Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Aartselaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Aartselaar.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Aartselaar of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Aartselaar die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Aartselaar:

Lichtkoepel vervangen

Platdak met momenteel een gesloten rechthoekig raam van ongeveer 2 meter bij 1. Deze willen we laten vervangen door een koepel/raam die ook lucht kan binnenlaten/ventileert.

Dakgoten vervangen of herstellen

Het betreft een koperen dakgoot die op de hoek aan de lasnaden gelost is en hier lekkage geeft. Woning : Onder het dak slaapruimte.

Dakkapel plaatsen met rolluiken

Dakkapel 3 meter voorzien van rolluiken. Dakkapel met een schuin dak. Met een rolluiken. Graag in het hout. Is voor een uitbouw.

Dak vernieuwen en asbest leien vervangen

We wensen ons dak te laten vernieuwen. Het betreft een hellend dak dat op het einde nog een recht stuk heeft, met roofing (ongeveer _/\_ ) Aan de zijkant van de rechte stukken is er een afwerking met hout. We wensen een geheel-oplossing. Langs binnenzijde is er reeds geïsoleerd.

Dakkapel plaatsen

Plaatsen van een dakkapel. Het betreft een half open bebouwing. wenst meer informatie en mogelijkheden te kennen.

Vervangen plat dak door hellend dak

Een plat dak vervangen door hellend dak met dakpannen zonder veluxen. Ongeveer 80 m².

Plaatsen koepel plat dak

Wij zijn op zoek naar een plaatser van koepels op platte daken. Op een bestaande uitbouw zouden wij graag een koepel plaatsen.

Plat dak appartement isoleren

Ik zou graag het plat dak van een appartement van ongeveer 65 m² laten isoleren zodat ik in orde ben met de nieuwe wetgeving in 2020. Het dak hoeft niet hernieuwd te worden.

Plat dak appartement isoleren

Ik zou graag het plat dak van een appartement dat ik verhuur laten isoleren zodat ik in regel ben met de nieuwe norm in 2020 Het appartement is ongeveer 65 m2. Er hoeft geen nieuw dak geplaatst te worden, alleen isolatie

Herstellen of vervangen van de dakgoot

Dakafvoerpijp raakt regelmatig verstopt vanwege kleine diameter van de afvoer, veel mosvorming op het dak en de nogal kleine dakgoot. De voorgevelmuur is hierdoor nat geworden.