Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Antwerpen.

393 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: hellend dak renoveren met isolatie en veluxen, hellend industrieel dak renoveren, dak aanpassen om op zolder kamers te maken, hellend dak renoveren en isoleren, hellend dak renoveren en isoleren, hellend dak renoveren en isoleren, nieuw hellend pannendak met isolatie plaatsen, plat dak renoveren en isoleren, hellend pannendak renoveren, aanleggen groendak, hellend dak renoveren en isoleren, dakkapelen vernieuwen, vernieuwen van dak, dak renoveren, dak vervangen als dakterras en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakloodgieterij dakdekken en dakherstelling in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Antwerpen:

woensdag 18 oktober 2017

Ontstoppen van regenpijp en herstellen van waterdichting van buitenterrassen

De regenwaterafvoer van ons gebouw werkt niet goed en kan bij zwaar regenweer al het water niet afvoeren waardoor dit op het buitenterras blijft staan. Er moet ergens een verstopping zitten richting het riool al kan ik niet exact lokaliseren waar deze juist zit. De waterdichting van de buitenterrassen dient ook dringend hersteld te worden daar er waterinsijpeling optreedt naar binnen toe waardoor telkens het regent het water door het plafond lekt. Dit euvel dient zéér dringend aangepakt te worden! Wie kan en wil mij helpen dit probleem zo spoedig als mogelijk op te lossen???
woensdag 18 oktober 2017

Regenpijp aansluiten op riolering

Regenpijp moet aangesloten worden op de riolering
dinsdag 17 oktober 2017

Dak vervangen als dakterras

Op het gelijkvloers hebben we een veranda. Het dak van de veranda zouden we graag laten vervangen door een plat dak dat dienst kan doen als terras op het 1 ste verdiep ( we hebben een bel etage).
dinsdag 17 oktober 2017

Vervangen van ramen in lichtstraat

We hebben een lichtstraat in onze veranda, maar 4 van de 6 ramen zijn kapot en we willen deze graag vervangen.
zondag 15 oktober 2017

Hellend dak renoveren en isoleren (Sarkindak)

Dak renoveren: Muur balken moeten vervangen worden, gordingen kunnen blijven er is reeds een nieuwe hanggoot achteraan die terug geplaatst kan worden. Vooraan moet er een nieuwe bakgoot in trespa komen. De oppervlakte van het dak is ongeveer 60 m². Ook nieuwe pannen opleggen.
zaterdag 14 oktober 2017

Dak herstellen

Herstellen van dak: Gat in lei bedekking van ongeveer 1 m².
vrijdag 13 oktober 2017

Hellend dak renoveren en isoleren en plaatsen velux

Isoleren van hellend dak. Oppervlakte 80 m² Er moeten veluxen in komen. En andere dakwerken.
donderdag 12 oktober 2017

Velux vervangen

Een nieuwe Velux type GGU MK06 (78x118) of het inbouwen van een groter formaat GGU SK06 (even hoog maar breder). Ook te voorzien van een rolgordijn type DKL MK06 (donkerblauw). Dakraam is bereikbaar zonder ladder.
woensdag 11 oktober 2017

Loskomende roofing herstellen

Plat dak waarop gemetste schouwblok bekleed met roofing. Een zijde is los gekomen en staat open. Geschatte oppervlakte zijkant 90 cm h op 80 cm breedte.
maandag 9 oktober 2017

Reinigen en ontmossen van dak

Mijn dak dient volledig gereinigd en ontmost te worden. Dit is een pannendak, in 4 vlakken, er zitten ook 2 veluxen in. Woning en dak is gezet in 1999.
zaterdag 7 oktober 2017

Hellend dak renoveren en isoleren

Dakpannen verwijderen, dak rechten,isolatieplaten(pur) plaatsen(10cm) zijkanten afwerken 2 veluxen vervangen en nieuwe pannen plaatsen. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) : 150 vierkante meter Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? : Pannen Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? : Nee
zaterdag 7 oktober 2017

Lichtkoepel plaatsen

Recentelijk hebben wij een herenhuis gekocht. In onze eetkamer is er in het plafond een sierdakraam van (ongeveer) 215cmx340cm. Voorlopig ligt hier een golfplaat over om het te beschermen. We willen dit echter vervangen door een beter isolerend/lichtdoorlatend alternatief. Op welk type gebouw moeten de lichtkoepels komen? : Halfopen bebouwing Wat zijn de gewenste afmetingen van de lichtkoepels? : 1 koepel van +/- 215cm x +/- 340cm Hoeveel lichtkoepels moeten er geplaatst worden? : 1
zaterdag 7 oktober 2017

Dakkapel renoveren of vervangen

Dakkapel moet komen in puntdak. Huidige dakkapellen zijn aan het verouderen. We willen de dakkapel langs achter herstellen of vervangen. Het hout begint hiervan te rotten. Dakkapel is 4,2m breed.
vrijdag 6 oktober 2017

Dakramen plaatsen

Recente woning (bouwjaar 2013) waarbij de zolder nog onafgewerkt is. Op de zolder, onder een zadelzak bekleed met dakpannen, zouden we graag 1 of 2 (afhankelijk van de grootte) dakramen plaatsen. De dakramen gewenst in moderne stijl, goede afwerking en 360° draaibaar voor makkelijk onderhoud.
vrijdag 6 oktober 2017

Herstellen van dakkoepel

Dakkoepel lekt bij hevige regen. Het gaat om dubbel glas. Maar het is vermoedelijk niet het glas zelf. Toegang tot dak langs buiten is makkelijk.
donderdag 5 oktober 2017

Lek aan schouw in het dak herstellen

Een muur in de hoek op de eerste verdieping van ons huis is nat. In deze hoek loopt een schouw (niet van een open haard, maar voor afvoer). Volgens de aannemer die gyproc aan het plaatsen is moet de silicone en het lood aan de schouw vervangen worden. Op de zolder (de verdieping erboven) kan je duidelijk zien dat het hout aangetast is (nat is of is geweest). Het gaat om een schuin dak met pannen.
woensdag 4 oktober 2017

Deksteen plaatsen op schoorsteen

Plaatsen van een nieuwe deksteen op een bestaande schoorsteen, alsook het bijwerken van enkele voegen in deze schoorsteen. Schouw is op een zadeldak.
maandag 2 oktober 2017

Herstellen roofing

Graag wens ik een vakman voor het herstel van mijn roofing. Na akkoord van mijn brandverzekering, wil ik het laten herstellen.
maandag 2 oktober 2017

Dakkapel huis te vervangen

De huidige dakkapel is vloeiend ingelegd op een Schuin dak van +) 5 m. Wij wensen de mogelijkheden te bekijken om deze aan te passen.
maandag 2 oktober 2017

Plat dak renoveren en isoleren

Dakisolatie aanleggen + nieuwe roofing. Dakoppervlakte is ongeveer 54 m2.
zondag 1 oktober 2017

Plaatsen van 3 lichtkoepels

Er bestaan al lichtkoeppels vaste 2x 150 op 150 die eigenlijk moeten vervangen worden door ene dat kan open gaan (twee verschillende offerten indien mogelijk zowel elektrisch als manuelel bediening voor open te zetten) Op welk type gebouw moeten de lichtkoepels komen? : Rijwoning Wat zijn de gewenste afmetingen van de lichtkoepels? : 2x 150 op 150 en 1x 80 op 80 Hoeveel lichtkoepels moeten er geplaatst worden? : 3
donderdag 28 september 2017

Schoorsteen afbreken en opnieuw metsen

Schoorstenen afbreken en nieuwe schoorstenen opnieuw metsen,de oude schoorstenen zijn meer dan 50 jaar oud.
donderdag 28 september 2017

Hellend dak renoveren zonder isolatie

Nieuwe pannen plus onderdak plaatsen, isolatie is er al. De oppervlakte van het dak is ongeveer 25 m², enkel de voorkant an het dak, vanachter is een kijkuit geplaatst.
donderdag 28 september 2017

Dakterrassen renoveren

4 dakterrassen te renoveren. Ze laten vocht door en salpeterzuur valt van het ene dak op het andere. Veel kalkaanslag. Railingen moeten vervangen worden. Deze moeten 1m20 hoog zijn. Betonrot ook te herstellen.
woensdag 27 september 2017

Vervangen dakbekleding atelier

Bekleding van het plat dak van het atelier te vervangen wegens grote lek. Het dak is 26 jaar oud. We laten alle materiaal graag leveren door de dakwerker.

Partners

Partners van Casius