Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de dakdekkers vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare dakdekker uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een dakdekker in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een dakdekker voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker:

woensdag 3 januari 2018

Afbreken schoorstenen (bovendaks)

Verwijderen en waterdicht maken van 3 schoorstenen op een zadeldak.
dinsdag 2 januari 2018

Plaatsen nieuw dak stalling

Afbraak en afvoer van asbestgolfplaten. (130 stuks) Leveren en plaatsen van ecopanelen met 3 cm isolatie. (214m²) Leveren en plaatsen van dakgoten. Graag uitgesplitste offerte - mogelijks worden afbraakwerken zelf gedaan.
dinsdag 2 januari 2018

Vervangen van 2 dakramen

Ik heb twee dakramen van 114 X 118 die aan vervanging toe zijn ( in heel slechte staat ). dakramen in pvc
dinsdag 2 januari 2018

Dekstenen schouwen vervangen

Wij zouden de dekstenen van onze schouwen willen vervangen. Er komt vocht binnen via de schouw en we denken dat de huidige dekstenen aan het afbrokkelen zijn. Het gaat om 2 schouwen.
dinsdag 2 januari 2018

Herstellen van regenpijp

De regenpijp moet hersteld worden. Deze lekt bovenaan waardoor er vocht in de muur trekt. Dit moet dus gemaakt worden zodat er geen vocht meer in de muur trekt. Voorlopig de vocht in de muren nog niet te behandelen. Ik zoek een goede vakman om de regenpijp te herstellen.
maandag 1 januari 2018

Hellend dak renoveren of compleet verniewen

Herstellen van het dak zonder te isoleren: Er is een lek in het dak, ofwel maken van de lek ofwel een nieuw dak. Kijken welke delen vervangen moeten worden en welke eventueel kunnen gerecupereerd worden. Geen schoorsteen of dergelijke aanwezig, gewoon 2 rechthoekige vlakken van +- 39 m². Oppervlakte van het dak is : 80 m² (6 m (B) x 6. 5 m (H))
maandag 1 januari 2018

Verschillende lekken in dak tuinhuis repareren

Lekken in dak tuinhuis moeten hersteld worden. Het dak is onlangs vergroot geweest en er is een soort golfplaat gemonteerd. Ik zou graag de opties om dit te repareren of eventueel vervangen met de vakman bespreken. Het gaat om een plat dak van ongeveer 6 op 3 m.
maandag 1 januari 2018

Dakgoten en regenpijpen vervangen

Er is nu 1 regenpijp met een verstopping en deze is hierdoor gespleten, daarom zouden wij graag deze regenpijp dringend hersteld zien. We zouden graag alle dakgoten laten vervangen, het gaat om een 15 m. Hiernaast ook alle regenpijpen willen vervangen, dit gaat om ongeveer 20 m.
maandag 1 januari 2018

Dak tuinhuis herstellen

Ons tuinhuis lekt op verschillende plaatsen. Er zijn meerdere lekken in het overdak en dergelijke. Ook het hout onderaan begint te rotten en er is schimmelvorming onderaan het tuinhuis. We zouden dit graag laten herstellen en bespreken met de vakman wat de opties zijn. We vermoeden dat er nieuwe golfplaten en dakbedekking moet worden geplaatst. Het gaat om een plat dak met een oppervlakte van ongeveer 40-50 m².
maandag 1 januari 2018

Dakterras compleet renoveren

Graag zouden wij ons dakterras op de eerste verdieping volledig laten renoveren. Ons terras is beschadigd waardoor er water naar onze badkamer doorsijpelt. Het materiaal en dergelijke voor het nieuwe terras willen we graag bespreken met de vakman. Het gaat om een terras van bij benadering 3 op 6 m.
maandag 1 januari 2018

Schoorsteen herstellen na waterinsijpeling

Ingevolge insijpeling rond de schouwen werd begjn 2016 het zinkwerk rond de schoorstenen volledig vernieuwd. Door sneeuwval en daaropvolgende dooi hebben we opnieuw insijpelingen gehad. Nu hebben we ook na regen insijpelingen en dit willen we zo rap mogelijk laten oplossen.
zondag 31 december 2017

Dakgoot herstellen

Door de stormwind zijn de plaatsjes PVC die onderaan de dakgoot bevestigt zijn gelost en naar beneden gevallen. De dakgoot dreigt los te komen en we willen dit dus zo snel mogelijk laten herstellen.
zondag 31 december 2017

Dakkapel plaatsen

Wij willen graag aan een kant van ons dak een dakkapel laten plaatsen. Het zou gaan om een dakkapel van ongeveer 5 m op 1.80 m. We hebben een schuin dak en de dakkapel zou aan de voorkant van het huis moeten komen.
zaterdag 30 december 2017

Hellend dak renoveren , isoleren en velux plaatsen

Zit ook met een dakvenster dat ik dan wens te laten vervangen Oppervlakte van het dak is 80 m². Er zou ook 1 velux moeten geplaatst worden. Welke dakbedekking moet er geplaatst worden. Dit is een pannendak.
woensdag 27 december 2017

Dakkapellen plaatsen

Ik wil graag 2 dakkapellen plaatsen op mijn schuin dak. De afmetingen van een dakkapel zijn 5 m breed en 1.7 m hoog.
woensdag 27 december 2017

Regenpijp vernieuwen en dakgoten nakijken

Nieuwe regenpijp in kunststof plaatsen en nakijken dakgoten in zink.
woensdag 27 december 2017

Herstellen lek in zinken bakgoot

We zitten met een klein lek in onze zinken bakgoot. We zouden dit graag laten herstellen en eveneens de vakman de goot laten controleren of er geen andere lekken zijn.
woensdag 27 december 2017

Herstellen PVC regenpijp

Een stuk van onze PVC regenpijp is losgekomen en afgebroken. Het is langs de straatzijde en ongeveer een stuk van 4,5 meter dat vernieuwd moet worden alsook nieuwe bevestigingen in de muur.
woensdag 27 december 2017

Dak reinigen en extra beschermen

Wij willen graag ons zadeldak laten reinigen en in orde laten zetten. Het zal eerst moeten worden afgespoten en het mos erop verwijderen. Ook moeten de nokken opnieuw worden gestreken en de zink moet worden nagekeken. Er kan ook misschien een soort siliconen worden aangebracht om de pannen extra te beschermen. Het gaat om een oppervlakte van 240 m².
dinsdag 26 december 2017

Dakkapel in kunststof plaatssen

Dakkapte in kunststof plaatsen . Dakkapel van 4 tott 5 meter
dinsdag 26 december 2017

Bekleden van kroonlijst met PVC

Vervangen van houten kroonlijst door PVC. 14 m lang
dinsdag 26 december 2017

Dakkapellen plaatsen

Dakkapellen plaatsen - opbouw dakkapellen: Momenteel is de zolder beperkt in hoogte de nok is ongeveer 3 meter hoog, de helling is 30 graden. De totale zolder is 8. 4 op 10 meter. Het is de bedoeling hier 3 kamers in te maken, dit willen we graag mogelijk maken door het plaatsen van dakkapellen om de ruimtes te vergroten. Maar we willen ook graag weten wat het kost om het dak recht te trekken (eventueel). Graag komen kijken zodat inzicht in de situatie kan worden verkregen. Alleenstaande woning / Villa Afmetingen: 10 lopende meter, 1,5 meter hoog 5 lopende meter, 1,5 meter hoog.
maandag 25 december 2017

Herstellen deel van onderdak

Ik wil graag een deel van het onderdak laten herstellen omdat dit niet goed aansluit op dakgoot waardoor er waterinsijpeling is. Het water zit al aan de binnenkant, er is een vochtplek van maximaal 1 meter breed.
maandag 25 december 2017

Dakkapel in kunststof plaatsen

Ik wil graag een kunststoffen dakkapel laten plaatsen. Ik heb een zadeldak en wil graag met de vakman de opties bespreken.
maandag 25 december 2017

Dakpannen vervangen

Een weggewaaide dakpan net onderaan de nok wil ik graag laten vervangen. Hiernaast wil ik een andere verschoven dakpan terug op zijn plaats leggen. Er zijn enkele reservedakpannen aanwezig en moeten dus niet worden gekocht door de vakman.
maandag 25 december 2017

Lek dak herstellen

In de hoek heb ik ergens een lek, ontstaan na foute werken bij het plaatsen van isolatie aan de buitenmuur . Lek aan het dak herstellen.
zaterdag 23 december 2017

Herstellen lek lichtkoepel

We hebben 4 lichtkoepels, 3 in de keuken en 1 in de garage. De lichtkoepel in de garage is in slechte staat en lekt, hier willen we een nieuwe plaatsen. De lichtkoepels in de keuken lekken ook soms en hier willen we nieuwe dichtingen laten plaatsen.
vrijdag 22 december 2017

Dakrand herstellen

Onze dakrand is niet meer waterdicht. Graag ter plaatse komen kijken, er is insijpeling.
woensdag 20 december 2017

Dakramen plaatsen

Wij zouden graag 3 nieuwe veluxen (of gelijkaardig merk) laten plaatsen. 1 in een afgewerkt stuk dak en 2 in een ruw dak (nieuw zonder isolatie).
woensdag 20 december 2017

Koepel vervangen door beloopbare koepel en dakterras in hout aanleggen

Er is een bestaand terras in tegels die rusten op tegel opstaanders en er zit momenteel een gebogen plastieken koepel die open kan naar buiten toe. Die moet er uit en vervangen worden door een beloopbaar plat dakvenster. het terras is ongeveer 10 vierkante meter, maar er zou eveneens een beloopbaar plat dakvenster in geplaatst moeten worden om zodoende het terras zo groot mogelijk te maken. Ook graag een houten terras aanmaken, dit is een dakterras is ongeveer 10 m².
woensdag 20 december 2017

Dak vernieuwen en dakkapel plaatsen

Dak vernieuwen en dakkapel plaatsen, een dak zonder velux. Plaatsen van een dakkapel 6 meter bijna over de gehele breedte van de woning. Op een schuin dak te plaatsen. Graag in hout met ceder afgewerkt.
woensdag 20 december 2017

Hellend dak renoveren met isolatie

Hellend dak renoveren ongeveer een oppervlakte van 75 m². Met pannen. Dit is een alleenstaande woning.
dinsdag 19 december 2017

Regenkap op schoorsteen plaatsen

Plaatsen en opmeten en regenkap zelf op de schoorsteen plaatsen. Moeten nog aankopen, en dit is met de vakman te bespreken, graag komen kijken ter plaatse.
dinsdag 19 december 2017

Plaatsen van veluxramen

Het zou gaan om het plaatsen van 2 velux ramen. De ramen zelf heb ik maar al het materiaal dat er voor nodig is om deze te plaatsen niet. Ook de afwerking van het raam wou moeten gebeuren ( gyproc afwerking ).
maandag 18 december 2017

Plaatsen Velux dakraam

Installeren velux dakraam in hellend dak met dakpannen. De minimale luchtdoorlaat dient 1m² te zijn aangezien het moet dienen als brandraam.
maandag 18 december 2017

Vervangen plat dak en isoleren

Ik onderteken deze week het compromis voor een woning. Voor de lening die ik meteen erna wil afsluiten, zou ik enkele offertes met richtprijzen moeten voorleggen, omdat ik misschien een extra bedrag wil lenen voor verbouwing. Het echte werk gaat pas na akte en betaling registratierechten van start. Plat dak vervangen oppervlakte is ongeveer 24 m²ook isoleren met een toplaag in EPDM. Apart mag als optie extensief groendak worden berekend. (Dat zal van de draagkracht van de constructie afhangen)
maandag 18 december 2017

Polycarbonaatplaat terug installeren na losgekomen stormweer.

Deze plaat zou terug bevestigd en waterdicht gemaakt moeten worden. De plaat zelf is niet beschadigd maar ik krijg ze er niet terug in.
maandag 18 december 2017

Herstellen van roofing

Roofing in dakgoot vertoont op een drietal plaatsen een lek met insijpeling in beton. Ik vraag dus op korte termijn een voorlopige reparatie met dan zo snel mogelijk het volledig vernieuwen van de roofing.(oppervlakte= ongeveer 20 m²)
zondag 17 december 2017

Gevel bekleden en isoleren

Mijn achtergevel heeft last van insijpeling bij één bepaalde windrichting en heel harde regen. Bij de buren hebben ze dit reeds opgelost met een speciale gevelbekleding en een beetje isolatie. Het gaat om een oppervlakte van bij benadering 50 m². De oppervlakte is vanaf de eerste verdieping tot aan de nok.
zaterdag 16 december 2017

Hellend dak renoveren en velux vervangen

De onderdak in osb plaat moet vervangen worden zodat er geen vocht binnen kan + dak herleggen. De velux vervangen. De oppervlakte van het dak is ongeveer 200-230 vierkant meter Met leien.
vrijdag 15 december 2017

Veranda herstellen

Door sneeuwdruk is er een groot kunststofpaneel uit een veranda naar beneden gevallen. De afmetingen van zo een paneel zijn bij benadering 5 m op 1 m. Behalve de vervanging van het paneel moeten ook de loodslabben opzij en andere dichtingselementen nagekeken en eventueel vernieuwd worden.
vrijdag 15 december 2017

Plat dak renoveren met isolatie

Het dak moet geïsoleerd worden naar de wettelijke normen, is nu alleen met roofing gedaan. Wij zouden opteren voor een EPDM rubberen dak. Wij wensen geen PUR isolatiematerialen te gebruiken. Het gaat om een plat dak met enkele hellingen waar 2 grote en 2 minder grote lichtkoepels zijn geplaatst. De oppervlakte is bij benadering 138 m².
donderdag 14 december 2017

Herstellen lek platdak

Ik heb een lek langs men plat dak dat ik graag wil laten herstellen aangezien mijn huis te koop staat.
donderdag 14 december 2017

Nieuw lood aan schouwen aanbrengen

Het lood aan mijn schouwen moet worden vervangen. Het gaat om 2 schouwen van 80 op 80 cm ongeveer.
donderdag 14 december 2017

Plaatsen van 2 dakramen

We willen graag twee dakramen installeren in twee verschillende kamers. Elke kamer heeft op dit moment al een raam in de korte buitenmuur, maar we willen graag extra licht creëren. De afmetingen en dergelijke willen we graag met de vakman bespreken.
woensdag 13 december 2017

Plat dak herstellen

We hebben een waterlek in het platte dak. Deze moet dringend hersteld worden! ik denk dat het roofing is (geen EPDM).
woensdag 13 december 2017

Lek in de keuken herstellen

Wij hebben een lek in onze keuken dus de roofing is waarschijnlijk niet goed gedaan. Er is ooit reeds een lek geweest en het is wellicht hetzelfde dat terug is.
woensdag 13 december 2017

Plat dak herstellen

2 golfplaten en deel nok ander dak dienen verwijderd te worden omdat stuk roofing onder platen zit. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) : 9 vierkante meter Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? : Roofing
woensdag 13 december 2017

Dak tuinhuis vervangen

Het dak van ons tuinhuis lekt hevig. De golfplaten die erop liggen zijn versleten. Graag hadden we dit laten vervangen.
woensdag 13 december 2017

Plaatsen van velux dakraam

We gaan de zolder verbouwen tot kamer en isoleren en daarom zouden wij graag 1 of 2 veluxen in het dak laten plaatsen.

Partners

Partners van Casius