Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakgoten herstellen:

Dakgoten herstellen

Wij zoeken een dakwerker voor het plaatsen van een nieuwe zinken dakgoot over een breedte van 5 meter en aanwerken van afvoer. Werken aan achtergevel (+/- 15m hoog).
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakgoten herstellen uit heel België:

Dakgoten vervangen of herstellen

Bakgoten varvangen. Links 11.8m en rechts 11.8m. Uitbreken bestaande zinken dakgoot. Afval afvoeren. Dakgoot in EPDM plaatsen. Tapbuis plaatsen. Dakrand in zink plaatsen. Afvoer diameter 80 in zink plaatsen. Betreft een open bebouwing van 1997.

Dakgoten vervangen of herstellen

Afwerking onder dakgoot is afgevallen en zou hersteld moeten worden. Heel de zijkant zou opnieuw moeten gedaan worden. Ook de achterkant. Dit is op 2 verdiepen gebeurd Halfopen bebouwing. 2x 5m + 3m.

Dakgoten vervangen of herstellen

Dakgoten (Bakken) vervangen of herstellen. Huidige dakgoten lekken langs alle kanten waardoor men wakke muren krijgt. Het betreft 7.5m.

Dak carport afwerken

Er heeft iemand een carport geplaatst maar niet afgewerkt komt niet meer af voor verder te maken! Nu ligt er plaat los dus het zou gaan voor te herstellen en verder af te werken met plaatsen van goten ook! Carport afwerken. Is geplaatst maar niet afgewerkt. Er ligt 1 plaat los die moet vastgelegd worden. Ook plaatsen van dakgoten.

Dakgoten vervangen of herstellen

Dakgoot lekt. Graag hadden wij geweten of dit kon gerepareerd worden. Indien niet mogelijk, nieuwe dakgoot. Ons huis kent 3 verdiepingen en is een rijwoning van ongeveer 7m breed.

Dakgoten vervangen of herstellen

Nieuwe dakgoot plaatsen. Graag zink of aluminium. Zijkant afwerken. Momenteel PVC dakgoot, niet diep genoeg en lekt. Het betreft 2x 20m en 2x 6-7m

Dakgoten vervangen of herstellen

Houten dakgoten aan voor- en achtergevel vervangen of herstellen. Breedte woning is ong. 5.5m. Liefst PVC bekleding.

Herstellen zinken dakgoten

Lek in overgang dakgoot-regenpijp herstellen. Vermoedelijk soldeerwerk. Bij felle regen komt er heel wat water binnen via de spouw en dan door het venster. Buurvrouw heeft ook enkele scheuren in zinken goot die reeds tijdelijk hersteld werd met soort silicone, dus die ook graag solderen.