Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers.
546 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakloodgieterij dakdekken en dakherstelling in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Antwerpen:

woensdag 16 januari 2019

Dakgoot terug te plaatsen

Nieuwe dakgoot te plaatsen in pvc of zink Totale lengte van 45-50 m.
dinsdag 15 januari 2019

Corniche vervangen of herstellen

Corniche vervangen of herstellen. Corniche is gemaakt van plastiek. 3 gevels waaran de voorkant en achterkant is beschadigd.
dinsdag 15 januari 2019

Dakdoorvoer verzetten

Bij een nieuwbouw de reeds geplaatste dakdoorvoer voor boiler en ventilatie aanvoer verplaatsen. Deze werd oorsprokelijk niet goed geplaatst. Dus bestaande toevoer wat hoger plaatsen , bestaande dakpan wegnemen. Hellend pannen dak van 45 graden.
maandag 14 januari 2019

Lood rond schouw te herstellen

We hebben recent vastgesteld dat er waterinsijpeling is in de omgeving van de schouw. Mogelijks is op het lichthellend dak het lood losgekomen dat rond de schouw zit.
maandag 14 januari 2019

Hellend dak herstellen

Dakpannen verwijderen, onderdak plaatsen, dakpannen terugplaatsen en afwerking van de loodrand
zondag 13 januari 2019

Platen op veranda vervangen

Ik wil graag de platen die nu op onze veranda liggen vervangen door platen die in de zomer de warmte buiten houden. Afmeting veranda is 7m op 3m.
zaterdag 12 januari 2019

Lek aan buitenkant dakgoot te herstellen

Ik zit met een kleine lek aan de buitenkant van mijn dakgoot net naast de scheiding van mijn buurman en vlak in de buurt van de afvoerpijp Deze dakgoot is bekleed en ik heb niet onmiddellijk een verklaring waar deze lek ontstaat. Het is de dakgoot aan de straatzijde.
donderdag 10 januari 2019

Dak renoveren en dakramen plaatsen

Er is een lekkage in het dak, veroorzaakt door een aantal gebroken pannen. Ook isolatie aan het dak aanbrengen met pirplaten. Er dienen 4 dakramen gestoken te worden. Dakramen79x98 of 114x118 . Eventueel ook verwijderen van schoorsteen
woensdag 9 januari 2019

Schouw herstellen

Vervangen van 2 betonplaten op bestaande schouwen. Daarna terug opmetsen en leggen van 2 nieuwe betonplaten/ arduinplaten ( af te spreken) OPGELET : er liggen wel zonnepanelen op dak
vrijdag 4 januari 2019

Plat dak herstellen

Plat dak van een appartementsgebouw (huis in verschillende appartementen onderverdeeld). Ik woon zelf in het bovenste appartement. We hebben afgelopen week gemerkt dat er behoorlijk wat vocht binnen komt met grote vochtplekken. Het desbetreffende dak wordt eigenlijk nog als terras gebruikt en is bedekt met kiezelstenen.