Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers.
500 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Antwerpen:

vrijdag 20 april 2018

Roofing bijkeuken vervangen

Roofing op plat dak van de bijkeuken dient dringend te worden vervangen wegens lek. +/- 30 m²
donderdag 19 april 2018

Dakherstellingen

Het is een bestaand terras , nog gelegd met roofing , er is ergens een lek , en water onder de roofing . Zou EPDM op moeten veronderstel ik
woensdag 18 april 2018

Renovatie corniche

Onze corniche is een 2 tal jaren geleden gaan vliegen bij stormweer. En die zou dus vervangen moeten worden . De oude houten hangt er nog tegen . De dakwerkers hadden er gewoon ne plastieken tegengehangen .
dinsdag 17 april 2018

Vervangen/herstellen van tuinhuis dak

Ik heb storm schade gehad mijn tuinhuis dak zit een soort van asfalt plaken op dat is der uit gerukt en licht los graag herstellen of vervangen. Ongeveer 3 bij 4 meter.
dinsdag 17 april 2018

PVC regenbuis plaatsen

Er moet opnieuw een PVC regenbuis/regenafvoerleiding geplaatst worden met de nodige muurbevestigingen, en zal met behulp van een hoogtewerker dienen te gebeuren. Hiervoor dient natuurlijk door de vakman zelf een vergunning aangevraagd te worden bij de politie om de taxi-staanplaats in te nemen ter hoogte van waar de buis moet komen.
donderdag 12 april 2018

Golfplaten dak tuinhuis vervangen

Graag vakman voor: kwaliteit van de constructie en de eventuele noodzaak om het dak van mijn tuinhuis te vervangen (zie foto's). De golfplaten bevatten vermoedelijk asbest. Mogelijk is de balk niet meer sterk genoeg en bestaat het gevaar dat er in de toekomst asbest zou vrijkomen.
woensdag 11 april 2018

Puntdak tuinhuis herstellen

Het lekt in mijn tuinhuis en men moet het verouderde dak vervangen. Het is een puntdak met golfplaten.
dinsdag 10 april 2018

Vervangen verandaplaten

Vervangen van 4 verandaplaten, waarvan 3 ongeveer 1 m breed en 3 m lang, en eentje met onregelmatige vorm. En misschien ook nieuwe afsluitrubbers.
dinsdag 10 april 2018

Vernieuwen van plat dak met lichtstraat

Nieuw plat dak leggen , het is een plat dak met een lichtstraat. Wij hebben een plat dak van ongeveer 7 m op 4 m met een lichtstraat. Dakwerker die wij aangesproken hebben wil lichtstraat volledig afbreken en vervangen door een gewone koepel. Deze is volledig ingewerkt in het dak. Er is enkel barst in een glas. Bij felle regen hebben we wel een kleine lek maar ik weet niet of dit van de roofing dan wel van de lichtstraat komt. Wij zouden deze liever behouden, roofing vernieuwen en indien nodig de lichtstraat renoveren.
dinsdag 10 april 2018

Verwijderen van asbestleien en plaatsen van onderdak

Verwijderen van asbestleien op bestaand hellend dak. Ik schat dat dit zo een 200 m² is. Ook aanbrengen van onderdak afgewerkt met gedrenkte tengellatten. Dakstructuur is tradtioneel getimmerd met gordingen en kepers.
zondag 8 april 2018

Roofing branden

Balkonvloer van 2 op 5 meter lekt.. Nieuwe roofing branden,ook de aanwezige waterafvoer mee inwerken. . De oude houten tegels kan ik zelf verwijderen. Eventueel kan ik ook nadien zelf de nieuwe vlonders-planken plaatsen.
zondag 8 april 2018

Leien dak isoleren en afwerken

Dak dient geïsoleerd en afgewerkt te worden. Het gaat om zo een 70 m² dat moet worden gedaan. Het gaat om een hellend dak met leien.
zondag 8 april 2018

Nieuw plat dak plaatsen op tuinhuis

Plat dak van een tuinhuis 1 waterafvoer naar beneden epdm op de isolatie verlijmen. Afmetingen : 4 m op 4.70 meter.
zaterdag 7 april 2018

Dakgoot bekleden in pvc

Dakgoot bekleden in pvc. Dakgoot van 7,5 m B en 13 m L en terug 7,5 m.
zaterdag 7 april 2018

Vernieuwen en isoleren van plat dak woning

De woning is +- 46 jaar en heeft een plat dak met roofing en grind. Gewenste werken: Vernieuwen en isoleren van het dak 56 m². Opnieuw op metsen van de voorste schouw links en bij cementeren van de andere schouwen. Graag ter plaatse komen kijken.
donderdag 5 april 2018

Dak leggen op aanbouw

Dak leggen op ruwbouw aanbouw van 42 m². Materiaal: EPDM of Roofing.
woensdag 4 april 2018

Rieten dak vervangen door dakpannen

Wij hebben een woonst waarvan het dak dringend aan vernieuwing toe is. Het huidige dak bestaat uit riet. De huidige draagstructuur van het dak is zeer stevig en lijkt ons meer als voldoende voor een pannendak. Geschatte oppervlakte tussen de 260 m² en de 300 m².
woensdag 4 april 2018

Dakterras herstellen door waterinsijpeling

Dak herstellen water sijpelt door een lek in ons dakterras naar de slaapkamermuur eronder. Ter plaatse komen kijken waar het water vandaan komt.
dinsdag 3 april 2018

daken isoleren en nieuwe railing plaatsen

Dak isoleren. Hoofddak dit is een groot plat dak en 2 dak terassen isoleren. Oppervlakte van 200 meter in totaal. Ook nieuwe railing, is van het dak gevallen. Wel iemand sturen met kennis van dakterrassen, die weinig ruimte hebben voor isolatie, dus de dunst mogelijkst. Best ter plaatse komen kijken.
maandag 2 april 2018

Herstellingen in roofing dak uitvoeren

Daklekkage met doorsijpeling op één plaats in onderliggende slaapkamer. Reeds door loodgieter proberen te herstellen maar deze vind het lek niet. 1 lek in plat dak (12 jaar oud). Roofing. Mogelijkheden bekijken om plat dak ook ineens te vernieuwen.
zondag 1 april 2018

Nieuwe dakgoot plaatsen

Dakgoot lekt en zou deze willen laten vernieuwen. Zowel vooraan als achteraan. Breedte huis is ca. 6 m.
zaterdag 31 maart 2018

Afdekplaat schoorsteen vervangen

Afdekplaat van de schoorsteen vervangen. Het gaat om een zadeldak.
vrijdag 30 maart 2018

Dakraam herstellen of vervangen

Een oud dakraam van VELUX afmeting binnen 132 IN 72 cm te vervangen of repareren want staan er een barst op glas plus het raam kan niet toe.
vrijdag 30 maart 2018

Dakterras met composietplanken aanleggen

Ik wil graag ongeveer 30 vierkante meter composietplanken op mijn dak als dakterras.
donderdag 29 maart 2018

Nieuw hellend dak en roofing met isolatie plaatsen

Half open bebouwing ,hellend dak ook een stuk plat dak. Er moet langs buiten isolatie voor zien worden. Nu liggen er asbest leien op. Er is geen onderdak. Plat dak is roofing. Nieuwe roofing, nieuw dak, isoleren langs buitenzijde. Oppervlakte niet echt geweten. Er zitten geen veluxen in.

Partners

Partners van Casius