Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers.
526 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakloodgieterij dakdekken en dakherstelling in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Antwerpen:

dinsdag 18 september 2018

Dakgoot vervangen

Ik moet mijn dakgoot 6. 5 m vervangen
donderdag 6 september 2018

Dakbedekking plat dak vernieuwen

Dakconstructie is er. De bedekking moet vernieuwd worden, koepel moet er uit. Ongeveer 10 x 5 meter.
woensdag 5 september 2018

Koepel herstellen

Waterinsijpeling vai de koepel 2x3 Scheur in het glas van de koepel Bij hevige regen komt er water binnen
dinsdag 4 september 2018

2 velux dakvensters plaatsen in zadeldak

Ik zou graag 2 velux dakvensters laten plaatsen in de woning die ik aan het renoveren ben. Dit is een zadeldak. Woning is van 1974, dak bestaat uit een leien-dak met een gerenoveerde kap (enkele jaren gelden gedaan).
dinsdag 4 september 2018

Dakramen en dakkapel plaatsen

Het gaat over een bestaande woning die gezet is voor 1960, waarbij we zelf geen weet hebben van enige dakwerken in het verleden. Hoewel het leiendak in goede staat lijkt te zijn, een onderdak heeft en een dampscherm. Wij zouden graag twee dakramen, of één dakraam en één dakkapel willen laten zetten. Een (ongebruikte) schoorsteen verwijderen en het dak isoleren. Hierbij willen we ons graag laten bijstaan door een professional met ervaring die ons ook kan helpen met het aanraden van hoe alles aan te pakken.
woensdag 29 augustus 2018

Tuinhuis herstellen

Schade door afgevallen tak aan dak tuinhuis
dinsdag 28 augustus 2018

Lichtstraat plaatsen

Leveren en plaatsen van een lichtstraat van 5000 x 1600. In Aluminum of staal / HR glas
maandag 27 augustus 2018

Nieuw plat dak leggen

Vervangen van roofing plat dak vernieuwen en isoleren 12m².
maandag 27 augustus 2018

Plat dak met zonnepanelen op renoveren

Een aanbouw bij mijn woning heeft een plat dak van 4 x 4 meter. Ik wil de lekken op dit dak laten herstellen, het dak laten isoleren en opnieuw laten bezetten. Er staan 4 zonnepanelen op die men tijdelijk moet verwijderen om de werken uit te voeren.
zondag 26 augustus 2018

Dakkapel plaatsen

Dak met dakpannen en 1 scheidingsmuur. Plaatsen van een dakkapel ongeveer 6 meter.
zaterdag 25 augustus 2018

Dakraam vernieuwen en groter maken

Ik wil graag een bestaande velux van 109cm op 113cm laten vervangen door een groter model waardoor er meer lichtinval is. De raam moet duister gemaakt kunnen worden met een gordijn of rolluik. De velux kan nog 25 cm lager worden en in breedte nog een meter.
woensdag 22 augustus 2018

Afbreken en vervangen asbest golfplaten

Verwijderen en vervangen van asbesthoudende golfplaten op een schuur van 400m².
dinsdag 21 augustus 2018

EPDM plaatsen op dak tuinhuis

Plat dak van het tuinhuis willen we graag bezetten met epdm. Dit is een klleine 36 m². Er moet ook nog een trapgat worden gemaakt en een aluminium dakrand van 27 m lang. Hoogte van het dak is 2.6 meter.
maandag 20 augustus 2018

Dakbedekking plat dak vervangen

We hebben een klein plat afdak van een uitbouw (2,7 x 3,2 meter). Het watert niet goed af en er zit een lek aan de aansluiting met de regenpijp. Hier willen we graag nieuwe dakbedekking op plaatsen.
zondag 19 augustus 2018

Dak van chalet vervangen

Ik wil graag het dak van onze houten chalet laten vervangen. Het is niet meer in goede staat, er zijn aan de binnenkant sporen van vocht te zien. Ik schat dat de chalet ongeveer 50-60 m2 groot is.
vrijdag 17 augustus 2018

Dak renoveren met sandwichpanelen

Wij zouden graag ons plat dak waarop nu polyurethaan gespoten is, renoveren met panelen. Polyurethaan is een goede isolatie maar we hebben oa veel problemen aan de aflopen wat betreft waterdichtheid. Het betreft ongeveer 110 m², koepel mag eventueel verdwijnen.
donderdag 16 augustus 2018

Regenpijp herstellen

Lekkage aan bocht regenpijp op +/- 5 m hoogte. Zou moeten afgedicht worden met silicone.
woensdag 15 augustus 2018

Nieuw dak voor veranda plaatsen

Veranda met glazen schuin dak. We willen er iets overzetten van dak, wellicht leien of dergelijke. Zeker geen glas. Afmetingen ken ik niet vanbuiten.
woensdag 15 augustus 2018

Schoorsteen herstellen of verwijderen

Ik wil een gemetste schoorsteen op een rijhuis met 1 verdieping en zadeldak laten herstellen. Indien dit niet mogelijk is ze verwijderen en het gat toemaken.
woensdag 15 augustus 2018

Lek in dak herstellen en nieuwe roofing plaatsen

Het plat dak van een aan de woning aangebouwde studio is lek. Het is een extensief groendak van 7 m x 4,40 m = 30,80 m². Men moet het lek herstellen en waarschijnlijk de roofing vervangen.
dinsdag 14 augustus 2018

Duivenpinnen plaatsen in dakgoten en dakrand

Duivenpinnen plaatsen op de dakgootrand, ongeveer 7 meter lang.
maandag 13 augustus 2018

Polycarbonaatplaten vervangen in de keuken

In 1 van de 2 polycarbonaatplaten in ons plat keukendak is een barst gekomen waardoor er water lekt. Graag vervanging van beide platen. Het gaat over 6m².
maandag 13 augustus 2018

Twee lichtkoepels vervangen

Twee dakkoepels moeten vervangen worden, liefst in polycarbonaat dubbel. Eén klein (minder dan een vierkante meter) en éen groot. Er is een ladder aanwezig. Bovenste laag is kapot bij de grootste, maar het regent niet binnen. Is niet super dringend maar liefst binnen enkele maanden uit te voeren.
woensdag 8 augustus 2018

Koepel plat dak vervangen en herstellingen roofing

In ons plat dak zit een dak koepel (ter grootte van een halve vierkante meter) die vervangen moet worden, alsook enkele herstellingen van de roofing. Ook hebben de vorige eigenaars een verluchtingsgat gemaakt naar het dak, dat nu lekt. Dit dient dichtgemaakt te worden. Enkele stukken isolatie (ongeveer 1 vierkante meter) dienen vervangen te worden (is er uitgehaald om een lek te zoeken).
maandag 6 augustus 2018

Golfplaten dak van tuinhuis vervangen

Vervangen van golfplaten dak (Eternit) van tuinhuis (+/- 8 m²). Tuinhuis zelf is 3 m x 2 m. Vervangen door JI ECO sandwichpaneel 4 cm isolatie. Dakgootje vernieuwen.

Partners

Partners van Casius