Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Borgerhout (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Borgerhout (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Borgerhout (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in Borgerhout (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Borgerhout (Antwerpen):

Binnendak dicht maken

Er zit een gat in het binnendak, dus het plafond tussen twee verdiepingen. Grootte weet ik niet echt, ongeveer een vuist groot.

Daklekkages herstellen

We zitten met een aantal daklekkages in het plat dak, graag zouden we deze laten herstellen.

Opsporen daklekkage

In het toilet op het gelijkvloers is er zeer veel waterschade waarschijnlijk te wijten aan een lek op ons dak, betreft een plat dak.

Lek in open koepel herstellen

Wij hebben een open koepel waar een lek in is. Als het regent loopt het water in een fijn straaltje langs de muur. Koepel steekt uit over een Br van 5 m. Langs een zijkant. Loden slabben na te kijken.

Plat dak herstellen

Ons huis is twee verdiepingen hoog. Aan de achterkant is een uitbouw die slechts één hoog is, met een plat dak met roofing van ruwweg 4x6 =24m². We willen daar graag een lichtstraat (kunststof) van een meter of drie lang. Daarnaast zouden we het leuk vinden, afhankelijk van de prijs, om van de rest van dat stuk plat dak een groendak te maken. Boven aan ons huis hebben we ook een plat dak, maar met kiezels. De houten afwerking langs de rand aan de tuinkant (boven dat plat dak boven de uitbouw), is er af aan het komen. Hierdoor ligt de rand van de roofing wat los en komen er ook af en toe kiezels naar beneden. Dit willen we ook graag laten maken.

Dak repareren

Wegens afbladderende verf denken we met een daklek te zitten. Dit moet zo snel mogelijk opgespoord en gerepareerd worden. Plat dak : roofing. Oppervlakte 1à 2 m².

Reparatie van veranda

Reparatie aan schuin aflopende veranda wegens lekkage die binnenkomt langs de muur. Dichtingen nakijken? Dubbele beglazing, zwart aluminium profielen. 2m66x3m60

Herstellen dakkapel en kroonlijst dak

Een houten dakkapel en de houten kroonlijsten van mijn woning zijn aan herstelling toe. De verf is sterk afgebladderd en het hout lijkt op verschillende plaatsen rot, vooral aan de dakkapel. De kroonlijsten zijn zowel de sierkroonlijst van ongeveer 15 meter als een eenvoudiger lijst van dezelfde afmetingen iets hoger op het dak.

Plat dak herstellen

Er is - na hevige regen - water binnen gesijpeld ter hoogte van de afvoer op het dak. Dus wellicht een lokale kleine herstelling op plat dak met roofing.

Lekkage plat dak herstellen

We zitten met een klein lek aan ons plat dak. Het loopt binnen langs de muur van 1 van de kinderkamers.