Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Antwerpen.

382 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: isoleren van daken van 3 gebouwen, roofing leggen en lichtkoepels vervangen, hellend dak isoleren langs buitenzijde, volledige dakrenovatie en isolatie uit te voeren, plat dak in EPDM voor carport leggen, dak renoveren, plat dak renoveren, plat dak renoveren en isoleren, hellend dak renoveren en isoleren en 4 veluxen plaatsen, vervangen plat dak door hellend dak, nieuw hellend dak te plaatsen met dakkapellen, dakwerken uit te voeren, volledig vernieuwen van een bestaand schiddak, dak renoveren en isoleren, dakconstructie maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Antwerpen:

woensdag 28 juni 2017

Dakconstructie maken

Wij zijn op zoek naar iemand voor de verbouwing/renovatie van een bestaande dakconstructie die toegang geeft tot het dakterras. Deze is dringend aan vervanging toe. Het gaat over een constructie van 2 op 4 m ongeveer, geïsoleerd en met een deur die toegang geeft tot het dakterras. Momenteel is er een plat dak op. Materiaal: roofing + zijpanelen in PVC. Mogelijkheden te bespreken met vakman.
woensdag 28 juni 2017

Plat dak renoveren en isoleren

Ons plat dak isoleren. Geen Zolder of zonnepanelen. Ongeveer 32 m².
zondag 25 juni 2017

Vervangen Velux dakramen

Ik wil graag 3 grenen velux dakramen laten vervangen door 3 GGU dakramenraam: - 1 GGU PK10 0070 gootstuk EW0000 voor dakpannen. - 2 ramen GGU UK04 0070 Gootstuk EW0000 voor dakpannen zal hiervoor nodig zijn. Zijn nog niet aangekocht De oude ramen zijn 30 jaar oud. Het huis dateert van voor
zondag 25 juni 2017

Leien dak renoveren

Ik zoek een vakman voor het renoveren van het hellend leien dak. Ook de constructie van het onderdak dient vervangen te worden wegens asbest. Oppervlakte is ongeveer 40 m².
zaterdag 24 juni 2017

Dak renoveren

Dak is 60 jaar oud en poreus betreft een shingeldak. Ook moet het dak geïsoleerd worden naar de normen. 9 meter lang en 5 meter breed.
vrijdag 23 juni 2017

Dak tuinhuis vervangen

Wij willen graag het asbest golfplaten dak van ons tuinkot van 33m2 vervangen door nieuwe golfplaten. Er dienen ook enkele houten balken vervangen te worden. Graag ook het dak van ons andere tuin kot verwijderen (13m2, dit kot hoeft geen nieuw dak).
donderdag 22 juni 2017

Roofing vervangen

Ik wil graag de roofing op een dak (ongeveer 15²) laten vervangen om er daarna een nieuw groendak op te leggen. Bijzondere aandacht is vereist ter hoogte van de aansluiting van de regenpijp waarlangs er nu water binnen sijpelt.
donderdag 22 juni 2017

Renovatie dak en zolderkamer

Wij zouden ons punt dak met velux ramen willen laten vernieuwen naar puntdak met dakkapellen. (incl goten vernieuwen) + zolderkamer terug schilder klaar afwerken + achtergevel isoleren en afwerken Breedte woning 5.60m - diepte 5m +/-
donderdag 22 juni 2017

Dak renoveren

Er moet een vochtherstelling gebeuren op de hoogte van de muurplaat en uiteinden van de spanten die daarop rusten. Die moeten vervangen worden. Alsook de dakgoot moet hersteld/vervangen worden. We vroegen ons af of we ineens de werken konden uitbreiden tot het leggen van een onderdak en isolatie. Dit in samenspraak met de vakman. Ongeveer 30 vierkante meter Hoogte en nok zolder ongeveer 4 meter
woensdag 21 juni 2017

Nieuw plat dak leggen

Het gaat over een bijgebouw van 54m². Er moeten welfsels gelegd worden en isoleren. De werken worden gepland net voor of net na het bouwverlof. Dak is bij benadering 54 m². Er moet EPDM gelegd worden.
woensdag 21 juni 2017

Leien dak renoveren

Verouderd leien dak (bouwjaar +/- 1950) met 3 kleine bestaande dakkapellen en 1 geplande nieuwe, herziening balkenconstructie ifv gebruik zolder en gedeeltelijke verrotting. Ik zoek een vakman voor de aanpassing van de structuur, isolatie buitenkant en nieuwe leien. 280 m2.
woensdag 21 juni 2017

Plat dak renoveren

Kleine waterinsijpeling rond dakvenster en roofing losgekomen rond schouw (gevolg van storm maar later pas opgemerkt door lek rond dakvenster). Dak nakijken en herstellen als het verder nog in goede staat is of volledig vernieuwen indien nodig. Plat dak in roofing is van 1992 en er liggen keien bovenop. Volledig vernieuwen van het dak, in roofing met isolatie. En eventueel ook voor EPDM ? Wat is de oppervlakte van uw dak 55m² in Roofing, EPDM.
woensdag 21 juni 2017

Isoleren van daken van 3 gebouwen

Wij zijn een park met 3 gebouwen van 5 verdiepingen die aan de nieuwe wetgeving moeten voldoen. De 3 gebouwen moeten naar de nieuwe normen geïsolleerd worden en er moet roofing geplaatst worden. De huizen zelf zijn elk ongeveer 40 op 20 meter.
woensdag 21 juni 2017

Hellend en plat dak isoleren

Ik wil alleen met eco-producten isoleren, ik dacht eerder aan cellulose, eventueel langs de binnenkant dan, als het langs buiten niet gaat. Kan langs beide kanten, er ligt nu roofing op. 60 vierkante meter materiaal: EPDM Niet met pur en pir werken.
zondag 18 juni 2017

Plat dak renoveren en isoleren

Isoleren en renoveren van het dak ongeveer 150 m². Dak is momenteel niet geïsoleerd.
zaterdag 17 juni 2017

Hellend dak isoleren

Bestaand sarkingdak: Pannen afnemen, isoleren en pannen terug plaatsen. Ongeveer 140 m².
zaterdag 17 juni 2017

Plat dak renoveren en isoleren

Er zijn 3 lichtkoepels aanwezig, waarvan 1 dient verhoogd te worden. Oppervlakte van dak : 22m² EPDM dakbedekking moet er geplaatst worden
zaterdag 17 juni 2017

Plat dak renoveren en isoleren

Appartementsgebouw bestaande uit drie verdiepingen, bestaande dakbedekking/roofing. Isolatie nodig conform vlaamse norm 2020 . Oppervlakte van het dak (bij benadering) : 100 Plaatsing van Roofing
vrijdag 16 juni 2017

Nieuw hellend dak te plaatsen

- Afbraak leien dak asbest - mogelijk nieuwe balken - isolatie - opmetsen schouw - 4 kleine dakkapelletjes, plaats genoeg om te werken er is wel een aangebouwde veranda Oppervlakte (bij benadering) : 240m2 Dakpannen te plaatsen
vrijdag 16 juni 2017

Vervangen golfplaten van garage

Ik wil graag de golfplaten (asbest) van mijn garage verwijderen en vervangen. Het gaat om 1 garage(ongeveer 20m²) in een hele batterij aan garages (betonplaten garages met golfplaten dak uit jaren '60-70). De daken en dakgoten van de verschillende garages lopen in elkaar over.
donderdag 15 juni 2017

Plat dak renoveren en isoleren

Er ligt momenteel 6 cm isolatie van 14 jaar geleden gelegd. Dakterras niet geïsoleerd en bedekt met tegels. Oppervlakte van dak (bij benadering) : 100m² en er is ook een dakterras aanwezig. Dakbeddekikking EPDM Roofing Eveneens spouwmuurisolatie: +/- 100 m²
woensdag 14 juni 2017

Plat dak isoleren

Het is een plat dak met een lichtkoepel. Ongeveer 85 m². Moet geiisoleerd worden.
dinsdag 13 juni 2017

Solatube te plaatsen

Solatube plaatsen op plat dak .
dinsdag 13 juni 2017

Geluidsisolatie plaatsen aan hellend dak

Hellend dak; geluidsisolatie moeten worden geplaatst er is al gyproc maar heel veel geluid komt door. Er zitten 2 veluxen in.
zondag 11 juni 2017

Vervangen plat dak door hellend dak

Een plat dak vervangen door hellend dak met dakpannen zonder veluxen. Ongeveer 80 m².

Partners

Partners van Casius