Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Antwerpen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Antwerpen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Antwerpen:

Vernieuwen van hellend dak

Hellend dak, 45°; 65m2; 10,5m totale hoogte. Kepers intact. Pannen en pannenlatten te verwijderen. Nieuw te plaatsen; onderdak, dampfolie, isolatie, pannenlatten en pannen volgens warm dak methode. Ook te plaatsen 4 Velux GPU M06. Dakkapel renoveren met EPDM en nieuwe PVC siding (3m x 3m).

Herstelling dak en schouw

Storm: 2 schouwen zijn kapot en het regent. Nazicht dak. Dringend.

Vervangen van dekstenen schouwen

Momenteel hebben wij last van doorslaand vocht op onze schoorstenen. Deze schoorstenen zijn gecementeerd en ik vermoed dat de problemen afkomstig zijn van de dekstenen die op de schoorstenen liggen. Daarom zouden we ook graag deze dekstenen vervangen

Golfplaat van een tuinhuis herstellen

Ik heb schade aan dak van het tuinhuis. Er is een tak dwars door het dak gegaan en ik wil dit laten repareren.

Zinkwerken uitvoeren

Zinken dakafwerking is afgebroken. een zijde van +/- 4 m en 3 m dakrand op +/- 7 m hoogte

Herstelling aan hellend dak

Puntdak met oppervlakte van nagenoeg 2x88m² of totaal 176m². Momenteel met oude kunststof leien genageld op spaanplaat. Vorig jaar opnieuw behandeld met coating tegen mos en alle goten vervangen (te hergebruiken). Geen isolatie aanwezig. Ten gevolge van storm is noklood gedeeltelijk weg en zijn vele leien losgekomen. Bij de renovatie zou ik opteren voor dakpanpanelen met +/- 10 cm isolatie - kleur antraciet. Aan te brengen op bestaand onderdak van spaanplaat of eventueel ook dat verwijderen en aanbrengen op bestaande houten dakconstructie. Zeer dringend omwille van stormschade.

Dakgoot en regenpijp vervangen

De dakgoot en regenpijpen aan onze achtergevel moeten worden vervangen. 10m H X 16mL.

Plat dak herstellen

Mijn woning is 6 jaar geleden volledig gerenoveerd. Maar ik de laatste tijd een lek op mijn bovenste verdiep. Water druppelt vanuit de valse plafond uit een spotverlichting. Wens deze lek te repareren.

Asbest verwijderen van afdak

Er staat een stockage ruimte (tuinkot) achter in de tuin en afdak met asbest golfplaten als bedekking . Dit bedraagt +- 10 m². Verwijderen van asbest. De platen zijn makkelijk bereikbaar. Enkel verwijderen - niet te vervangen.

Dakgoten vervangen of herstellen

Er zijn 2 binnenmuren met vochtproblemen. 1 aan de voorzijde in een hoek. 1 aan de achterzijde, daar is de dakgoot versleten. Ik heb een schuin dak. Dakgoten uit PVC