Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende dakdekkers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

1348 klanten bevelen een bij Casius aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: hellend dak renoveren en isoleren, dak renoveren, nieuw hellend dak plaatsen met kapel, volledige dakrenovatie en isolatie uit te voeren, ingestort dak heropbouwen, roofing plaatsen, hellend dak renoveren zonder isolatie, oude dakpannen vervangen door dakplaten en onderdak plaatsen, hellend dak renoveren, dak volledig vernieuwen, hellend dak renoveren, dak renoveren en bij-isoleren, plaatsen van rieten dak aansluitend aan woning, twee platte daken plaatsen voor nieuwbouw, nieuw plat dak leggen + isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker:

woensdag 26 juli 2017

Schuine dakrand vervangen door rechte kunststof of aluminium overzet rand

Wij willen de dakrand niet meer verven maar vervangen door een rechte onderhoudsvrije dakrand. Werkzaamheden bestaan uit, schuine dakrand vervangen door rechte kunststof of aluminium overzet rand in RAL7016 ( L profiel 30x3cm ) Afmeting rand = Links=5,5m Rechts=4,5m en 29cm hoog (Voor en achterkant dak, dus bovenstaande lengte x2)
woensdag 26 juli 2017

Plaatsen van schoorsteenplaat

Op onze schoorsteen zou een schoorsteenplaat moeten geplaatst worden zodat het niet binnenregent (schoorsteen tussen 9 a 10 m hoog).
woensdag 26 juli 2017

Herstellen van koepels en dakgoot

Herstellen van 2 koepels ( vierkant)+ dakgoot in pvc van 4 m.
dinsdag 25 juli 2017

Asbest verwijderen

Leien dak van tweewoonst
maandag 24 juli 2017

Herstelling dak tuinhuis

Door stormschade is het dak van het tuinhuis beschadigd door afgebroken tak. Herstelling dak tuinhuis.
maandag 24 juli 2017

Plat dak renoveren

Plat dak te renoveren. Grind verwijderen, isolatie plaatsen en nieuwe epdm plaatsen. Mogelijkheden bekijken voor zonnepanelen. Oppervlakte is ongeveer 40 m².
maandag 24 juli 2017

Hellend dak renoveren

Leien dak van 40 jaar oud dient te worden vernieuwd. Graag dak-over-dak oplossing ofwel nieuwe dakbedekking. Oppervlakte is ongeveer 120 m².
maandag 24 juli 2017

Regenpijp vervangen of herstellen

Helemaal boven op zolder lekt het water in stralen naar beneden. Daar zit een regenpijp die het zou moeten begeleiden naar de afvoer maar om (voor mij) onverklaarbare reden loop het gewoon als 1 grote straal naar beneden. Dit alleen bij veel regen zoals de afgelopen dagen.
maandag 24 juli 2017

Lichtkoepel vervangen

Bestaande lichtkoepel in kunststof van ongeveer 1,5 op 3 meter. Deze is na de storm van vorige week volledig vernield.
maandag 24 juli 2017

Herstellen polycarbonaat platen veranda

Ik zou graag een prijsofferte willen voor het plaatsen van nieuwe polycarbonaatplaten van mijn veranda die beschadigd is door hagelbollen. Hagelschade van 6 juli in Koksijde.
zondag 23 juli 2017

Dak renoveren en bij-isoleren

We willen dakpanplaten met isolatie (ong. 5 cm) boven op het nu bestaande dak. Aan de binnenkant is het de bedoeling om ook 15 cm. Isolatie aan te brengen tussen de steunplanken van het bestaande dak. Dit is roofing die nog relatief ok is. De dak(bak)goot moet wel vervangen worden wegens lekken en ontbreken van uitzettingsvoegen! Ongeveer 170 vierkante meter.
zaterdag 22 juli 2017

Ingestort dak heropbouwen

Nieuw dak te plaatsen nadat huidige is ingestort. Grondopp. gebouw: 15 x 17 m. Nieuwe dakbedekking bij voorkeur stalen dakplaten / dakpanplaten. Dakconstructie zelf moet ook heropgebouwd worden.
zaterdag 22 juli 2017

Afbreken schoorstenen en dichten van opening in dak

Ik wil graag 2 schoorstenen bovendaks laten verwijderen en dan terug dicht laten leggen met pannen.
vrijdag 21 juli 2017

Polycarbonaat platen vervangen op veranda

Na de hagelstorm tijdens de nacht van woensdag 19 juli op donderdag 20 juli hebben wij flink wat schade opgelopen aan het dak van onze veranda. Dit dak bestaat uit 2 lagen poly carbonaat en uit hetgeen wij kunnen zien is vooral de bovenste laag zwaar getroffen : gaten, scheuren, putten. De afmetingen van de poly carbonaat platen zijn als volgt : 2 platen : 2,50 x 1,10 m 4 platen : 2,50 x 1,10 m 1 plaat : 2,50 x 0,85 m.
vrijdag 21 juli 2017

Dakkapel plaatsen in leien dak

Dakkapel plaatsen van 6 meter breed ongeveer. Momenteel hellend dak in leien.
donderdag 20 juli 2017

Vervangen van veluxen

Vervangen van 4 veluxramen wegens condens in het glas.
donderdag 20 juli 2017

Nieuwe lichtkoepel plaatsen

Nieuwe lichtkoepel plaatsen. Grootte ongeveer 2,5 op 1,5.
donderdag 20 juli 2017

Installeren Velux dakvenster

Het plaatsen van een dakvenster op zolder. Gat moet nog gemaakt worden.
donderdag 20 juli 2017

Plat dak renoveren en lichtkoepel plaatsen

Een deel van het dak (10 vierkante meter) is veranda met plastiek dak. Dit zou dichtgemaakt moeten worden. Daarnaast zouden we een lichtkoepel willen laten plaatsen. Er is ook een lichtstraat die de aanbouw met het huis verbindt over de hele breedte van het huis (6 m), met slecht isolerend materiaal (plastiek) waardoor veel warmte daarlangs verdwijnt. Hiervoor zouden we een nieuwe oplossing willen, met ander materiaal (glas?). De totale oppervlakte van het dak is 42 vierkante meter.
donderdag 20 juli 2017

Herstellen of vervangen plat dak

Roofing dak is versleten en zou ofwel hersteld moeten worden ofwel vervangen, er is een plaats op het dak waar er een lek in zit. Oppervlakte van het dak : 150 m² Dakbedekking : EPDM. Komen kijken ter plaatse.
woensdag 19 juli 2017

Herstellen dak van veranda in doorschijnende platen

We hebben een grote barst over de ganse lengte van het verandadak (4 m) en dit zou moeten hersteld worden. 1 plaat kapot.
woensdag 19 juli 2017

Plat dak garage renoveren

Een dak van garage vernieuwen, linex is rot en dak lekt. Dus oud dakbedekking verwijderen, nieuwe platen en roofing aanbrengen. Oppervlakte van dak 24 m². Moet EPDM of roofing op komen.
woensdag 19 juli 2017

Herstellen overzetdak en pvc goten

Overzetdak van aluminium sinds 10 jaar en dit dient vanboven hersteld te worden. Bij hevige regen een lek. Tevens moeten de pvc dakgoten hersteld of vervangen te worden( lekken aan naden) (20meter). Het bedreft een houten bungalow van gelijkvloers met dak. Dus geen grote hoogte.
woensdag 19 juli 2017

Plaatsen van rieten dak aansluitend aan woning

Plaatsen van rieten dak met onderconstructie. Onderconstructie te plaatsen in hout.
woensdag 19 juli 2017

Lichtstraat plaatsen

Lichtstraat plaatsen op plat dak van een rijwoning. Afmeting van lichtstraat 3 m lang en 2 m breed.
dinsdag 18 juli 2017

Dakraam en dakgoot herstellen

Wij hebben in onze woning een dakraam (velux) waarbij we hebben vastgesteld dat er een groot gat zit in de omliggende folie. Het lijkt alsof hier bij regenval enorm veel water onder het dak belandt. Bij regenval ondervinden we ook problemen aan de dakgoot ook graag herstellen.
dinsdag 18 juli 2017

Dubbelwandige lichtkoepel in badkamer plaatsen

Lichtkoepel plaatsen in de badkamer. Graag een dubbelwandige die kan worden open geklikt...met een verlengstok.
maandag 17 juli 2017

Dakkapel plaatsen

Dakkapel voor in de keuken, meer daglicht 45 graden - breedte nog onbekend.
maandag 17 juli 2017

Twee platte daken plaatsen voor nieuwbouw

Nieuwbouwproject met 2 kleine platte daken (3 x 7 m en 2 x 13 m). Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) : 50
maandag 17 juli 2017

Roofing plaatsen

Wij hebben net een huis gekocht. Met de eerste regen, hebben wij ontdekt dat het plat dak niet afloopt. Normaal is dit geen probleem, maar er is ook een lek in de living uit de plafond. Het water blijft met diepe plassen staan op het dak en waarschijnlijk is ergens de roofing beschadigd en zoekt het water zijn weg. Visueel heeft de roofing hier en daar een kleine blaas, maar wij kunnen zelf niet zien waar deze lekt. Nieuwe roofing leggen : (Dak +- 60-75 m²: zie bijgevoegde foto's)
maandag 17 juli 2017

Nieuw plat dak leggen + isoleren

Nieuwbouw woning. Nieuw plat dak leggen. Graag ook isolatie met dikte van 20 cm in offerte op te nemen. Oppervlakte (zonder opkanten): 115.6 m² + 70 m² + 14.5 m² Dakbedekking in EPDM leggen.
maandag 17 juli 2017

Lichtkoepel plaatsen op een betonnen dak

Ik wil in een betonnen plat dak van mijn woning een dubbelwandige lichtkoepel laten plaatsen van 80 x 80 cm.
maandag 17 juli 2017

Polycarbonaat platen in een sportzaal vervangen

In onze sportzaal zijn de polycarbonaat platen ondoorzichtbaar en hard geworden. Deze moeten vervangen worden ,het betreft zo een 30 m².
maandag 17 juli 2017

Houten dakkapel herstellen

Houten dakkapel heeft vochtproblemen herstellen ervan. Zijn deze op te lossen en kan het aangetaste vochtige deel vervangen worden.
zondag 16 juli 2017

Hellend dak renoveren en isoleren en veluxen plaatsen

Het huis heeft deels leeggestaan. Het dak is in heel slechte staat en moet volledig vernieuwd worden. Oppervlakte van het dak is ongeveer 120 m². Er zouden ook 4 veluxen in moeten.
zondag 16 juli 2017

Dakkapel plaatsen

Plaatsen van een dakkapel op een hellend dak. Ter plaatse komen kijken voor advies en prijs.
zondag 16 juli 2017

Polycarbonaatplaten op veranda vervangen

Polycarbonaat platen op veranda vervangen. Veranda is 6x3m. Dikte van de nieuwe platen min 32mm en eventueel zonwerend.
zaterdag 15 juli 2017

Dakkapel in kunststof te plaatsen

Hellend dak. Plaatsen van kunststof dakkapel van 6 meter
zaterdag 15 juli 2017

Dakkapel plaatsen

Op puntdak een dakkapel in kunststof plaatsen van 3,2 meter
zaterdag 15 juli 2017

Kunststof dakgoten vervangen

Dakgoten vervangen voor en achterkant huis v 5 meter rijwoning
zaterdag 15 juli 2017

Lichtkoepel plaatsen

Ruimte: woonkamer. Momenteel is er een glasplaat gemonteerd op het dak, die moet vervangen worden door een kwalitatieve en isolerende koepel. Een lichtkoepel voor een raam van 191 x 122 cm
vrijdag 14 juli 2017

Golfplaten van een garage vervangen

Ik heb een alleenstaande houten garage met puntdak in golfplaten ong. 30 jaar geleden laten plaatsen. Ik zou graag de golfplaten vervangen. Materiaal nog onbekend. Afmetingen : 12m X 3,60m
vrijdag 14 juli 2017

Dak vervangen van schuur

Het dak van de schuur moet vervangen worden, nu bestaat het uit roofing golfplaten, maar ik wil het laten vervangen door metalen golfplaat. Het schuurtje is 5 x 8 meter, met een zadeldak.
vrijdag 14 juli 2017

Dakkapel plaatsen

Dakkapel van 5 meter te plaatsen onder een dak met pannen.
vrijdag 14 juli 2017

Hellend dak renoveren en isoleren

Hellend dak renoveren : 3 Velux ramen, 6 dakkapellen , 4 schouwen. Oude hoeve dus ook niet zeker of dakspanten en zo evt ook moeten vervangen worden. De oppervlakte is ongeveer 640 vierkante meter. Nieuwe pannen waarschijnlijk. Isoleren van het dak.
woensdag 12 juli 2017

Glazen dak plaatsen

Een volledig dak in glas indien mogelijk.
woensdag 12 juli 2017

Plaatsen van unilin kingspan panelen en dakpannen

Plaatsen van Unilin kingspan panelen en dakpannen voor nieuwbouwwoning. Materiaal nog aan te kopen.
woensdag 12 juli 2017

Vernieuwen hellend dak garage

Vernieuwen hellend dak garage (oude golfplaten) door geïsoleerde zwarte dakpanplaten. Oppervlakte +/- 50 m² .
woensdag 12 juli 2017

Bestaand plat dak vernieuwen

Bestaand plat dak + constructie (balken en platen) vernieuwen. Basisofferte + variant met isolatie (8 cm + dampscherm) nieuwe afvoer te voorzien inclusief afbraak en meenemen afval. Mogelijke herstelling aan kopmuur garage kan noodzakelijk zijn. Oppervlakte van dak bij benadering : 33 m² Welke dakbedekking moet er geplaatst worden : EPDM
woensdag 12 juli 2017

Plat dak renoveren en isoleren

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : ingewerkt dak als dakterras te renoveren en te isoleren. Afvoer langs de buitenkant . Oppervlakte van dak bij benadering) : 16 m². Dakbedekking te plaatsen :EPDM

Partners

Partners van Casius