Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor herstelling lekkend plat dak:

Herstelling lekkend plat dak

Plat dak lekt, Dak bestaande uit roofing. 2 platen : 4m op 4,5 en 4 m op 4m.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Boom (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstelling lekkend plat dak uit heel België:

Herstelling daklekkage

Lekkend dak ter hoogte van Velux, water stroomt binnen. Geen onderdak. Dringende opdracht.

Herstelling van lekkend dak veranda

Ik heb een veranda in bruin aluminium van 5.30 op 6m20 van een 20 tal jaar oud en ik denk dat de rubbers verstorven zijn want ze lekt op het einde en ook hier en daar in de ruimte bij hevige regen. Gezien deze een bepaalde leeftijd heeft en meer en meer gebruikt wordt als leefruimte zijn betere opties voor het dak misschien mogelijk.De polycarbonplaten zijn nog twee lagen en of de profielen van dak moeten worden vervangen worden???? Graag ter plaatse te bekijken. Ook vliegenraam moet worden hersteld. Ter info, er is ook een automatische zonnewering op het dak gemonteerd.

Herstelling van balkon herenhuis

Herstelling balkon (ongeveer 6 meter lengte op 1 meter breedte ) vooraan oud herenhuis. Onderaan houtconstructie en bovenop ligt er Trocal die slecht gelegd is geweest vroeger ; heel oneffen met als gevolg veel plassen na regen en lekkend balkon waardoor houtconstructie aan het rotten is. Ook achteraan huis is er een dakgoot waarvan het hout aan het rotten is wegens lek.

Ventilatiesysteem herstellen, ketel onderhouden en kraan herstellen

Onze ventilatiesysteem D heeft het sinds kort begeven. Herstelling of vervangen, deze was 10 jaar oud. Onze Viessman ketel geeft aan dat onderhoud nodig is. En we hebben een lekkend overloop ventiel en enkele kranen waarbij thermostaat regeling niet goed functioneert.

Nazicht en herstelling lekkend dakvenster

Ik heb een probleem met een dakvenster dat lekt ze hebben er al aan gewerkt maar het blijft lekken. Materiaal samen te beslissen.

Herstellen lekkend dak

Sinds enige tijd heb ik vochtproblemen binnen huis, omdat het leien dak op plaatsen hersteld moet worden. Een nieuw dak is momenteel geen optie. Kan u me laten weten als u deze herstelling kan doen? Ter plaatse komen kijken.

Herstelling gevolg waterschade platdak in keuken

Door een lekkend plat dak hebben we waterschade in de keuken. Ben dringend op zoek naar iemand die voor mij en voor mijn verzekering een offerte wil opstellen. Waarschijnlijk moet het volledige plafond in de keuken eruit gehaald worden, een nieuwe geplaatst en nieuwe isolatie terug aangebracht worden. Het plafond is met houten planchetten bedekt en er is ook een koepel in.

Herstellen van het volledige dak

Herstelling van het dak. Ene zijde schuin en andere zijde plat dak. Wij zitten met een volledig groot lekkend dak dat aan grote herstelling toe is. Lekt door tot verdiep erdoor. Adres na te vragen door de dakwerker zelf.