Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Berchem (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Berchem (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Berchem (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Berchem (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Berchem (Antwerpen):

Lichtstraat plaatsen

We wonen in een oud rijhuis. Achteraan is er een uitbouw over ongeveer de helft van de breedte van de achtergevel. Tussen deze uitbouw en de zijgevel van de buren is er een glazen dak / lichtstraat van ca. 2 meter breed en 6 meter lang. Deze voldoet niet langer aan de energetische normen van vandaag (enkel glas / plexiglas / ?). We zouden deze dus willen laten vervangen.

Afdak boven keuken - platen afwerken en roofing leggen

Een afdak boven de keuken (aansluitend aan veranda) moet worden dicht gemaakt. Momenteel ligt er een onafgewerkt houten frame op en al 1 plaat. Dit moet dicht gemaakt worden en vervolgens van roofing voorzien. Tevens moet de afvoer van het water over dit dak naar de tuin (over veranda) afgevoerd.

Corniche herstellen

Op zoek naar een dakwerker om een corniche te herstellen. Mogelijks ook andere renovatiewerken aan het dak na controle door de dakwerker.

Terrasdak in golfplaten plaatsen

Door stormschade is het terrasdak stuk. Het terrasdak is bekleed met golfplaten. Lengte 3,50 x breedte 2,20 (PLM) Graag nieuwe dakplaten in polycarbonaat of een ander materiaal dat goed licht-doorlaatbaar is.

Herstellen van dakkoepel

Afgelopen nacht is door het stormweer één van de dakkoepels beschadigd. Gelukkig loopt er geen regen naar binnen.

Dakgoten vervangen of herstellen

We wonen in een herenhuis. We hebben een lek aan de gevelkant van het huis. Deze lek komt van het uitstekend stuk (dakgoot?) van onze schuin dak. Onze gevel is ongeveer 6 meter.

Vervangen van 2 bestaande dakkoepels

Vervanging van 2 bestaande dakkoepels op een plat dak. Afmetingen: 80 x 90 en 100 x 120. De huidige koepels die er opliggen zijn groter. Binnenafwerking nodig bij de grootste koepel (schacht maken tussen verlaagd plafond en dakkoepel). Indien nodig bijkomend isoleren tussen verlaagd plafond en dak in de badkamer.

Kroonlijsten bekleden met kunststof

Kroonlijst gebouw boven 1é verdiep. Houten kroonlijst bekleden met plastiek of ander degelijk materiaal. Lengte kroonlijst 4.5 m. Bekleden houten kroonlijst boven 2é verdiep. (dakkapel) Lengte ± 3.5m, zijstukken ± 2m.

Bestaande dakkapellen te vervangen

Vakman voor de vervanging van een bestaande dakkapel aan de voorzijde naar 2 nieuwe aan weerszijde van de huidige ( dient dicht gemaakt te worden met recuperatie van dakpannen). Er dienen ook 2 oude aan de achterzijde vervangen te worden. -hoogrendementsbeglazing -vliegenraam -ingebouwd zonnescherm

Vervangen van dakgootbekleding in hout door pvc

Op het gelijkvloers dient het plat dak van een uitbouw, waarvan de rand bekleed is met hout vervangen te worden door pvc. Afmeting afkasting van de uitbouw is ongeveer 6 lopende meter.