Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers.
520 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Antwerpen:

zondag 11 november 2018

Vervangen van oud veluxraam

Vervangen van 1 oude veluxraam. Afmeting 90 cm.
vrijdag 9 november 2018

Lichtkoepel vervangen in badkamer

Ik wil een bestaande koepel laten vervangen door een die open kan. Afmeting van opening is 0. 5m op 1m10
woensdag 7 november 2018

Herstellen kroonlijst en goten

Dakgoten en kroonlijsten zijn aan herstelling toe . Dakgoten : zink en andere met roofing. 6 m breed. Kroonlijst:houten kroonlijst.
dinsdag 6 november 2018

Hellend dak vervangen door plat dak

Mijn woning is iets te hoog om in orde te zijn voor een regularisatievergunning. Mijn woning mag maximum 240 m³ bedragen en is momenteel 300 m³. Ik wil dus graag mijn hellend dak vervangen door een plak dak. Het dak is ongeveer 55 a 60 m², zonder dakvensters. Dat is een zadeldak met pannen.
dinsdag 6 november 2018

Plat dak afdekken van appartement met afdekfolie

Wij hebben hier een appartement van drie verdiepen dat afgebroken moet worden. Dak afdichten met afdekfolie, dit is een plat dak want het regent binnen. Plat dak is ongeveer 120 m².
dinsdag 30 oktober 2018

Dakgoten en regenpijpen herstellen

Willen graag onze dakgoten en regenpijpen laten nakijken en herstellen. Dit aan de voor- en achtergevel, 20 lopende meter in totaal. Ook moet er een extra regenpijp aan de carport worden gezet.
dinsdag 30 oktober 2018

Isoleren dak en roofing leggen

Ik wil mijn dak isoleren en roofing leggen. Oppervlakte 66 m².
maandag 29 oktober 2018

Dakterras opnieuw aanleggen met tegels

Dakterrassen afbreken en heraanleggen. De terrassen zijn aangelegd met tegels, graag terug het terras betegelen. Er is een gat in het dakterras daar was ooit een vijver aangelegd geweest, toeleggen van het gat en betegelen. Langs beide kanten is er een terras: 1 van ongeveer 40 vierkante meter, het andere van ongeveer 15 vierkante meter.
maandag 29 oktober 2018

Twee dakterrassen aanleggen met tegels

Aanleggen constructie voor op dakterras totaal 30 m². Aanleggen van tegels met tegeldragers op het dakterras. Het is 20 m² aan de voorzijde en achterzijde 10 m² aan te leggen. Dit gaat om twee dak terrassen dus in totaal 60 m².
dinsdag 23 oktober 2018

Gat in dak maken voor afvoer condensatieketel

Ik wil graag een condensatieketel plaatsen in mijn appartement. We hebben daarom een gat nodig in het dak doorsnede 120mm. Het dak is in 2012 geïsoleerd door de Dakcentrale) en er is een garantie van 12 jaar. Volgens de Dakcentrale mag het uitgevoerd worden door een derde partij. Als dit wordt uitgevoerd volgens de regels van de kunst en zoals het WTCB het voorschrijft (regels) en de bovenlaag van SBS is moet dit normaal voldoen.
vrijdag 19 oktober 2018

Dak tuinhuis herstellen

Bestaand dak tuinhuis met shingels vervangen door metalen gecoate aqualux platen. 2,30 meter breedte op 1,5 lengte, tweetal.
donderdag 18 oktober 2018

Dak polycarbonaatplaten herstellen/vervangen

Er is een lek aan de veranda. Het dak bestaat uit polycarbonaat platen. Oppervlakte van het dak is 20 m².
zondag 14 oktober 2018

Schoorsteen bekleden met roofing

Kleine schouw beleden, dit is een dubbele schouw. Dit is op het eerste verdiep makkelijk bereikbaar pannendak de helft van deel van de schouw van de buurman is al bekleed.
zondag 14 oktober 2018

Dakpannen vervangen

Aan een aantal zijden van het huis lekt het water langs de buitenmuur doordat er wat pannen kapot zijn en zo krijgen we lelijke plekken op de muren. Graag herstellen van de kapotte pannen. Moeilijk aan te geven hoeveel het er precies zijn.
donderdag 11 oktober 2018

Dakraam plaatsen

Ik wil Velux dakraam GGL UKX 140 plaatsen. 140x137 in hout .
dinsdag 9 oktober 2018

Nieuwe dakkoepel steken

In het plat dak boven mijn badkamer zit een lichtsluis die lekt. Ik wens deze te vervangen door een nieuwe dakkoepel van 50 x 150 cm. Materiaal van koepel bespreek ik graag met vakman.
dinsdag 9 oktober 2018

Herstellen dakterras

Lek ontdekt in keukenruimte onder dak terras. Vermoedelijk ten gevolge van een slecht geplaatste omheining op 1 hoek van het dak terras. Lekdichting dak, ( lekdetectie al gebeurd). Reparatie dakterras/omheining. Herbezetting binnen in keukenruimte 20m².
maandag 8 oktober 2018

Dakraam plaatsen voor zolder

We willen in ons dak een dakraam laten plaatsen dit is voor in de zolder. Standaard afmetingen van dakraam.
maandag 8 oktober 2018

Dakgoten vervangen + dakjes herstellen en nieuw dak boven raam plaatsen

Afbreken van de bestaande houten dakgoten en hangen van een zinken hanggoot. Het herstellen van 2 dakjes ('erkjes') boven 2 ramen. Afbreken dakje en bakgoot + plaatsen van nieuw dakje (met nieuwe leien) met zinken hanggoot.
maandag 8 oktober 2018

Glazen dak plaatsen

Er zou op een dak van een veranda een dak geplaatst moeten worden. Dit in dubbel glas, ook de profielen moeten gedaan worden. Dit is zo een 14 vierkante meter. van profielen tot glas.
maandag 8 oktober 2018

Afbreken schouw + gat dichten

Afbraak van de schoorsteen + gat dichten dit is een plat dak. Gemakkelijk bereikbaar, de hoogte is ongeveer 6 meter.
zaterdag 6 oktober 2018

Dakraam vervangen

Dakraam merk 'braas' maten 101 op 107 cm. Vervangen door nieuw. Zonnewering, vliegengaas, rolluik of verduistering.
vrijdag 5 oktober 2018

Dakkoepels plat dak herstellen na hagelschade

2 dakkoepels van plastic zijn gebarsten door hagelstorm. Afmetingen: één is 250x200 cm en andere 150x240cm. Nieuw materiaal is te bespreken met vakman in kwestie, glas is ook niet uitgesloten. Gaat om een licht hellend plat dak.
vrijdag 5 oktober 2018

Lek in plat dak dichten

Ik wil graag een lek laten herstellen in het platte dak van onze garage. Dit is momenteel bezet met roofing.
donderdag 4 oktober 2018

Plaatsen van 4 velux dakramen

Wij hebben een golfplaten dak. Doordat de ramen wat klein zijn, hebben wij niet veel lichtinval in de slaapkamers. Om dit te verhelpen, willen wij enkele (3-4) velux dakramen te installeren. Afmetingen van de dakramen te bekijken met de vakman.

Partners

Partners van Casius