Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Antwerpen.

393 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: hellend dak renoveren en isoleren en zonnepanelen plaatsen (Sarkindak), plat dak renoveren en koepel vervangen, hellend dak renoveren, nieuw hellend dak voor nieuwbouw, renoveren van dak met leien, dak van hoeve vernieuwen, asbestleien verwijderen en nieuwe panelen plaatsen, nieuw hellend dak plaatsen, plat dak renoveren en isoleren, dak renoveren en koepels vervangen, dak renoveren met sandwichpanelen, plat dak renoveren en isoleren, renoveren dak - plaatsen sarkingdak, vervangen golfplaten van een dakloods, roofing vervangen en schouwen opmetselen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Antwerpen:

maandag 21 augustus 2017

Plat dak renoveren en isoleren

Roofingonderdak reeds deels aanwezig, vooraan word nog afgewerkt. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) : 76. 5 m² Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? : EPDM
zondag 20 augustus 2017

Renoveren van dak met leien

Bestaand pannendak, degelijke en rechte constructie, vervangen door natuur leien. Rechte dakvlakken 9 m bij 6 m. Oppervlakte dak is 110 m².
vrijdag 18 augustus 2017

Polycarbonaat platen vervangen op veranda

Vervangen van polycarbonaatplaten 10-wandig, 10m x 5.5m
donderdag 17 augustus 2017

Dakkapel huis kunststof

Plat dak. 2 meter
donderdag 17 augustus 2017

Dakraam plaatsen

Plaatsen van 3 dakramen en een lichttunnel in toekomstig huis - werk kan beginnen vanaf 26 september. De lichttunnel zou aan de gang komen, vermits er te weinig licht is. Voor een alleenstaande woning / Villa. Afmetingen nog niet zeker - ook een lichttunnel.
woensdag 16 augustus 2017

Plat dak renoveren en isoleren

Nu ligt er roofing op zonder isolatie. 60 m². EPDM te plaatsen.
dinsdag 15 augustus 2017

Plat dak renoveren en isoleren

Vernieuwing van de roofing en isoleren plat dak. Oppervlakte is ongeveer : 60 m² Roofing, EPDM
dinsdag 15 augustus 2017

Daggoot vervangen

Oude dakgoot verwijderen en nieuwe steken De huidige dakgoor is een houten met een binnenkant. Te bekijken met vakman wat de mogelijkheden voor nieuwe dakgoot.
dinsdag 15 augustus 2017

Plaatsen van lichtkoepel

Koepel vervangen dit is een 3 wandige koepel en bevind zich op het tweede verdiep. Graag zo snel mogelijk vermits die beschadigd is en lekken heeft.
maandag 14 augustus 2017

Huidige lichtkoepel vervangen

De huidige lichtkoepel is van eenvoudig plastiek, maar de isolatie begint los te komen. De koepel is al ouder en is aan vervanging toe. De huidige lichtkoepel van ongeveer 117 cm op ongeveer 216 cm moet vervangen worden.
zondag 13 augustus 2017

Roofing vervangen en schouwen opmetselen

Nieuw dak/isolatie + enkele schouwen opnieuw opmetselen. Oppervlakte ongeveer 64 vierkante meter.
zondag 13 augustus 2017

Plat dak in kunststof plaatsen

Plat dak van een werkhuis. Moet voorzien worden : regenafvoer, dankrandprofiel in antraciet, goede isolatie. 45 m².
zaterdag 12 augustus 2017

Golfplaten dak van tuinhuis vervangen

Wij willen graag ons tuinhuis renoveren: er zou een nieuw dak (8x3,5m) op moeten want het bestaande dak bestaat uit golfplaten (mogelijk asbest) die beginnen te verslijten. Het nieuwe dak liefst geen golfplaten maar een vlakke dakbedekking + dakgoot. Daarnaast heeft het tuinhuis ook een nieuwe, stevige (dubbele) deur nodig, liefst uit hout. Breedte 175 cm.
vrijdag 11 augustus 2017

Roofing leggen

Nieuwe roofing leggen op een plat dak van de garage ongeveer 15 vierkante meter.
vrijdag 11 augustus 2017

Afwerken dak

Wij zijn al enige tijd op zoek naar een dakwerker die een aantal werken kan komen uitvoeren nadat onze aannemer failliet is gegaan. Het gaat om volgende zaken: - Plaatsing ventilatie in dakschil (Renson Sonovent D of gelijkwaardig); - Plaatsing ventilatieleien over bovengenoemde ventilatie (Eternit Alterna leien); - Mezzaninevloer dient nog 2 kettingen te krijgen; - Eén van de hoeken van de kamer lijkt waterinfiltratie te hebben, het dak moet langs buiten nagekeken worden of alles correct aansluit en waterdicht is. Plannen en voorschriften van de architecten zijn ook beschikbaar.
vrijdag 11 augustus 2017

Leiendak renoveren en asbest verwijderen

Huidige dakbedekking bestaat uit kunstleien. Wij vermoeden dat die asbest bevatten en willen daarom de optie bekijken om een nieuw dak te plaatsen. We zouden liefst terug met kunstleien werken. Huidige leien zijn nog in goede staat. 175 m².
donderdag 10 augustus 2017

Schoorsteen herstellen

Betonplaat op schoorsteen moet vervangen worden. Betonploot afbreken en er een arduinen plaat opleggen . De arduinen plaat is reeds geleverd. ( aanwezig ). Afmeting arduinen plaat 80. Cm op 80. Cm en 5. Cm dik. Het dak is een schuindak op de 1ste verdieping en is voorzien aan 1zijde met zonnepannelen.
donderdag 10 augustus 2017

Nieuw dak plaatsen voor pergola

Dak vernieuwen van pergola. ongeveer 22 vierkante meter. Materiaal te bespreken met de vakman. Moet wel goed geïsoleerd zijn. Dakpanplaten of dergelijke.
dinsdag 8 augustus 2017

Betonnen dak afbreken en verlagen

Wij hebben een uitbouw met een betonnen dak. Dit dak grenst aan een aanpalende woning. We willen dit dak afbreken en een nieuw dak laten plaatsen. Het huidige dak is te dicht bij een raamrand geplaatst en zou dus lager moeten liggen. Dakopp = 7m2. Vergunning aangevraagd.
maandag 7 augustus 2017

Duivenpinnen plaatsen

Wij willen graag duivenpinnen laten plaatsen aan de voorkant van ons huis: in de dakgoot (4de verd. ) en op de erker (2de verd.). Samen is dit ongeveer 10m à 12m.
maandag 7 augustus 2017

Velux herstellen of vervangen

Voor het dringend herstellen of vervangen van een bestaand Velux raam, wegens lek bij regenweer. Dakhelling is 17°. Woonst is van 1993. Leefruimte onmiddellijk onder het dak waardoor schade binnenshuis.
maandag 7 augustus 2017

Roofing en isolatie plaatsen

Roofing met de nodige isolatie plaatsen op dak van een nieuwbouw. Oppervlakte is ongeveer 37 m².
maandag 7 augustus 2017

Plat dak renoveren en isoleren

Dak dient behoorlijk geïsoleerd te worden. Eventueel vervangen van koepel door extra geïsoleerde koepel. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) : 100 m² Er moet EPDM geplaatst worden.
maandag 7 augustus 2017

Herstellen van pannendak

Herstelling van losliggende dakpannen na storm. Ik veronderstel dak gelicht door wind. Heb zelf dakpannen terug geplaatst maar niet waterdicht ? Veel mortel bij scheidingen van het dak naar beneden gekomen.
maandag 7 augustus 2017

Polycarbonaat platen vervangen op veranda

Door hagelschade zijn verschillende panelen van onz polycarbonaatdak (schuin) beschadigd. Dit zou moeten hersteld of vervangen worden door ervaren vakman. 6 tal platen.

Partners

Partners van Casius