Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor bestaande velux ramen vervangen :

Bestaande velux ramen vervangen

Vervangen van 3 bestaande veluxramen. 2 Veluxen van GGL 4 . 1 Velux van GGL 5.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Beerse (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestaande velux ramen vervangen uit heel België:

Dak renoveren en veluxramen plaatsen

Het vernieuwen van de dakbekleding die momenteel bestaat uit asbestleien. Deze dienen te worden vervangen door dakpannen of leien. Graag hadden we ook 2 velux ramen voorzien. De totale oppervlakte van het dak is 85 m²

Glas vervangen door 2 velux ramen

Glas vervangen voor 2 velux ramen vervangen dit op de bovenverdieping. Dit zijn twee slaapkamers.

Plaatsen van 4 velux dakramen

Wij hebben een golfplaten dak. Doordat de ramen wat klein zijn, hebben wij niet veel lichtinval in de slaapkamers. Om dit te verhelpen, willen wij enkele (3-4) velux dakramen te installeren. Afmetingen van de dakramen te bekijken met de vakman.

Dak en zolderruimte renoveren

Wij willen graag het volledige (hellend) dak (rijwoning) laten vernieuwen, alsook isoleren en 2 nieuwe velux ramen plaatsen. Ook de zolderruimte moet hierbij volledig aangepakt worden. Deze moet dienst doen als slaapkamer en opbergruimte en zou moeten voorzien worden van ingemaakte kasten.

Zadeldak na-isoleren

Ons dak is slecht geïsoleerd. Nu zijn er enkel schrootjes met daarboven 2 cm piepschuim, en daarboven het onderdak. Het is de bedoeling te gaan naar een waarde van 4,5 m²K/W en witte afwerking. Het gaat om een zolder die via een vaste trap kan worden bereikt. De nok is maar iets meer dan 2 meter hoog. Er zijn vier velux-ramen. De oppervlakte, zonder de veluxramen is iets minder dan 43 m². Omdat de nok redelijk laag is, mag het geheel niet te dik worden. Eigenlijk niet dikker dan de balken. Die zijn 16 cm.

Dakramen vervangen en rolluiken plaatsen

Ik wil 1 dakraam GHL 4 en 2 dakramen GHL 7 laten vervangen door dakramen met een kunststof binnenafwerking. Moeten niet van het merk Velux zijn. De GHL 7 ramen wil ik ook thermisch isoleren door een rolluik. De dakramen staan in een schuin dak met een hellingshoek van 40°.

Woonkamer schilderen plus deuren en veluxramen

Er zouden 5 verniste,houten(standaard maat) deuren geschilderd moeten worden plus 4 velux ramen schilderen in het wit. Een oppervlakte van 45 m² muur zou geschilderd moeten worden en goed geplamuurd in een kleur. en 36m² plafond dat alleen geschilderd moet worden met 2lampen als opstakels in het wit

Nazicht dak en vrijmaken van zinken dakgoot

Nazicht van het dak dit is een zadeldak met twee velux ramen en zonnepanelen en vrijmaken van zinken dakgoot, ook nakijken van de dakgoot. Ongeveer 12 meter op 6.

Partners

Partners van Casius