Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Berendrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Berendrecht.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Berendrecht of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Berendrecht die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Berendrecht:

Plaatsen van hittewerende verandaplaten

Plaatsen van hittewerende en isolerende verandaplaten op een bestaande veranda. Het gaat om 7 platen van 220 x 98 cm en 2 van 220 x 120cm.

Herstellen stormschade aan dak, dakgoot en schouw

Door de storm is de schouw beschadigd en hebben wij lekken in de garage en badkamer (vermoedelijk beschadiging dakbedekking en dakgoot).

Dakgoot vernieuwen

We zouden graag onze dakgoot willen vernieuwen aangezien deze helemaal rot is. Dakgoten in hout.

Renovatie geheel dak

Er is nu geen waterdicht onderdak. De huidige bedekking (vezelcementleien) moeten verwijderd worden. We zouden graag ook een nieuwe grote velux willen plaatsen. Dan een waterdicht onderdak plaatsen en daarboven zou ik graag een extensief groendak willen. De oppervlakte bedraagt 120m2 piramidevormig met een kleine uitkijk. De dakgoot zou ook opnieuw bekleed moeten worden + een extra tapgat voorzien.

Herstellen dakrand

Onze dakrand (ca 6 m) vooraan de woning is rot en zou vervangen moeten worden.

Vernieuwen van piramidedak met dakkapel

Piramidedak met dakkapel van +/- 120 m². 1 balk is rot aan de kop en op verschillende anderen is aantasting van memel en houtworm (boktor?). Werk is controleren of de huidige constructie kan gered en verstevigd worden. De dakgoot loopt over onder de huidige dakbedekking vermoed ik gezien de aantasting van muur en hout aan de westzijde. Muurplaat heeft enkele rotte gedeelten. Nieuwe dakbedekking (leien/pannen) 6 nieuwe grote veluxen. Foto's ter beschikking.

Ontmossen van pannendak

Ontmossen van een pannendak alsook het aanbrengen van een beschermende laag. De woning is ongeveer 27-28 jaar.

Bovendaks schoorsteen afbreken

Wij willen graag onze schoorsteen afbreken. Bovendaks en op zolder zou ik willen laten doen. Het betreft een spanten dak met sneldek pannen, 35 graden. Dak is goed toegankelijk en eventueel bereikbaar met kraan. Ter plaatse komen kijken is mogelijk. In bijlage een foto van de af te breken schoorsteen. Adresgegevens bij afspraak

voorzijde van een puntdak vervangen door ...

voorzijde van een puntdak vervangen door nieuwe pottelbergpannen en zijpannen alsook dampscherm de nokpannen zijn reeds nieuw