Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende dakdekkers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

1100 klanten bevelen een bij Casius aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: bestaande rieten dak vernieuwen, vernieuwen dak met isolatie na stormschade, dak vervangen door glazen dak, totaalrenovatie dak, dakwerken hellend dak, verwijderen van asbest en isoleren van zoldervloer en raam plaatsen, zadeldak volledig vernieuwen, nieuw dakleien vervangen door pannendak, plat dak isoleren van appartementsgebouw, roof and isolation work, dakkapel, dakkapel kunststof, nieuw dakconstructie, plaatsen van Unilin/Kingspan panelen en dakpannen, plaatsen van dakraam en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker:

dinsdag 24 januari 2017

Dakwerker voor aanleveren en plaatsen van 3 dakvlakramen

Ruwbouwwerk: Leveren en correct plaatsen van 3x Fakro dakvlakramen: FTT Dakvenster + EHV-An Isorama gootstuk. Opmeting gewenste hoogte/positie in overleg met bouwheer. Maken openingen in een pannendak (spantconstructie). Maken correcte aansluiting water-winddichtingsslabben en thermische bouwknopen.a.d.h.v. gootstukken voor geïsoleerde inbouw - systeem Isorama.
dinsdag 24 januari 2017

Dakpannen vervangen

Dakpannen moet vervangen worden en wil geen zonnepanelen op de pannen. Is geen grote oppervlakte. Graag idee van prijs.
dinsdag 24 januari 2017

Dakkapel

Plaatsing dakkapel van 3 meter
maandag 23 januari 2017

Plaatsen van dakkapel

Ik overweeg om mijn kamer terras aan de tuinzijde op de 1 ste verdieping van mijn alleenstaande woning te overkoepelen met een dakkapel. De dakbedekking bestaat uit leien : de zijkanten van de dakkapel zou dus ook in leien zijn zoals de dakkapel aan de voorzijde van de woning ook zijdelings afgewerkt is met leien. De afmetingen van dit terras zijn : 2,95 m x 1,20 m. Advies vakman bekleding van dakkapel.
maandag 23 januari 2017

Vernieuwen van goot

Herstellingen en of vernieuwen van PVC goot van 3 m lang.
maandag 23 januari 2017

Dakkapel kunststof

3 meter - dakkapel in kunststof
zaterdag 21 januari 2017

Aanleg dakterras

Dakterras van ongeveer 2m x 2,5m. Helling is foutief en moet naar de juiste kant gelegd worden zodat er een goede afwatering is, betegeling in composiettegels.
zaterdag 21 januari 2017

Dakwerken hellend dak

Vervangen dak. Dit is een hellend dak. Graag prijsofferte en komen kijken ter plaatse.
zaterdag 21 januari 2017

Verwijderen van asbest en isoleren van zoldervloer en raam plaatsen

Renovatie dak uit asbest, isoleren en eventueel plaatsen van een venster, alleenstaand huis bouwjaar ongeveer 1978. Zadeldak zonder dakvenster. Oppervlakte ongeveer een 150 m². Verwijderen van asbest. Dan eventueel isoleren op zoldervloer. Best ter plaatse komen kijken voor advies, mogelijkheden en prijsofferte.
vrijdag 20 januari 2017

Vocht in voorgevel, nazicht schouw

Ik heb vochtproblemen aan de voorgevel van mijn huis, zowel binnen als buitenkant. Daarnaast is er bij de buren vocht vastgesteld op de bovenverdieping. Men vermoedt dat de oorzaak aan mijn huis ligt (de schouw eventueel?).
vrijdag 20 januari 2017

Vervanging golfplaten door glazen dak

Ik zou een plat glazen dak willen tussen 4 muren, ongeveer 3 meter op 2,5 meter. Heden golfplaten die moeten afgebroken worden en nieuw glazen dakconstructie in de plaats.
donderdag 19 januari 2017

Zadeldak volledig vernieuwen

Graag een vakman om een bestaand zadeldak volledig te vernieuwen, zowel de bruggen de kepers, panlatten en nieuwe pannen. Ik kan veel zelf maar toch heb ik professionele hulp nodig. Ofwel een klassiek dak ofwel een dak gemaakt met sandwichpanelen. Het betreft een rijwoning van ongeveer 6m breed en 8m diep.Pand net aangekocht.
donderdag 19 januari 2017

Herstellen lek aan dak

Met de laatste sneeuw/regen kwam er water in onze slaapkamer dat zich onder een zadeldak met uitsprong bevindt. Wie helpt ons uit de nood?
woensdag 18 januari 2017

2 platte daken te renoveren

Heb 2 maal roofing te vervangen 1 van de daken heeft een lek bij de afvoer en de andere moet naast de roofing ook de rand vervangen worden. Materiaal niet aanwezig. 2 x 12m² ongeveer.
woensdag 18 januari 2017

Bestaande rieten dak vernieuwen

Bestaande rieten dak vernieuwen , open constructie : 204m² (blijft open constructie) + 2de stuk bestaande open rieten dak constructie vernieuwen naar schroefdak + isolatie : 108m² . Plannen ter beschikking.
woensdag 18 januari 2017

Verwijderen van een dakkoepel

We hebben een dakkoepel in de woonkamer die lekt bij harde regen. Daarbij geeft de koepel niet echt meerwaarde. We willen de dakkoepel graag laten verwijderen en het dak dichtmaken. De constructie zou plaats moeten voorzien voor verlichting vanbinnen om toch voor extra licht te zorgen wanneer nodig. Adresgegevens bij afspraak.
dinsdag 17 januari 2017

Vernieuwen dak met isolatie na stormschade

Ik zou een nieuw metalen dak met isolatie willen hebben op mijn garage, wasplaats en douche. De lengte is ongeveer 20 meter en de breedte ongeveer 3. 6 meter. Momenteel staan er ook in het midden telkens lichtdoorlatende polyesterplaten, maar deze mogen ook in gewoon metalen platen vervangen worden. Ik heb een stuk spits dak, ongeveer 4 meter en daarna licht hellend naar de ingang van de garage. Ik heb in de zomer stormschade gehad en dit voorlopig hersteld. Ik woon in een rijhuis waardoor mijn dak niet overal gelijk kan afgemaakt worden aan de zijkant( lage muren en afwisselend hoge muren van de buren). Er zouden ook enkele dakgoten moeten vernieuwd worden.Reeds uitbetaald door de verzekering.
dinsdag 17 januari 2017

Koepels plaatsen

Graag prijs van 2 koepels solatube 35cm. Geplaatst in plat dak. Plat dak is enkel planken in hout en roofing. Heel eenvoudig dus. Makkelijk bereikbaar.
dinsdag 17 januari 2017

Vervangen houten dakrand door kunststof dakrand

Vervangen van houten dakrand door kunststof. Half open bewoning.
maandag 16 januari 2017

Schouwkap plaatsen

Graag offerte voor schouwkap in inox bovenop schoorsteen + rooster tegen vogels (duiven en kauwen)
maandag 16 januari 2017

Dakkapel plaatsen

Dakkapel plaatsen nog uit in welk materiaal.Is ofwel velux te plaatsen of dakkapel. Wenst eerst prijs.
zondag 15 januari 2017

Dakkapel vervangen

Dakkapel vervangen .Nieuwe bekleding in gepatineerde zink aanbrengen, staande naad.
zondag 15 januari 2017

Oud dakvenstertje (ongeveer 1930-bouwjaar woning) moet vervangen worden door aantal pannen

Een klein oud dakraam (30 op 45 ongeveer) in een hellend dak (voorkant zadeldak) geeft sinds kort lekkage. Dak is verder in goede staat. Het raampje is niet echt nodig en waarschijnlijk is de beste oplossing het te vervangen door een aantal dakpannen. Die zijn nog voorradig.
zaterdag 14 januari 2017

Afbraak schouwen

Afbreken van 2 schouwen
zaterdag 14 januari 2017

Klein herstel plat dak

Nieuw gerenoveerd appartementsblok met een plat dak. Er is ergens een lek ter waardoor het plafond van het appartement op de bovenste verdieping vochtplekken op het plafond heeft. Ik zoek iemand die dit lek kan opsporen en herstellen.
zaterdag 14 januari 2017

Rieten dak te plaatsen

Momenteel dak met asbest platen - +/- 20m lang x 9m
zaterdag 14 januari 2017

Herstellen / vernieuwen dakrand garage

De linker helft van de dakrand is losgekomen. We willen graag een prijs voor het verwijderen van de resterende dakgootbekleding aan de voorzijde van de garage . Terug bekleden van de dakrand met witte PVC, inox blind genageld. Wegvoeren van afbraakmaterialen. Afmeting ca. 5 meter. Pand is gelegen in Essen (station)
zaterdag 14 januari 2017

Nieuw dakconstructie

Een nieuw schuin dak (6meter breed, 2. 6m hoog) met een groot dakkapel van 4meter breed
vrijdag 13 januari 2017

Vervangen dakgoten en muur vochtvrij maken

Graag zou ik mijn dakgoten hersteld zien. Dit door een dakgoot in de oude te bouwen zodat de originele behouden wordt. Daarnaast moet ook de schade aan de muur, deze is vooral vochtschade, hersteld worden.
vrijdag 13 januari 2017

Kapotte regenpijp te herstellen of te vervangen

De regenpijp aan de voorgevel dient dringend hersteld of vervangen te worden. Zit een scheur in (ongeveer 40 cm van de dakgoot) waardoor het water nu voor een groot deel zo op het trottoir loopt.
vrijdag 13 januari 2017

Dakkapel plaatsen

Dakkapel plaatsen. Klassieke dakkapel , graag ter plaatse komen kijken, prijsofferte. Vergunning moet nog aangevraagd worden.
donderdag 12 januari 2017

Herstelling lekkage lichtstraat

Onze lichtstraat lekt op een aantal plaatsen en wij wensen dit opgelost te zien.
donderdag 12 januari 2017

Kroonlijst herstellen

Vast maken van losgekomen PVC -kroonlijst in de nok van het dak
donderdag 12 januari 2017

Dakkapel plaatsen

Ik zou graag een uitsprong (dakkapel) laten maken in mijn dak om de dakkamers de verruimen.
donderdag 12 januari 2017

Herstellen lek in hellend dak

Herstellen van lek in hellend dak.
donderdag 12 januari 2017

Nieuw dakleien vervangen door pannendak

Leien vervangen door pannen.Gewoon een alléénstaande woning.
woensdag 11 januari 2017

Dakkapel plaatsen

Plaatsen van dakkapel. Ter plaatse komen kijken voor type dakkapel en prijsofferte.
dinsdag 10 januari 2017

Waterinsijpeling via schouw te herstellen + herstelling plat dak

Bij hevige regenval krijgen wij water binnen in de slaapkamer. Wij hebben al iemand laten komen om lekken op te sporen, maar daar ligt het niet aan. Volgens ons ligt het aan de schouwsteen die het water doorlaat. Daarnaast ligt de roofing op ons plat dak los. Graag hadden wij iemand die beide zaken kan herstellen. 2 aparte problemen
dinsdag 10 januari 2017

Dakgoot herstellen

De woning heeft afvoerbuizen van de dakgoot die ingewerkt zijn in de buitenmuur, maar deze lekken ...
maandag 9 januari 2017

Dakwerken uit te voeren

Vervangen van een leien dak + pvc oversteken vernieuwen in hout.
maandag 9 januari 2017

Plaatsen van Unilin/Kingspan panelen en dakpannen

Voor het vernieuwen van een zadeldak zijn we op zoek naar iemand die ervaring heeft met het plaatsen van Unilin of kingspan isolatie panelen.Het gaat om sandwichpanelen.
maandag 9 januari 2017

Dak vervangen door glazen dak

De zolder zit aan de zuidkant van ons huis. Wij willen hier een buitenterras van maken met een glazen dak dat we kunnen openzetten in de zomer en dicht kunnen doen in de winter. Richtprijs voor deze renovatie.
maandag 9 januari 2017

Herstellen van dakrand

Ik woon in een rijhuis . Ik heb problemen met dakrand.Nakijken scheur in dakgoot en herstellen.
zondag 8 januari 2017

Leien dak vernieuwen

Dakwerken. Leien dak. Herstelling gewenst en offerte.
vrijdag 6 januari 2017

Regenbuizen vervangen en aanpassen

Regenbuizen vervangen en aanpassen
vrijdag 6 januari 2017

Eenvoudig dakkapel plaatsen studentenhuis

Dakkapel plaatsen op een zadeldak van een studentenhuis. Eenvoudig dakkapel. Ter plaatse komen kijken. Graag advies hieromtrent welk soort materiaal best is. Graag laten plaatsen in de paasvakantie wanneer studenten niet aanwezig zijn.
donderdag 5 januari 2017

Nazicht dak of schoorsteen wegens waterinsijpeling bij buren

Buren klagen over natte muur. Zou eventueel van mijn dak of schoorsteen komen. Nazicht graag.
woensdag 4 januari 2017

Dakkapellen plaatsen

We willen 2 dakkapellen van 1,5 m en 1,5 m plaatsen
dinsdag 3 januari 2017

Plat dak isoleren van appartementsgebouw

Naar aanleiding van de wetgeving omtrent de verplichte dakisolatie zou ik graag een passende offerte ontvangen. Het gaat over een plat dak van een appartementsgebouw met 2 verdiepingen in Wilrijk. De oppervlakte bedraagt ongeveer 250 m².
maandag 2 januari 2017

Vervangen dakgoot

Vervanging dakgoot en afvoerbuis dakgoot. Lengte 6m afvoerbuis 9m plus minus

Partners

Partners van Casius