Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw wensen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers van uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de dakdekkers vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare dakdekker uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een dakdekker in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een dakdekker voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker:

woensdag 22 november 2017

Hellend dak renoveren zonder isolatie

Tweewoonst:. Woning werd +/- 30/40 jaar geleden geïsoleerd met glaswol (Hernieuwen: Nodig of nuttig ? ) Buurman wil dak vernieuwen: Onze wens ZELFDE pannen. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) : 9m. X 9m. (platte vloeroppervlakte) Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? : Pannen Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? : Nee
dinsdag 21 november 2017

Dak compleet vernieuwen

Dak vernieuwen: Het huidig dak bestaat uit een folie met keien op. Eventueel te vernieuwen met EPDM (+ isolatie). Op de foto in bijlage met rode cirkel aangeduid.
maandag 20 november 2017

Plaatsen van dakramen

Plaatsen van FAKRO dakramen: - 2 FTU-V G61 (114 x 140) - 3 FTU-V G61 (114 x 140) - 2 FTT/U R3 (134x140) verder hadden we graag de Lia waarde geweten voor de FTT en FTU-V G61.
maandag 20 november 2017

Hellend dak renoveren en isoleren

Hellend dak renoveren en isoleren langs de buitenzijde isoleren. Het huidige dak bestaat uit metalen dakpanplaten De oppervlakte is ongeveer 100 m². Huidige dakbedekking eraf nemen, en nieuwe dakbedekking met pannen.
maandag 20 november 2017

Dakvenster herstellen

Dakvenster is beschadigd en hersteld worden. Liefst zo snel mogelijk.
maandag 20 november 2017

Lekken in verandadak herstellen

Er is lekkage op 2 plaatsen op de verbinding tussen dak en veranda. Ongeveer 6 meter lang.
maandag 20 november 2017

Opmetselen schouw

Tijdens de renovatie van ons dak (waarmee we momenteel bezig zijn) is gebleken dat de gezamenlijke schoorsteen, die wij niet meer gebruiken maar de buren wel, bouwvallig is. Deze zou dus terug opgemetst moeten worden. Graag zo snel mogelijk. De schouw is +/-0,5m hoog en +/-0,8m breed
maandag 20 november 2017

Dakgoten vernieuwen en lek herstellen

Lekkage in dak en nazicht tot vervanging van dak en nakijken tot vernieuwen van dakgoten. Puntdak met dakpannen.
zondag 19 november 2017

Plaatsen van 2 velux dakramen

Op een bestaand dak dient er 2 velux te worden gemonteerd.
zondag 19 november 2017

Vervanging velux dakraam door lek

Ik ben op zoek naar een installateur voor vervanging van een velux dakraam. Blijkbaar is hellingsgraad dak onvoldoende waardoor het raam regelmatig lekt.
zondag 19 november 2017

Golfplaten vervangen door sandwichpanelen

Golfplaten op twee stallen vervangen door sandwichpanelen, geïsoleerd of niet, maar dan wel met anti-condensdoek op platen. In elk dak dienst ook één luchtdoorvoer voor ventilator te komen van ongeveer 80 x 80 cm.
zaterdag 18 november 2017

Polycarbonaat platen van pergola vervangen

De polycarbonaatplaten op een bestaande pergola zijn versleten en moeten worden vervangen. De pergola zelf in hout is nog in goede staat. Oppervlakte van ongeveer 12 m2
zaterdag 18 november 2017

Dakgoten kuisen en herstellen

Op enkele plaatsen zijn de dakgoten stuk en dienen hersteld te worden. Ook staat het huis onder bomen waardoor een kuisbeurt van dakgoten zeker welkom is. Meer uitleg: De dakgoten hangen ongeveer op een hoogte van 7 m van de grond. Het huis is redelijk beplant rondom dus weet niet of het met hoogtewerker goed bereikbaar is. Aantal herstelpunten is moeilijk te zeggen. Wij hebben weet van 3 punten dat zeker hersteld moeten worden.
vrijdag 17 november 2017

Hellend dak renoveren en isoleren

Vernieuwen dak, en isoleren van het dak. Dit is een zadeldak, er zitten 3 veluxramen in. Oppervlakte van dak is 10x5x2. Met leien.
donderdag 16 november 2017

Schoorsteen afbreken

Ik wil de schoorsteen laten afbreken. Het dak sluiten en de schoorsteenpijp laten indien mogelijk of aanpassen.
donderdag 16 november 2017

Dak vernieuwen en isoleren

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : zolder is ongeveer 7 cm geisoleerd, gyproc-platen, als afwerking, met pleisterwerk. Er is GEEN onderdak(scherm denk ik) +ofWat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) : grondplan : lengte= 10 meter/ br:= 6 meter (denk dat het een 45 gr. Hellend dak is) , Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? : Pannen Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? : Nee
woensdag 15 november 2017

Regenpijp vervangen

Er zit een lek in regenpijp waardoor voorgevel van buurvrouw nat word. Huidige regenpijp is van ijzer, wil het vervangen naar een PVC regenpijp. lengte : 6 m.
woensdag 15 november 2017

Hellend dak renoveren en isoleren

Half dak vernieuwen en isoleren. 2 erkers vernieuwen. Volledige onderzijde dak vernieuwen met trespa. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) : Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? : Pannen Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? : Nee
woensdag 15 november 2017

Plat dak renoveren EPDM

Nu ligt er een PVC dakbekleding los geplaatst met een ballastlaag ( grind kaliber 14/28), rondom het dak zijn er aluminium dakrandprofielen geplaatst. Ik wil het zelfde systeem maar dan met EPDM dakbedekking, eveneens los geplaatst met daarop de nu bestaande ballastlaag. Oppervlakte van het dak 250 m² Dakbedekking =: EPDM Graag de werken asap kunnen uitvoeren. Graag ter plaatse komen kijken.
woensdag 15 november 2017

Herstellen veranda dak in polycarbonaatplaten

Als tussen profiel bij polycarbonaatplaten bevindt zich rubber. Hier en daar lekt er water. Kan iemand het herstellen of aluminiumprofielen plaatsen?
dinsdag 14 november 2017

Schoorsteen voegen

De schouw op zolder staat zeer vochtig. Ik zoek iemand die de schoorsteen kan bekijken. Ik vermoed dat ze moet heropgevoegd worden, en de stenen behandeld met een vochtwerend product. Ter plaatste komen kijken.
dinsdag 14 november 2017

Dakkapel maken

Dakkapel maken in kunststof in een schuin dak. Dakkapel Br 3 m.
dinsdag 14 november 2017

Herstellen dak veranda door lekkage

Herstellen van een veranda dak , dit zijn doorschijnende platen die moeten vervangen worden. Een lekkage in het dak.
dinsdag 14 november 2017

Vervangen van lichtkoepel door vier wandige lichtkoepel super isolerend

De huidige lichtkoepel met dubbele wand (op een plat dak - buitenmaat ongeveer 160 * 100 cm) is kapot en dient vervangen te worden. In plaats van de huidige dubbelwandige koepel, zou ik graag een super isolerende drie- of vier wandige koepel wensen. Belangrijk: enkel het 'plexi-glas' dient vervangen te worden. De rest van de koepel kan bewaard blijven (dient enkel een keer proper gemaakt te worden).
dinsdag 14 november 2017

Plaatsen van een dakraam

Wij zouden graag een veluxraam bijsteken. Pannen dak .Afmeting velux : 1 m op 1 m.
maandag 13 november 2017

Dakkapel maken

Hellend dak daarin een dakkapel maken van een br van 4 meter.
maandag 13 november 2017

Velux ramen vervangen

Vervangen van velux ramen van een huis uit 1995 5 ramen in totaal. We willen ook voor de slaapkamer de mogelijkheid bekijken voor een groter raam.
maandag 13 november 2017

Regenpijp aansluiten op riolering

Aansluiting van bestaande regenpijp aan straatriolering.
maandag 13 november 2017

Hellend dak renoveren

Betreft een blokhut van eind jaren '70, met hellend dak. Binnenkant is afgewerkt, en daardoor niet te isoleren, buitenkant zit een weinig isolatie (wol), onderdak en pannen. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) : Buitenverblijf van 9 op 8, dak meet +/- 2 x 8 bij 6,3 m (+/- 100 m² ) Dakbedekking met pannen.
maandag 13 november 2017

Herstellen velux en nazicht tweede velux

Velux lekt, dit is een probleem aan de Velux of aan de verbinding met het dak.
maandag 13 november 2017

Bekleden van dakgoot met deeplas panelen

Door de hevige wind van een maand geleden is de oude bekleding van de dakgoot vooraan en een deel van de bekleding van de zijgevel van ons huis naar beneden gekomen. Dus had ik graag de offerte ontvangen om de dakgoot te bekleden met deeplas panelen in de kleur antraciet/houtstructuur. Voorgevel is ongeveer 8 meter.
zondag 12 november 2017

Vernieuwen van dak tuinhuis

Mijn golf platendak van mijn tuinhuis moet worden vernieuwd. De grootte van mijn tuinhuis is 8 meter op 4 meter. Ik denk van plastiekplaat in pannenvorm (zwart) met isolatie en onderkant wit.
zondag 12 november 2017

Loketlood laten inslijpen rond schouw

Lood aan schouw is losgekomen: Loketlood laten inslijpen in schouw en met wat silicone opvullen tegen vocht. Ik heb het zelf geprobeerd maar ik geraak er niet bij en men vrouw vind het te gevaarlijk. Klein klusje maar toch zo belangrijk omdat er steeds regen binnensijpelt.
zondag 12 november 2017

Plaatsen van nieuwe lichtkoepel

Ik heb een 1 lichtkoepel van ongeveer 160 cm op 60 cm breed maar die heeft al schade en soms komt er water door. Graag nieuwe lichtkoepel in plaatsen.
zondag 12 november 2017

Renoveren van schouwen

Ik zou graag 2 schouwen aan mijn woning willen laten renoveren.
zondag 12 november 2017

Herstelling of vernieuwen van roofing

EPDM vernieuwen van het dak, is volledig losgekomen. Komen kijken ter plaatse of het kan hersteld of vervangen moet worden.
zondag 12 november 2017

Dakraam in keuken vervangen

Momenteel hebben we een dakraam in de keuken van +/-6 meter lang (tot in de nok) en 1,3 meter breed. Deze is na 25 jaar aan vervanging toe.
zaterdag 11 november 2017

Afvoerpijp in dak vervangen

Herstellen van een plat dak. Lek in dak. Water komt samen in afvoer, afvoerpijp is aan herstelling of vervanging toe.
donderdag 9 november 2017

Reparatie zinken dakgoot

De dakgoot lekt en zou moeten gedicht worden met een bitumenlaag of iets dergelijks. Herstellen van de dakgoot.
donderdag 9 november 2017

Herstelling dak en opmetselen schouw

Reparatie van dakpannen (bereikbaar vanop plat dak) eventueel roofing opbranden. Dringend vanwegen water op onderdak en een offerte maken opmetsen schouw.
donderdag 9 november 2017

Dakpannen vervangen en isolatie aanbrengen

Ik wil graag mijn dak vervangen. Een betere efficiente isolatie aanbrengen. De dakpannen zijn zeer oud en poreus en breken.
woensdag 8 november 2017

Nieuw hellend dak plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : De nieuwe gordingen zullen reeds op 40 cm van elkaar worden geplaatst de rest moet gebeuren door de dakwerker alsook 4 veluxen plaatsen. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) : 220 m². Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? : Pannen
woensdag 8 november 2017

Houten dakrand vervangen door kunststof

Ik wil graag de houten planken aan de dakrand vervangen door kunststofmateriaal. Het gaat om 45,50 lopende meter afwerking zijkanten met trespa van 6 mm dik (15 cm breed). Daarnaast worden er ook dakrandprofielen geplaatst in de aluminium goot. Hier gaat het om 12,20 lopende meter.
dinsdag 7 november 2017

Vervangen velux ramen

In een te verhuren huis zijn zowat alle veluxramen vervuild (tussen het dubbel glas). Bij voorkeur vervangen we enkel het glas of het glas+kader. 1 GGL-1 2 GGL-7 2 GGL UK08 1 x 134*70 (kan het plaatje met het model niet lezen).
dinsdag 7 november 2017

Plat dak herstellen

Plat dak van ongeveer 4 vierkante meter vervangen door epdm. Plat dak van aanbouw.
dinsdag 7 november 2017

Velux vervangen

Ik wil een VELUX dakraam GGL(van 1997) vervangen in de badkamer. Zowel het hout van het dakraam als de interieurafwerking zijn serieus door vocht aangetast. (zie foto's in bijlage) Graag prijzen voor zowel houten als kunststof dakraam.
maandag 6 november 2017

Golfplaten vervangen door eternit platen

Ik wil oude golfplaten vervanen door nieuwe eternit golfplaten op een schuur van 3,5 m breed en 5,5 lang en een kleiner kiphok. Beide bevinden zich achter een te slopen gebouw.
maandag 6 november 2017

Regenpijp plaatsen

Het maken en plaatsen van een nieuwe regenpijp aan de voorkant van het huis. Betreft een rijhuis; lengte regenpijp vermoedelijk 8-9 meter (3 verdiepingen). Aansluiting van regenpijp op riool doen we zelf. Huidige situatie: regenwater voorkant huis loopt via buis door zolder naar achterkant.
maandag 6 november 2017

EPDM op plat dak leggen

Graag een EPDM zeil leggen over bestaand plat roofing dak De totale oppervlakte van het dak (bij benadering) : 6. 5 x 7. 45 m Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? : EPDM
zondag 5 november 2017

Dakkapel op pannendak plaatsen

Pannendak. Breedte wordt 4 meter en hoogte 2 meter.

Partners

Partners van Casius