Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare dakdekker uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere dakdekkers die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde dakdekkers en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende dakdekker uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een dakdekker voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker:

vrijdag 20 september 2019

Hellend dak herstellen

Vervangen panlatten. Losgekomen en verzakt. Anno 1958.
donderdag 19 september 2019

Polycarbonaatplaten van veranda vervangen

Ik heb een veranda die tegen het huis gebouwd is en wens de polycarbonnatplaten (inclusief de bevestiging) te vervangen. De houten balken van de veranda zijn nog in goede staat en moeten niet vervangen worden.
donderdag 19 september 2019

Polycarbonaat platen vervangen

Door hagelschade in juni, is mijn lichtstraat beschadigd. Het heeft een lengte van 5m en breedte van 1,5m. 2 platen naast elkaar.
donderdag 19 september 2019

Schoorsteen afbreken en gat dichtmaken

De schoorsteen moet weg wegens plaatsing zonnepanelen. Men moet deze afbreken en het gat terug toemaken en er nieuwe pannen opleggen. Ik heb er nog liggen maar ik denk dat er mogelijks een aantal moeten worden bijbesteld.
donderdag 19 september 2019

Terrasoverkapping in riet plaatsen

Dakbedekking in riet voorzien voor afdak. Palen in hout zijn reeds aanwezig.
donderdag 19 september 2019

2 schouwen afbreken tot net onder dak

Er dienen 2 schouwen afgebroken te worden aan de buitenkant en het dak terug dichtgemaakt. Pannendak waar zonnepanelen op moeten komen. In de loop van november zouden de zonnepanelen erop moeten.
woensdag 18 september 2019

Dakgoten vervangen of herstellen

De houten omkadering van de dakgoot is rot en moet vervangen worden. De roofing die de goot afdekt ziet er wel nog goed uit.
maandag 16 september 2019

Dakraam monteren

Op zoek naar een stielman om een Cabrio velux te plaatsen. Raam zelf is al aangekocht.
zondag 15 september 2019

Asbest golfplaten van paardenstal vernieuwen door nieuwe golfplaten

Wij hebben een grote paardenstal met momenteel oude golfplaten op waar scheuren in zitten, en we denken dat in deze golfplaten asbest zit. We zouden graag het dak laten vervangen. De oppervlakte van het dak is ongeveer 40m². We denken aan rode golfplaten of donkergrijze.
zondag 15 september 2019

Nieuwe dakbedekking op tuinhuis plaatsen

Op bestaande dak nieuwe dakbedekking leggen op een tuinhuis van 3 op 3 meter.