 2018

Plat dak afdekken van appartement met afdekfolie

Wij hebben hier een appartement van drie verdiepen dat afgebroken moet worden. Dak afdichten met afdekfolie, dit is een plat dak want het regent binnen. Plat dak is ongeveer 120 m².
dinsdag 6 november 2018

Vervangen van loden delen op dak

Ik heb een probleem met het dak waar 3 stukken lood versleten zijn. Dient vervangen te worden.
dinsdag 6 november 2018

Vervangen van velux dakraam

Vervangen door Ggl SK 06 pvc dakraam. Afmeting 114 op 118 cm Oude verwijderen nieuwe plaatsen.
maandag 5 november 2018

Waterlek in leien dak herstellen

Er is een lek in mijn Eternit leien dak. Vanop een horizontale spant komt over een breedte van 2,5 meter water naar beneden gedrupt in de kamer. Het lek zit ten minste 50 cm boven een Velux, maar ik heb geen idee waar het lek precies is. Er is ook een vorstpan (rechtsboven in de nok) die los ligt en weer vastgezet moet worden.
maandag 5 november 2018

Dak renoveren

Ik heb een zeer groot en complexe dakconstructie. Wat betreft bedekking: asbest leien, geen onderdak. Omdat een volledig nieuw dak mij te duur uitvalt, overweeg ik een overzetdak te plaatsen.
maandag 5 november 2018

Vernieuwen van dakgoot

Bij het aftrekken van het behang hebben we schimmel op het pleisterwerk aangetroffen. Bij nader inspectie langs de buitenkant zien we dat de dakgoot (zink) lekt. Het pleisterwerk is rechtstreeks tegen de bakstenen muur aangebracht. De dakgoot is ongeveer 5,5 meter lang en bevindt zich boven een vals dak. Dakgoten uit zink.
zondag 4 november 2018

Oud dak helemaal herstellen of een nieuw dak te plaatsen

Dak met verschillende lekken zou moeten worden hersteld. Ofwel indien geen herstellingen een nieuw dak te plaatsen, opties te bekijken met vakman. Dit is een hellend dak met twee veluxen. Indien nieuw dak ook nieuwe veluxen plaatsen.
vrijdag 2 november 2018

Dakgoot herstellen en afvoerbuizen vervangen door pvc buizen

Vervangen van 2 afvoerbuizen en waterdicht maken van een lek in een zinken dakgoot. De afvoerbuizen zijn ook in zink vervangen door pvc afvoerbuizen.
donderdag 1 november 2018

Nieuwe schouw plaatsen op zadeldak

We zouden op termijn een kachel willen laten plaatsen. Aangezien we nu met een renovatie bezig zijn zouden we ineens onze schouw willen in orde brengen. Nieuwe schouw plaatsen op een zadeldak. Er zijn veluxen aanwezig.
woensdag 31 oktober 2018

Nakijken en herstellen plat dak wegens lekkage

Er ligt derbygum op het plat dak, maar die is meer dan 20 jaar oud. Plat dak lekt langs de zijkanten , het dak is ongeveer 12 m². Ik heb waterinfiltratie in de keuken en zou dit graag laten repareren.
woensdag 31 oktober 2018

Opening in plat dak maken en lichtstraat plaatsen

Plaatsen en maken van opening in plat dak (gewelfsels) vlakke lichtstraat mag van velux zijn. Hittewerend, graag UV bestendig. Maat van de lichtstraat te bespreken.
dinsdag 30 oktober 2018

Afbreken van 2 schouwen op zadeldak

Ik heb 2 schouwen die moeten afgebroken worden tot vlak onder de pannen. Dit is een zadeldak.
dinsdag 30 oktober 2018

Dakgoten en regenpijpen herstellen

Willen graag onze dakgoten en regenpijpen laten nakijken en herstellen. Dit aan de voor- en achtergevel, 20 lopende meter in totaal. Ook moet er een extra regenpijp aan de carport worden gezet.
dinsdag 30 oktober 2018

Isoleren dak en roofing leggen

Ik wil mijn dak isoleren en roofing leggen. Oppervlakte 66 m².
dinsdag 30 oktober 2018

Dak herstellen zonder veluxen

Dak boven de living moet aangepast worden wegens lekken. Herstellen van het dak, dit is een schuin dak zonder veluxen.
maandag 29 oktober 2018

Houten dak garage herstellen

Ik heb een garage in hout met eveneens een houten dak, bestaande uit in elkaar passend houten latten. Daarop zijn shingles aangebracht. De uiteinden van deze latten die naar buiten uitsteken zijn langs een van de twee zijden van de garage verrot (zie ook foto's). Het is niet duidelijk wat de beste oplossing hiervoor is. Het oppervlak van het dak langs de probleemzijde is ongeveer 6,5 x 1,8m. Aan de andere kant is er geen probleem. Liefst voor de winter uit te voeren.
maandag 29 oktober 2018

Nokgording verstevigen

Huis uit jaren '40 met zadeldak. Nokgording heeft een barst over bijna de hele lengte van de balk (meer bepaald 4m van de 4,8m overspanning), tot maximum de helft diep. De barst is tot 0,5 cm dik. Deze nokgording is ook 4cm doorgezakt in het midden. Dimensie nokgording: 160*65mm. Andere gordingen zijn dikker namelijk 220*75mm, op 1,8m afstand en niet doorgebogen. Eén zijde van de mezannine is vastgemaakt aan de verticale kepers van het dak, dus het dak draagt ook de helft van de mezannine (andere zijde van de mezannine steunt op een draagmuur in het midden van de kamer). Hoe nokgording te verstevigen? Een paar jaar geleden nog maar nieuwe dakpannen gelegd, geïsoleerd en gyproc geplaatst, dus bij voorkeur een oplossing te zoeken die dit geheel bewaart.
maandag 29 oktober 2018

Dakkapel plaatsen

We willen graag een dakkapel plaatsen. dakkapel van 3,5 m lengte op 2 m hoog, uitsprong van 2 m. Dak bestaande uit klassieke pannen. Nu een veleux te vervangen door dakkapel.
maandag 29 oktober 2018

Vervangen dakgoot

Ik wil mijn volledige dakgoot van +/-39 lm laten vervangen. Dit vanwege slijtage. Dakgoot in zink met omkasting.
maandag 29 oktober 2018

Solatube plaatsen om meer lichtinval te krijgen

Wij hebben een uitbouw waardoor onze eetplaats zeer donker is geworden. Ik wil graag één of twee solatubes laten plaatsen om meer lichtinval te hebben.
maandag 29 oktober 2018

Dakterras opnieuw aanleggen met tegels

Dakterrassen afbreken en heraanleggen. De terrassen zijn aangelegd met tegels, graag terug het terras betegelen. Er is een gat in het dakterras daar was ooit een vijver aangelegd geweest, toeleggen van het gat en betegelen. Langs beide kanten is er een terras: 1 van ongeveer 40 vierkante meter, het andere van ongeveer 15 vierkante meter.
maandag 29 oktober 2018

Twee dakterrassen aanleggen met tegels

Aanleggen constructie voor op dakterras totaal 30 m². Aanleggen van tegels met tegeldragers op het dakterras. Het is 20 m² aan de voorzijde en achterzijde 10 m² aan te leggen. Dit gaat om twee dak terrassen dus in totaal 60 m².
zondag 28 oktober 2018

Lichtkoepel vervangen door velux of gelijkaardige lichtkoepel

Wij hebben momenteel een lichtkoepel die zorgt voor een lek in ons keuken. Kan vervangen worden door Velux of gelijksoortige lichtkoepel.
zaterdag 27 oktober 2018

Schoorsteenkap plaatsen tegen inregenen

Leveren en plaatsen van een schoorsteenkap, tegen het inregenen. Afmetingen binnenzijde : 79 cm.
vrijdag 26 oktober 2018

Verandadak in PVC herstellen

Dak veranda herstellen. Er zijn verschillende lekken in / scheuren. PVC dak. We hebben dringend iemand nodig. 5 panelen van 90 cm breedte op 2m27 lengte.
woensdag 24 oktober 2018

Verwijderen van 2 schoorstenen op schuin dak

Verwijderen van schoorstenen en schouwen. De woning heeft 3 verdiepingen en twee schoorstenen, een vooraan als achteraan het zadeldak. De schouw vooraan de woning loopt nog van de schoorsteen tot het plafond van het gelijkvloers.
woensdag 24 oktober 2018

Schoorsteen verwijderen van zadeldak

De schoorsteen (+-1,5 m) verwijderen van zadeldak.
dinsdag 23 oktober 2018

Gat in dak maken voor afvoer condensatieketel

Ik wil graag een condensatieketel plaatsen in mijn appartement. We hebben daarom een gat nodig in het dak doorsnede 120mm. Het dak is in 2012 geïsoleerd door de Dakcentrale) en er is een garantie van 12 jaar. Volgens de Dakcentrale mag het uitgevoerd worden door een derde partij. Als dit wordt uitgevoerd volgens de regels van de kunst en zoals het WTCB het voorschrijft (regels) en de bovenlaag van SBS is moet dit normaal voldoen.
maandag 22 oktober 2018

Polycarbonaat platen op veranda vervangen

Vernieuwen van zonwerende verandaplaten. 4 platen van 6. 5 m op 0. 60 m. De veranda is tussen twee gebouwen geplaatst tegen helft muur helft betonplaten aan beide zijden , de veranda is in aluminium .
zaterdag 20 oktober 2018

Vervangen zinken bakgoot

Mijn bakgoot aan de voorkant van mijn huis is los aan de onderkant. Hij hangt ongeveer 6-7 meter hoog. Vervangen of herstellen van de bakgoot.
zaterdag 20 oktober 2018

Asbest verwijderen van dak en schoorsteen en nieuw dak opleggen

Ons oude gemetste "tuinhuis" heeft een dak met asbest golfplaten en asbest schoorsteen. Deze dienen verwijderd te worden alsook het oude houten dak gebinte. Het gebouw is ongeveer 6 meter lang en 3 meter breed. Daarna een nieuw dak op plaatsen.
zaterdag 20 oktober 2018

Velux dakramen plaatsen

We zouden graag 2 velux dakramen willen laten plaatsen . Totaal nieuwe velux dakramen in kader van renovatie. Afmeting standaardmaat
vrijdag 19 oktober 2018

Dak tuinhuis herstellen

Bestaand dak tuinhuis met shingels vervangen door metalen gecoate aqualux platen. 2,30 meter breedte op 1,5 lengte, tweetal.
donderdag 18 oktober 2018

Dak polycarbonaatplaten herstellen/vervangen

Er is een lek aan de veranda. Het dak bestaat uit polycarbonaat platen. Oppervlakte van het dak is 20 m².
donderdag 18 oktober 2018

Velux vervangen naar een U8 velux raam

Ik wens een Velux te laten vervangen van een schuin dak. Afmetingen: U08. Raam bereikbaar. Gewenste vervanging: door UK08, wit polyurethaan met dubbel glas (Ug 1,1 of kleiner)
woensdag 17 oktober 2018

Pvc bekleding rond dakgoot vernieuwen

Vernieuwen van PVC bekleding dakgoot. Totale lengte van de dakgoot is ongeveer 12 meter.
dinsdag 16 oktober 2018

Lek in dakgoot herstellen

Herstellen van een lek in de dakgoot aan de voorzijde van mijn huis bovenaan op de derde verdieping. Er is een lek in de dakgoot waardoor er water langs muur sijpelt. De lengte van de goot is 10,7 meter.
zondag 14 oktober 2018

Dakraam laten plaatsen op zolder

Ik zou graag een dakraam laten steken in de zolder. Het gaat om een pannendak en men moet het gat nog maken. Afmetingen van het dakraam bespreek ik graag met vakman om te kijken welke opties er zijn.
zondag 14 oktober 2018

Dakpannen Pottelberg van een hellend dak vernieuwen

Het gaat om kleine herstellingen namelijk de dakpannen in de slapers die in de tijd slecht gelegd zijn, en daardoor losgekomen zijn . Hier de dakpannen vernieuwen om zo een beter afwerking te verkrijgen.

Partners

Partners van Casius