Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare dakdekker uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere dakdekkers die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde dakdekkers en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende dakdekker uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een dakdekker voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker:

vrijdag 24 mei 2019

Duivenpinnen plaatsen

Duivenpinnen laten installeren op 3 zijden plat dak( te bereiken via valluik) 29m + aanpalende woning = ca 14m.
donderdag 23 mei 2019

Plat dak renoveren van garage

Garage .Plat dak renoveren+/- 17,5 m²; Dak bestaat uit roofing.
donderdag 23 mei 2019

Dakgoten vervangen of herstellen

Verbreden van de dakgoot aan de voorkant van de woning in zink en het verplaatsen van het tapgat van het midden van de woning naar de linkerkant van de woning als gevolg van het aanbrengen van gevelisolatie. De gevel van de woning is ongeveer 5,5m. Gevelisolatie wordt aangebracht door firma.
woensdag 22 mei 2019

Dakgoten vervangen of herstellen

Het betreft een koperen dakgoot die op de hoek aan de lasnaden gelost is en hier lekkage geeft. Woning : Onder het dak slaapruimte.
woensdag 22 mei 2019

Verzakte dakgoot herstellen

De dakgoot ( voorgevel) komt los aan ene kant. moet hersteld worden. Dakgoot in zink zakt. Woning met 2 verdiepingen. redelijk hoog. GLV verdieping 1 en verdieping + dak.
woensdag 22 mei 2019

Dakgoten vervangen of herstellen

De dakgoot aan de straatkant lekt en moet wellicht ook eens gereinigd worden. Er zijn geen dakvensters aan deze zijde van het huis en m'n ladder is niet lang genoeg.
woensdag 22 mei 2019

Dakraam plaatsen

Graag zou ik een dakraam willen plaatsen in een bestaande woning, er is dus nog geen opening, van 1m op een meter.
woensdag 22 mei 2019

Afbreken schoorsteen + plaatsen nieuwe schoorsteen

De bestaande schoorsteen opgebouwd uit gevelstenen, loopt door vanuit de gevel. Deze zou moeten verwijderd worden en in de plaats een nieuwe schouw (pelletkachel) geplaatst worden + nieuwe gevelpannen ter hoogte van de oude schoorsteen.
dinsdag 21 mei 2019

Hellend dak herstellen

Dak van ca. 92 m² (hellend en plat samen) (a) Er is één dakpan beschadigd geraakt, doordat er een asbestplaat van de buren op viel. Enkel de hoek is kapot, maar water kan insijpelen. Het dak is via een plat dak relatief makkelijk te bereiken. Op het platdak geraakt u eenvoudig via een (laag) raam. Dit moet zo snel mogelijk hersteld worden, bij voorkeur binnen de twee weken. (b) Er is een hoek van de voorgevel losgekomen en gevallen. De brandweer bevestigde dat er geen andere stukken los zitten. Hier zou u moeten kijken of er gevaar is voor waterinsijpeling. Een eventuele reparatie laat ik graag snel uitvoeren. (c) Graag een algemene inspectie van alle stukken dak, zowel plat, als hellend.
dinsdag 21 mei 2019

Lichtstraat vervangen

Plaatsing lichtstraat schoolbank model (nu al aanwezig in een soort van verandaplastiek, graag vervangen door glas) in woonkamer. Afmeting : 2 m in lengte