Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor bestaande velux ramen vervangen :

Bestaande velux ramen vervangen

Vervangen van 3 bestaande veluxramen. 2 Veluxen van GGL 4 . 1 Velux van GGL 5.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Beerse (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestaande velux ramen vervangen uit heel België:

Dak en zolderruimte renoveren

Wij willen graag het volledige (hellend) dak (rijwoning) laten vernieuwen, alsook isoleren en 2 nieuwe velux ramen plaatsen. Ook de zolderruimte moet hierbij volledig aangepakt worden. Deze moet dienst doen als slaapkamer en opbergruimte en zou moeten voorzien worden van ingemaakte kasten.

Zadeldak na-isoleren

Ons dak is slecht geïsoleerd. Nu zijn er enkel schrootjes met daarboven 2 cm piepschuim, en daarboven het onderdak. Het is de bedoeling te gaan naar een waarde van 4,5 m²K/W en witte afwerking. Het gaat om een zolder die via een vaste trap kan worden bereikt. De nok is maar iets meer dan 2 meter hoog. Er zijn vier velux-ramen. De oppervlakte, zonder de veluxramen is iets minder dan 43 m². Omdat de nok redelijk laag is, mag het geheel niet te dik worden. Eigenlijk niet dikker dan de balken. Die zijn 16 cm.

Dakramen vervangen en rolluiken plaatsen

Ik wil 1 dakraam GHL 4 en 2 dakramen GHL 7 laten vervangen door dakramen met een kunststof binnenafwerking. Moeten niet van het merk Velux zijn. De GHL 7 ramen wil ik ook thermisch isoleren door een rolluik. De dakramen staan in een schuin dak met een hellingshoek van 40°.

Woonkamer schilderen plus deuren en veluxramen

Er zouden 5 verniste,houten(standaard maat) deuren geschilderd moeten worden plus 4 velux ramen schilderen in het wit. Een oppervlakte van 45 m² muur zou geschilderd moeten worden en goed geplamuurd in een kleur. en 36m² plafond dat alleen geschilderd moet worden met 2lampen als opstakels in het wit

Nazicht dak en vrijmaken van zinken dakgoot

Nazicht van het dak dit is een zadeldak met twee velux ramen en zonnepanelen en vrijmaken van zinken dakgoot, ook nakijken van de dakgoot. Ongeveer 12 meter op 6.

3 velux ramen vervangen

We willen 3 dakramen laten vervangen. En zowel de binnen als buitenafwerking er rond moet gebeuren. We willen dakramen met muggenwering en verduistering. Het is een hellend dak met pannen. 90x80 1mx1m 1mx1m

Vergunning voor dak renovatie

Ik heb een vergunning nodig om een deel van het dak van mijn huis te renoveren. Dit is een zadeldak zonder velux ramen. Oppervlakte van het dak is ongeveer 28 m².

Totaalrenovatie uitvoeren

Leveren en plaatsen nieuw dakconstuktie +onderdak met nieuwe pannen en 2 Velux ramen. Plaatsen van nieuwe rioleringsbuizen en afvoerbuizen. Plaatsen van nieuw elektriciteit en waterinstallatie. Reeds eigenaar van de woning.

Partners

Partners van Casius