Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende dakdekkers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

1266 klanten bevelen een bij Casius aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak en gevel renoveren, dak met dakisolatie plaatsen, dakwerken en isoleren, dakkapellen plaatsen, pannendak renoveren, vervangen daken, nieuwe roofing leggen, dakwerken uitvoeren, dak van boerderij vervangen, dak renoveren, roofing dak en dakgoten vernieuwen, renoveren zadeldak van rijhuis, dakkapel plaatsen, dakramen plaatsen, renoveren dak en plaatsen velux en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker:

woensdag 24 mei 2017

Nieuw dak leggen voor tuinhuis

Het dak van mijn tuinhuis is beschadigd. De roofing + dak zelf (gewoon dak 3 m diep en 1 m 60 lang tot aan de nok). Graag OSB3 platen te laten leggen + afwerken met platen in de vorm van dakpannen.
dinsdag 23 mei 2017

Lichtkoepel plaatsen

Betreft plaatsing van een lichtkoepel, voorkeursgrootte 100 cm x 200 cm. Dak is EPDM/Roofing. Zie foto in bijlage als voorbeeld.
dinsdag 23 mei 2017

Bakgoten vervangen en dak reinigen

Uitbekleden oversteken en plaatsen hanggoten: Van bakgoot naar hanggoot Hanggoten HRRlm Afvoerbuizen 15 lm Gevelpannen en pannen werk ? Totaal ? Opmerking eventueel zelf te voorzien door mezelf. Ceders ponden van 20: 32 lm Ceders ponden van 14: 29 lm Ceder planchetten: 30 m² Bijkomend volgende werken: Nazicht bestaande kil goten en eventueel herstel. Nazicht bestaande vorsten en eventueel herstel. Ontmossen van het volledige dak. Ik bedoel bestaande mos verwijderen.
dinsdag 23 mei 2017

Leien dak vervangen en isoleren

Oude leien eraf nemen, en nieuwe leien opleggen. Een oppervlakte van 250 m². Eventueel ook isoleren.
maandag 22 mei 2017

Dakkapel plaatsen

Ik zou graag een dakkapel laten plaatsen aan de achterzijde van ons dak, deze zijde zou 4x4 m zijn, liefst zo groot mogelijk. De bedoeling is om zo een extra kamer te creëren. Dak in dakpannen.
maandag 22 mei 2017

Dakramen plaatsen

Wij wensen 5 dakramen te plaatsen - Hout/Wentel 94 cm x 140 cm.
maandag 22 mei 2017

Twee dakgoten herstellen

Ik wil graag een kleine herstelling laten doen aan 2 daken ter hoogte van de goten.
maandag 22 mei 2017

Renoveren en isoleren plat dak

Renoveren en isoleren van een plat dak boven garage (ongeveer 22 m²) met gemakkelijke toegang.
zondag 21 mei 2017

Renoveren dak en plaatsen velux

Het renoveren van ons dak ( rode dakpannen vervangen) + Velux plaatsen. +/- 50m²
zondag 21 mei 2017

Velux dakramen plaatsen

Plaatsen van 1 Velux dakraam en mogelijk vervangen van 3 Velux dakramen. Vanaf volgende week is het mogelijk dan hebben we de sleutel van het huis.
zondag 21 mei 2017

Duivenpinnen plaatsen op de nok van het dak

Wij willen duivenpinnen laten plaatsen op de nok van het dak, vooral aan de hoeken. Nokhoogte is 8m, met halverwege een verspringing naar 8. 5m. Duivenpinnen zouden aan uiteinde van 8m moeten komen, evenals aan de verspringing naar 8. 5m. Aan andere hoek is schoorsteen, daar is het niet nodig. Open bebouwing, dus goed toegankelijk.
zondag 21 mei 2017

Vervangen daken

Wij willen graag het pannendak laten vervangen van onze garage en onze stal liggen platen op nu.
zaterdag 20 mei 2017

Vervangen golfplaten garage

Vervanging van asbestcement golfplaten op een alleenstaande garage.
zaterdag 20 mei 2017

Nieuwe roofing leggen

Nieuwe roofing op een gebouw met 3 garages, 9,2 x 6,2 m, het gebouw dateert van 1975 en er sijpelt water binnen, ook een nieuwe afvoerbuis voor het regenwater.
zaterdag 20 mei 2017

Plaatsen van aluminium schroot tegen vogels en marters

Aangezien er regelmatig vogels en/of marters binnendringen onder het dak en door hun lawaai de nachtrust verstoren, hadden wij graag in een duurzame oplossing voorzien door het plaatsen van een aluminium schroot rondom heel het dak tegen vogels en marters.
vrijdag 19 mei 2017

Vernieuwen van dakgoten

Ik zou de dakgoten rondom mijn huis willen vernieuwen in bakgoten met flap in zink en de dakafvoerbuizen ook.
vrijdag 19 mei 2017

Herstellen nokpannen

De nokpannen zijn bij het bouwen vastgelegd met een pasta, maar deze pasta is met de tijd vergaan waardoor de nokpannen niet altijd nog vastliggen. Dit moet hersteld worden.
vrijdag 19 mei 2017

Afvoer plaatsen aan gevel

Ik moet een nieuwe afloop plaatsen aan mijn gevel. Huis heeft 1 beneden en twee verdiepingen.
donderdag 18 mei 2017

Dak met dakisolatie plaatsen

Het dak is ongeveer 50 m² groot, het is een hellend dak met pannen, halfopen bebouwing. We zouden ook graag een onderdak willen en eventueel ook gaan voor dakisolatie. Eveneens zouden we daar ook een raam in willen geplaatst hebben.
donderdag 18 mei 2017

Deksteen plaatsen op schouw

Enkel plaatsen van een deksteen op 1 schoorsteen. De schouw is volledig afgekapt en wordt dus niet meer gebruikt, momenteel is de schoorsteen open.
woensdag 17 mei 2017

Verwijderen van asbestleien

Ik wil een asbest leien dak laten weghalen. Het gaat over een zadeldak van ongeveer 85 m².
woensdag 17 mei 2017

Plaatsen van lichtkoepel

Plaatsen van grote lichtkoepel (150 cm tot 200cm, standaardmaten in overleg ) in plat dak achterbouw.
woensdag 17 mei 2017

Golfplaten vervangen

Vervanging van de golfplaten door ecopanelen op het dak van de berging naast de keuken.
dinsdag 16 mei 2017

Vervangen asbestleien dak

Bestaand dak in asbest leien vervangen +-80 vierkante meter.
dinsdag 16 mei 2017

Dak en gevel renoveren

Renovatie rijwoning: dak- en gevelwerken en isolatie.
dinsdag 16 mei 2017

Plaatsen koepel plat dak

Wij zijn op zoek naar een plaatser van koepels op platte daken. Op een bestaande uitbouw zouden wij graag een koepel plaatsen.
dinsdag 16 mei 2017

Dakwerken uitvoeren

Verwijderen asbest leien en onderdak. plaatsing nieuwe damp doorlatend onderdak (160 m²) plaatsing nieuwe leien (alterna of boronda, 160 m²) vervanging van 2 veluxen door 2 nieuwe veluxen type GGU sk06 en GPU sk06 vervangen van 35 m² isolatie tussen de kepers met isover isoconfort 32 18 cm
dinsdag 16 mei 2017

Dak van boerderij vervangen

Dakpannen reeds gedeeltelijk weg. Houten gedeelte door jaren op instorten. We zoeken er een dak liefst met dezelfde rode dakpannen terug te herstellen. Als mogelijk dakpannen die nog in goede staat zijn terug te gebruiken. (Optie afbraak te laten doen) valt te bespreken.
dinsdag 16 mei 2017

Schouw afbreken en dak waterdicht maken

Wij willen graag zonnenpanelen zetten en om ons dak maximaal te gebruiken dienen wij onze schouw af te breken. Deze is niet in gebruik en we gaan hem waarschijnlijk nooit gebruiken. Voorbereidingswerken uit te voeren.
maandag 15 mei 2017

Vervangen dakgoot

Vervanging van de volledige dakgoot, is nu in hout afgewerkt. Graag afwerking in pvc of ander duurzaam materiaal. Half open bebouwing, dak is nog in goede staat.
maandag 15 mei 2017

Vervangen veluxraam

Vervangen van Velux dakraam GGL UK04 in Leiendak in greenen hout kleurloos gelakt enkele beglazing dakhelling ca. 25 graad.
maandag 15 mei 2017

Balk van dak wegnemen

We zijn een huis aan het renoveren, en in het bestaande dak zouden we 1 balk ,die nu in de weg zit, willen wegnemen. Ik zoek een schrijnwerker/ dakwerker die ons helpt bij de nodige ondersteuning/ constructie om het dak niet te verzwakken.
maandag 15 mei 2017

Vernieuwen van dubbele lichtkoepel

Heb een lichtkoepel dat gebarsten is graag had ik een nieuwe laten plaatsen afmetingen zijn 2meter op 1 dubbel geisollerde helder koepel zou ik willen. Oude koepel moet los gemaakt worden alleen bovenste gedeelte omranding is nog in goede staat. En nieuwe moet geplaatst worden. Graag dringend want regent door.
maandag 15 mei 2017

Polycarbonaat platen op veranda vervangen

Graag had ik onze oude, versleten verandaplaten 16mm dik vervangen door 32mm dik zonnewerend. Veranda is 3 op 4 groot.
maandag 15 mei 2017

Vervangen van dakplaten veranda

De dakpanelen van onze veranda zijn toe aan vernieuwing. Het betreft 6 dakpanelen van 1m op 2,2m ongeveer. Door ouderdom van de panelen zijn deze gebarsten en hebben wij ook last van een aantal lekken bij regenweer. De afdichtingsrubbers zijn verduurd en vermoedelijk zullen de profielen ook vervangen moeten worden. Momenteel bieden de panelen geen isolatie naar warmte of koude toe. Graag hadden we ook dit anders gezien zodat de veranda ook kan gebruikt worden bij warm of koud weer.
maandag 15 mei 2017

Dakwerken en isoleren

Zinken dak, zowel akoestisch als thermisch te isoleren, met inbegrip van 2 dakkapellen en 2 schouwen en 2 puntgevels. Wat is er mogelijk met zonnepanelen en warmtecollectoren?
maandag 15 mei 2017

Plaatsen dakplaten en dakgoten

Plaatsen van dakplaten met 3 cm isolatie oppervlakte 360 ² meter. Eventueel nieuwe dakgoten.
zondag 14 mei 2017

Dak renoveren

Nieuw dak + isolatie +dakgoten. Soort dak : zadeldak met dakpannen. Geen dakvensters.
zondag 14 mei 2017

Herstellen / vervangen corniche

De corniche begint op de hoeken open te staan. Op 1 hoek is het hoekelement verdwenen. We wensen deze te herstellen of eventueel volledig te vervangen.
zondag 14 mei 2017

Dak vernieuwen met isolatie en dakramen

Momenteel ligt er een eterniten dak met asbest onder. Isolatie ligt er ook niet en de velux ramen zijn ook aan vervanging toe. We hadden graag een zicht gehad op de extra kosten die de vervanging met zich meebrengen. We dachten aan een nieuw dak in zink.
zaterdag 13 mei 2017

Dak vernieuwen met isolatie en dakvensters

Dak vernieuwen van kleine woning met dakvensters. Met isolatie standaard. Breedte: 4 m 10. Hoogte: 2 m 30 à 2 m 50. Lengte: 8 m.
zaterdag 13 mei 2017

Dakkapel plaatsen

Dakkapel, hoogte 1,3 m, diepte 1,3 m plat dak lengte 4,5 m. Kapel heeft twee ramen. Ramen moeten meegeleverd worden. Liefst wit aluminium. Het is op een bestaand huis, er zijn nu twee velux ramen.
zaterdag 13 mei 2017

Dakkapel plaatsen

Schuin dak waarin een dakkapel moet komen.
vrijdag 12 mei 2017

Reparatie dakgoot

Rijtjeshuis in Leuven 2 verdiepingen heeft van voor een lekkende dakgoot. We denken dat de dakgoot opnieuw bekleed moet worden met een hogere rand. Aan de achterzijde is de dakgoot ook lek maar het water loopt binnen in huis.
vrijdag 12 mei 2017

Plaatsen van nieuwe roofing of EPDM

Plat dak van 40 m² nieuwe roofing of EPDM op leggen. Momenteel licht er roofing op.
vrijdag 12 mei 2017

Reinigen van dakgoten

Reinigen en eventueel herstellen van naden zinken goten, want het water loopt erover.
vrijdag 12 mei 2017

Vernieuwen van golfplaten van veranda dak

Ik wil graag het veranda dak volledig laten vernieuwen.. Het is een oudere woning en de golfplaten lekken water tegen de bestaande muren. De houten structuur waar de golfplaten op liggen zijn rot.
vrijdag 12 mei 2017

Duivenpinnen plaatsen

Duivenpinnen plaatsen op een plat dak van een rijhuis, goed toegankelijk.
vrijdag 12 mei 2017

Dakgoot herstellen of vernieuwen

Dakgoot lekt en er loopt water in keuken graag zo snel mogelijk.
donderdag 11 mei 2017

Werken aan pannendak

Nieuw pannendak plaatsen.

Partners

Partners van Casius