Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakgoot bekleden met pvc:

Dakgoot bekleden met pvc

Ik wil een betonnen dakgoot laten bekleden met pvc. Het betreft een dakgoot van 7,5 m lang. Deze bevindt zich aan de voorkant van een half open bebouwing boven de eerste verdieping.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakgoot bekleden met pvc uit heel België:

Kleine dakwerken uitvoeren

Rondom het dakraam enkele latten vervangen die versleten zijn. Hiernaast ook een nieuwe dakgoot in hout plaatsen aan de achterkant van de woning. Tot slotte ook een dakgoot van mijn stal bekleden.

Dakgoot bekleden met trespa

Dakgoot bekleden met Trespa Ral 7016.

Bekleden dakgoot met pvc

Bekleden van 2 dakgoten aan voorzijde rijwoning, betreft 1 bakgoot en een kleinere dakgoot van dakkapel. Bekleding in pvc.

Dakgoot met trespa bekleden

Ik ben opzoek naar een aannemer die ervaring geeft om mijn oude dakgoot bekleding te vervangen door nieuwe , mijn interesse gaat momenteel uit naar duurzame trespa , in een taupe kleur. De aannemer moet in staat zijn om tussen de 8 a 11 m hoogte te werken . Ik vermoed ongeveer een 26 lopende meter uit te bekleden aan onze koppelwoning.

Dakgoot met Trespa bekleden

Ik wil graag de dakgootbetimmering laten vervangen. De dakgoot is ongeveer 12 meter lang (voor en achter = 24 meter in totaal) en ongeveer 30 cm diep. Aan de achterkant is een veranda waardoor het moeilijker is om de stellingen te plaatsen. Ik wil de dakgootbekleding graag laten vervangen door trespa (ivm onderhoudsvrij) in de kleur zwart.

Achtergevel bekleden met cementbepleistering

Zou graag de achtergevel van mijn woning laten cementeren. Het betreft het stuk achtergevel van de eerste verdieping (tussen platform van de keuken en de dakgoot). Oppervlakte : minder dan 20 m².

Dakgoot met Trespa bekleden

Ik wil graag mijn dakgoten laten bekleden met trespa.

Dakgoot met trespa bekleden

De plastieken plankjes die tot op heden als bekisting dienden voor de dakgoot zijn tijdens een storm gaan vliegen. We leven in een rijhuis met een gevel van een kleine 5 meter breed en zouden graag de dakgoot met zwarte Trespa laten bekleden. Aan de achtergevel moet de bekleding van de dakgoot ook opnieuw gebeuren, hierbij zouden we het prijsverschil willen weten tussen zwarte Trespa en een gewone zwarte goot die bloot ligt.