Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers.
587 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Antwerpen:

vrijdag 15 november 2019

Plat dak herstellen

Het betreft een rijwoning met een hellend pannendak en met een badkamer op het tussenverdiep met plat bitumendak. Ter hoogte van de aansluiting van het hellend dak en de verticale muren zijn er verschillende waterinfiltraties. Het plat dak moet men op verschillende plaatsen herstellen en ook de afwatering verbeteren. Er is ook een raam en een koepel aanwezig dat niet goed is afgedicht. Ook de schouw moet men herstellen of eventueel verwijderen.
donderdag 14 november 2019

Daklekkage herstellen

Lekkage afkomstig van de dakgoot. Geen problemen op het niveau van zolder/ dak. Er komt langs één kant van het huis water binnen, waardoor de binnenmuren beginnen te schimmelen en waterdruppels geven.
woensdag 13 november 2019

Daklekkage aan plat dak herstellen

Bij hevig regen is er lek in het dak. bij normaal regen is het ok. ik heb een plat dak met roofing. Plat dak roofing : 10 m²;
woensdag 13 november 2019

Plat dak vernieuwen

Plat dak van garage van ongeveer 30m². Regent op sommige plekken binnen in een garage. Na overleg met aannemer dachten we aan vernieuwen van roofing, met huidige roofing als ondergrond. Aparte alléénstaande garage.
woensdag 13 november 2019

Plat dak herstellen

Vermoeden daklek waardoor in de getroffen ruimte een vochtprobleem is met schimmelvorming. Het gaat over een wc ruimte gelegen aan de buitenmuur. Deze buitenmuur heeft al een tijdje last van vocht door een lek. Lek al op verschillende manieren proberen maken zonder resultaat. Ook opgemerkt dat er in de hoek op het dak schade is en ook bakstenen die los liggen. Plat dak uit roofing. Dak van 4m50 op 5m.
dinsdag 12 november 2019

Schouw afbreken

Betreft een laagbouw met puntdak waar de schouw afgebroken dient te worden. Schouw bestaat vooral uit beton. Enkel afbraak van schouw. Afwerking door klant. Het betreft een pannendak.
dinsdag 12 november 2019

Nazicht dak en dakgoten herstellen en plaatsen van dakkapel

Ons hellend dak is met roofing bekleed en al een 15 tal jaar oud. Nazicht dak.We zitten met een lekkende dakgoot in hout langs de voorkant, en misschien ook insijpeling langs de achterkant. Bovendien willen we van een dakkapel langs de voorkant in plaats van de velux....
dinsdag 12 november 2019

Lekkage dak veranda

We hebben een appartement aangekocht. Een deel van de woonkamer is een veranda. Blijkbaar is er een probleem met de veranda, telkens als het regent, regent er water binnen op plaatsen waar het niet zo zichtbaar is. Dus het is even zoeken waar gaatje (of gaatjes) zit en dan repareren. Het dak van de veranda is een beetje schuin en bestaat uit aluminium.
zondag 10 november 2019

Nieuw dak plaatsen op appartementsblok

Dak te laten vernieuwen van een appartementsblok. Oppervlakte :op te meten door vakman Dak : Roofing
zaterdag 9 november 2019

Duivenpinnen plaatsen

Het gaat om het plaatsen van duivenpinnen op appartementsgebouw van 5 verd hoog. Ik denk dat het ongeveer 70 lopende meter is, maar ik kan dit niet met zekerheid zeggen.