Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare dakdekker uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere dakdekkers die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde dakdekkers en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende dakdekker uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een dakdekker voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker:

donderdag 23 januari 2020

Puntdak van 260 m² van een schuur vervangen en isoleren

Dak van schuur dient vervangen met betere isolatie. Het gaat om een puntdak van zo een 260 m². Type materiaal voor het nieuw dak is te bespreken met de vakman.
donderdag 23 januari 2020

Regenpijp plaatsen en oude weghalen

Door werken is onze regenpijp losgekomen. Graag vervangen door een smallere regenpijp en deze nieuwe bevestigen met beugels. Lange regenbuis(3 verdiepingen)
woensdag 22 januari 2020

Daklekkage verhelpen

Ik ben mijn woning aan het renoveren, in de badkamer heb ik last van vocht en schimmel. Vocht is ook zichtbaar het verdiep eronder alsook bij de buren. Het is voor mij moeilijk inschatten van waar het vocht komt. Dit kan zowel van het plat dak zijn als de 'naad' tussen de 2 woningen. Totale oppervlakte van de schade weet ik niet.
woensdag 22 januari 2020

Lekkende dakgoot herstellen

Lek aan houten dakgoot vooraan rijwoning. Ik vermoed dat een slechte connectie met de goot van de buren de oorzaak is. Die goot van de buren is niet uit hout.
woensdag 22 januari 2020

Polycarbonaatplaten van veranda vervangen

het dak van mijn veranda met polycarbonaatplaten vervangen. 60breed 3.4diep - 13 platen 16mm dik. 3mx8m ongeveer de veranda zelf Ze liggen schuin
woensdag 22 januari 2020

Daklekkage herstellen

Het lek komt van het dak en je ziet al vochtproblemen op de plafond van mijn living.
woensdag 22 januari 2020

Pannendak renoveren en plaatsen van een nieuw plat dak

Graag hadden wij het dak van een rijhuis laten renoveren, de eigenlijke structuur is nog in orde maar er dient een onderdak te komen en het moet geïsoleerd worden (+/- 40m²). Daarnaast willen we op de bijbouw van het rijhuis een nieuw plat dak. (+/- 22m²). Ook isoleren van beide daken.
woensdag 22 januari 2020

Dakgoten vervangen of herstellen

de woning is een laagbouw in bungalow stijl met een dakgoot op 3 meter hoogte. het is een bakgoot die moet afgebroken worden en een nieuwe hanggoot plaatsen met de nodige afwerkingen. 18m ong in totaal l-vorm - 5mbreed 10.5m (lange kant) 9m (korte kant) Het is een puntgevel.
dinsdag 21 januari 2020

Betonrot herstellen in dakgoot

Herstellen bakgoot betonrot voor en achteraan de woning. Geen idee van het oppervlak, het is een klein stukje.
dinsdag 21 januari 2020

Plaatsen nieuwe velux

Er moet één bijkomende velux geplaatst worden in de slaapkamer (bovenverdieping). Velux type GGLS06 (118 x 114 cm).