Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Antwerpen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in Antwerpen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Antwerpen:

Terrasdak in golfplaten plaatsen

Door stormschade is het terrasdak stuk. Het terrasdak is bekleed met golfplaten. Lengte 3,50 x breedte 2,20 (PLM) Graag nieuwe dakplaten in polycarbonaat of een ander materiaal dat goed licht-doorlaatbaar is.

Leveren en plaatsen van dakramen

Model dakraam: Fakro FTW-V-P2 1.14m x 1.18m 2 x verduisteringsgordijn 2 x Horren tegen insecten

Herstelling van waterlek aan koepel

Open koepel lekt opnieuw. Water dringt waarschijnlijk onder loden slabben. Dit probleem moet opnieuw aangepakt worden na de hevige windstoten van januari en februari. Het zou over een lengte van 4m zijn.

Lichtkoepel herstellen

Glazen lichtkoepels verhogen met een 5 tal cm. Dus 2 koepels losmaken de koepelrand verhogen en de lichtkoepels terug plaatsen.

Lek in dakterras herstellen met roofing

In mei vorig jaar hebben wij een ‘koepel’ die gebouwd was door de vorige eigenaar op ons terras afgebroken. In deze koepel lag een tegel waar we zelf een houten vloer over gelegd hadden. Nu is er sinds enkele dagen een lek in de slaapkamer bij onze onderburen. Hun slaapkamer ligt onder ons terras. Het gaat om een terras/ dak van ongeveer 10 m². De houten vloer heb ik al weggehaald, nu liggen er enkel tegels. Ik vermoed dat roofing een goede oplossing is.

Herstellen van dakgoot

Zinken binnenbekleding dakgoot herstellen, renoveren of vervangen zijn nogal verouderd. Afmetingen zijn 14m x 0.3m.

Vervangen lichtkoepel

In oud herenhuis hebben wij momenteel een van oude koepel (lichtstraat) die we graag zouden vervangen door een nieuwe. Graag willen we een vlakke lichtkoepel in 1 groot stuk glas (ongeveer 3,5m x 2,8m). Deze die we momenteel hebben heeft redelijk veel profiel dus we zouden meer glas willen zodat we minder profiel hebben. We staan open voor verschillende opties hoeft niet per se uit één stuk te bestaan. Het zou fijn zijn om het open te trekken daar het onze leefruimte is en we er toch dagelijks op moeten kijken.

Daklekkage herstellen

Sinds kort hebben we een klein lek op zolder. Bij nazicht bleken er scheuren in de roofing te zitten. Het plat dak is een klein onderdeel (ong. 25m²), we hebben voornamelijk een hellend dak met dakpannen.

Koepel plat dak herstellen

Lek aan koepel plat dak herenhuis door slechte afwatering.

Lokaliseren van lekkage onder bankirai dakterras

Lekkage onder bankirai dakterras 50 M². Zou het lek willen lokaliseren zonder het volledige dakterras te moeten opbreken.