Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Borgerhout (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Borgerhout (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Borgerhout (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Borgerhout (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Borgerhout (Antwerpen):

Polycarbonaat platen vervangen op dak van de keuken

Vervangen van de bestaande platen door nieuwe extra isolerende polycarbonaat platen. Afmetingen: 2 platen van ongeveer 200 x 110 cm.

Twee dakterrassen aanleggen met tegels

Aanleggen constructie voor op dakterras totaal 30 m². Aanleggen van tegels met tegeldragers op het dakterras. Het is 20 m² aan de voorzijde en achterzijde 10 m² aan te leggen. Dit gaat om twee dak terrassen dus in totaal 60 m².

Corniche renoveren

Wij zouden graag de corniche aan ons herenhuis laten renoveren. Deze hangt nu af langs een zijde waardoor bij hevige regenval er veel water naar beneden sijpelt. Te herstellen stuk is een 2 tal meter, totale corniche 5 à 6 meter.

Lichtstraat plaatsen

Leveren en plaatsen van een lichtstraat van 5000 x 1600. In Aluminum of staal / HR glas

Dakkoepel herstellen of vervangen

Dakkoepel herstellen is gebarsten het lekt. Dakkoepel boven de traphal.

Loopglas plaatsen tussen eerste en tweede verdieping

Ik zou graag een loop/beloop glas van ongeveer 180 cm op 150 cm tussen 2 de en 1 st e verdiep willen laten plaatsen.

Nieuwe roofing leggen en isoleren plat dak

Nieuwe roofing op plat dak leggen en isoleren vermits er een condensatieprobleem is. Oppervlakte van het dak is ongeveer 8 meter op 6 meter.

Lichtkoepel plaatsen

Onze lichtkoepel (Skylux CE acc EN 1873 CE acc EN 1012) van 1m op 1m dient vervangen te worden. De buitenkant is nog intact, maar de binnenkant is stuk Vogelpinnen in plastiek moeten ook terug gevestigd worden over een lengte van 5m 20

Koepel herstellen of vervangen

Buitenglas van de koepel is stuk door een fles. Herstellen van de koepel.

Plat dak renoveren tot dakterras

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? : tussen 10 en 50 m² Welke vlakken wil je laten betegelen? : vloeren Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken? : terras Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : We hebben een plat dak van ongeveer 16m² waar momenteel roofing op ligt. We zouden hier graag een dakterras van maken. Momenteel is de toegang via een raam op de derde verdieping. We dachten aan kunstgras, tegels of hout als ondergrond. We zouden ook een balustrade nodig hebben, maar hier hebben we nog geen duidelijk idee over. We laten ons adviseren door de vakman . Isolatie is niet nodig