Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Boom te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Boom.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Boom of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakloodgieterij dakdekken en dakherstelling in Boom die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Boom:

Dakgoten plaatsen

Momenteel zijn er geen dakgoten. Enkel roofing die naar de regenpijp gaat.

Lichtkoepels plaatsen

2 Identieke lichtkoepels vervangen van ong. 1.5m² plaatsen op plat dak boven keuken. Liefst in polycarbonaat.

Dakkapel maken in zinken dak en velux plaatsen

Bestaand zinken dak moet uitgebreid worden met een dakkapel en velux dakraam.

Dakgoten vervangen

Nieuwe roofing in brede dakgoot + naar straatkant laten hellen ipv tuinkant om regenwater te scheiden. Halfopen bebouwing, men moet de goten aan de voorkant, achterkant, zijkant en de dakkapel doen. Voorkant en achterkant zijn 6 meter, de zijkant is 13 meter. Reeds enkele lekken in huidige dakgoot.

Herstelling lekkend plat dak

Plat dak lekt, Dak bestaande uit roofing. 2 platen : 4m op 4,5 en 4 m op 4m.

Dakkapellen plaatsen

Plaatsen van 2 dakkapellen van elks 4.5m.

Lichtkoepel vervangen

Wij hebben een bestaande woning gekocht waarvan het plat dak met een lichtkoepel van +/- 2 m² uitgerust is, deze is aan vervanging toe. We willen op korte termijn een nieuwe isolerende koepel plaatsen.

Plat dak herstellen

Het plat dak van een kleine achterbouw (6x4m) is ingezakt. Dit zou vernieuwd moeten worden. Een andere optie om er een ander type dak van te maken is ook mogelijk aangezien de ruimte eronder niet wordt gebruikt. Plat dak : roofing.

Lichtstraat plaatsen

Oude koepel van ongeveer 270 cm op 165 cm vervangen door een lichtstraat met isolerend glas.

Dakgoten vervangen of herstellen

Door de je hevige regenval van de voorbije dagen. Is er door de dakgoot water door de spouwmuur naar binnen gelekt op verschillende plaatsen.