Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende dakdekkers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

1123 klanten bevelen een bij Casius aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: sarkingdak laten plaatsen, vervangen golfplaten dak, dak herstellen, pannendak leggen, dak en plat dak vervangen, zadeldak renoveren, isoleren en vernieuwen van bestaand dak, volledig dak plaatsen, leien dak vervangen door pannen dak, groot zadeldak vervangen en isoleren, nieuw onderdak met nieuwe pannen en isoleren of overzetdak plaatsen, asbestleien op het dak verwijderen en plaatsen nieuw dak, houten dakconstructie laten maken, dak laten verbouwen, volledig hellend dak te vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker:

woensdag 1 maart 2017

Asbest dak vervangen met keramische dakpannen

Vervanging van oud asbest dak (afmetingen woning: 14m x 8,5m). Gewenste helling is 45°. Type dak is schilddak en moet vervangen worden met keramische dakpannen. Tevens 3 dakramen integreren.
woensdag 1 maart 2017

Golfplaten van een garage vervangen

Alleenstaande garage heeft Eternit golfplaten maar is niet meer goed dicht aan de nok en heeft hier en daar scheuren. De oppervlakte is ongeveer 30 m². De houtconstructie is nog in orde, de goten ook.
woensdag 1 maart 2017

Pannendak leggen

Nieuw groot dak in pannen leggen.
woensdag 1 maart 2017

Dakwerken nodig

Oude pannen en panlatten vervangen. Drie Velux ramen en een nieuwe goot plaatsen.
woensdag 1 maart 2017

Nieuwe roofing plaatsen

Op een plat dak van 90 m² moet nieuwe roofing komen. De hoeken zijn er afgerold en misschien is de houtconstructie ook beschadigd. Graag herstellen.
woensdag 1 maart 2017

Losgekomen nok vervangen , ontmossen en coating aanbrengen

Het nok van ons dak (bestaat uit 2 delen - 1 hoger en 1 lager) is aan vervanging toe. Het huis is 35 jaar oud en, onder de nok pannen is het nog met cement opgevuld. Nu is dit cement aan het loskomen. Totale lengte is +/- 20 meter. Het is een alleenstaand huis. Graag laten ontmossen ook dit is een zadeldak zonder velux en zwarte pannen. Aan de zuidkant liggen zonnepanelen ongeveer een 24 stuks zonnepanelen. Hoeven er niet af gedaan te worden. Graag ter plaatse komen kijken door een vakman, om de werken en prijs op te maken.
woensdag 1 maart 2017

Herstelling 2 lekkages

Herstellen van de lekkages op dak: 1 lekkage plat dak. 1 lekkage hellend dak.
dinsdag 28 februari 2017

Bestaande dakpannen verwijderen en vernieuwen en zonnepanelen plaatsen

Bestaande dakpannen verwijderen en vernieuwen. Dit is een zadeldak zonder velux. Graag ook zonnepanelen plaatsen.
dinsdag 28 februari 2017

Polycarbonaat platen op veranda vervangen

Vervangen van twee platen en (om ze erin te schuiven) rails. Wegens de storm zijn ze gebroken. Platen van ongeveer 3.55 meter. En de breedte is ongeveer 1.23 meter. En de dikte is ongeveer 15 mm.
dinsdag 28 februari 2017

Lek in de dakgoot herstellen

Wij hebben een lek in de dakgoot aan de straatzijde, ter hoogte van de voordeur. Het water drupt op de stoep. Verder zien we nog geen impact. We willen laten bekijken of het lek gedicht kan worden, dan wel of er meer aan de hand is.
dinsdag 28 februari 2017

Solatube plaatsen

We willen een Solatube laten plaatsen op onze bovenverdieping. Dit is een schuin dak.
dinsdag 28 februari 2017

Plaatsen van lichtstraat

Ik heb in mijn schuin dak een lichtstraat van 2,9 m op 0. 9 m die zou moeten vervangen worden. Aanwerken van buiten met eventueel de nodige isolatie en glas met de huidige isolerende normen. Herplaatsen van zonnewering indien mogelijk.
dinsdag 28 februari 2017

Dakpannen en dakgoot herstellen na stormschade

Enkele pannen zijn losgekomen door de laatste storm en een deel van de plastic van de dakgoot is ook gaan vliegen.
dinsdag 28 februari 2017

Herstellen van de afvoerpijp wegens lek

Afvoerpijp is aan de achterzijde van het gebouw (ingesloten) dus niet makkelijk bereikbaar.
dinsdag 28 februari 2017

Dakgoot vernieuwen

Ik wil een houten corniche bekleed met PVC vervangen door een onderhoudsvriendelijke dakgoot. Lengte 8 meter vooraan en achteraan.
maandag 27 februari 2017

Nieuw plat dak leggen

Prijsofferte voor een nieuw plat dak. Oppervlakte is 18 vierkante meter. Binnen de 2 à 3 maand de werken laten uitvoeren, wachten op de sleutel van de woning.
maandag 27 februari 2017

Dakgoot vervangen

Dakgoot vervangen. boven 5 m en de kleintjes 2m en 2 m.
maandag 27 februari 2017

Nieuwe roofing op plat dak plaatsen

Plat dak van roofing voorzien en isolatie plaatsen. Dak is ongeveer 59 vierkante meter.
maandag 27 februari 2017

Platte daken isoleren en nieuwe dakbedekking aanbrengen

Twee platte daken van om en bij totaal van 30 vierkante meter te isoleren én nieuwe dakbedekking voorzien. Graag groendaken. Halfopen bebouwing.
maandag 27 februari 2017

Prefab dakkapel plaatsen en twee dakramen

We wensen een dakkapel te plaatsen van ongeveer 6,5 meter op 1,5 meter hoog met 3 ramen in. Gebruik materiaal : kunststof. Liefst prefab. Langs de andere kant van het dak hebben we 2 standaard dakramen nodig.
maandag 27 februari 2017

Schouw bekleden met waterdicht materiaal

Half afgebroken schouw werd bezet met zwembadbezetting (in 2010). Deze bezetting is door de vorst gelost en ingestort. Vraag om schouw te bekleden met roofing of ander waterdicht materiaal.
maandag 27 februari 2017

Dak en plat dak vervangen

Afbreken van de schouw. Nieuw dak met stormpannen plaatsen. Dak tevens ook isoleren. Dakgoten bekleden en eternit plaatjes vervangen. Plat dak met roofing , is verouderd dus ook een nieuw plat dak. Ter plaatse komen kijken door een vakman voor een prijsofferte op te maken.
maandag 27 februari 2017

Dakgoot bekleden in PVC

Herbekleding van de dakgoot in PVC.
maandag 27 februari 2017

Dakkapel plaatsen

Dakkapel met een breedte van 3 meter. Materiaal is nu: oude leien Nieuw materiaal: dakpannen - tegelpannen.
zondag 26 februari 2017

Golfplaten vervangen

Het waaiervormig windscherm van de buren is op mijn afdak terecht gekomen en de golfplaten moeten vervangen worden. 4x4m. Bestek ook voor de verzekering.
zondag 26 februari 2017

Zadeldak renoveren

Het betreft een renovatie van een zadeldak van 50 vierkante meter. Oude dakpannen verwijderen. Hout herstellen waar de schoorsteen reeds is afgebroken. Panlatten aanbrengen. Nieuwe zwarte keramische dakpannen leggen. Nieuwe nok leggen en gevelpannen. Nieuwe dakgoten en regenpijpen. Het dak is vooraan 6 m 10 breed en achteraan 6 m 10 breed. Liefst zo snel mogelijk de werken uitvoeren.
zondag 26 februari 2017

Renoveren van zadeldak

Graag een offerte voor dakpanplaten. Een restauratie van het dak van een landbouwloods 2 x 200 m² loods is 24 m lang en dak is 24 x 8. De pannenlatten moeten vernieuwd worden inclusief de goten en afvoeren.
zondag 26 februari 2017

Dakterras aanmaken in composiet met balustrade en regenton plaatsen

Binnenkort wordt mijn dak gerenoveerd en geïsoleerd. Mogelijk zou ik daar gebruik van willen maken om tegelijkertijd een dakterras te laten installeren in composiet. Ook zou ik een kleine regenton willen laten plaatsen en een balustrade. De vakman graag ter plaatse komen kijken voor advies en prijsofferte.
zondag 26 februari 2017

Onderdak plaatsen met behoud bestaande dakpannen

Plaatsen van een onderdak met behoud van de bestaande dakpannen. Ruwe schatting van de oppervlakte is 200 m².
zondag 26 februari 2017

Vervangen golfplaten van een tuinhuis

Vervangen van de golfplaten op een tuinhuis van 3 x 3 meter. Langs de rechterkant loopt het dak nog 1 meter langer door als afdak voor de open berging.
zondag 26 februari 2017

Vervangen van kornissen

Graag zouden we de kornissen willen vervangen; Nu zijn deze afgewerkt met plastieken planchetten de woning heeft roofing als dakbedekking. Bouwjaar is 1965.
zondag 26 februari 2017

Overzetdak plaatsen

Prijsofferte voor overzet dak plaatsen. Betreft een zadeldak. Ongeveer een 200 m².
zaterdag 25 februari 2017

Vernieuwen van paar pannen

Ik heb problemen met mijn dak boven mijn keuken daar mijn dak twee jaar geleden vernieuwd is en dan hebben zij de pannen overlapt boven de nok. Nu heb ik problemen met mijn buurman hij wil dat ik de banden verwijder. Maar dan heb ik waterlast in mijn keuken, daarom zou ik graag de bovenste reeks vernieuwen. Ik denk een 30 tal halve pannen.
zaterdag 25 februari 2017

Pannendak reinigen en ontmossen en nabehandelen met primer

Pannendak reinigen en ontmossen. Het is enkel de voorzijde - primer coating. Best advies vragen aan de vakman om voorbehandeling.
zaterdag 25 februari 2017

Dichtleggen en afbreken schouwen

Op het hellend dak van mijn huis staan twee schouwen die niet meer gebruikt worden. Ik zou deze willen laten dichtleggen of afbreken omdat de nesten, die kauwen erin maken, zorgen voor vochtige muren. De schouw op de nok kan volgens mij best afgebroken worden. Voor de schouw tussen de twee dakkappellen is het volgens mij voldoende om de pijp in te korten en de schouw dicht te leggen.
zaterdag 25 februari 2017

Dubbelwandige koepels vervangen

Onze 5 koepels moeten vervangen worden/ nieuwe koepels. Waarvan twee moet open kunnen gaan. Dit is roofing waar ze op moeten geplaatst worden. Dubbelwandige koepels vervangen.
vrijdag 24 februari 2017

Herstelling na stormschade

Door de storm zijn er enkele zijpannen van het puntdak (linkerzijde) losgeslagen en weggevlogen. De spouwmuur is op die plaats open en kan water binnen sijpelen. Het aansmeercement van verschillend nokpannen is losgekomen en sommige nokpannen liggen los.
vrijdag 24 februari 2017

Dakgoot bekleding in pvc vervangen

Stormschade aan topgevel.Dakgoot in pvc te herstellen.
vrijdag 24 februari 2017

Herstellen van de dakgoten

Plaatsen van windplanken en herstellen van dakgoten.
vrijdag 24 februari 2017

Roofing tuinhuis herstellen

Sinds de bouw van ons tuinhuis is onze roofing niet optimaal. Gezien de hevige wind van afgelopen nacht is er opnieuw een groot stuk weggewaaid en kan de regen dus binnensijpelen in ons tuinhuis. We hebben dit zelf al eens tweemaal proberen te herstellen, maar zijn op zoek naar een betere oplossing (branden? Nagelen? ) zodat ons tuinhuis beter beschermd is.
vrijdag 24 februari 2017

Sarkingdak laten plaatsen

Ik heb net een huis gekocht van 1959 waarbij er geen isolatie aanwezig onder het grootste deel van het dak. Ook is er geen onderdak aanwezig dus wil ik een sarkingdak laten plaatsen. De oppervlakte is ong 63m² schuin dak. Ook is er een 12m² plat dak aanwezig dat eveneens geïsoleerd dient te worden. De huidige dakpannen zijn in goede staat, maar indien nieuwe plaatsen goedkoper blijkt te zijn dan de huidige eraf te halen dan ga ik voor nieuwe dakpannen gaan, zelfde kleur ongeveer als de huidige.
vrijdag 24 februari 2017

Leien dak herstellen na stormschade

Herstellen leien dak na schade door storm. Dak bestaat uit natuurleien. Ook lood afsluiting en boven ramen ( lood) moet vervangen worden.
vrijdag 24 februari 2017

Zonnepanelen plaatsen op een zorgwoning

Zonnepanelen plaatsen op een zorgwoning: Vergunning moet nog gevraagd worden. Schuin dak met lengte 14 m en breedte 7 m en 45 graden.
vrijdag 24 februari 2017

Isoleren en vernieuwen van bestaand dak

Prijs offere voor renovatie lening aan te gaan: Vernieuwing van bestaand dak inclusief isolatie , dit is een zadeldak zonder veluxen. Bovenste verdieping is ongeveer 6×10 m. Rustige straat. Huis het oprit. Stelling mogelijk.
donderdag 23 februari 2017

Nieuw plat dak en isoleren van zadeldak

Isolatie van een zadeldak dakpannen, plat dak, nieuwe roofing. Ter plaatse komen kijken.
donderdag 23 februari 2017

Herstelling daken en isolatie plaatsen

1./ herstelling lekkage garage. 2./ renovatie van dak aanbouw (ongeveer 16m²) plaatsen van dakisolatie, EPDM, en nieuwe dakgoot.
donderdag 23 februari 2017

Dak herstellen na lek

Ik heb een hellend platen dak (vermoedelijk samengesteld uit zink of aluminium). Aangezien ik dat huis 10 jaar geleden heb aangekocht weet ik niet hoe oud het is. Ik heb een nogal grote lek. Gezien mijn leeftijd 76 jaar wens ik dit te herstellen. Dakplaten uit aluminium of zink.
donderdag 23 februari 2017

Volledig dak plaatsen

PLAT DAK 1: opp. : 4,40 m * 7,80 m met hellingsgraad: 4-10 cm en in materiaal: EPDM PLAT DAK 2: opp: 4,00 m * 7,06 m met hellingsgraad: 4-10 cm en in materiaal: EPDM SCHUIN DAK: opp: (6,47 m * 7,00 m) * 2 hellingsgraad: 45 graden en met materiaal: betonnen dakpannen antraciet rechte beton. Velux ramen moeten ook voorzien worden.
woensdag 22 februari 2017

Nieuwe dakgoten plaatsen en gevel bekleden

Nieuwe dakgoten nodig en afwerking in zink/lood. Afwerking nodig van open zijmuur met gevelbekleding.
woensdag 22 februari 2017

Vervangen Corniche / dakgoten

Renovatie 25-jarige woning : Vervanging dakgoten/corniche aan woning.

Partners

Partners van Casius