Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de dakdekkers vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare dakdekker uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een dakdekker in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een dakdekker voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker:

vrijdag 25 mei 2018

Herstellen dak veranda

We hebben een veranda van ongeveer 40m². Het dak is momenteel met metalen golfplaten bedekt. Door hevige regen en ouderdom zijn de platen wat gaan doorhangen. We wensen daarom ons dak te vernieuwen en het liefst terug met metalen golfpalen .
vrijdag 25 mei 2018

Vervangen dakrand

Houten planken vervangen door kunststof. Dakrand tussen 1e en 2de verdiep. Lengte façade 9m.
woensdag 23 mei 2018

Herstellen van rieten dak

Herstellen van een bestaan rieten dak 1000 m² .
woensdag 23 mei 2018

Dakoversteek maken zadeldak

Woning met zadeldak. Graag dak oversteek maken. Rondom rond vernieuwen graag. Betreft bungalow.
woensdag 23 mei 2018

Dakkapel plaatsen

We willen een dakkapel laten plaatsen over de badkamer en de slaapkamer ernaast. 6 à 7m lang. Deze zou in hout moeten afgewerkt worden met 2 ramen.
woensdag 23 mei 2018

Vervangen van oude velux ramen door nieuwe

Voor het leveren en plaatsen van 3 stuks Velux ramen in witte kunststof voorzien van muggengaas. Te plaatsen op hellend dak met dakpannen van 2 huisjes in centrum van Gent. Ter vervanging van oude dakramen. Huidige velux ramen zijn 1 m x 0. 80 cm.
woensdag 23 mei 2018

Vernieuwen van dakkapel

Een dakkapel in hout is rot en dient vervangen te worden door een nieuw dakkapel in kunststof. Middenraam moet dicht zijn en de zijramen moeten open kunnen.
woensdag 23 mei 2018

Dakherstellingen uitvoeren

Graag had ik mijn dak willen renoveren, isolatie doe het zelf. Alleen hout constructie uitvoeren. Het dak is in totaal 12m².
woensdag 23 mei 2018

Vernieuwen van een koepel

De koepel (ingang via ladder naar het plat dak) moet vervangen worden. Er werden reeds herstellingen aan gebeurd, maar dit hielp niet. Deze moet dus volledig vervangen worden door een nieuwe te plaatsten. De afmetingen zijn 1mx1m
woensdag 23 mei 2018

Lek in plat dak herstelen

Na de regenbuien van de laatste dagen hebben we een lek in ons plat dak in de woonkamer aan een kleine dakkoepel. Het is niet de koepel die lekt, maar onderaan in de hoek lekt er water. We hebben een plat dak, afgewerkt met rubber en grind, aan de koepel blijft het water vaak staan, zeker aan de kant van het lek. We vrezen anders schade aan de dak constructie en isolatie. De totale oppervlakte van het dak is 30 à 35m²
dinsdag 22 mei 2018

Regenpijp aansluiten op riolering

De regenpijp is niet aangesloten zou op de riolering.
dinsdag 22 mei 2018

Twee dakkapellen plaatsen

Ik zou over aan beide zijden een dakkapel van 8 meter willen laten plaatsen. Elke dakkapel zal 3 kamers overspannen, die elk een venster moeten hebben die open gaat.
dinsdag 22 mei 2018

Dakherstellingen uitvoeren

Ik wens mijn dak te laten herstellen het zou gaan over 5 x 5 m² Graag bitumen plaatsen.
dinsdag 22 mei 2018

Herstellen van schouw

Er zitten barsten in mijn schouw en in het metselwerk er rond. Daardoor hebben de buren last van vocht in de muur. De schouw zou dus hersteld en/of vernieuwd moeten worden.
maandag 21 mei 2018

Astbestleien vervangen

Leien dak , waarschijnlijk met asbest, laten overdekken door nieuw dak.
maandag 21 mei 2018

Dakkapel plaatsen op zadeldak

Dakkapel plaatsen. Het is een zadeldak, soort dakkapel is te bespreken met de vakman.
zondag 20 mei 2018

Schoorsteen afbreken

Aan de achterzijde van onze woning staat een oude, stenen schouw op het dak die men moet afbreken. Het gaat om een schuin dak, het gat moet men hierna ook toemaken.
zondag 20 mei 2018

Dakgoot vervangen

De dakgoot is aan vervanging toe de bekleding komt los en er vertonen zich ook lekken. het gaat over 20m in totaal.
zaterdag 19 mei 2018

Dakherstellingen uitvoeren

Aantal nokpannen zijn verschoven en zouden terug goed moeten gelegd worden.
zaterdag 19 mei 2018

Duivenpinnen plaatsen

Ik wil duiven/meeuwenpinnen in RVS plaatsen op een plat dak over een lengte van 10 à 20 meter.
vrijdag 18 mei 2018

Dakkapel plaatsen

Plan is reeds opgemaakt. Dakkapel plaatsen. Enkel dak timmerwerken uit te voeren, alle andere werken worden zelf gedaan. 1 dakkapel is 4,5 meter breed, ander is 1. 3 meter breed, hoogte ongeveer 2 meter.
vrijdag 18 mei 2018

Lichtstraat plaatsen

Momenteel een zadeldak in hout+glas. Graag een lichtstraat plaatsen op een plat dak. Er staat nu een koepel op, en wens dit graag te vervangen.
vrijdag 18 mei 2018

Lichtkoepels plaatsen

Binnenmaat is 90 op 90cm. Momenteel staat er 1 maar ik ben op zoek naar een vervanging samen met een verduistering
vrijdag 18 mei 2018

Dakkapellen plaatsen

2 nieuwe dakkapellen van +/- 5 meter breedte in dubbel glas plaatsen
vrijdag 18 mei 2018

Afdeksteen plaatsen op schouw

Er zou een nieuwe afdeksteen moeten geplaatst worden op de schouw.
donderdag 17 mei 2018

Nieuw plat dak plaatsen

Gaat over een aanbouw van ong. 24 m² met bouwvergunning. Hoogte aanbouw is 3m35. Plaatsen balken, isolatie en epdm of roofing. Ook aansluiten aan bestaand schuin dak.
donderdag 17 mei 2018

Bkleden dak oversteken en vervangen regenbuizen

De dak oversteken opnieuw bekleden oppervlakte +/- 13 m² . En de pvc regenbuizen vervangen door zinken buizen lengte +/- 14 meter.
donderdag 17 mei 2018

Nieuw dak koepel plaatsen

Graag een nieuwe dak koepel plaatsen. In de woonkamer op een plat dak. Vernieuwen van bestaande, er zit een barst in.
donderdag 17 mei 2018

Sunpipe plaatsen in woonkamer en hal

Ik ben op zoek naar een leverancier voor het leveren/plaatsen van Sunpipe systeem - 300 mm. In feite zouden we er graag 4 plaatsen in het dak (30°) - gewone pannen. 1 systeem met een buis van ongeveer 4 meter de andere 3 rechtstreeks vanaf het dak. Eventueel met als optie verlichting voorzien.
donderdag 17 mei 2018

Dakraam plaatsen

Wij zouden graag 2 of 3 nieuwe dakramen laten zetten in een hellend dak. Voor de afmeting hadden wij gedacht aan +/- 1340x980mm (2 stuks). Met vliegengaas en mogelijkheid tot verduisteren. Vensters moeten ook opengezet kunnen worden om te kuisen en te verluchten. Maar indien er een andere afmeting standaard is, mag dit uiteraard ook. Dan is er nog 1 klein raampje (dat voor een toilet moet dienen). Hier is al een kleine venster aanwezig, dus is momenteel nog een optie om deze te vervangen. Onze dakconstructie is nog met grote dwarsbalken waarop kepers zijn vastgemaakt . Deze gordingen zullen moeten doormidden gehaald worden om de vensters te plaatsen. Onderdak en pannen zitten nog bloot, er is nog niet geïsoleerd.
donderdag 17 mei 2018

Hellend dak vernieuwen en velux plaatsen

Vernieuwing dakpannen en plaatsen isolatie (12 cm) samen ongeveer 40m² 3 velux ramen vervangen 50x40cm
donderdag 17 mei 2018

Nazicht van dak en schouwen

Nazicht toestand dak - nazicht water insijpeling op 1 plaats. Heeft 4 schouwen. Hellend dak van een appartementsgebouw. Met pannen.
woensdag 16 mei 2018

Plat dak renoveren

Isoleren van het platte dak van onze keuken. Momenteel is dit gewoon een roofing dat erop ligt. Aangezien de spouw en het pannendak niet voldoende geïsoleerd waren , zal het plat dak ook moeten geïsoleersd worden Het dak is ongeveer 4m50 op 4m50.
woensdag 16 mei 2018

Herstellen van regenpijp

Wij hebben in onze garage een vochtprobleem in onze muur dat alleen maar erger wordt. Het is begonnen waar de regenpijp in de grond gaat. Volgens mij is deze regenpijp verstopt(maar dan wel onderaan) ofwel ergens een serieuze lek.
dinsdag 15 mei 2018

Dakkapel bekleden

We hebben een dakkapel waar nieuwe roofing op moet. Ook moet men de buitenkant langs twee kanten bekleden. Het gaat om een dakkapel van ongeveer 4 x 4 meter.
dinsdag 15 mei 2018

Plat dak aanleggen om mogelijk groendak te leggen

Het plat dak moet volledig vervangen worden en stevig genoeg zijn voor een groendak waar zonnepanelen gaan komen Het dak moet ook geïsoleerd worden. 30m² Groendak aan de ene kant 20m² houten planken aan de rest .
dinsdag 15 mei 2018

Lichtkoepels plaatsen

Plaatsen van twee dak-lichtkoepels die elektrisch aangestuurd worden via de handbediening/ regensensor, in een licht alu. Hellend dak. 7m hoog 2Xafm 1mx1m
dinsdag 15 mei 2018

Plaatsen van deksteen op schouw

Plaatsen van nieuwe deksteen op schouw en oude vervangen verschillende opties overlopen met de vak oppervlakte 1m50 Schouw reinigen.
dinsdag 15 mei 2018

Epdm plaatsen op plat dak

Isolatielaag 10 cm + EDP boven op bestaande roofing voor ongeveer 30m² Roofing is 20jaar We hebben momenteel een kleine lek die ontstaan is na het afbreken van de bankirai die er op lag .
dinsdag 15 mei 2018

Daklekkage oplossen

De zinken of de aansluiting tussen 2 delen van mijn dak is stuk. Dit zorgt voor lekken bij stevige regen.
maandag 14 mei 2018

Dakkapel plaatsen

We willen een dakkapel plaatsen aan de zuidkant (tuinkant) waar nu 3 kleine dakkapellen staan . 1 dakkapel van 9 meter: We willen graag de 3 dakappellen door 1 grote dakkapel vervangen: Eentje van 9 meter breed, die deels 2 slaapkamer bestrijkt en de hele badkamer in het midden. Het mag polyester zijn, maar we willen dat het past met het huis en dachten bv zelf aan een schuin dak boven de dakkapel Op het dak moeten nog 2 zonnepanelen voor de zonneboiler komen: 2 panelen van 2x1 meter. Misschien eentje op het originele dak, en eentje op het nieuwe schuin dakkapel dak We hadden ook graag ingebouwde rolluiken laten plaatsen.
maandag 14 mei 2018

Dakpanelen van veranda vervangen

Dakplaten op de veranda dienen vervangen te worden. Momenteel 4 platen van 16 mm op een veranda van 15m². De platen zouden vervangen moeten worden door warmte werende platen van 32 mm.
maandag 14 mei 2018

Nieuw plat dak renoveren

Welke materialen overweeg je om de isolatie op het plat dak af te werken? : Ik heb een voorkeur voor Groendak Maar ik laat mij adviseren door de vakman Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : dakisolatie De totale oppervlakte is 100m²
maandag 14 mei 2018

Dakkapellen maken

Dakkapellen maken. 2 kleine dakkapellen of 1 grote.ter plaatse komen kijken wat de mogelijkheden zijn.
zondag 13 mei 2018

Plat dak renoveren tot dakterras

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? : tussen 10 en 50 m² Welke vlakken wil je laten betegelen? : vloeren Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken? : terras Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : We hebben een plat dak van ongeveer 16m² waar momenteel roofing op ligt. We zouden hier graag een dakterras van maken. Momenteel is de toegang via een raam op de derde verdieping. We dachten aan kunstgras, tegels of hout als ondergrond. We zouden ook een balustrade nodig hebben, maar hier hebben we nog geen duidelijk idee over. We laten ons adviseren door de vakman . Isolatie is niet nodig
zondag 13 mei 2018

Nieuwe roofing plaatsen

Het betreft het verwijderen van oude roofing en het plaatsen van nieuwe roofing op een plat dak van 20m².
zondag 13 mei 2018

Isolerende dakkoepel plaatsen

Ik heb 2 piramidevormige daken, met hierop een dubbelwandige koepel. Wij vermoeden dat we veel warmte verliezen door deze koepels, en we zouden deze willen laten vervangen door een hoog-isolerende nieuwe piramidevormige koepel. Het zou tevens meegenomen zijn moest deze nieuwe koepel in de zomer de zonnestralen weerkaatsen. Verwijderen van de oude, en plaatsingen van de nieuwe koepel dient dus ook te gebeuren. De koepel is vierkant van basis: +- 1. 6m*1. 6m.
zaterdag 12 mei 2018

Duivenpinnen plaatsen

Rond een terrasje in de hoogte duivenpinnen plaatsen zodat we verlost zijn van de uitwerpselen van de duiven.
vrijdag 11 mei 2018

Lichtkoepels plaatsen of herstellen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Er is een grote barst, ik weet niet of het kan geplakt worden, of moet er een nieuwe koepel in. Indien het toch moet vervangen moet worden, dacht ik aan een Polycarbonaat lichtkoepel. Afmetingen+/- 180 op 100.
vrijdag 11 mei 2018

Verstevigen van het dak

Het dak moet volledig gerenoveerd worden ( een nieuw dak zetten ) Het gaat over een totaal oppervlakte van 50m² plus isolatie .

Partners

Partners van Casius