Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers.
586 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakloodgieterij dakdekken en dakherstelling in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Antwerpen:

donderdag 23 januari 2020

Regenpijp plaatsen en oude weghalen

Door werken is onze regenpijp losgekomen. Graag vervangen door een smallere regenpijp en deze nieuwe bevestigen met beugels. Lange regenbuis(3 verdiepingen)
dinsdag 21 januari 2020

Betonrot herstellen in dakgoot

Herstellen bakgoot betonrot voor en achteraan de woning. Geen idee van het oppervlak, het is een klein stukje.
dinsdag 21 januari 2020

Plaatsen nieuwe velux

Er moet één bijkomende velux geplaatst worden in de slaapkamer (bovenverdieping). Velux type GGLS06 (118 x 114 cm).
maandag 13 januari 2020

Daklekkage verhelpen

Door overvloedige regen is er water onder het EPDM geraakt. De verf op het plafond is beginnen afschilferen. Onder die EPDM zit er ook isolatie waar ook vocht bij geweest is. Voor ik het plafond herschilder wil ik eerst het dak laten herstellen. Oppervlakte van de waterschade weet ik niet echt vanbuiten.
maandag 13 januari 2020

Herstellen bekleding van PVC dakgoot

De plastieken latten van de bekleding dakgoot zijn losgekomen op verschillende plaatsen. Nazicht en herstelling gewenst.
zondag 12 januari 2020

Dakgootbekleding in pvc herstellen

Dakgootbekleding (ongeveer 3 meter) is er af gevlogen voor een groot deel, heb onderdelen op kunnen rapen. Deze kunnen terug geplaatst worden?
zaterdag 11 januari 2020

Houten dakrand vervangen

Wij zoeken iemand voor het vervangen van onze dakrand. Totale gevellengte 9 à 10 meter. Deze is aan het rotten en we lopen het gevaar dat deze naar beneden zal vallen op termijn. Het betreft een houten sier dakrand (ons gebouw dateert van eind 1800 en staat op de lijst van bouwkundig erfgoed), maar wij staan open voor andere materialen. Onze voorkeur gaat uit naar hout met eenvoudige afkasting, en eentje met sierafkasting.
vrijdag 10 januari 2020

Golfplaten herstellen

Een dakpan van de buren is door ons dak (golfplaten) gevallen, gaat om een koertje dat eronder ligt wat niet zo groot is (exacte afmetingen weet ik niet). Dit moet uiteraard gerepareerd worden.
donderdag 9 januari 2020

Plat dak in roofing renoveren

Ik heb sinds kort vochtige plekken op mijn plafond en 1 binnenmuur. Het betreft hier een plat dak waarvan volgens mij de roofing niet meer waterdicht is (30 j oud). Ik dacht eraan om een nieuwe laag roofing eroverheen te laten leggen. Mijn plat dak is ongeveer 24 m² groot.
donderdag 9 januari 2020

Golfplaten vervangen

Golfplaten vervangen en dan isolerende sandwichplaten erop. Platen moeten 2 tot 3cm dik zijn. De afmetingen zijn 7 op 15 meter en 3 op 7 meter. Er is een schuine kant. Gaat on twee panelen die samenkomen in een nok.