Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Antwerpen.

310 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: sarkingdak laten plaatsen, vervangen golfplaten dak, dak herstellen, dak en plat dak vervangen, golfplaten vervangen, zadeldak renoveren, isoleren en vernieuwen van bestaand dak, volledig dak plaatsen, leien dak vervangen door pannen dak, groot zadeldak vervangen en isoleren, nieuw onderdak met nieuwe pannen en isoleren of overzetdak plaatsen, asbestleien op het dak verwijderen en plaatsen nieuw dak, houten dakconstructie laten maken, dak laten verbouwen, volledig hellend dak te vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Antwerpen:

maandag 27 februari 2017

Nieuwe roofing plat dak

Plat dak roofing plaatsen en isolatie plaatsen, 59vierkante meter
maandag 27 februari 2017

Platte daken isoleren

Twee platte daken van om en bij totaal van 30 vierkante meter te isoleren én nieuwe dakbedekking voorzien. Graag groendaken. Halfopen bebouwing.
maandag 27 februari 2017

Schouw bekleden met waterdicht materiaal

Half afgebroken schouw werd bezet met zwembadbezetting (in 2010). Deze bezetting is door de vorst gelost en ingestort. Vraag om schouw te bekleden met roofing of ander waterdicht materiaal.
maandag 27 februari 2017

Dakgoot bekleden in PVC

Herbekleding van de dakgoot in PVC.
maandag 27 februari 2017

Dakkapel plaatsen

Dakkapel met een breedte van 3 meter. Materiaal is nu: oude leien Nieuw materiaal: dakpannen - tegelpannen.
zondag 26 februari 2017

Golfplaten vervangen

Het waaiervormig windscherm van de buren is op mijn afdak terecht gekomen en de golfplaten moeten vervangen worden. 4x4m. Bestek ook voor de verzekering.
zondag 26 februari 2017

Dakterras aanmaken in composiet met balustrade en regenton plaatsen

Binnenkort wordt mijn dak gerenoveerd en geïsoleerd. Mogelijk zou ik daar gebruik van willen maken om tegelijkertijd een dakterras te laten installeren in composiet. Ook zou ik een kleine regenton willen laten plaatsen en een balustrade. De vakman graag ter plaatse komen kijken voor advies en prijsofferte.
zondag 26 februari 2017

Kunstleien met asbest vervangen

Kunstleien met asbest vervangen.
zaterdag 25 februari 2017

Pannendak reinigen en ontmossen en nabehandelen met primer

Pannendak reinigen en ontmossen. Het is enkel de voorzijde - primer coating. Best advies vragen aan de vakman om voorbehandeling.
zaterdag 25 februari 2017

Dichtleggen en afbreken schouwen

Op het hellend dak van mijn huis staan twee schouwen die niet meer gebruikt worden. Ik zou deze willen laten dichtleggen of afbreken omdat de nesten, die kauwen erin maken, zorgen voor vochtige muren. De schouw op de nok kan volgens mij best afgebroken worden. Voor de schouw tussen de twee dakkappellen is het volgens mij voldoende om de pijp in te korten en de schouw dicht te leggen.
vrijdag 24 februari 2017

Herstelling na stormschade

Door de storm zijn er enkele zijpannen van het puntdak (linkerzijde) losgeslagen en weggevlogen. De spouwmuur is op die plaats open en kan water binnen sijpelen. Het aansmeercement van verschillend nokpannen is losgekomen en sommige nokpannen liggen los.
vrijdag 24 februari 2017

Raam van een dakkoepel vervangen

Het glas onder de dakkoepel is kapot en moet vervangen worden, hier komt tocht van buiten naar binnen.
vrijdag 24 februari 2017

Regenpijp bevestigen aan muur

Onze regenpijp van ongeveer 8 meter is bovenaan los gekomen van onze muur.
vrijdag 24 februari 2017

Leien dak herstellen na stormschade

Herstellen leien dak na schade door storm. Dak bestaat uit natuurleien. Ook lood afsluiting en boven ramen ( lood) moet vervangen worden.
vrijdag 24 februari 2017

Zonnepanelen plaatsen op een zorgwoning

Zonnepanelen plaatsen op een zorgwoning: Vergunning moet nog gevraagd worden. Schuin dak met lengte 14 m en breedte 7 m en 45 graden.
vrijdag 24 februari 2017

Isoleren en vernieuwen van bestaand dak

Prijs offere voor renovatie lening aan te gaan: Vernieuwing van bestaand dak inclusief isolatie , dit is een zadeldak zonder veluxen. Bovenste verdieping is ongeveer 6×10 m. Rustige straat. Huis het oprit. Stelling mogelijk.
donderdag 23 februari 2017

Volledig dak plaatsen

PLAT DAK 1: opp. : 4,40 m * 7,80 m met hellingsgraad: 4-10 cm en in materiaal: EPDM PLAT DAK 2: opp: 4,00 m * 7,06 m met hellingsgraad: 4-10 cm en in materiaal: EPDM SCHUIN DAK: opp: (6,47 m * 7,00 m) * 2 hellingsgraad: 45 graden en met materiaal: betonnen dakpannen antraciet rechte beton. Velux ramen moeten ook voorzien worden.
woensdag 22 februari 2017

Vervangen Corniche / dakgoten

Renovatie 25-jarige woning : Vervanging dakgoten/corniche aan woning.
dinsdag 21 februari 2017

Isoleren van sarking dak en afwerken met leien of dakpannen en velux plaatsen

Bestaand schuin dak van 135 m² via de sarking methode isoleren en afwerken met leien of pannen (afhankelijk van de prijs). Bijkomend zou er ook nog een velux geplaatst moeten worden.
dinsdag 21 februari 2017

Dakkapel plaatsen

Dakkapel plaatsen in een pannendak. Slaapkamers onder het schuindak.
dinsdag 21 februari 2017

Dak isoleren en schoorsteen behandelen

Loodwerken rond dak aan schouw en rond de trek potten. Rockwool isolatie zolder verwijderen en nieuwe aanbrengen ( 8 op 8 vloeroppervlakte). Schoorsteen behandelen tegen geurhinder.
maandag 20 februari 2017

Dakkapel inbouwen

Een dakkapel van 4 meter plaatsen.
maandag 20 februari 2017

Dakplaten met isolatie plaatsen

Dak van +/- 200m2 dient geisoleerd te worden. Liefst met isolerende dakpannen.
maandag 20 februari 2017

Dak herstellen en isoleren

Dak met Boomse pannen herstellen. Dakvenster plaatsen. Dak isoleren. Tevens de goten eens nakijken. Eigen pannen in bezit.
zondag 19 februari 2017

Vernieuwen van bestaand dak

Bestaand dak nu met leien te vernieuwen en er zit reeds een onder isolatie op. Nieuw dak overzetten of andere optie. Graag een advies . Tevens zijn er ook nog wat afkastingswerken voor de goten bij . Graag een offerte en prijs. Ter plaatse komen kijken door een vakman.

Partners

Partners van Casius