Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers.
581 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Antwerpen:

maandag 22 juli 2019

Rooster of pinnen plaatsen op schouw

Rooster of pinnen plaatsen om vogels uit de schouw te weren. Met ladder of hoogtewerker.
zondag 14 juli 2019

Vervangen van dakgootbekleding in hout door pvc

Op het gelijkvloers dient het plat dak van een uitbouw, waarvan de rand bekleed is met hout vervangen te worden door pvc. Afmeting afkasting van de uitbouw is ongeveer 6 lopende meter.
zaterdag 13 juli 2019

Plat dak herstellen

Lek aan de afvoer van nieuw plat dak te herstellen.
vrijdag 12 juli 2019

Daklekkage oplossen

Lekkage aan doorgang van keuken naar veranda.
woensdag 10 juli 2019

Polycarbonaat platen opnieuw vastmaken op veranda

Ik wil de bestaande platen op mijn veranda en terras terug laten vastleggen. Zij schuiven namelijk naar beneden. Het gaat om 3 platen van +/- 4 m x 90 cm die van de veranda doorlopen naar het buiten terras en 4 platen van +/- 1,50 m x 90 cm die enkel op het buiten terras liggen.
woensdag 10 juli 2019

Renovatie polycarbonaat verandaplaten

Wij hebben eind mei met hevige regen hagel gehad en platen zijn beschadigd dak moet vervangen worden platen, profielen, rubbers.
zondag 7 juli 2019

Dakgoot vernieuwen

We hebben een laagbouwwoning waarvan men de dakgoot moet komen vernieuwen.
donderdag 4 juli 2019

Hellend dak herstellen

Daktype mansarde topgedeelte: 29% helling, opp 2x 150m² bitumen flankgedeelte: 80% helling, opp 2x75m² natuurleien, hoogte gootlijn ±15m voornaamste herstelling: topgedeelte isolatie in onderdak op zolder.
woensdag 3 juli 2019

Schoorsteen verwijderen

Schoorsteen afbreken en verwijderen. Mogelijkheid tot betreden via plat dak van de buren.
dinsdag 2 juli 2019

Hellend dak herstellen

Leien dak zijkanten is er stormschade met verlies van enkele leistenen. aan de 2 zijkanten die naar de punt lopen van het dak dienen eer leistenen te worden vastgezet.