Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Antwerpen.

427 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: vervangen van eternit dak, nieuw pannendak plaatsen, dak compleet vernieuwen, hellend dak renoveren en isoleren, houten dakterras aanleggen en trap plaatsen, dakkapel in kunststof plaatsen, onderdak plaatsen en isoleren, nieuw pannendak leggen, hellend dak renoveren en isoleren, vernieuwen of herstellen dak zonder isolatie, hellend dak renoveren en isoleren, hellend dak renoveren en isoleren, dakkapel maken, nieuw hellend dak leggen, vervangen golfplaten van een dakloods en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Antwerpen:

maandag 11 december 2017

Dakkapel huis

Wij willen onze woning verhoging om hier een of meerdere nieuwe slaapkamers van te maken. Puntdak. 5 meter
maandag 11 december 2017

Verandaplaten vervangen

Er zijn 2 dakplaten van de veranda ingezakt door de sneeuwval. Deze platen moeten worden vervangen. De afmetingen van de platen zijn bij benadering 4 x 1.25 m en 32 cm dik.
maandag 11 december 2017

Dakgoot herstellen en enkele hoekpannen vervangen

Onze dakgoot dringend hersteld moeten worden aan de voorgevel, dit gaat om bij benadering 7 tot 9 m. Verder zijn er nog enkele hoekpannen die vervangen zouden moeten worden. Het gaat om een hellend dak.
maandag 11 december 2017

Regenwaterpijp vervangen

Er komt water van het plafond naar beneden. We vermoeden dat de regenwaterpijp het water niet meer kan trekken en de afvoer versleten is. De afvoer is deels verwerkt in een muur, wat betekent dat er klein breekwerk aan de pas zal komen. Deze defecte regenwaterpijp moet worden vervangen.
zondag 10 december 2017

Polycarbonaatplaat van veranda vervangen

Een driedubbelwandige plaat van verandadak moet vervangen worden, veranda is houten constructie, afmeting ongeveer 1 op 6 meter.
donderdag 7 december 2017

Herstelling dakraam

Klein velux raam, met motor en rolluik. Glas is gebarsten en moet vervangen worden en rolluik zit ook vast. Afmeting zijn ongeveer 1 m op 0.5 m. Het raam is boven een trap , schuin dak op de eerste verdieping. Eerst komen kijken voor model/type want kunnen er zelf niet aan.
donderdag 30 november 2017

Lek in dak herstellen

In onze slaapkamer is in de hoek een lek. Water loopt langs de muur maar nog niet naar de grond. Graag herstelling.
woensdag 29 november 2017

Dak van veranda met poycarbonaat panelen nazicht en herstelling van lekken

Voor de plaatsing van een nieuwe zonnewering op de veranda willen we het onderliggend dak laten nazien en herstellen . Er is een probleem van lekken en veronderstellen dat de dichtingen op de platen de oorzaak zijn. Het huidige dak is ca 21 jaar oud.
woensdag 29 november 2017

Nieuw plat dak plaatsen

Huidige roofing en plastieken platen verwijderen. Dik isolatie en roofing plaatsen en tweemaal doorschijnende pvc platen met binnen afwerking. Ik wil liever geen koepel dus wel een stevige kunststoffen isolerende platen. Dak boven keuken en toilet. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) : 30m² (20 + 10) Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? : Roofing.
dinsdag 28 november 2017

Plat dak renoveren

Plat dak vernieuwen. Volledig dak van het huis. Materiaal dat er op moet is te bespreken. Moet ook geïsoleerd worden. Twee dakkoepels. Verluchtingsbuis en dergelijke.
maandag 27 november 2017

Lekkend dak koepel vervangen

De koepel op ons plat dak lekt. Graag herstellen of vervangen.
zondag 26 november 2017

Plat dak lekkage herstellen

Een dringende lek/insijpeling in plat dak met kiezelsteentjes tegen een glazen koepeltje voorlopig waterdicht maken.
zaterdag 25 november 2017

Herstellen van een lek in het dak

Ik heb een aantal maanden geleden een schouw afgebroken. Sindsdien zit ik met een lek achteraan de berging. Ik heb al van alles geprobeerd maar krijg het lek niet gedicht.
vrijdag 24 november 2017

Leien dak vervangen door pannen

Momenteel hebben wij een leien dak. We denken erover om de stilaan verouderde leien te vervangen door iets anders. De dakstructuur is nog goed. Het dak is reeds geïsoleerd. Wat is de oppervlakte van uw dak 120 m². Met pannen.
donderdag 23 november 2017

Plaatsen van 2 Veluxramen

Zoek dakdekker die twee Velux ramen wil plaatsen (velux ramen zijn in mijn bezit)
donderdag 23 november 2017

Herstellen van bekleding van dakgoten

Herstellen van dakranden in plastiek welke door hagel zijn beschadigd. Geheel 18 m lang.planchetten van 6 m.
woensdag 22 november 2017

Hellend dak renoveren zonder isolatie

Tweewoonst:. Woning werd +/- 30/40 jaar geleden geïsoleerd met glaswol (Hernieuwen: Nodig of nuttig ? ) Buurman wil dak vernieuwen: Onze wens ZELFDE pannen. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) : 9m. X 9m. (platte vloeroppervlakte) Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? : Pannen Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? : Nee
maandag 20 november 2017

Hellend dak renoveren en isoleren

Hellend dak renoveren en isoleren langs de buitenzijde isoleren. Het huidige dak bestaat uit metalen dakpanplaten De oppervlakte is ongeveer 100 m². Huidige dakbedekking eraf nemen, en nieuwe dakbedekking met pannen.
maandag 20 november 2017

Dakvenster herstellen

Dakvenster is beschadigd en hersteld worden. Liefst zo snel mogelijk.
maandag 20 november 2017

Opmetselen schouw

Tijdens de renovatie van ons dak (waarmee we momenteel bezig zijn) is gebleken dat de gezamenlijke schoorsteen, die wij niet meer gebruiken maar de buren wel, bouwvallig is. Deze zou dus terug opgemetst moeten worden. Graag zo snel mogelijk. De schouw is +/-0,5m hoog en +/-0,8m breed
zondag 19 november 2017

Vervanging velux dakraam door lek

Ik ben op zoek naar een installateur voor vervanging van een velux dakraam. Blijkbaar is hellingsgraad dak onvoldoende waardoor het raam regelmatig lekt.
woensdag 15 november 2017

Regenpijp vervangen

Er zit een lek in regenpijp waardoor voorgevel van buurvrouw nat word. Huidige regenpijp is van ijzer, wil het vervangen naar een PVC regenpijp. lengte : 6 m.
woensdag 15 november 2017

Plat dak renoveren EPDM

Nu ligt er een PVC dakbekleding los geplaatst met een ballastlaag ( grind kaliber 14/28), rondom het dak zijn er aluminium dakrandprofielen geplaatst. Ik wil het zelfde systeem maar dan met EPDM dakbedekking, eveneens los geplaatst met daarop de nu bestaande ballastlaag. Oppervlakte van het dak 250 m² Dakbedekking =: EPDM Graag de werken asap kunnen uitvoeren. Graag ter plaatse komen kijken.
dinsdag 14 november 2017

Dakkapel maken

Dakkapel maken in kunststof in een schuin dak. Dakkapel Br 3 m.
maandag 13 november 2017

Regenpijp aansluiten op riolering

Aansluiting van bestaande regenpijp aan straatriolering.

Partners

Partners van Casius