Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de dakdekkers vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare dakdekker uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een dakdekker in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een dakdekker voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker:

vrijdag 21 september 2018

Bestaand velux dakraam vervangen

Velux dakraam GGL304/EDL304 vervangen.
woensdag 19 september 2018

Twee dakramen vervangen en 1 verplaatsen

Ik zou graag 2 dakramen 114/118 laten vernieuwen en 1 verplaatsen ,ramen die een isolatiewaarde hebben van 1,0 en die het geluid goed dempen van het auto verkeer. Dit is een hellend dak.
woensdag 19 september 2018

Dak vernieuwen

Pannen dak vernieuwen. Geen idee van aantal m². Het is een half open bebouwing.
woensdag 19 september 2018

Veluxen plaatsen

Twee veluxen plaatsen . Zijn reeds aangekocht. Afmeting 134 op 98cm en 78 op 98 cm . Ook hout aanwezig om de kaders in het dak te maken.
dinsdag 18 september 2018

Installeren van inox rookkanaal

Ik wens voor mijn pelletkachel een rookkanaal te plaatsen dat door het dak loopt (45°). Ik heb al enkele inox-elementen, maar kan ze eventueel omruilen.
zondag 16 september 2018

Vervangen dak van tuinhuis

Dakbedekking sijpelt door. Dak is nu op basis van osb platen bedekt met soort van roofing lamellen (plaatjes). Nieuw dak op tuinhuis plaatsen , dit is een hellend dak. Ongeveer 36 m².
zaterdag 15 september 2018

Bestaand velux dakramen vervangen

Ik wil graag een bestaand velux dakraam GGL-1 1014 M02S vervangen door een gelijkaardig velux kantelraam met dezelfde afmetingen. Het bestaande raam zit helemaal onder de condens. Dit oude type van bouwjaar 1989 is blijkbaar niet meer leverbaar en wordt nu vervangen door het type GGL MK04.
vrijdag 14 september 2018

Lichtkoepels verwijderen en daktuin met terras aanleggen

Ik wil 9 dakkoepels laten uithalen, deze hebben allemaal dezelfde afmetingen. In de plaats willen we graag een daktuin en dakterras aanleggen. Daktuin met vals gras is ongeveer 150 m² en het dakterras zo een 16 m².
vrijdag 14 september 2018

Velux dakraam plaatsen

Zou graag een velux dakraam plaatsen. Dit is een hellend dak. Afmetingen 45/55 cm.
vrijdag 14 september 2018

Montage blokhut type Chill

Ik denk eraan om een blokhut type Chill 385x325cm aan te kopen en te laten plaatsen. De betonvloer zal ik zelf voorzien.
donderdag 13 september 2018

Plat dak plaatsen

Wegnemen en afvoer van bestaande polycarbonaatconstructie op hout. Plaatsen van een plat dak te met bedoeling dit te gebruiken als terras. Grootte is 12 m², ik wens graag 2 lagen epdm, osb-platen en eventueel isolatie vanonder uit.
donderdag 13 september 2018

Afbreken twee schoorstenen en nazicht andere schoorstenen en dakgoten

Nazicht dak en dakgoot. Afbreken van 2 schoorstenen en herstellen van 2 schoorstenen.
donderdag 13 september 2018

Zink in bakgoot verwijderen en plastiek inleggen

Wij hebben nu een bakgoot met zink in, de zink moet vervangen worden door plastiek. Zink zou eruit moeten. Het is ongeveer een 30 lopende meter.
woensdag 12 september 2018

Hellend dak herstellen

Hellend dak herstellen. Gedeeltelijk of volledig zal afhangen vn prijsbestek ( voor-achterkant). Is een pannendak met achteraan 2 veluxen.
woensdag 12 september 2018

Dak tuinhuis renoveren voor plaatsing zonnepanelen

Tuinhuis van 7 m op 3 m. Hellend dak. De nok is ongeveer 8 meter lang. We willen de lange zuid gerichte dak strook benutten voor zonnepanelen. Er ligt nu een bemost golfplaten dak, dat best eerst vervangen wordt door een ander materiaal, te bespreken met vakman. Hetzij een systeem waarop zonnepanelen gemonteerd worden, hetzij een in dak-systeem, waarin de zonnepanelen netjes kunnen integreren.
maandag 10 september 2018

Velux lichtkoepel plaatsen

In functie van het programma 'een frisse start met vt wonen', die vanaf november uitgezonden wordt op Vitaya en even later op vtm, ben ik opzoek naar een dakwerker die een lichtkoepel kan vervangen. Dit in een woning te kortrijk. Velux sponsored alvast een lichtkoepel op maat met alles er op en er aan. Nu zoeken we iemand die dit kan installeren. In ruil kan de installateur met bv een tshirt van de firma aan, even in beeld komen. Mooie reclame toch? De opnames gaan door in de week van 5 november. De koepel zou 1 van de eerste dagen geïnstalleerd moeten worden, zodat de stylisten voldoende tijd hebben om de afwerkingen aan de binnenkant klaar te krijgen.
zaterdag 8 september 2018

Schouw herstellen

Schouw afbreken en nieuwe zetten vanwege het opengaan van de schouw
vrijdag 7 september 2018

Garagedak vervangen

Ik wil het asbest dak van mijn garage vervangen door een ander dak (kan niet zeggen in welke materie want ben niet op de hoogte van de mogelijkheden). De oppervlakte van het ddak is ongeveer 12m²
donderdag 6 september 2018

Velux dakramen plaatsen op zolder

Wij willen voor een renovatieproject 2 dakramen plaatsen op zolder. Afmetingen 55 cm breed en 78 cm hoog zonder rolluik. Dakramen aan te kopen samen met vakman. Ook de gaten voor dakramen te plaatsen moet men nog plaatsen.
donderdag 6 september 2018

Afbraak of herstellen schoorsteen

2 schouwen herstellen eventueel stuk afbreken. Een deel voegen en metsen en de tweede schouw herbezetten een stuk korter maken.
donderdag 6 september 2018

Dakbedekking plat dak vernieuwen

Dakconstructie is er. De bedekking moet vernieuwd worden, koepel moet er uit. Ongeveer 10 x 5 meter.
donderdag 6 september 2018

Hellend pannendak vernieuwen

Hellend dak in dakpannen plaatsen. We hebben het huis nu een jaar, dak is in slechte staat, waarschijnlijk ook het timmerwerk vernieuwen. 100 m² ongeveer.
donderdag 6 september 2018

Herstellen van regenpijp

Bovenaan op+- 5m is er lekkage aan de afvoerpijp en deze zit ook los. De pijp is van zink en het onderste gedeelte is pvc. De bevestigingbeugels zijn ook roest. De regenpijp is 5m ongeveer
woensdag 5 september 2018

Koepel herstellen

Waterinsijpeling vai de koepel 2x3 Scheur in het glas van de koepel Bij hevige regen komt er water binnen
dinsdag 4 september 2018

2 velux dakvensters plaatsen in zadeldak

Ik zou graag 2 velux dakvensters laten plaatsen in de woning die ik aan het renoveren ben. Dit is een zadeldak. Woning is van 1974, dak bestaat uit een leien-dak met een gerenoveerde kap (enkele jaren gelden gedaan).
dinsdag 4 september 2018

Dak en zolderruimte renoveren

Wij willen graag het volledige (hellend) dak (rijwoning) laten vernieuwen, alsook isoleren en 2 nieuwe velux ramen plaatsen. Ook de zolderruimte moet hierbij volledig aangepakt worden. Deze moet dienst doen als slaapkamer en opbergruimte en zou moeten voorzien worden van ingemaakte kasten.
dinsdag 4 september 2018

Dakramen en dakkapel plaatsen

Het gaat over een bestaande woning die gezet is voor 1960, waarbij we zelf geen weet hebben van enige dakwerken in het verleden. Hoewel het leiendak in goede staat lijkt te zijn, een onderdak heeft en een dampscherm. Wij zouden graag twee dakramen, of één dakraam en één dakkapel willen laten zetten. Een (ongebruikte) schoorsteen verwijderen en het dak isoleren. Hierbij willen we ons graag laten bijstaan door een professional met ervaring die ons ook kan helpen met het aanraden van hoe alles aan te pakken.
maandag 3 september 2018

Oud dakraam verwijderen en vervangen door groter Velux dakraam

In onze nog niet afgewerkte zolder willen we, alvorens te isoleren, een bestaand klein dakraam verwijderen. Dit gat moet men uitbreiden om hierna een groter Velux dakraam, type GG PK06 te installeren. Het nieuwe dakraam zal ik zelf aankopen.
maandag 3 september 2018

Doorzichtige overkapping van keuken naar garage plaatsen

Ik wil een overkapping van mijn keuken naar garage zodat ik van keuken naar garage kan lopen en het overdekt is vooral in de winter. Geen pijlers in de grond. Graag doorzichtig of met koepels werken. Geen dakgoot. Afmeting zijn ongeveer 2 m op 2 m 50.
maandag 3 september 2018

Betonrot aan dakgoten herstellen

Onze betonnen dakgoten zijn aangetast door betonrot. Zowel de voorkant als de achterkant zijn ongeveer 9m breed.
maandag 3 september 2018

Dakraam plaatsen

Ik zou aan de voorkant van mijn garage in een hellend pannendak een dakraam willen plaatsen. Het dak is nog niet geïsoleerd, het is perfect bereikbaar vanop onze oprit en dakgoot bevindt zich op +-3 m hoog, dus perfect bereikbaar met een ladder of kleine stelling. Graag een wentelend dakvenster + plaatsing. Maat 114 x 134 of 134 x 98, hout afwerking, isolatie klasse energy en silence (ref. Velux)
zondag 2 september 2018

Vervangen van twee veluxen met rolluiken

Ik wil 2 velux dakvensters type: GGL804 en GGL304 vervangen door een nieuwe versie. Op de GGL804 willen we een rolluik en muggengaas.
zondag 2 september 2018

Plaatsen van duivenwering op 2de verdieping

We hebben last van duiven die op de raamoversteken zitten. Wij zoeken iemand die duivenpinnen op de 2 de verdieping kan plaatsen.
donderdag 30 augustus 2018

Nieuw plat dak met lichtstraat plaatsen

Wij gaan een uitbouw laten plaatsen van ongeveer 10 vierkante meter. De aannemer zou dit binnen dit en 2 maanden uitvoeren. Daarna zoeken wij een vakman die een plat dak met lichtstraat hiervoor kan plaatsen.
donderdag 30 augustus 2018

Dakkapel plaatsen

Er zou een dakkapel moeten komen voor een hellend dak. Rekeninghoudend met enkel meldingsplicht (1/4 realisatie). Budgetvriendelijk maar goed isolerend.
woensdag 29 augustus 2018

Dakpannen vervangen

Ik will graag het hele dak laten vernieuwen. Dak bestaat uit dakpannen.
woensdag 29 augustus 2018

Plaatsen van kleine regenpijp op het dak

Een korte regenpijp die naast een hemelraam op het dak liep, is afgebroken door slijtage. Als gevolg heeft dit momenteel dat het binnenregent doorheen de dakpannen op de plaats waar de regenpijp ontbreekt. Het is de bedoeling om een nieuwe regenpijp op die plaats te laten monteren.
woensdag 29 augustus 2018

Tuinhuis herstellen

Schade door afgevallen tak aan dak tuinhuis
woensdag 29 augustus 2018

Dakplaten hellend dak vervangen door isolerende platen

Ik wil graag het hellend dak van mijn rijwoning laten vernieuwen. Er liggen momenteel dakplaten, deze wil ik laten vernieuwen. De nieuwe platen zouden ook isolerend moeten zijn.
dinsdag 28 augustus 2018

Dakraam laten plaatsen

Wij willen graag een dakraam plaatsen op zolderverdieping. Afmeting te bepalen ter plaatsen ; ongeveer 60 cm. dakraam in PVc
dinsdag 28 augustus 2018

Schoorsteen herstellen of vervangen door een inox buis

Onze schoorsteen is aan een opknapbeurt toe. Misschien voegen of een andere oplossing, terug bezetten en verven is een optie Of eventueel inox buis in de plaats zetten. Schouw met 3 uitgangen 60cm L en 40cm B en 50cm H Er liggen zonnepanelen op het dak.
dinsdag 28 augustus 2018

Dakkapel plaatsen in pvc

In een oud dak nog goed van gebinte een dakkapel plaatsen van ongeveer 3m breed. PVC dak.
dinsdag 28 augustus 2018

Lichtstraat plaatsen

Leveren en plaatsen van een lichtstraat van 5000 x 1600. In Aluminum of staal / HR glas
maandag 27 augustus 2018

Nieuw plat dak leggen

Vervangen van roofing plat dak vernieuwen en isoleren 12m².
maandag 27 augustus 2018

Polycarbonaat platen van verandadak vervangen

Mijn veranda dak is aan vernieuwing toe . Momenteel liggen er polycarbonaat platen op van 12 mm en normaal zijn de profielen breed genoeg om er platen van 16 mm op te leggen wat ik dus wil laten doen . Indien noodzakelijk eventueel de profiel rubbers vervangen. Veranda is ongeveer 6 x 3 meter.
maandag 27 augustus 2018

Plat dak met zonnepanelen op renoveren

Een aanbouw bij mijn woning heeft een plat dak van 4 x 4 meter. Ik wil de lekken op dit dak laten herstellen, het dak laten isoleren en opnieuw laten bezetten. Er staan 4 zonnepanelen op die men tijdelijk moet verwijderen om de werken uit te voeren.
zondag 26 augustus 2018

Dakramen plaatsen

We zouden graag minimaal 2 dakvensters plaatsen en maximaal 3 . De zolder is geïsoleerd maar nog niet afgezet. We hebben een lichthellend dak. Leien dak.
zondag 26 augustus 2018

Dakkapel plaatsen

Dak met dakpannen en 1 scheidingsmuur. Plaatsen van een dakkapel ongeveer 6 meter.
zondag 26 augustus 2018

Dakraam plaatsen

Ik heb een dakraam en die moet geplaatst worden in het dak. Dakraam reeds aangekocht. Dakraam 1 m op 1m50.
zondag 26 augustus 2018

Dakkapel plaatsen

Dakkapel langs de voorzijde zodat we een vaste trap naar zolder boven onze bestaande trap kunnen plaatsen.

Partners

Partners van Casius