Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende dakdekkers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

1190 klanten bevelen een bij Casius aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak isoleren en schoorsteen behandelen, dak vernieuwen, volledige dakrenovatie met Veluxen, sarkingdak laten plaatsen, isoleren dak oude hoeve en plaatsen dakramen, vernieuwen van het dak, renovatie van geheel dak, pannendak leggen, dak en plat dak vervangen, zadeldak renoveren, isoleren en vernieuwen van bestaand dak, plaatsen van nieuw dak, roofing dak te vervangen, nieuw dak plaatsen met isolatie, nieuwe dakpannen op hellend dak leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakloodgieterij dakdekken en dakherstelling uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker:

vrijdag 24 maart 2017

Dakgoot herstellen

De zink van de dakgoot is losgekomen, waardoor het lekt. Dit is vooraan het huis.
vrijdag 24 maart 2017

Dakkapel kunststof

Dakkapel in kunststop 2.5 à 3 meter
donderdag 23 maart 2017

Vervangen platen en hechtingen veranda

Momenteel zijn er 6 dubbel glazen ramen van elk 1,30 M x 0,70 M als bedekking van de veranda. Ik zou deze graag vervangen door polycarbonaatplaten (opaal). Ik zoek een vakman voor deze werken plus leveren materiaal.
donderdag 23 maart 2017

Reinigen en enkele klussen aan dak

Het dak geheel afkrabben en mos/algen en rotte delen verwijderen. Nieuw riet bijdrijven waar nodig. Eventueel schouw afbreken en dichtdekken met nieuw riet.
donderdag 23 maart 2017

Nieuw dak of herstellen van dak tuinhuisje

Ik zou graag een nieuw dak willen laten maken op het tuinhuisje van 5m op 4m Houten planken aan de buitenkant (voor en achter) beginnen te rotten, zodat vochtplekken binnen te zien zijn. Deze houten planken zouden moeten vervangen worden + behandeld in teakkleur. De bitumeleitjes die nu rusten op houten platen, zou ik willen vervangen door een soort golfplaten. Hierbij moeten ook passende dakgoten gemaakt worden, zodat deze uitmonden in een grote regenton. Misschien kunnen de huidige hanggootjes nog gebruikt worden maar deze lopen niet schuin genoeg af zodat er water in blijft staan.
donderdag 23 maart 2017

Herstellen dakgoot

Vocht in muur dakgoot bekleed met roofing. Lek herstellen aan dakgoot van appartementsgebouw.
donderdag 23 maart 2017

Herstellen lek in dak

Herstelling lekkage. Lek in dakplaat. Snel te herstellen.
donderdag 23 maart 2017

Dak isoleren en dakgoten vervangen

Half openbebouwing met mansarde dak moet geïsoleerd worden en dakgoten vervangen worden. Indien mogelijk van binnenuit en anders herleggen met leien of zink
woensdag 22 maart 2017

Dakgootbekleding vervangen

Wij willen de witte plastieken bekleding van onze dakgoten vervangen door bv. Trespa of iets dergelijks in de kleur van onze ramen. Ral7039. Dit zijn ongeveer de afmetingen. (breedte ongeveer 30 cm en hoogte ongeveer 20 cm) 2x7m 4x5m 4x1m
woensdag 22 maart 2017

Herstellen van leien dak met zonnepanelen

Na het plaatsen van onze zonnepanelen een zes jaar geleden op ons leien dak. Nu zijn we tot de vaststelling gekomen dat er een lekkage is aan het onderdak .
woensdag 22 maart 2017

Dak isoleren en schoorsteen behandelen

Loodwerken rond dak aan schouw en rond de trek potten. Rockwool isolatie zolder verwijderen en nieuwe aanbrengen ( 8 op 8 vloeroppervlakte). Schoorsteen behandelen tegen geurhinder.
woensdag 22 maart 2017

Dakgoot vervangen zink of aluminium

Dakgoot vervangen: Ingewerkt in houten bekisting met dakpannen 1x 7m 2x 10m 1x2,5m 1x4,5m en ongeveer 4 afvoerpijpen totale lengte 16m . akgoot
dinsdag 21 maart 2017

Asbest golfplaten verwijderen van tuinhuis

Op bovenstaand adres hebben we een tuinhuis met asbest golfplaten. De oppervlakte is ongeveer 20m². Graag hadden we een offerte hiervoor gehad voor de verwijdering.
dinsdag 21 maart 2017

Dakgoot herstellen en reinigen

Gat in dakgoot moet hersteld worden en dakgoten reinigen. +- 18 m dakgoot.
dinsdag 21 maart 2017

Plaatsen van nieuw dak

Plaatsen van een nieuw dak. Ter plaatse komen kijken voor advies.
dinsdag 21 maart 2017

Opvoegen en impregneren schouw

De voegen van de schouw op het dak zitten vol met mos. Ik ben van plan om zonnepanelen te leggen en wil deze schouw eerst in orde hebben.
maandag 20 maart 2017

Vervangen polycarbonaatplaten van pergola

Op een bestaande structuur heb ik oude polycarbonaat platen weggenomen. Deze waren oud en versleten. Nu wil ik indien mogelijk nieuwe platen en rubbers voor de bestaande structuur. De pergola is ongeveer 6.35 meter breed en 3.12 meter diep.
maandag 20 maart 2017

Dak vervangen door leien of pannen

Het hele dak vervangen door leien of pannen vanwege lekken.Gewoon dak van een alléénstaand huis
maandag 20 maart 2017

Lichtstraat in plat dak te vervangen

Wij hadden graag ons huidige lichtstraat, bestaande uit oudere polycarbonaat platen, vervangen daar deze beschadigd zijn door zware hagel. De afmetingen zijn een 240 cm op 380 cm, en onze voorkeur gaat uit naar de plaatsing van gelaagde polycarbonaat spouwplaat.
zondag 19 maart 2017

Dakherstellingen uitvoeren

Graag wat dakherstellingen waarvan huis 40 j oud.. o.a. gespleten pannen vervangen-bovennok controleren op barsten. + wit schilderen losgekomen voegen opvullen. Muren behandelen tegen vocht eventueel nieuw lood rond schoorsteen. Pannen bespuiten tegen mos.
zondag 19 maart 2017

Plat dak herstellen en isoleren en lichtkoepel vervangen

Het plat dak van onze garage lekt. Ik wil het volledigvierkante meter) laten herstellen en isoleren. Er moet ook één lichtkoepel (100x150) vervangen worden.
zondag 19 maart 2017

Lichtstraat te vervangen

Wij willen graag een oude lichtstraat (11 x 1. 65 m) vervangen
zaterdag 18 maart 2017

Vervangen golfplaten van een tuinberging

Dakbedekking (eternit golfplaten) van tuinbergkot van 6 op 3 meter dient vervangen te worden, bij voorkeur door nieuwe golfplaten en een deel ervan met licht doorlatende golfplaten.
zaterdag 18 maart 2017

Plat dak zonder koepels vernieuwen en isoleren

Plat dak van 90 vierkante meter vernieuwen en isoleren naar wettelijke normen. Hoekhuis met 3 overstekende delen. 2 schouwen aanwezig. Geen koepels.
zaterdag 18 maart 2017

Herstellen lek en vervangen zinken goten

Mijn woning is ongeveer 35 jaar oud en ik heb momenteel weer een lek (er druppelt water binnen.) Ook zijn de zinken goten aan vervanging toe.
zaterdag 18 maart 2017

Dakplaten veranda vervangen

Op mijn veranda liggen "plexi" platen, dubbelwandig en melkkleur (1,05 m x 3,5 m). Volgens mij zijn ze aan vervanging toe. Eéntje is juist deze morgen doorgebogen in de lengte tegen de muur met waterschade als gevolg. 5 in totaal.
zaterdag 18 maart 2017

Duivenpinnen plaatsen en reinigen nok

Op ons dak zitten vaak duiven. De nok van de woning is daardoor zeer vuil. Wij zouden dan ook graag duivenpinnen laten plaatsen. De nok zou ook moeten gekuist worden zodat we weer een proper dak hebben.
zaterdag 18 maart 2017

Dakrenovatie met sandwichpanelen

Wij zouden graag ons dak renoveren met geïsoleerde dakpanelen. Momenteel ligt er dakleer op die verwijderd zou moeten worden alvorens de panelen geplaatst worden.
vrijdag 17 maart 2017

Herstellen dak en dakgoten

Er moeten een aantal reparaties aan ons dak in leisteen gebeuren. We wensen volledig nieuwe dakgoten + afvoerbuizen.
vrijdag 17 maart 2017

Nazicht of dakterras mogelijk is

We zouden graag laten nakijken of het dak stevig genoeg is voor een dakterras.
vrijdag 17 maart 2017

Vervangen van golfplaten door trapezium metalen platen

Licht hellend dak boven garage,8mx8m. Momenteel liggen er golfplaten op (eternit) vervangen door trapezium metalen platen met anti condenszijde. Houtwerk is goed, zijkant afwerken met roofing
vrijdag 17 maart 2017

Schoorsteen bekleden

Ik wil graag de schoorsteen bekleden met leien. De schoorsteen is 2 m hoog en 0,60 X 0,60. Boven op de schouw staat een deksteen in beton. Het dak is bekleed met leien, zie foto.
vrijdag 17 maart 2017

Enkele dakpannen terugplaatsen

Terugplaatsen van 3 dakpannen die weggewaaid zijn tijdens laatste storm.
vrijdag 17 maart 2017

Duivenpinnen plaatsen

Ik wil graag duivenpinnen plaatsen op een plat dak (boven badkamer), ik denk ongeveer 3-4 meter. Hoeveel zou dat kosten?
donderdag 16 maart 2017

Opnieuw cementeren van nok

Graag had ik de prijs geweten om de nok en 2 noordbomen (16 pannen) opnieuw te laten cementeren. Dit in de klaur beige. Ik heb nog redelijk veel reservepannen moesten er stuk gaan bij de werken.
donderdag 16 maart 2017

Schouw buiten hervoegen

Schouw buiten hervoegen
donderdag 16 maart 2017

Dakgoot te herstellen

Dakgoot te herstellen na opgelopen stormschade van pvc op houten dakgoten.
donderdag 16 maart 2017

Dakkapel plaatsen

Ik wens voor de zomer een dakkapel te plaatsen. Graag ter plekke komen voor advies en prijsofferte.
woensdag 15 maart 2017

Dakgoten reinigen en cv uitlaat veranderen

-Reiniging van dakgoten + plaatsen van roosters indien deze niet aanwezig zouden zijn - Verlengen van een uitlaat van condensatieketel: deze zit nu onder carport, waardoor we problemen hebben met de keuring. De uitlaat zou omhoog door het dak van de carport moeten geleid worden (dakplaten van polycarbonaat). Dit op een manier zodat keuring geen probleem vormt.
woensdag 15 maart 2017

Isoleren dak oude hoeve en plaatsen dakramen

Oude hoeve die wordt gerenoveerd. Dakpannen zijn goed, onderdak(structuur balken) is goed. De pannen liggen direct op de houten structuur. Er dient isolatie voorzien te worden en enkele dakramen.
woensdag 15 maart 2017

Afbreken schoorsteen (bovendaks)

Mijn schouw staat op instorten en ik zou die graag laten afbreken. Gezien de moeilijke locatie kan ik dit niet zelf doen.
woensdag 15 maart 2017

Roofing dak te vervangen

Volledige dakbedekking op een plat dak van 150 m². Momenteel 2 lekken. Roofing te vervangen door EPDM.
woensdag 15 maart 2017

Rooster op schoorsteen plaatsen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een rooster op schoorsteen tegen vogels.
woensdag 15 maart 2017

Nieuw dak plaatsen met isolatie

Volledig vernieuwen van het dak. Isolatie, nieuw onderdak...best ter plaatse komen kijken door een vakman.
dinsdag 14 maart 2017

Plat dak garage vernieuwen

Garage is rond de 30 m² met in het midden een lichtkoepel. Dak zou volledig vernieuwd moeten worden.
dinsdag 14 maart 2017

Vervanging plat dak en vernieuwen lichtstraat

Vervanging plat dat 6m x 3m + vernieuwen van lichtstraat.
dinsdag 14 maart 2017

Dak herleggen met Ondatherm

Ik wil graag mijn golfplaten dak vervangen met ondatherm 1000 TL sandwichpanelen. Ik heb al het materiaal reeds aangekocht, maar zoek iemand voor de plaatsing ervan. Het betreft een gebouw met een dakoppervlak van 375 m². Het gehele profiel met steunbalken is reeds aanwezig.
maandag 13 maart 2017

Herstellen van dakoversteek in hout

Vermoedelijk door condens in de omkasting van de dakgoot zijn de platen/planken op sommige plaatsen aangetast door het vocht en dienen deze vervangen te worden.
maandag 13 maart 2017

Nieuw dak plaatsen in sandwichpanelen

Verwijderen metalen dak en plaatsen van sandwichpanelen.
maandag 13 maart 2017

Vervangen dakpanelen van garage

De panelen van het garagedak zijn beschadigd en hierdoor kan een waterdichtheid niet meer worden gegarandeerd. Daarom zou ik deze willen laten vervangen door een degelijk materiaal/ degelijk dak. De ondergrond waarop deze platen zijn bevestigd is OSB. De oppervlakte van de garage bedraagt ongeveer 25 m².

Partners

Partners van Casius