Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Berchem (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Berchem (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Berchem (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Berchem (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Berchem (Antwerpen):

Kroonlijsten bekleden met kunststof

Kroonlijst gebouw boven 1é verdiep. Houten kroonlijst bekleden met plastiek of ander degelijk materiaal. Lengte kroonlijst 4.5 m. Bekleden houten kroonlijst boven 2é verdiep. (dakkapel) Lengte ± 3.5m, zijstukken ± 2m.

Bestaande dakkapellen te vervangen

Vakman voor de vervanging van een bestaande dakkapel aan de voorzijde naar 2 nieuwe aan weerszijde van de huidige ( dient dicht gemaakt te worden met recuperatie van dakpannen). Er dienen ook 2 oude aan de achterzijde vervangen te worden. -hoogrendementsbeglazing -vliegenraam -ingebouwd zonnescherm

Vervangen van dakgootbekleding in hout door pvc

Op het gelijkvloers dient het plat dak van een uitbouw, waarvan de rand bekleed is met hout vervangen te worden door pvc. Afmeting afkasting van de uitbouw is ongeveer 6 lopende meter.

Daklekkage verhelpen

Door de storm van gisteren liep mijn dak stormschade op en sijpelde de regen binnen op de bovenste verdieping. vanuit de tuin zie ik een loszittend stuk ter hoogte van de dakgoot. gezien de weervoorspellingen voor de komende dagen zou dit asap moeten hersteld worden.

Pannen aan de zijkant vervangen

De pannen aan de zijkant van het appartementsgebouw met 4 verdiepingen komen los en vallen op het dak bij de buren. Interventie is noodzakelijk. Ik vermoed dat een dakwerker langs moet komen. Eventueel kan er ook ineens geïsoleerd worden.

Dakgoot en regenpijp vervangen

De dakgoot en regenpijpen aan onze achtergevel moeten worden vervangen. 10m H X 16mL.

Asbest verwijderen van afdak

Er staat een stockage ruimte (tuinkot) achter in de tuin en afdak met asbest golfplaten als bedekking . Dit bedraagt +- 10 m². Verwijderen van asbest. De platen zijn makkelijk bereikbaar. Enkel verwijderen - niet te vervangen.

Dak tuinhuis herstellen

Bestaand dak tuinhuis met shingels vervangen door metalen gecoate aqualux platen. 2,30 meter breedte op 1,5 lengte, tweetal.

Nieuwe dakkoepel steken

In het plat dak boven mijn badkamer zit een lichtsluis die lekt. Ik wens deze te vervangen door een nieuwe dakkoepel van 50 x 150 cm. Materiaal van koepel bespreek ik graag met vakman.

Veluxramen plaatsen

Plaatsing van 2 nieuwe Velux ramen 134 cm/140 cm.