Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Borgerhout (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Borgerhout (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Borgerhout (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in Borgerhout (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Borgerhout (Antwerpen):

Lek in hellend dak herstellen

Hellend dak herstellen. Het lekt in slaapkamer op 2de verdiep, woonkamer en badkamer op 1ste verdiep.

Herstelling van waterlek aan koepel

Open koepel lekt opnieuw. Water dringt waarschijnlijk onder loden slabben. Dit probleem moet opnieuw aangepakt worden na de hevige windstoten van januari en februari. Het zou over een lengte van 4m zijn.

Lekkage dakkoepel herstellen

Wij hebben een lek aan de aanhechting van de koepel met de gevel. De zinken plaat lijkt verweerd. Door de regenval van de laatste tijd, is dit wel erg verergerd. De lengte van de aanhechting is een kleine drie meter.

Dichtmaken schouwen

Ik heb 2 schouwen die niet gebruikt worden en waar in het soms inregent. We willen die graag laten afdichten. Mogen ook potten op komen te staan zodat we wel nog ventilatie hebben, maar dat het niet meer binnen regent.

Lekkage plat dak herstellen

Ik had graag een lek aan een plat dak laten herstellen. Lek doet zich voor ter hoogte van waterafvoer van het terras (midden terrasje onder houten planken) en zorgt voor binnenlekken in de slaapkamer. In bijlage een foto getrokken van het plafond in de slaapkamer én afvoer bovenliggend terras. let wel dat op deze laatste foto geen roofing zichtbaar is, deze ligt er intussen wel maar sluit mogelijks niet afdoende af. Uit te voeren werken omvatten - herstel lek (oorzaak) - herstel gevolgschade (gyproc plafond) indien dit onder werkzaamheden van uw firma valt

Plat dak herstellen en isoleren

Er is een probleem met het platte dak. Moet geïsoleerd worden. We hebben een lek in het platte dak en moet hersteld worden. 70 m²

Binnendak dicht maken

Er zit een gat in het binnendak, dus het plafond tussen twee verdiepingen. Grootte weet ik niet echt, ongeveer een vuist groot.

Daklekkages herstellen

We zitten met een aantal daklekkages in het plat dak, graag zouden we deze laten herstellen.

Opsporen daklekkage

In het toilet op het gelijkvloers is er zeer veel waterschade waarschijnlijk te wijten aan een lek op ons dak, betreft een plat dak.

Lek in open koepel herstellen

Wij hebben een open koepel waar een lek in is. Als het regent loopt het water in een fijn straaltje langs de muur. Koepel steekt uit over een Br van 5 m. Langs een zijkant. Loden slabben na te kijken.