Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare dakdekker uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere dakdekkers die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde dakdekkers en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende dakdekker uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een dakdekker voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een dakdekker voor dakloodgieterij dakdekken en dakherstelling staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker:

woensdag 16 januari 2019

Dakgoot terug te plaatsen

Nieuwe dakgoot te plaatsen in pvc of zink Totale lengte van 45-50 m.
woensdag 16 januari 2019

Herstellen hellend dak

Hellend dak van veranda moet vervangen worden (ongeveer 10 m) Was plastiek op rol. Te vervangen met platen.
woensdag 16 januari 2019

Houtwerk aan het dak herstellen

Er zijn 2 houten planken versleten aan de zijkant van het huis onder de dakpannen. Deze zouden moeten worden vervangen. Buitenkant onder dak.
dinsdag 15 januari 2019

Corniche vervangen of herstellen

Corniche vervangen of herstellen. Corniche is gemaakt van plastiek. 3 gevels waaran de voorkant en achterkant is beschadigd.
dinsdag 15 januari 2019

Dakdoorvoer verzetten

Bij een nieuwbouw de reeds geplaatste dakdoorvoer voor boiler en ventilatie aanvoer verplaatsen. Deze werd oorsprokelijk niet goed geplaatst. Dus bestaande toevoer wat hoger plaatsen , bestaande dakpan wegnemen. Hellend pannen dak van 45 graden.
dinsdag 15 januari 2019

Herstellen van daklekkage

Drupt binnen. Herstelling van plat dak.
maandag 14 januari 2019

Lichtstraat plaatsen

Maken van een opening in het plat dak en tevens plaatsen van een lichtstraat. Opening maken voor de grootste maat van velux te plaatsen.
maandag 14 januari 2019

Polycarbonaat platen vervangen op dak van de keuken

Vervangen van de bestaande platen door nieuwe extra isolerende polycarbonaat platen. Afmetingen: 2 platen van ongeveer 200 x 110 cm.
maandag 14 januari 2019

Daklekkage herstellen

Sinds korte tijd hebben we insijpelend regenwater dat uit het gat van een spotje komt. Deze is gelegen aan het einde van ons plat dak, dus we vermoeden dat het daar vandaan komt. Plat doek met kiezel.
maandag 14 januari 2019

Lood rond schouw te herstellen

We hebben recent vastgesteld dat er waterinsijpeling is in de omgeving van de schouw. Mogelijks is op het lichthellend dak het lood losgekomen dat rond de schouw zit.