Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Antwerpen.

366 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak en isolatiewerken uit te voeren, dak en gevel renoveren, dakkapellen renoveren, dak met dakisolatie plaatsen, dakwerken en isoleren, dakkapellen plaatsen, vervangen daken, nieuwe roofing leggen, dakwerken uitvoeren, dak van boerderij vervangen, dak renoveren, roofing dak en dakgoten vernieuwen, renoveren zadeldak van rijhuis, vervangen veluxramen, plaatsen van grote dakkapel op schuin dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Antwerpen:

maandag 29 mei 2017

Dak en isolatiewerken uit te voeren

Voor een renovatie/nieuwbouw zoeken we een vakman voor plaatsen van natuur leien voor zijkanten 5 dakkapellen. Plaatsen hanggoten + afvoerbuizen (50 lopende m dakgoot, Isolatie + roofing op plat dak (14 m²) isolatie + roofing op plat dak vrijstaande garage (51 m²)
vrijdag 26 mei 2017

Regenpijp vervangen

Regenpijp zijkant huis moet vervangen worden. Hebben alle materiaal doch geen geschikte ladder noch ervaring.
vrijdag 26 mei 2017

Dakkapellen renoveren

Renovatie dakkapellen in totaal 7 stuks 45 graden (1.50m breedte)
maandag 22 mei 2017

Dakramen plaatsen

Wij wensen 5 dakramen te plaatsen - Hout/Wentel 94 cm x 140 cm.
zondag 21 mei 2017

Velux dakramen plaatsen

Plaatsen van 1 Velux dakraam en mogelijk vervangen van 3 Velux dakramen. Vanaf volgende week is het mogelijk dan hebben we de sleutel van het huis.
zaterdag 20 mei 2017

Vervangen golfplaten garage

Vervanging van asbestcement golfplaten op een alleenstaande garage.
zaterdag 20 mei 2017

Nieuwe roofing leggen

Nieuwe roofing op een gebouw met 3 garages, 9,2 x 6,2 m, het gebouw dateert van 1975 en er sijpelt water binnen, ook een nieuwe afvoerbuis voor het regenwater.
vrijdag 19 mei 2017

Afvoer plaatsen aan gevel

Ik moet een nieuwe afloop plaatsen aan mijn gevel. Huis heeft 1 beneden en twee verdiepingen.
dinsdag 16 mei 2017

Plaatsen koepel plat dak

Wij zijn op zoek naar een plaatser van koepels op platte daken. Op een bestaande uitbouw zouden wij graag een koepel plaatsen.
maandag 15 mei 2017

Vervangen veluxraam

Vervangen van Velux dakraam GGL UK04 in Leiendak in greenen hout kleurloos gelakt enkele beglazing dakhelling ca. 25 graad.
maandag 15 mei 2017

Polycarbonaat platen op veranda vervangen

Graag had ik onze oude, versleten verandaplaten 16mm dik vervangen door 32mm dik zonnewerend. Veranda is 3 op 4 groot.
maandag 15 mei 2017

Vervangen van dakplaten veranda

De dakpanelen van onze veranda zijn toe aan vernieuwing. Het betreft 6 dakpanelen van 1m op 2,2m ongeveer. Door ouderdom van de panelen zijn deze gebarsten en hebben wij ook last van een aantal lekken bij regenweer. De afdichtingsrubbers zijn verduurd en vermoedelijk zullen de profielen ook vervangen moeten worden. Momenteel bieden de panelen geen isolatie naar warmte of koude toe. Graag hadden we ook dit anders gezien zodat de veranda ook kan gebruikt worden bij warm of koud weer.
zondag 14 mei 2017

Herstellen / vervangen corniche

De corniche begint op de hoeken open te staan. Op 1 hoek is het hoekelement verdwenen. We wensen deze te herstellen of eventueel volledig te vervangen.
zondag 14 mei 2017

Dak vernieuwen met isolatie en dakramen

Momenteel ligt er een eterniten dak met asbest onder. Isolatie ligt er ook niet en de velux ramen zijn ook aan vervanging toe. We hadden graag een zicht gehad op de extra kosten die de vervanging met zich meebrengen. We dachten aan een nieuw dak in zink.
vrijdag 12 mei 2017

Duivenpinnen plaatsen

Duivenpinnen plaatsen op een plat dak van een rijhuis, goed toegankelijk.
vrijdag 12 mei 2017

Dakgoot herstellen of vernieuwen

Dakgoot lekt en er loopt water in keuken graag zo snel mogelijk.
donderdag 11 mei 2017

Werken aan pannendak

Nieuw pannendak plaatsen.
donderdag 11 mei 2017

Waterdicht maken van verandadak

Het betreft een verandadak dat bestaat uit roofing met 2 grote lichtkoepels van ongeveer 2 meter op 1 meter. De veranda is aangebouwd aan het bestaand huis met een afvoergoot tegen de muur van het huis boven het verandadak.. Wat ik ook doe, er blijven lekken komen bij regenweer. Bij een hevige stortbui stroomt het water er door. Ik zou het dak graag waterdicht willen laten maken zonder het bestaande dak er af te halen. De veranda is 3 meter breed en 6 meter lang en heeft een helling van 10 cm. Ik dacht dat zulke systemen toch bestaan om waterdicht te maken zonder breekwerk.
donderdag 11 mei 2017

Herstellen lekkend dak

Ik heb ergens lekken in mijn schuin pannendak waardoor ik bij hevige regenval vochtplekken krijg in de slaapkamer. Dit is een schuin dak.
woensdag 10 mei 2017

Dakgoten herstellen

Ik wil mijn dakgoten laten herstellen in koper of plastic.
dinsdag 9 mei 2017

Roofing dak en dakgoten vernieuwen

Dakrenovatie: Roofing dak en dakgoten vernieuwen. Oppervlakte 160 m².
maandag 8 mei 2017

Dakpannen vervangen

Ik wil graag de pannen vervangen en een folie plaatsen tegen lekkage. Het huis ligt in een smalle straat dus zeer moeilijk bereikbaar. Volgens mij 90 m² te vervangen.
maandag 8 mei 2017

Leien dak plaatsen

Ik heb een vrijstaand huis en er zou een nieuw leien dak op moeten er liggen nu lamellen op en is nog geen isolatie eventueel ook zon energie te plaatsen. +/- 200m²
zondag 7 mei 2017

Herstellen gat in dak

Ik zoek een vakman voor het herstellen van een gat in het dak/renovatie van het dak. U kan mij contacteren voor een afspraak.
zondag 7 mei 2017

Dakkapel in pvc plaatsen

Zadeldak er moet een dakkapel op geplaatst worden. In pvc.

Partners

Partners van Casius