Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Arendonk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Arendonk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Arendonk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in Arendonk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Arendonk:

Nieuw dak metalen platen op afdak tuin

Nieuwe metalen dakplaten leggen op dak van 6m x 4m.

2 velux dakvensters plaatsen in zadeldak

Ik zou graag 2 velux dakvensters laten plaatsen in de woning die ik aan het renoveren ben. Dit is een zadeldak. Woning is van 1974, dak bestaat uit een leien-dak met een gerenoveerde kap (enkele jaren gelden gedaan).

Nieuwe roofing plaatsen op nieuwe fietsstalling

Graag een roofing komen branden op nieuwe OSB 17m² 1 gat voorzien voor afvoer regenwater. Verder een boord voorzien zoals bij het huidige tuinhuis , lengte 12m.

Reparatie dak

Op ons dak zijn enkele leistenen kapot gegaan met het slechte weer. Graag offerte voor reparatie.

Herstellen lek leien dak

Ik wil een lek laten herstellen van een leien dak. De lek was niet zichtbaar toen we het kochten. Nu is er al schimmel op de muur van de slaapkamer van één van de kinderen. En we kunnen de muur niet laten herstellen voordat het dak gemaakt is.

Volledig vernieuwen van het dak

Volledig vernieuwen van het dak. Nieuwe dakspanten en isolatie. Ongeveer 220 m².

Vernieuwing van het dak

Dakdekker Nieuwe dakbedekking + dakplaten/ isolatie + constructie

Aanbrengen van onderdak en dakkapellen

Aanbrengen van onderdak /dakkapellen. De huidige ( indien ze nog goed zijn) of nieuwe dakpannen leggen. Dakisolatie.

Herstellen dakkapel - vernieuwen en isoleren dak

Wij willen ons huidige dakkapel laten herstellen, ons dak vernieuwen + isoleren en misschien een nieuw dakkapel bijplaatsen aan de achterzijde van onze woning. Eveneens het vervangen van 2 of 3 dakramen, alsook het plaatsen van een zinken goot.

Dakoversteek bekleden of vervangen

Dakoversteek geheel of gedeeltelijk vervangen. Momenteel in PVC donkerbruin. Minstens 1 hoekpan vervangen en enkele pannen herschikken