Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers.
684 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Antwerpen:

zaterdag 11 juli 2020

Nieuw dak metalen platen op afdak tuin

Nieuwe metalen dakplaten leggen op dak van 6m x 4m.
vrijdag 10 juli 2020

Lek in verandadak herstellen

Lek in verandadak van ong. 2m x 3m herstellen. Vermoedelijk is de oorzaak siliconen die langs buiten vervangen moeten worden. Ook extra waterdichting plaatsen gezien er water in de goot tussen muursteen en dakprofiel blijft staan.
donderdag 9 juli 2020

Dakkoepels vervangen

We hebben grote koepels in de keuken waar het in de zomer enorm warm is. We zouden graag de koepels vervangen in zonwerende koepels Koepels vervangen door zonwerende koepels. Afmetingen blijven hetzelfde.
woensdag 8 juli 2020

Dakwerken uitvoeren

Onderdak van 60m² plaatsen met voldoende isolatie volgens richtlijnen overheid. Bedoeling is om de zolder ooit als slaapkamer te gaan gebruiken dus moet warmte vasthouden in winter maar ook warmte buitenhouden in zomer.
woensdag 8 juli 2020

Lichtstraat in plat dak herstellen

Lichtstraat van ong. 5m² in plat dak van ong. 12m² herstellen. Graag duurzame oplossing. Dak werd vorig jaar gerenoveerd en geïsoleerd. Firma die die werken heeft uitgevoerd is intussen failliet.
woensdag 8 juli 2020

Lek in dak herstellen

Lek in dak herstellen. Eventueel ook vochtplek onder dak herstellen.
dinsdag 7 juli 2020

Huidig dak afbreken en nieuw dak plaatsen

Dak afbreken en nieuw dak met dakpannen plaatsen. We willen zonnepanelen leggen en dus vermoeden we dat het dak niet sterk genoeg meer is. Normaal enkel de pannen vervangen. Momenteel sneldek, oppervlakte onbekend.
dinsdag 7 juli 2020

Dakgoten vervangen of herstellen

Dakgoten van 7m vervangen of herstellen. Is reeds voorlopig hersteld geweest maar is opnieuw lek.
dinsdag 7 juli 2020

Polycarbonaatplaten vervangen

De (vrij kleine) aanbouw van mijn huis is overdekt met polycarbonaatplaten, naar schatting ongeveer 6m². Deze zijn verouderd en vertonen barsten, dus ze zijn aan vervanging toe. Ik heb nog geen nieuwe platen gekocht, maar zou graag nieuwe platen hebben met een hoge isolatiewaarde. In bijlage een foto genomen in huis van op de grond (op deze foto ziet u dat er een stukje uit de binnenste laag is gebroken) en een foto genomen uit een raam op het eerste verdiep. Het is op de aanbouw.
dinsdag 7 juli 2020

Herstellen koepel

Koepel herstellen. Bij plaatsen van rolluik is er een boormachine op koepel gevallen met schade langs buitenkant als gevolg.