Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare dakdekker uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere dakdekkers die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde dakdekkers en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende dakdekker uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een dakdekker voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker:

dinsdag 7 juli 2020

Polycarbonaatplaten vervangen

De (vrij kleine) aanbouw van mijn huis is overdekt met polycarbonaatplaten, naar schatting ongeveer 6m². Deze zijn verouderd en vertonen barsten, dus ze zijn aan vervanging toe. Ik heb nog geen nieuwe platen gekocht, maar zou graag nieuwe platen hebben met een hoge isolatiewaarde. In bijlage een foto genomen in huis van op de grond (op deze foto ziet u dat er een stukje uit de binnenste laag is gebroken) en een foto genomen uit een raam op het eerste verdiep. Het is op de aanbouw.
dinsdag 7 juli 2020

Plat dak herstellen

Plat dak herstellen. Het dak is ongeveer 140m². Nu ligt er roofing.
maandag 6 juli 2020

Zonnepanelen plaatsen

Plaatsen van extra zonnepanelen. 6 à 8 extra zonnepanelen. Er liggen nu al 8 op. Het is een halfopen bebouwing.
maandag 6 juli 2020

Vernieuwen van rubberdak

Dak dient geïsoleerd te worden en nieuwe rubber ook de kernis is aan vervanging toe.
maandag 6 juli 2020

Herstelling van een plat dak

RENOVATIEWERKEN PLATFORM:20 m2 -Inrichten van de werf, plaatsen van de nodige, werkladders,e.d. -Aanbrengen en stapelen der bouwmaterialen. -Verwijderen van de tapbuis, lood met buur alsook blazen en scheuren, wegruimen van het puin. - Ophogen van de koepel met 10 cm , dmv kepers -Leveren en plaatsen en inwerken met de nieuwe dakverdichting van 1 stuks nieuwe tapbuizen in lood dia.80 met uitloopplaat (verzonken in de onderstructuur)te aansluiting op de bestaande regenafvoeren. -Leveren en plaatsen van nieuwe dakbedekking door middel van SUPRALINE VENTI TECHNO 4mm met leislag. -Leveren en plaatsen van nieuwe slabben in lood 1.2mm en/of soleins in ZKT 0.8 mm voor afwerking der aa
zondag 5 juli 2020

Polycarbonaat platen veranda vervangen

Polycarbonaat platen van veranda vervangen. Het betreft 9 panelen van ongeveer 1.2m x 1.2m in een openschuivend gedeelte en 1 paneel van 3m x 0.4m.
zaterdag 4 juli 2020

Nieuw dak plaatsen, isoleren en houtwerk nakijken

Puntdak vernieuwen en isoleren. Ook houtwerk nakijken.
zaterdag 4 juli 2020

Vernieuwen van dakgoot

Dakgoot moet gedeeltelijk vernieuwd worden, in de verticale afvoer van de dakgoot moet een filter geplaatst worden. De dakgoot is met zink gemaakt. Het deel van de dakgoot dat vernieuwd moet worden is ongeveer 12meter.
zaterdag 4 juli 2020

Vervangen velux dakramen in Fakro dakramen

4 Veluxramen uit hout vervangen door 4 Fakroramen uit PVC. Het betreft 2 ramen type GGL8 en 2 ramen type GGL2 in een dakappartment.
vrijdag 3 juli 2020

Plat dak herstellen

Plat dak van ong. 30m² van vrijstaande garage herstellen. Lekt momenteel in de rechterhoek. Wellicht een lek in bocht van regenpijp.