Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare dakdekker uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere dakdekkers die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde dakdekkers en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende dakdekker uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een dakdekker voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker:

dinsdag 4 augustus 2020

Nieuw plat dak plaatsen

Wij willen een nieuw plat dak van +/- 30 m2
maandag 3 augustus 2020

Vervangen kunststof paneel in afdak

Door beschadiging van een paneel willen wij dit laten vervangen. Het gaat om een oppervlakte van 60 x 250 centimeter.
maandag 3 augustus 2020

Pose de velux sur toit

Je souhaite installer un ou deux velux de tout pour une mise en valeur du grenier et avant pose de panneaux solaires.
maandag 3 augustus 2020

Vervangen van golfplaten op garage

Ik zou graag mijn golfplaten vervangen door anticondens platen of andere Garage is 6 m op 5 m. Golfplaten zijn versleten.
zondag 2 augustus 2020

Vervangen van pvc aan dakgoot

pvc rond dakgoot versleten, deze moet vervangen worden. Vooraan en achteraan het huis.
zondag 2 augustus 2020

Herstellen afdak

We hebben aan de voordeur een smeedijzeren afdak van ongeveer 2 m². Het dient als bescherming voor de aanbellers. De bekleding in plastiek is versleten en dient vervangen.
vrijdag 31 juli 2020

Houten omranding dakraak vervangen

Infiltratie op een dakraam gedeeltelijk te herstellen. De omranding van het dakraam (hout) is vochtig en zou hersteld moeten worden. Dit gaat om een hellend dak met dakpannen.
vrijdag 31 juli 2020

Dakwerken uitvoeren

Momenteel bevindt zich een lek in het dak waardoor bij hevige of veel regen het water in een kamer druppelt. Dit is een hellend dak met dakpannen met een dakkapel hierin verwerkt. Het dak is nog in redelijk goede staat maar is niet geïsoleerd. Ik overweeg om het ganse dak te vernieuwen en te laten isoleren. Hieronder wat informatie: -Tussen de straat en het huis is ruimte om materiaal en/of machines te plaatsen -De zinken goten zijn recent, maar aan de dakkapel dienen de goten nog vervangen te worden. -Half open bebouwing. Het dak ligt lager dan dat van de buren
vrijdag 31 juli 2020

Dakgoten vervangen of herstellen

lek in hoogste dakgoot (2e verdieping) op lasnaad. leeftijd zinken dakgoot 17 jaar. oversteek bekleed met ceder, indien mogelijk lasnaad herstellen.
donderdag 30 juli 2020

Vier schoorsteenroosters plaatsen

Het plaatsen van 2 schoorsteenroosters om nest van vogels te voorkomen. Het gaat om een opening van pakweg 25 centimeter aan beide kanten van elke schoorsteen. In totaal 4 roosters. Type materiaal doet er niet toe.