Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Antwerpen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Antwerpen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Antwerpen:

Vervangen van dakgootbekleding in hout door pvc

Op het gelijkvloers dient het plat dak van een uitbouw, waarvan de rand bekleed is met hout vervangen te worden door pvc. Afmeting afkasting van de uitbouw is ongeveer 6 lopende meter.

Hellend dak herstellen

Daktype mansarde topgedeelte: 29% helling, opp 2x 150m² bitumen flankgedeelte: 80% helling, opp 2x75m² natuurleien, hoogte gootlijn ±15m voornaamste herstelling: topgedeelte isolatie in onderdak op zolder.

Schoorsteen verwijderen

Schoorsteen afbreken en verwijderen. Mogelijkheid tot betreden via plat dak van de buren.

Plat dak herstellen

Betreft herbevestigen van roofing op een plat dak (1 ste verdiep) van ca 18m2 en roofing plat dak ca 80m2 op 2 de verdiep.

Daklekkage verhelpen

Na een hevige stortbui stond er een plas water in mijn slaapkamer van waar kan en kon ik niet achterhalen, muren zijn droog waarschijnlijk ergens tussendoor gesijpeld maar om na te kijken zou ik parket vloerbekleding moeten verwijderen.

Dak renoveren

Dakrenovatie: pannendak + isolatie.

Plat dak herstellen of heraanleggen

Herstel of herlegging van slecht gelegd dak. De afwatering is ook niet in orde. Het gaat om een plat dak.

Plat dak herstellen

Er is - na hevige regen - water binnen gesijpeld ter hoogte van de afvoer op het dak. Dus wellicht een lokale kleine herstelling op plat dak met roofing.

Dak van de veranda herstellen

Dak van de veranda herstellen Herstelling dak veranda. Veranda in polycarbonaatplaten, 2 panelen weggewaaid met storm,1 plaat nog op het dak ,maar in slechte staat. Veranda is oud. De balkenstructuur bestaat al en ligt op een stenen muur, delen van het hout zijn in mindere staat. betreffen 3 platen van 3.5 meter op 1.05 meter .

Daklekkage verhelpen

Door de storm van gisteren liep mijn dak stormschade op en sijpelde de regen binnen op de bovenste verdieping. vanuit de tuin zie ik een loszittend stuk ter hoogte van de dakgoot. gezien de weervoorspellingen voor de komende dagen zou dit asap moeten hersteld worden.