Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende dakdekkers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

1300 klanten bevelen een bij Casius aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: isoleren van daken van 3 gebouwen, roofing leggen en lichtkoepels vervangen, hellend dak isoleren langs buitenzijde, plat dak in EPDM voor carport leggen, dak en isolatiewerken uit te voeren, dak renoveren, plat dak renoveren, plat dak renoveren en isoleren, hellend dak renoveren en isoleren en 4 veluxen plaatsen, vervangen plat dak door hellend dak, nieuw hellend dak te plaatsen met dakkapellen, dakwerken uit te voeren, volledig vernieuwen van een bestaand schiddak, dak renoveren en isoleren, leien dak renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker:

maandag 26 juni 2017

Veluxen en dakvenstertjes plaatsen

Ik zoek een vakman voor de vervanging van 2 veluxen + 2 kleine dakvenstertjes.
maandag 26 juni 2017

Dakgoot met PVC bekleding vervangen

De oude, losgekomen pvc bekleding van de voorste dakgoot van onze woning zou moeten worden weggenomen en vervangen door een nieuwe bekleding.
maandag 26 juni 2017

Hellend dak renoveren en isoleren

We weten niet of ons dak momenteel geïsoleerd is of niet. Gezien we geen zolder hebben, is enkel isolatie plaatsen langs buiten een optie veronderstel ik. Ongeveer 120 m². Pannen moeten er opnieuw opkomen na het plaatsen isolatie
zondag 25 juni 2017

Vervangen Velux dakramen

Ik wil graag 3 grenen velux dakramen laten vervangen door 3 GGU dakramenraam: - 1 GGU PK10 0070 gootstuk EW0000 voor dakpannen. - 2 ramen GGU UK04 0070 Gootstuk EW0000 voor dakpannen zal hiervoor nodig zijn. Zijn nog niet aangekocht De oude ramen zijn 30 jaar oud. Het huis dateert van voor
zondag 25 juni 2017

Leien dak renoveren

Ik zoek een vakman voor het renoveren van het hellend leien dak. Ook de constructie van het onderdak dient vervangen te worden wegens asbest. Oppervlakte is ongeveer 40 m².
zondag 25 juni 2017

Plaatsen van vast dakraam op hellend dak

Vast dakraam te plaatsen op hellend dak. Geen Velux, mag niet opengaan. Wel beschermend tegen het weer (dubbel gelaagd). Afmetingen : 2400 X 2000 mm.
zaterdag 24 juni 2017

Dak renoveren

Dak is 60 jaar oud en poreus betreft een shingeldak. Ook moet het dak geïsoleerd worden naar de normen. 9 meter lang en 5 meter breed.
vrijdag 23 juni 2017

Hellend dak isoleren langs buitenzijde

Een hellend dak aan de binnenzijde bekleed met hout. Hellend dak best isoleren van buitenzijde.
donderdag 22 juni 2017

Dak vernieuwen tuinhuis

Door stormschade is de dakomkadering stuk en regent het binnen in het tuinhuisje (3. 5 /2. 6). Nieuwe omkadering en nieuwe roofing of ander dak bescherming.
donderdag 22 juni 2017

Roofing vervangen

Ik wil graag de roofing op een dak (ongeveer 15²) laten vervangen om er daarna een nieuw groendak op te leggen. Bijzondere aandacht is vereist ter hoogte van de aansluiting van de regenpijp waarlangs er nu water binnen sijpelt.
donderdag 22 juni 2017

Renovatie dak en zolderkamer

Wij zouden ons punt dak met velux ramen willen laten vernieuwen naar puntdak met dakkapellen. (incl goten vernieuwen) + zolderkamer terug schilder klaar afwerken + achtergevel isoleren en afwerken Breedte woning 5.60m - diepte 5m +/-
donderdag 22 juni 2017

Roofing met isolatie op garage plaatsen

Wij zijn ons huis aan het renoveren en tegen ons huis willen we een garage van 8 m bij 6 m plaatsen. Wij zijn op zoek naar iemand die er roofing op kon branden met 8 cm isolatie. Oppervlakte is ongeveer 48 m².
donderdag 22 juni 2017

Dak renoveren

Er moet een vochtherstelling gebeuren op de hoogte van de muurplaat en uiteinden van de spanten die daarop rusten. Die moeten vervangen worden. Alsook de dakgoot moet hersteld/vervangen worden. We vroegen ons af of we ineens de werken konden uitbreiden tot het leggen van een onderdak en isolatie. Dit in samenspraak met de vakman. Ongeveer 30 vierkante meter Hoogte en nok zolder ongeveer 4 meter
donderdag 22 juni 2017

Vernieuwen van dak van tuinhuis

Dak van tuinhuis vernieuwen.
woensdag 21 juni 2017

Structuur op dak vernieuwen

Op het oorspronkelijke platte dak (roofing) is drie jaar geleden een nieuwe constructie gemaakt - lattenstructuur + rotswol + osb + roofing/ epd. Slechte uitvoering. Doel = deze structuur afbreken en opnieuw correct opbouwen. Dak is plat dak, 250m2. Dakbedekking bij voorkeur EPDM of ander kunststof.
woensdag 21 juni 2017

Nieuw plat dak leggen

Het gaat over een bijgebouw van 54m². Er moeten welfsels gelegd worden en isoleren. De werken worden gepland net voor of net na het bouwverlof. Dak is bij benadering 54 m². Er moet EPDM gelegd worden.
woensdag 21 juni 2017

Lichtkoepel plaatsen

Industriebijbouw, los van ander huis in halfopenbebouwing. Halfopen bebouwing Ruimte is ongeveer 5x3, dus bvb 1x1.
woensdag 21 juni 2017

Plat dak renoveren

Bungalow van 1961. Dak is van kurkbeton argekkorrel en isamo 250 m². Graag EPDM of andere kunststof.
woensdag 21 juni 2017

Plat dak renoveren en isoleren

Ruwbouw staat ongeveer 90 m² Er moet EPDM geplaatst worden. Het gaat over een plat dak. Renovatie en isolatie.
woensdag 21 juni 2017

Leien dak renoveren

Verouderd leien dak (bouwjaar +/- 1950) met 3 kleine bestaande dakkapellen en 1 geplande nieuwe, herziening balkenconstructie ifv gebruik zolder en gedeeltelijke verrotting. Ik zoek een vakman voor de aanpassing van de structuur, isolatie buitenkant en nieuwe leien. 280 m2.
woensdag 21 juni 2017

Hellend dak renoveren zonder isolatie

Voor zover we zien is het dak nog in goede staat (denken we) maar zou toch een opknapbeurt kunnen gebruiken Oppervlakte is ongeveer 84 m². Hout en dergelijke zelf aankopen maar wel in overleg met vakman.
woensdag 21 juni 2017

Plat dak renoveren

Kleine waterinsijpeling rond dakvenster en roofing losgekomen rond schouw (gevolg van storm maar later pas opgemerkt door lek rond dakvenster). Dak nakijken en herstellen als het verder nog in goede staat is of volledig vernieuwen indien nodig. Plat dak in roofing is van 1992 en er liggen keien bovenop. Volledig vernieuwen van het dak, in roofing met isolatie. En eventueel ook voor EPDM ? Wat is de oppervlakte van uw dak 55m² in Roofing, EPDM.
woensdag 21 juni 2017

Verstopte en gebarsten regenpijp vervangen

Afvoerpijp regenwater van garage is verstopt en gebarsten Repareren of vervangen.
woensdag 21 juni 2017

Isoleren van daken van 3 gebouwen

Wij zijn een park met 3 gebouwen van 5 verdiepingen die aan de nieuwe wetgeving moeten voldoen. De 3 gebouwen moeten naar de nieuwe normen geïsolleerd worden en er moet roofing geplaatst worden. De huizen zelf zijn elk ongeveer 40 op 20 meter.
woensdag 21 juni 2017

Vervangen van Velux dakramen

We zouden graag alle 4 Velux ramen van ons huis willen laten vervangen. Het gaat om 3 GGL-4 ramen (Slaapkamer, Badkamer, Woonkamer) en 1 GGL-1 (Toilet). - Slaapkamer: regendempend glas + rolluik - Toilet en Badkamer: gewoon dubbel glas - Woonkamer: Elektrisch bediend want onbereikbaar met de hand Allemaal in kunststof en de dakbedekking bestaat uit pannen. Reden van vervangen is lekken.
woensdag 21 juni 2017

Hellend en plat dak isoleren

Ik wil alleen met eco-producten isoleren, ik dacht eerder aan cellulose, eventueel langs de binnenkant dan, als het langs buiten niet gaat. Kan langs beide kanten, er ligt nu roofing op. 60 vierkante meter materiaal: EPDM Niet met pur en pir werken.
dinsdag 20 juni 2017

Lichtkoepel vervangen

Vervangen van een rechthoekige lichtkoepel, die door stormschade een opening heeft gekregen. Graag een heldere, degelijke en isolerende lichtkoepel. De correcte afmetingen heb ik pas vanavond ten vroegste. Ik schat de dagmaten ongeveer 1 meter op 1,5 meter
dinsdag 20 juni 2017

Vernieuwen van dak met kunstleien

Ons dak dateert van over 40 jaar en is belegd met kunstleien. De dakconstructie is heel goed en is reeds langs binnen geïsoleerd. We opteren voor vernieuwen met kunstleien. Oppervlakte van uw dak :200m²
dinsdag 20 juni 2017

Plaatsen van lichtkoepel

Plaatsen van een lichtkoepel in de gang op een plat dak met roofing.
maandag 19 juni 2017

Leien dak reinigen of pannen vervangen

Leien dak reinigen of door een dak met pannen vervangen met behoud van de dakgoot die slechts een drietal jaar oud is. Oppervlakte van dak : naar schatting 120 m²
maandag 19 juni 2017

Hellend dak renoveren en isoleren en 4 veluxen plaatsen

Dak van oude schuur waar nu woongelegenheid komt. Er liggen nu asbestplaten op. Nok moet vervangen worden rest van hout is ok. Ringbalk moet gegoten worden en er moeten 4 veluxen in geplaatst worden. De oppervlakte is ongeveer 133 m². Met Stalen dakplaten / dakpanplaten, Pannen.
maandag 19 juni 2017

Nieuw plat dak EPDM leggen

Een plat dak met 2 regen afvoeren. 2,5 m op 10 m. (buitenmaten) Plat dak is reeds voorzien van doorvoeren (de gaten zijn gemaakt). Helling is reeds in gechapt. Isolatie zou 18 cm dik moeten worden (volgens tekening). EPDM minstens 1,2 mm. Oppervlakte ongeveer 25 m².
zondag 18 juni 2017

Plat dak renoveren en isoleren

Isoleren en renoveren van het dak ongeveer 150 m². Dak is momenteel niet geïsoleerd.
zaterdag 17 juni 2017

Hellend dak isoleren

Bestaand sarkingdak: Pannen afnemen, isoleren en pannen terug plaatsen. Ongeveer 140 m².
zaterdag 17 juni 2017

Plat dak renoveren en isoleren

Er zijn 3 lichtkoepels aanwezig, waarvan 1 dient verhoogd te worden. Oppervlakte van dak : 22m² EPDM dakbedekking moet er geplaatst worden
zaterdag 17 juni 2017

Herstelling of vernieuwing dakvenster en zoldergoot

Het dakvenster moet hersteld of vernieuwd worden. De zoldergoot (regenwaterpijp van vooraan het dak van het huis naar achteraan) lekt en moet waarschijnlijk ook vernieuwd worden.
zaterdag 17 juni 2017

Plat dak renoveren en isoleren

Appartementsgebouw bestaande uit drie verdiepingen, bestaande dakbedekking/roofing. Isolatie nodig conform vlaamse norm 2020 . Oppervlakte van het dak (bij benadering) : 100 Plaatsing van Roofing
zaterdag 17 juni 2017

Vervangen bitumen golfplaten garage

Zoals u op bijgevoegde foto's kan zien zijn de huidige platen aan het vervormen/krullen/loskomen en sluiten niet overal meer goed tegen elkaar zodat de onderliggende houten platen op het oversteekgedeelte waaronder tafels en stoelen staan bij regenweer nat worden. 5m x 9m
zaterdag 17 juni 2017

Golfplaten verwijderen en nieuw leggen

Asbest golfplaten liggen op dak van garage en badkamer-keuken. Oppervlakte: 90 m². Golfplaten verwijderen en nieuwe leggen.
zaterdag 17 juni 2017

Renoveren en isoleren van kunstleien dak

Kunstleien vervangen en isoleren van dak. Oppervlakte dak is +/- 160 m² Asbestdakbedekking te verwijderen
zaterdag 17 juni 2017

Dak van chalet vervangen

Wij willen het dak van een gemetste chalet vervangen. Dit betreft de dakbedekking inclusief gebinte. Momenteel in 2 delen en 2 verschillende hoogtes, maar het mag indien mogelijk gerust één doorlopend dak zijn. Afbraakmaterialen zoals de eternitplaten dienen afgevoerd. Het afbraakhout mag gerust ter plaatse blijven (houtkachel). Totale oppervlakte zal rond de 70 vierkante meter bedragen. Wij willen graag een oversteek en geen dakgoten (bosrijke omgeving) Verschillende materialen mogelijk, uitgezonderd roofing. Chalet is makkelijk bereikbaar, zelfs met vrachtwagen.
vrijdag 16 juni 2017

Nieuw hellend dak te plaatsen

- Afbraak leien dak asbest - mogelijk nieuwe balken - isolatie - opmetsen schouw - 4 kleine dakkapelletjes, plaats genoeg om te werken er is wel een aangebouwde veranda Oppervlakte (bij benadering) : 240m2 Dakpannen te plaatsen
vrijdag 16 juni 2017

Hellend roofing dak renoveren en isoleren

Hellend dak in roofing te isoleren. Langs binnen of buiten, welke mogelijkheden zijn er? Oppervlakte van het dak (bij benadering) : 80
vrijdag 16 juni 2017

Hellend dak renoveren en isoleren (Sarkingdak)

Geen dakisolatie op dit moment, sarkingdak Oppervlakte van het dak (bij benadering) : helling is 30° , L-vorm, 2 niveaus, afmetingen: - achterzijde 13,10 - rechts 12,30 - voorzijde 9,20 - links 6,60 (L-gedeelte) - middenzijde 3,90 (L-gedeelte) - links 5,70 Isolatie op bestaande dakconstructie Pannendak
vrijdag 16 juni 2017

Vervangen golfplaten van garage

Ik wil graag de golfplaten (asbest) van mijn garage verwijderen en vervangen. Het gaat om 1 garage(ongeveer 20m²) in een hele batterij aan garages (betonplaten garages met golfplaten dak uit jaren '60-70). De daken en dakgoten van de verschillende garages lopen in elkaar over.
donderdag 15 juni 2017

Lichtkoepels plaatsen

Lichtkoepels plaatsen.Gebouw van 1968 , is een alléénstaande villa. Afmetingen van de lichtkoepels : 3 lichtkoepels van 50 x 50 en 1 lichtkoepel van 75 x 75 Aantal lichtkoepels te plaatsen : 4
donderdag 15 juni 2017

Plat dak renoveren en isoleren

Er ligt momenteel 6 cm isolatie van 14 jaar geleden gelegd. Dakterras niet geïsoleerd en bedekt met tegels. Oppervlakte van dak (bij benadering) : 100m² en er is ook een dakterras aanwezig. Dakbeddekikking EPDM Roofing Eveneens spouwmuurisolatie: +/- 100 m²
woensdag 14 juni 2017

Plat dak isoleren

Het is een plat dak met een lichtkoepel. Ongeveer 85 m². Moet geiisoleerd worden.
woensdag 14 juni 2017

Plat dak renoveren met Epdm en isoleren

Graag had ik het plat dak boven mijn badkamer ecologisch laten isoleren (vb. Isovlas) en een nieuwe dakbedekking (EPDM/ Rhepanol) laten leggen. Oppervlakte van dak : 7m²
woensdag 14 juni 2017

Dakpannen vastleggen

Er liggen enkele dakpannen los.

Partners

Partners van Casius