Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Antwerpen.

302 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: bestaande rieten dak vernieuwen, vernieuwen dak met isolatie na stormschade, dak vervangen door glazen dak, totaalrenovatie dak, zadeldak volledig vernieuwen, nieuw dakleien vervangen door pannendak, plat dak isoleren van appartementsgebouw, roof and isolation work, dakkapel kunststof, nieuw dakconstructie, plaatsen van Unilin/Kingspan panelen en dakpannen, plaatsen van dakraam, dakpannen leggen, 2 platte daken te renoveren, verwijderen van een dakkoepel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Antwerpen:

donderdag 19 januari 2017

Dakkapel kunststof

Dakkapel in kunststof.
woensdag 18 januari 2017

2 platte daken te renoveren

Heb 2 maal roofing te vervangen 1 van de daken heeft een lek bij de afvoer en de andere moet naast de roofing ook de rand vervangen worden. Materiaal niet aanwezig. 2 x 12m² ongeveer.
woensdag 18 januari 2017

Bestaande rieten dak vernieuwen

Bestaande rieten dak vernieuwen , open constructie : 204m² (blijft open constructie) + 2de stuk bestaande open rieten dak constructie vernieuwen naar schroefdak + isolatie : 108m² . Plannen ter beschikking.
woensdag 18 januari 2017

Verwijderen van een dakkoepel

We hebben een dakkoepel in de woonkamer die lekt bij harde regen. Daarbij geeft de koepel niet echt meerwaarde. We willen de dakkoepel graag laten verwijderen en het dak dichtmaken. De constructie zou plaats moeten voorzien voor verlichting vanbinnen om toch voor extra licht te zorgen wanneer nodig. Adresgegevens bij afspraak.
dinsdag 17 januari 2017

Vervangen houten dakrand door kunststof dakrand

Vervangen van houten dakrand door kunststof. Half open bewoning.
zaterdag 14 januari 2017

Klein herstel plat dak

Nieuw gerenoveerd appartementsblok met een plat dak. Er is ergens een lek ter waardoor het plafond van het appartement op de bovenste verdieping vochtplekken op het plafond heeft. Ik zoek iemand die dit lek kan opsporen en herstellen.
zaterdag 14 januari 2017

Herstellen / vernieuwen dakrand garage

De linker helft van de dakrand is losgekomen. We willen graag een prijs voor het verwijderen van de resterende dakgootbekleding aan de voorzijde van de garage . Terug bekleden van de dakrand met witte PVC, inox blind genageld. Wegvoeren van afbraakmaterialen. Afmeting ca. 5 meter. Pand is gelegen in Essen (station)
donderdag 12 januari 2017

Herstelling lekkage lichtstraat

Onze lichtstraat lekt op een aantal plaatsen en wij wensen dit opgelost te zien.
donderdag 12 januari 2017

Herstellen lek in hellend dak

Herstellen van lek in hellend dak.
dinsdag 10 januari 2017

Dakgoot herstellen

De woning heeft afvoerbuizen van de dakgoot die ingewerkt zijn in de buitenmuur, maar deze lekken ...
maandag 9 januari 2017

Herstellen van dakrand

Ik woon in een rijhuis . Ik heb problemen met dakrand.Nakijken scheur in dakgoot en herstellen.
donderdag 5 januari 2017

Nazicht dak of schoorsteen wegens waterinsijpeling bij buren

Buren klagen over natte muur. Zou eventueel van mijn dak of schoorsteen komen. Nazicht graag.
dinsdag 3 januari 2017

Plat dak isoleren van appartementsgebouw

Naar aanleiding van de wetgeving omtrent de verplichte dakisolatie zou ik graag een passende offerte ontvangen. Het gaat over een plat dak van een appartementsgebouw met 2 verdiepingen in Wilrijk. De oppervlakte bedraagt ongeveer 250 m².
zaterdag 24 december 2016

Asbest verwijderen

Wij hebben een hellend dak van ongeveer 170 m² met asbest leien. Deze zou ik graag willen verwijderen.
donderdag 22 december 2016

Verwijderen van asbestleien en plaatsen nieuw dak met dakpannen

Graag vakman voor het verwijderen van kunststofleien met asbest. Dak oppervlakte ca. 230 m². Indien mogelijk eveneens offerte voor nieuw dak (enkel bedekking). Mogen opnieuw leien zijn (kunststof- of natuur-) of dakpannen.
zondag 18 december 2016

Dakgoten te herstellen

Onze dakgoot vooraan is beschadigd dus graag nazicht en offerte voor herstellingswerken eventueel ook dakgoot achteraan nakijken
woensdag 14 december 2016

Nieuwe dakconstructie plaatsen mogelijkheden

Volledig vernieuwen van dak op een bestaande gerenoveerde woning van +\- 80 jaar. Zijn de bestaande muren stevig genoeg om een nieuwe dakconstructie met dakpannen ( nu asbest leien)? Woning is 24 m lang en 9 m breed. Dit is een zadeldak. Graag een vakman een architect die ter plaatse komt kijken of het mogelijk is met de bestaande muren?
zaterdag 10 december 2016

Nieuw plat dak maken en eventueel dakterras maken op plat dak

Graag hadden ik een offerte laten opmaken voor ons plat dak achteraan. Plat dak is lek, alles moet eruit , nieuw plat dak plaatsen waar men nadien een dakterras wenst op te maken. Alvast bedankt.
woensdag 7 december 2016

Plat dak leggen

Dakopbouw van 3 ruimtes waarvan 1 badkamer en 2 slaapkamers. 3 jaar geleden volledig gerenoveerd, het gaat om het installeren van een nieuw plat dak. Zo'n 75m².
maandag 5 december 2016

Isolatie hellend dak

Isolatie van hellend pannendak (oude woning) en vernieuwing van het onderdak. Binnenafwerking is niet nodig.
zaterdag 3 december 2016

Plaatsen betonpannen

Betonpannen vb Eternit Horzon. Incl. Onderdak. Geen isolatie (maar mag meegenomen worden als optiemogelijkheid). +/- 90m²
donderdag 1 december 2016

Isoleren van plat dak en waterdicht maken

Plat dak isoleren en waterdicht maken. Oude roofing verwijderen (2 lagen). Het gaat over een rijwoning van rond 1970.
dinsdag 29 november 2016

Dakrandherstelling

Herstelling betonrot dakrand, eventueel bekleding volledige dakrand (ca 25 lopende meter)
zaterdag 26 november 2016

Regenpijp herstellen en vervangen dak tuinhuis

Boomstam op tuinhuisdak gevallen. Schade dakbedekking + structuur en mogelijks meer. Dak tuinhuis vervangen ongeveer 3. 5m bij 6 meter. Nakijken of daksteunbalken ook niet vervangen moeten worden.
woensdag 23 november 2016

Plastic bekleding van dakgoot herstellen

Door de storm van een paar dagen geleden is de 4 meter lange plastic bekleding aan de voorkant van de dakgoot kapot gegaan en er afgewaaid. Graag zouden we die zo spoedig mogelijk vervangen hebben.

Partners

Partners van Casius