Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Boom te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Boom.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Boom of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Boom die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Boom:

Plat dak herstellen

Het plat dak van een kleine achterbouw (6x4m) is ingezakt. Dit zou vernieuwd moeten worden. Een andere optie om er een ander type dak van te maken is ook mogelijk aangezien de ruimte eronder niet wordt gebruikt. Plat dak : roofing.

Lichtstraat plaatsen

Oude koepel van ongeveer 270 cm op 165 cm vervangen door een lichtstraat met isolerend glas.

Dakgoten vervangen of herstellen

Door de je hevige regenval van de voorbije dagen. Is er door de dakgoot water door de spouwmuur naar binnen gelekt op verschillende plaatsen.

Schoorsteen herstellen

Voegen en een baksteen van de schoorsteen losgekomen en gevallen. Dit dient hersteld en opnieuw gedaan te worden.

Plat dak met lichtstraat bouwen

Nieuw dak met lichtstraat voor onze veranda plaatsen. Nu ligt er polycarbonaatplaten en nu moet er glas komen. Oppervlakte : 16 m².

Dakterras met composietplanken aanleggen

Ik wil graag ongeveer 30 vierkante meter composietplanken op mijn dak als dakterras.

Herstellen corniche

Door stormschade moet mijn dakgoot/corniche van plat dak hersteld worden. Onderkant plastieke plinten. Gedeelte van afgewaaid.

Vervangen golfplaten door steeldeck warmdakplaten

Ik wil mijn bestaand dak dat bestaat uit golfplaten laten vervangen door steeldeck platen. Isolatie is niet nodig aangezien het enkel een afdak is. Het gaat om een kleine loods van ongeveer 75 m². Het is een zadeldak met nokhoogte van 4 m en de hoogte van de goten is ongeveer 2.5 m.

Hellend dak renoveren en isoleren

Wij renoveren een oude woning en willen meteen ook het dak opnieuw plaatsen. De steunbalken hangen door en er hebben beestjes ingezeten. Het dak is ook niet goed geïsoleerd. De oude dakpannen zouden we wel willen recupereren aangezien die nog in goede staat lijken te zijn. Oppervlakte : ongeveer 50 m².

Dak herstellen en isoleren

Dak met Boomse pannen herstellen. Dakvenster plaatsen. Dak isoleren. Tevens de goten eens nakijken. Eigen pannen in bezit.