Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare dakdekker uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere dakdekkers die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde dakdekkers en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende dakdekker uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een dakdekker voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker:

woensdag 1 april 2020

Plaatsen van lichtkoepel

Ik zou graag mijn koepel vervangen door een mooie goed doorzichtige lichtkoepel (dubbelwandig, vast met opstand en afwerking in EPDM of Roofing) in mijn keuken. De afmetingen zijn 123 cm x 242 cm. Belangrijkste is goed isolatie en zichtbaarheid: materiaal afhankelijk van mogelijkheden. Dit voor een plat dak met roofing in mijn achterbouw/keuken. Na deze werken zal er nieuwe plafond geplaatst worden in de keuken.
dinsdag 31 maart 2020

Overkappen en reiningen van schouw

Daar er continu vogels in mijn schouw vliegen had ik deze graag laten aanpakken. Mij lijken volgende zaken noodzakelijk: een rooster over de schouwuitgang en een overkapping plaatsen. Indien mogelijk onmiddellijk de schoorsteen laten reinigen.
dinsdag 31 maart 2020

Dakrand plaatsen plat dak

Wij wonen sinds augustus in een recent gerenoveerde woning. Wij hebben deze woning echter niet zelf gerenoveerd en merkten nu dus op dat de dakrand van ons plat dak ontbreekt (30 à 40m² ongeveer). We merkten ook op dat er al enkele blazen op de roofing zitten. Wijzelf kennen hier niet veel van en vroegen ons af of dit een probleem vormt.
dinsdag 31 maart 2020

Dakgoot vervangen

Bestaande (bak)dakgoot vervangen facadezijde. Lengte: 7m05. Alle ruimte om vooraan te werken, kleine 10 m van straat. Ook mogelijkheid om vanop zolder te werken aangezien deze leeg is.
zondag 29 maart 2020

Dichten van dak rond schouw

Ik heb ontdekt dat er tijdens een van de voorjaarsstormen water langs de schouw moet binnen gesijpeld zijn. Mijn boekenkast in de zolderkamers is gebouwd tegen de schouw, en daar zijn watersporen die starten van het plafond tegen de muur van de schouw. Persoonlijk zie ik geen andere verklaring. Ik zou dit dus graag willen laten nakijken en de nodige werken willen laten uitvoeren om dit in de toekomst te voorkomen.
zaterdag 28 maart 2020

Dakgoten vervangen

We zouden onze goot van 8 meter lang en 4 meter lang willen vervangen tijdens verplichte sluiting horeca. Liefst een vast goot.
zaterdag 28 maart 2020

Dakgoten vervangen

De dakgoot voorzijde is aan het loskomen. We zouden deze willen vervangen is pvc en/of zink. Gevelbreedte is 5m.
vrijdag 27 maart 2020

Lichtkoepel plaatsen

Wij wonen in een rijhuis. Om meer licht te laten binnenkomen hebben we naast de keuken twee polycarbonaatplaten (boven elkaar). Deze laten echter veel koude binnen in de winter en zorgen voor enorm veel opwarming in de zomer. We hadden deze polycarbonaatplaten dus graag vervangen door een volwaardig lessenaarsdak. In bijlage kan u wat foto's vinden van het verslag van de renovatiecoach.
donderdag 26 maart 2020

Plat dak roofing of epdm leggen

Plat dak +-180m2 er moet hellingschape geplaatst worden al dan niet ism dakwerker liefst 16 cm isolatie en of roofing of epdm alsook randafwerking
donderdag 26 maart 2020

Duivenpinnen op dak plaatsen

Duivenpinnen op dak plaatsen = lengte 12 m + 2 schoorstenen van ongeveer een meter per zijde.