Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare dakdekker uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere dakdekkers die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde dakdekkers en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende dakdekker uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een dakdekker voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker:

zaterdag 20 juli 2019

Dakgoot herstellen

ik zoek vakman voor corniches (dakgoot) Herstellen of repareren of vervangen .Dakgoten uit zinK;
dinsdag 16 juli 2019

Daklekkage verhelpen

vochtplekken op de muur, komt waarschijnlijk door lek in de dakgoot of afvoerbuis?
zondag 14 juli 2019

Vervangen van dakgootbekleding in hout door pvc

Op het gelijkvloers dient het plat dak van een uitbouw, waarvan de rand bekleed is met hout vervangen te worden door pvc. Afmeting afkasting van de uitbouw is ongeveer 6 lopende meter.
zondag 14 juli 2019

Dakgoten en koepel vervangen

Bestaande houten dakgoten vervangen bij een rijhuis vooraan en achteraan 2 verdiepingen hoog. Koepel van ongeveer 1m20 op 2m40 vervangen. Rolluik en omkasting achteraan verwijderen.
zaterdag 13 juli 2019

Plat dak herstellen

Lek aan de afvoer van nieuw plat dak te herstellen.
vrijdag 12 juli 2019

Deksteen op schouw plaatsen en voegen herstellen

2 schouwen waarop deksteen moet komen om pikkende duiven tegen te gaan. Hiernaast moet men ook de losgekomen voegen herstellen.
vrijdag 12 juli 2019

Dakgoten vervangen of herstellen

Betreft dakgoot achteraan woning die niet goed afloopt. Bij hevige regen loopt deze over. Dakgoot is 5,5m lang. Moet vervangen of hersteld worden.
vrijdag 12 juli 2019

Deksteen schoorstenen verlagen

Wegens niet gebruik van schoorsteen wensen wij voetjes onder desksteen van schoorsteen te laten verwijderen. Gevelhoogte ongeveer 12 meter. Het betreft 2 schoorstenen.
vrijdag 12 juli 2019

Daklekkage oplossen

Lekkage aan doorgang van keuken naar veranda.
donderdag 11 juli 2019

Kroonlijsten van een stomp dak vervangen

Kroonlijsten van een alleenstaand huis vervangen. Materiaal is nu in hout maar mag ook in pvc vervangen worden. Ik denk zo een 10 lopende meter. Het gaat om ene stomp dak.