Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw wensen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers van uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de dakdekkers vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare dakdekker uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een dakdekker in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een dakdekker voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker:

vrijdag 22 september 2017

Hellend dak renoveren zonder isolatie

Dak renoveren: Huis uit 1952, houtwerk lijkt nog in orde. Momenteel leien zonder isolatie. Hellend dak over twee slaapkamers, bureau, badkamer, opbergruimte.
donderdag 21 september 2017

Vervangen van afvoerbuizen in opbouw en herstellen en bekleden dakgoot

Oude afvoerbuizen binnenin het huis (die water van dakgoot naar afvoer in kelder leiden) moeten vervangen worden. Het gaat om buizen in opbouw. Ook aansluiting met dakgoot moet vervangen en waarschijnlijk de dakgoot zelf herbekleed.
donderdag 21 september 2017

Plat dak renoveren en isoleren

Plat dak renoveren ongeveer 40 m²: lekt dus is zeer dringend. Bitumen plat dak is enkele jaren geleden door de vorige eigenaars vernieuwd. Dit is volgens mij niet volgens de juiste standaarden gebeurd. Bitumen bedekking is rechtstreeks op osb3 platen geplaatst. Dit is niet op een of ander manier erop verlijmd en tegen damp beschermd. Resultaat is dat groot deel van OSB door een lek nat is geworden (= donkerbuin zwart geworden en compleet doorweekt) en een lek ontstaan is in de keuken.
woensdag 20 september 2017

Hellend dak isoleren, renoveren en bekleden van zadeldak

Gewoon zadeldak, nu zijn het normale pannen, 2 dakkapellen, deze moeten ook bekleed worden langs de zijkanten, graag prijs voor platte pannen of natuur of rubber leien( iets in die aard) Oppervlakte :120 m². Pannen, Leien, Andere
woensdag 20 september 2017

Herstellen veranda dak, muur en plafond

Door rondvliegende stenen in een storm zijn er gaten in de pvc dakplaten van onze veranda die moeten dus vervangen worden, het gaat over 4 platen van zo'n 2,50 M, door wateroverlast tijdens diezelfde storm is het plafond in de keuken aan het verzakken, dus er moet een nieuw plafond in en de muur moet opnieuw afgewerkt worden. Ter plaatste komen kijken.
woensdag 20 september 2017

Dakkapel vervangen door 1 velux

Willen graag van een dakkapel over stappen naar een velux 98 cm op 100 cm.
woensdag 20 september 2017

Golfplaten vervangen door nieuwe geïsoleerde platen

Afnemen van bestaande golfplaten van rundveestal (40m*25m) alsook verwijderen van lichtkoepel op het dak. Golfplaten mogen ter plaatse blijven. Het zijn houten gordingen. Plaatsen van geïsoleerde dakplaten met lichtstraten. Snel uit te voeren! Eén lange zijde is niet bereikbaar vanop de grond.
woensdag 20 september 2017

Herstelling van schouwen nodig

Herstellen van de schouwen van mijn woning, hieronder een korte oplijsting en reeds enkele foto's: Schouw 1: Herstellen, waarschijnlijk heropmetsen - 3 rookkanalen waarvan 2 gebruikt voor mazoutbrander & airco, maar dient hersteld te worden rekening houdend met mogelijke aanpassing naar condensatieketel op aardgas. Schouw 2: Herstellen, waarschijnlijk deel heropmetsen - open haard. Schouw 3: Herstellen, waarschijnlijk deel heropmetsen - fornuis. Schouw 4: Waarschijnlijk enkel hervoegen - Geen foto, maar ook voor open haard. Korte schouw midden (piramide)dak
woensdag 20 september 2017

Hellend dak renoveren en isoleren

Zadeldak met 3 veluxen: Het is de bedoeling om een bestaand dak te isoleren langs de buitenkant (binnenkant is afgewerkte zolder) ik vermoed dat er asbest platen gebruikt zijn als onderdak maar ben niet zeker, het is dus de bedoeling om de bestaande pannen te verwijderen, te isoleren tussen de balken 12 of 16 cm? Nieuw onderdak en pannen terug te plaatsen. Het zou de bedoeling zijn om te gelijkertijd, indien mogelijk zonnepanelen te laten plaatsen aan de zuidkant. De oppervlakte van dak (bij benadering) : 150 m²
woensdag 20 september 2017

Ontmossen dak

Dak te ontmossen.
dinsdag 19 september 2017

Vernieuwen van dak

Ik wil graag het hele dak vernieuwen, ik heb wel zonnepanelen aan één zijnde. Het dak bestaat nu uit leien en ik wil graag kunstpannen leggen. Het ondergestel van het dak is nog goed.
dinsdag 19 september 2017

Kleine herstelling leien dak

Met de wind van de voorbije week, zijn er een paar leien losgeraakt van mijn dak, bovenaan, aan de achterzijde van het huis. Het betreft een kleine herstelling.
maandag 18 september 2017

Hellend en plat dak renoveren met isolatie

Een klein dak met pannen en daarnaast een dak met roofing. Ongeveer 120 m² met pannen en roofing Isoleren van beide daken.
maandag 18 september 2017

Nieuw hellend en stuk plat dak plaatsen

Nieuw hellend en plat dak plaatsen. Plannen ter beschikking. 109 m² Pannen hellend en Epdm voor plat dak.
maandag 18 september 2017

Hellend en plat dak renoveren zonder isolatie

Hellend dak isoleren en golfplaten vervangen door pannen. Er zitten geen veluxen in het dak. Oppervlakte ongeveer 107 m².
maandag 18 september 2017

Hellend dak renoveren en isoleren

Isolatie, pannen en dakramen te vervangen. Mogelijks ook balken. In optie een dakkapel plaatsen. Ongeveer een 80m² in pannen.
maandag 18 september 2017

Hellend en plat dak renoveren met isolatie

Grondige verbouwing... alles moet vernieuwd worden. Zadeldak van 7 op 9 m 45°en plat dak van 7 m op 8 m Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? : Stalen dakplaten / dakpanplaten moeten aangebracht Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? : Nee Momenteel staat er niks meer.
zondag 17 september 2017

Schouw waterdicht maken

De schouw is niet goed dicht er komt regen in. Aan de rechterzijde komt veel water binnen, aan de linkerzijde een beetje minder.
zondag 17 september 2017

Solatube daglicht systeem plaatsen

Graag hadden we een Solatube daglichtsysteem geplaatst op plat dak. Aantal kleine solatubes van 35 cm diameter.
zondag 17 september 2017

Plat dak renoveren en isoleren

Dak is momenteel niet geïsoleerd. Dit moet gebeuren en het dak moet terug afgewerkt worden Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) : 45 m² Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? : EPDM, Roofing Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? : Nee
zaterdag 16 september 2017

Asbest verwijderen

Ik heb twee golfplaten daken, één op de garage, de andere op het tuinhuis. Het betreft in zijn totaliteit 29 m². Het is een halfopen bebouwing met een poort naar de tuin, dus jullie zouden jullie camionette/vrachtwagen parkeren op ons perceel.
vrijdag 15 september 2017

Plat dak renoveren en isoleren

We zouden ons plat dak willen isoleren met de beste isolatiewaarde wat er nu op de markt bestaat , dit dak zal waarschijnlijk aan de rand ook moeten opgehoogd worden , doormidden van snelbouwstenen , en afgewerkt worden met een pvc profiel, het dak moet uiteraard ook terug een afdeklaag krijgen van bv. roofing of wat er nog mogelijk is. Oppervlakte van het dak is ongeveer 60 m².
vrijdag 15 september 2017

Golfplaat vervangen door lekken

Een beschadigd golfplaat die dus aan verandering toe is.
vrijdag 15 september 2017

Lichtkoepel in villa plaatsen

Wij hebben een bestaande koepel in onze keuken op het plat dak die geen standaard maat meer heeft van deze tijd, de buitenkoepel werd verwijdert en de binnenste schaal is stuk geklopt. Wij hadden dus graag een nieuwe schaal aan de binnenkant, indien dit niet apart kan een volledige nieuwe koepel. Om de vraag hier onder te beantwoorden, de koepel zou ten laatste tegen 20/10/17 geplaatst moeten zijn. Binnenkant koepel met afwerking 75 cm op 2 meter.
donderdag 14 september 2017

Dichtleggen schouw

Schouw wordt niet meer gebruikt; niet afbreken, enkel dicht leggen schouw is voldoende ; schouw ligt aan de voorkant van het huis; goed bereikbaar; huis staat ongeveer 10 meter van de straat.
woensdag 13 september 2017

Roosters schoorsteen vervangen

Vervangen van vier roosters op de schoorsteen , bestand tegen het geweld van indringende vogels .
woensdag 13 september 2017

Herstellen van dak golfplaten na hagelstorm

Herstellen van dak veranda in polycarbonaat-golfplaten door hagelstorm. Dit is voor een bestek verzekering, zodra goedgekeurd wens ik zo snel mogelijk te laten maken.
woensdag 13 september 2017

2 schouwen waterdicht maken door plaat te leggen

We hebben 2 schouwen waarop een plaat moet komen om deze af te dichten. Aan de middelste schouw moeten 2 openingen gelaten worden om een kachel aan te sluiten op later tijdstip.
woensdag 13 september 2017

Dakkapel in kunststof maken

Dakkapel plaatsen in een puntdak (40 graden). Dit om meer ruimte te maken op 1ste verdieping.
woensdag 13 september 2017

Vervangen van polycarbonaatplaten van terrasoverkapping

Vervangen van 4 polycarbonaatplaten van een terrasoverkapping. Voorzien van sluitprofiel aan uiteinden en dicht gekit aan muurzijde. Leveren materiaal en afvoer afval inbegrepen
woensdag 13 september 2017

Vervangen dakgoot in zink

De dakgoot vooraan mijn huis lekt en geeft zwarte vochtige plekken in de slaapkamers op het eerste verdiep.
woensdag 13 september 2017

Nieuw hellend dak plaatsen

Hellend dak met dakkapellen en velux mag ook daktimmerman zijn. Oppervlakte van dak (bij benadering) : 50 m². Verbouwing van leien dak.
woensdag 13 september 2017

Hellend dak renoveren en isoleren

Het gaat om het vervangen van het oude dak met nieuwe dakbedekking en het eventueel vervangen van dragend materiaal waar nodig. Oppervlakte van het dak is ongeveer (bij benadering) : 45 m². Oud dak bestaat uit pannen. Te vernieuwen.
woensdag 13 september 2017

Plat dak renoveren en isoleren

Prijs indicatie: Plat dak renoveren en isoleren: Oppervlakte dak is ongeveer : 50 m² .
woensdag 13 september 2017

Dakkapel maken

In schuin dak een dakkapel in maken van 4 meter.
dinsdag 12 september 2017

Plat dak renoveren en isoleren

Plat dak dat moet geïsoleerd naar de norm 2020. Oppervlakte van het dak is ongeveer 85 m². Dakbedekking :EPDM
dinsdag 12 september 2017

Renoveren en isoleren plat dak

Isoleren en renoveren van plat dak en vervangen van lessenaar dak koepel.
dinsdag 12 september 2017

Dakgoot vervangen

Wij hebben een oud huisje en de dakgoot die er nu hangt is beschadigd en afschuwelijk lelijk dus we willen deze graag laten vervangen. het gaat ongeveer om 9 meter.
dinsdag 12 september 2017

Lek plat dak herstellen

Ik heb een lek in plat dak. Roofing.
maandag 11 september 2017

Vervangen van 2 veluxen

Graag hadden wij van onze (toekomstige) woonst 2 veluxen (hout), volledig vervangen (frame + raam). Oppervlakte ramen zijn onder meter x meter.
maandag 11 september 2017

Ontmossen en coating zadeldak

Ik heb een zadeldak, waar op 1 kant mos zit en lak af is, dus ik stel voor alleen die kant te doen. Oppervlakte : 11 x 5 meter.
zondag 10 september 2017

Beloopbare glazen dakramen plaatsen

Wij hebben thuis momenteel 2 ronde koepels staan met de afmetingen van ongeveer een dia van 1 m 20 en 1 m 10. We zouden deze willen vervangen door glazen beloopbare dakramen, deze moeten niet open kunnen. het zijn ronde dakramen die zouden moeten worden geplaatst, met de afmetingen van bij benadering 1 m 20 en 1 m 10.
zondag 10 september 2017

Hellend dak renoveren

Betreft een zadeldak met 2 veluxen: ongeveer 72 m². Dak renoveren zonder isolatie te leggen. Momenteel zijn het leien , en er moeten pannen op. Nieuwe pannen + onderdak leggen.
zaterdag 9 september 2017

Herstellen dak carport

De carport is geplaatst in 2015 maar er is water insijpeling op een paar plaatsen in het dak. De carport is ongeveer 6 meter lang bij 5 meter breed en de dakbedekking zijn golfplaten.
vrijdag 8 september 2017

Hellend en plat dak renoveren met isolatie

Renovatie met uitbreiding. Volledige dakvernieuwing met uitbreiding met plat dak. Voorgeschreven door architect is het opvullen van de kepers van 18 hoog met kurkkorrels. Sta open voor alternatieven in ecologische bouwmaterialen. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) : 100 m² hellend dak
donderdag 7 september 2017

Dakramen en rolluiken plaatsen

Wij zouden graag 4 dakramen met rolluiken willen plaatsen. Ter plaatse komen kijken.
donderdag 7 september 2017

Dak isoleren en dakkapel bijplaatsen

Isoleren: Wij hebben een rijhuis gekocht. De vorige eigenaars hebben in 2010 het dak laten aanpassen. De dakconstructie en de pannen zijn nog goed. Maar de isolatiedikte is onvoldoende. Aan de straatkant is er een dak erker aanwezig. Wij willen graag dezelfde constructie aan de achterkant van het dak laten maken. Wij zijn op zoek naar iemand die ons daarmee kan helpen. Er staat nog geen datum op de uit te voeren werken. Maar we zouden het graag in 2018 in willen plannen.
woensdag 6 september 2017

Dakkapel plaatsen in kunststof

Dakkapel plaatsen op een hellend dak. Graag in kunststof, eigenlijk zo goedkoop mogelijk, budget vriendelijk.
woensdag 6 september 2017

Vervangen van dakgootbekleding in hout door pvc

1)Ik wil graag mijn houten dakgootbekleding laten overtrekken of vervangen door pvc . Ik woon in een bungalow uit de jaren 60. Er is ongeveer 60 lopende meter goot te vervangen . Het zinkwerk is nog prima in orde .
woensdag 6 september 2017

Dakbedekking reinigen/vervangen

Graag zou ik mijn dakbedekking reinigen of vervangen. Het onderdak is nog in goede staat en dient niet vervangen te worden. Het dak is 11,5 meter breed en eenvoudig bereikbaar. Enerzijds zou ik het graag laten reinigen en daarna eventueel coaten. Anderzijds zou ik graag het verschil weten met het plaatsen van een volledig nieuwe dakbedekking.

Partners

Partners van Casius