Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de dakdekkers vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare dakdekker uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een dakdekker in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een dakdekker voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een dakdekker voor dakloodgieterij dakdekken en dakherstelling staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker:

woensdag 21 maart 2018

Afvoerbuizen dak verplaatsen

Heel binnenkort wordt het gebouw (zie foto) met isolatie bezet en crepi afgewerkt, daardoor wordt muur 12 cm dikker. Dit betekent dan ook dat aflopen 14 cm meer naar achter moeten (afloop langs muur) en ook afloop beneden. De gevelwerken starten 9 april dus we zijn nu op zoek (hadden iemand die allerlei klusjes doet maar wat twijfel aan de specialiteit voor dit werk) naar iemand die die afloop naar achter kan plaatsen (eventueel ook buizen vernieuwen afh van staat bij losmaken? )
woensdag 21 maart 2018

Zadeldak isoleren

Het zadeldak dient geïsoleerd te worden en mogelijks ook verhogen indien dit mogelijk is. De totale dak oppervlakte is ongeveer 200 m².
woensdag 21 maart 2018

Nieuw dak op tuinhuis

Het dak op ons tuinhuis heeft een vrij grote opening (nok van het dak: waarschijnlijk door het ongure weer van de laatste weken). Regen komt er gewoon door, zo blijkt. Het is hoge tijd dat dit dak volledig vernieuwd/vervangen wordt.
woensdag 21 maart 2018

Lek in dakgoot herstellen

Dakgoot tussen buur en mezelf bevat een lek en de overgang is te groot. (ik denk dat een vorige fix dit heeft veroorzaakt). Water sijpelt via deze weg binnen bij de buur.
dinsdag 20 maart 2018

Afdekken van schouw

Willen graag een sierdeksel plaatsen aan schouw, zodat er geen regen of vogelvuil in schoorsteen valt die aansluit op verluchting badkamer.
dinsdag 20 maart 2018

Huidige koepel vervangen

Er moet een koepel op plat dak van garage en roofing veranderen. De huidige koepel is gebarsten.
dinsdag 20 maart 2018

Roofing branden

2 pvc platen vervangen met betonplex (of iets anders) en dan op ongeveer 18 m² roofing branden. Bestaand plat dak terug waterdicht maken
dinsdag 20 maart 2018

Renoveren van zadeldak met 5 dakkapellen

Renovatie dak van +/- 180 m², momenteel zonder onderdak en isolatie. Graag isoleren en onderdak plaatsen, dakgoten alles... Dat is een zadeldak. Heeft 5 dakkapellen.
dinsdag 20 maart 2018

Nieuw plat dak met koepels plaatsen

Plat dak van een overdekte kamer. Graag plat dak met koepels. Ongeveer een dak van 20 m². Ter plaatse komen kijken.
maandag 19 maart 2018

Vervangen dak van tuinhuis

Vervangen van dakbedekking op Tuinhuis-Garage. Momenteel bedekt met Eterniet-platen te vervangen door waterwerende MDF-panelen en dakpanplaten Afmetingen: 2x (212 cm x 1030 cm)
maandag 19 maart 2018

Roofing tuinhuis herstellen

Door de laatste storm is de roofing van ons tuinhuis losgescheurd. Nu is het blote hout eronder zichtbaar. Voorlopig is het dak beschermd tegen regen met een plastic zeil. Ik had graag een nieuwe roofing laten plaatsen, en enkele gebroken plankjes aan de zijkant laten herstellen. De oppervlakte van het platte dak is 280x480cm.
maandag 19 maart 2018

Dak herstellen door lekkage

Vochtplek met reeds een gat in het plafond van de badkamer. Gekeken naar ventilatieprobleem maar dit is waarschijnlijk niet het geval. Vermoeden van lek of doorsijpelen door het dak. Graag ter plaatse komen kijken. Dit is een zadeldak zonder veluxen.
maandag 19 maart 2018

Installatie velux dakvensters

Wij richten een slaapkamer in op onze zolder en er zouden 2 velux dakvensters moeten geplaatst worden.
maandag 19 maart 2018

Solatube plaatsen

Wij willen graag een Solatube 160 ds voor hellend dak plaatsen in onze badkamer, 1. 80 m x 2. 80 m, met armatuur. De Solatube moet door de zolder naar de badkamer, zo'n 1. 80 m.
maandag 19 maart 2018

Pannendak renoveren

Ik zoek een vakman voor de renovatie van het dak van woning, garage en achterbouw. Totale oppervlakte : ongeveer 240 m2. Dakpannen sowieso vervangen, misschien ook onderdak aan vernieuwing toe. Isolatie plaatsen is ook nodig.
zondag 18 maart 2018

Pannendak renoveren

Nieuw onderdak, isolatie en nieuwe dakpannen plaatsen. Dit voor een dak van zo een 80 m².
zondag 18 maart 2018

Vervanging plat dak in epdm waar zonnepanelen op staan

Bezit woning met plat dak uit EPDM met een druklaag van keien. Bouwjaar 1999. Op het plat dak staan 20 zonnepanelen op Alu bakken met een contragewicht. Ons dak moet ergens een klein lek hebben. Hoe kan dit dak vernieuwd worden met behoud /terugplaatsing van zonnepanelen zonder schade aan te richten. Grootte van het dak is ongeveer 6x15m
zondag 18 maart 2018

Dak vernieuwen

Vernieuwen Zadeldak van ongeveer 100 m². De draagconstructie moet gedeeltelijk vernieuwd worden (kepers, nokbalk), tevens plaatsen van een nieuw onderdak en nieuwe dakpannen. Graag hadden we ook 2 nieuwe veluxen(1m x 1m) voorzien in het dak. Ook moeten er 2 dakgoten voorzien worden van telkens 10 m lang.
zondag 18 maart 2018

Complete dakrenovatie

Ik wil mijn zadeldak vernieuwen. Er moeten nieuwe dakpannen komen, een nieuw onderdak en ook nieuwe isolatie. Het gaat om zo een 60 m² en dakpannen koop ik aan in samenspraak met de vakman.
zondag 18 maart 2018

Plat dak herstellen met koepel

Platformdak moet hersteld worden. Plat dak vernieuwen. Graag EPDM op leggen. Oppervlakte van 3 op 3 meter met een lichtkoepel.
zaterdag 17 maart 2018

Dak nakijken en herstellen vochtinsijpeling

Vocht in bovenste slaapkamer onder het dak ter hoogte van de schouw, Familie zegt dat dit komt door afwezigheid van zink aan schouw.
zaterdag 17 maart 2018

Herstelling of vervanging dak bijgebouw

Met golfplaten. Bestaand dak met asbest. Bijgebouw waarvan het dak stuk is en dringend in herstelling moet. Dringende werken.
zaterdag 17 maart 2018

Dichtleggen schouw

Wij zijn op zoek naar iemand die onze schouw kan dichtmaken. Het gaat om een schouw op een zadeldak.
vrijdag 16 maart 2018

Dakkapellen plaatsen

Vervanging van 3 dakkapellen op een zadeldak. Het zijn 2 stuks van +- 3 meter en 1 stuk van 5 meter.
woensdag 14 maart 2018

Velux dakramen plaatsen

We willen graag enkele veluxen in de zolder van de nieuwbouw plaatsen. We twijfelen tussen 4 kleinere veluxen of 2 maal de uk04.
woensdag 14 maart 2018

Plaatsen EPDM dakdichting

Plaatsing van een epdm dichting op de gelijkvloerse aanbouw van onze woning. Het betreft een oppervlakte van +/- 44m² waarvan de uitvoering zou moeten gebeuren eind apri. Enkel aandachtspunten hierbij: Op de aanbouw komt een groendak, gelieve ervoor te zorgen dat het type epdm zich hiertoe leent Voldoende hoge opstanden aan de randen (20cm voor groendak + 15cm opstand) Correcte afwerking t.h.v. daklichten en deur/raam in achtergevel. Inwerken van hellingen t.h.v. achtergevel + inwerken van 3 dakdoorvoerenU kan mij gerust contacteren indien u hierbij vragen zou hebben.
woensdag 14 maart 2018

Dakkapel plaatsen op pannendak

Oppervlakte van dak is 50 vierkante meter. We willen graag een grotere dakkapel (ongeveer 3 a 4 meter lang) plaatsen op een bestaande zolder met schuin dak.
woensdag 14 maart 2018

Leien dak vervangen

Ik wil een leien dak vervangen want ik denk dat het nog asbest is en om dat het aan vervanging toe is Denk ongeveer 100 vierkante meter
dinsdag 13 maart 2018

Dakkapel vergroten

Bestaande dakkapel van 4m uitbreiden naar 9m. 1 kamer word 2 kamers. 2 ramen voorzien.
dinsdag 13 maart 2018

Vervangen van dakgoot bekleding

Vervangen van dakgoot bekleding in trespa of hout
dinsdag 13 maart 2018

Dak van tuinhuisje vervangen door aangepast materiaal

Betreft: tuinhuisje van 2,8x2,8 m met zadeldak. Huidig materiaal: eterniet golfplaten. Oppervlakte dak: 1,8x3,5x2= 12,6 m².
dinsdag 13 maart 2018

Roofing dakterras herstellen

De roofing van het dakterras is kapot en moet dus hersteld worden. Het gaat om een terras van zo een 12 m².
maandag 12 maart 2018

Dak veranda repareren

Dak van de veranda lekt op verschillende plaatsen waar de platen tegen elkaar komen. Meerdere lekkages op plaats waar plastieken platen aan elkaar grenzen. Probleem zit mogelijk bij dichting of profiel, de platen zelf zijn nog in goede staat.
maandag 12 maart 2018

Nieuw hellend dak plaatsen zonder veluxen en isoleren

Ik wens de aanwezige betonpannen te laten afnemen. Het onderdak (asbestplaten) worden door mezelf verwijderd. De nokbalken wens ik te vervangen door poutrels zodat de zolder een volledig open ruimte wordt. Veel lichtere constructie zodat zolder open word. Zonder veluxen. Met voor geïsoleerde dakplaten of isoleren.
maandag 12 maart 2018

Dak tuinhuis vernieuwen

Ik wil het zadeldak van mijn tuinhuis laten vernieuwen, ik denk dat dit niet meer dan 15 m² bedraagt. Ook eventueel schilderen van de gevels van dit tuinhuis.
maandag 12 maart 2018

Plaatsen van een Veluxraam

Op onze zolderverdieping hebben we nog een extra ruimte waar momenteel geen veluxraam zit. Dit hadden we graag voorzien omdat onze dochter in deze ruimte zou starten met haar eigen nagelstudio.
maandag 12 maart 2018

Dakkapel plaatsen

3,2 meter . Plat dak. Het dak werd onlangs volledig gerenoveerd. De gevel is 5,2 meter breed. Aan beide kanten moet 1 meter uitgespaard worden, dus zal de breedte van de dakkapel ongeveer 3m tot 3,20m bedragen en de hoogte bepaald op basis van het raam dat ongeveer 1,40 meter hoog mag zijn. De hellingsgraad van het dak zou ongeveer 45 graden zijn. Voor de bekleding van de zijkant verkiezen we kunststof.
maandag 12 maart 2018

Schouwen verwijderen en gaten dichtmaken

We zijn op zoek naar een dakwerker die twee schouwen op ons zadeldak zou kunnen verwijderen. Deze zijn beide buiten werking. Het probleem is als volgt dat de schouw aan de tuin kant waar vooral de slagregen op zit.
zondag 11 maart 2018

Nieuw hellend dak plaatsen

Bestaande goed geïsoleerde dak panelen, buitenkant in gecoat staal (industrieel uitzicht). Blijvend last van kleine lekken. Ik wil over het bestaande dak een nieuwe afdekking en nieuwe goten. Momenteel een metalen dak. Het lekt. Graag als oplossing een dak erover plaatsen.
zondag 11 maart 2018

Kornissen vervangen

Kornissen van de dakgoot aan achterzijde woning zouden we willen vervangen. Hier staat wel een veranda met polycarbonaat platen onder en op plat dak van de keuken staat een lichtkoepel waardoor er misschien een moeilijk bereik is voor de vernieuwing van de kornissen.
zondag 11 maart 2018

Nieuw plat dak voor garage en berging

Plat dak garage en berging moet volledig vernieuwd worden (ook het houtwerk). Ik weet geen juiste afmeting, maar ik gok zo'n 50 m². Aangezien dit een garage is los van de woning hoeft er niet zwaar geïsoleerd te worden. Het houtwerk is ook kapot. De hoofdbalken zijn wel nog goed. Ter plaatse komen kijken.
zaterdag 10 maart 2018

Dakkapel plaatsen

Het dak is 15 jaar geleden heraangelegd, maar wij verliezen heel veel ruimte op zolder. Ons doel is door een dakkapel te plaatsen deze ruimte terug te winnen. Eventueel kan ook bekeken worden om ons dak te laten isoleren.
zaterdag 10 maart 2018

2 dakvensters plaatsen

Twee dakramen te plaatsen in het dak aan de voorkant van het huis, men moet twee gaten maken aangezien het nu dicht is waar de ramen moeten komen. Ik wil twee valux ramen (GGL UK04 2070) met een grote van 134x98 en uitgevoerd met isolerend kader (EDW 2000). Het is op een zolder op de derde verdieping.
vrijdag 9 maart 2018

Vogelpinnen plaatsen

We hebben last van een duivenplaag op ons dak en willen graag duivenpinnen laten plaatsen op het dak en de twee schoorstenen.
donderdag 8 maart 2018

Asbest verwijderen

Voor een afbraak van onze hoeve dient er 600 vierkante meter asbest verwijderd te worden.
donderdag 8 maart 2018

Reparatie en of vervanging van lichtkoepel

Barsten in plastiek koepel. Dus alleen deze moet vervangen worden. Kader is nog ok. Afmetingen 1. 50 op 2. 50 meter
woensdag 7 maart 2018

Folie op leien dak plaatsen

Op bestaand kunstleien dak een folie leggen , type TPO. Dak is licht hellend, 176 vierkante meter. Zonder veluxen.
woensdag 7 maart 2018

Opzoeken en reparatie lek aan dakvenster

Wij hebben binnen last van een lek ter hoogte van de onderkant van het dakvenster type velux. Op zoek naar een specialist die de waterinsijpeling kan detecteren en herstelling kan uitvoeren.
dinsdag 6 maart 2018

Drie veluxen plaatsen

Graag plaatste ik 3 velux dakramen op de zolderverdieping van een werkhuis. Grootte van een dakraam is ongeveer 78 x 98 cm. Ik wil graag dubbel glas, het materiaal van de ramen is nog te bepalen in samenspraak met de vakman.
dinsdag 6 maart 2018

Lichtkoepel herstellen

Door stormschade werd de buitenzijde van onze lichtkoepel beschadigd. De bovenste laag van de harde plastieken beglazing is gebroken en moet dus worden vervangen.

Partners

Partners van Casius