Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Antwerpen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Antwerpen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Antwerpen:

Polycarbonaat platen vervangen op dak van de keuken

Vervangen van de bestaande platen door nieuwe extra isolerende polycarbonaat platen. Afmetingen: 2 platen van ongeveer 200 x 110 cm.

Plat dak herstellen

Plat dak van een appartementsgebouw (huis in verschillende appartementen onderverdeeld). Ik woon zelf in het bovenste appartement. We hebben afgelopen week gemerkt dat er behoorlijk wat vocht binnen komt met grote vochtplekken. Het desbetreffende dak wordt eigenlijk nog als terras gebruikt en is bedekt met kiezelstenen.

Herstellen van het leien dak

Leien dak is op verschillende plaatsen lek. Enkele leien zijn losgekomen, aan de naden zou nieuw lood moeten worden geplaatst. Is relatief groot dak (120m²) betreft een koetshuis (dateert uit jaren 1880) We zouden de zaak willen openen per 14/1 en er moet worden geschilderd waar de muren nu nog nat zijn... Dus redelijk dringend uit te voeren werken...

Renoveren oude schoorsteen

Het is voor een schouw te renoveren, er zouden stenen los liggen

Lichtstraat demonteren en terug monteren

Ons lichtstraat zou moeten gedemonteerd worden , opgehoogd worden met houten balken waar roofingstukken overkomen en terug gemonteerd worden. Zodat onze dakwerker de wettelijke isolatie kan voorzien en het nieuwe roofing dak perfect waterdicht kan aansluiten aan de lichtstraat.

Duivenpinnen plaatsen op hoogte

Ik had graag duivenpinnen laten plaatsen op de afvoerenleidingen van de ketels van onze appartementsblok.

Regenpijp herstellen of vervangen

Lekkage regenpijp voorgevel op 2 plaatsen, totale hoogte 12m. Herstelling of vervanging, te bepalen.

Herstellen lek in roofing

Bemerk dat ik met een kleine lek zit in de roofing van mijn dak. Oppervlakte dak :98 m²

Dakpannen vernieuwen

Vervangen van de oude dakpannen door nieuwe met eventueel extra isolatie Het gaat over een bestaand dak zonder asbest. De oppervlakte is 40 m².

Vervangen van oud veluxraam

Vervangen van 1 oude veluxraam. Afmeting 90 cm.