Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare dakdekker uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere dakdekkers die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde dakdekkers en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende dakdekker uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een dakdekker voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker:

woensdag 20 november 2019

Dakramen vervangen

Vervangen van 2 dakramen Afm. 114 x 118. kantelramen te vervangen.
maandag 18 november 2019

Verandadak herstellen

Ik heb een veranda en zou de spaanplaten die op het dak liggen laten veranderen. Teveel last van de zon in de zomer, graag zonafwerend materiaal. Betreft een oppervlakte van 40m².
maandag 18 november 2019

Dakgoten vervangen of herstellen en nazicht dak op lekkage

Dakgoten, isolatie rond de schoorstenen, eventueel controle over lekkage rond de schoornstenen,de toestand bekijken en eventueel een raming makken wat er te herstellen moet. Hellend pannendak.
maandag 18 november 2019

Plaatsing Velux platdakvensters

Vervanging van 2 oude lichtkoepels door Velux platdakvensters. Afmetingen DAKSPARING (binnen): 1: 122 cm x 122 cm 2: 142 cm x 84 cm Mogelijkheid tot verluchten/verduisteren niet nodig. Foto's huidige situatie koepel 1 in bijlage, koepel 2 gelijkaardig.
maandag 18 november 2019

Daklekkage herstellen

Een lek aan de dakgoot aan de hoek links en ook hoek rechts. De 2 hoeken te herstellen. Ik denk dat het bestaat uit zink en hout eronder.
maandag 18 november 2019

Vervangen dakleien door dakpannen

Ik wil graag de dakleien laten vervangen door dakpannen. Het draagwerk is nog in goede staat. Binnenzijde van het dak is reeds geïsoleerd. Kroonlijst ook te overdekken indien mogelijk. Mogelijk dakleien van asbest(woning gebouwd rond 1970). Oppervlakte onbekend.
zondag 17 november 2019

Dakplaten veranda vervangen

Ik heb 2 beschadigde dakplaten (polycarbonaat) op de veranda door hagelslag, en kleine scheurtjes in de andere platen. Waarschijnlijk zullen alle of bijna al de platen moeten vervangen worden. Afmeting : alles te vervangen.
zondag 17 november 2019

Herstellen roofing dak

Herstelling plat dak roofing door vocht, zo snel mogelijk vochtschade reeds zichtbaar op de binnenmuren. Het gaat om een oppervlakte van 16m².
zaterdag 16 november 2019

Hellend dak herstellen

De oversteken laten renoveren en nieuw lood rond de schouwen en dakkapel willen plaatsen. Oversteken in hout.
zaterdag 16 november 2019

Schouw afbreken en opwerken

Wij willen onze buitenschouw laten afbreken, heropmetsen en waterdicht afsluiten. Als het regent sijpelt er nu water binnen op onze verwarmingsketel. Woning : 2 verdiepingen , schouw boven op GLV.