Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Borgerhout (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Borgerhout (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Borgerhout (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Borgerhout (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Borgerhout (Antwerpen):

Herstellen dakkapel en kroonlijst dak

Een houten dakkapel en de houten kroonlijsten van mijn woning zijn aan herstelling toe. De verf is sterk afgebladderd en het hout lijkt op verschillende plaatsen rot, vooral aan de dakkapel. De kroonlijsten zijn zowel de sierkroonlijst van ongeveer 15 meter als een eenvoudiger lijst van dezelfde afmetingen iets hoger op het dak.

Plat dak herstellen

Er is - na hevige regen - water binnen gesijpeld ter hoogte van de afvoer op het dak. Dus wellicht een lokale kleine herstelling op plat dak met roofing.

Lekkage plat dak herstellen

We zitten met een klein lek aan ons plat dak. Het loopt binnen langs de muur van 1 van de kinderkamers.

Dakgoten vervangen of herstellen

Dakgoot herstellen en helling dak aan zij kant herstellen omdat het lekt alles het regent.

Zinkwerken uitvoeren

Zinken dakafwerking is afgebroken. een zijde van +/- 4 m en 3 m dakrand op +/- 7 m hoogte

Dakgoten vervangen of herstellen

Er zijn 2 binnenmuren met vochtproblemen. 1 aan de voorzijde in een hoek. 1 aan de achterzijde, daar is de dakgoot versleten. Ik heb een schuin dak. Dakgoten uit PVC

Lichtstraat dakwerken magazijn

Herstelling van lichtstraat in polycarbonaat, lengte 20 meter in magazijn

Daklekkage herstellen

Gelieve een plaatsbezoek uit te voeren, verschillende vochtige plekken, dakrand, ventilatie, oud huis.

Polycarbonaat platen vervangen op dak van de keuken

Vervangen van de bestaande platen door nieuwe extra isolerende polycarbonaat platen. Afmetingen: 2 platen van ongeveer 200 x 110 cm.

Twee dakterrassen aanleggen met tegels

Aanleggen constructie voor op dakterras totaal 30 m². Aanleggen van tegels met tegeldragers op het dakterras. Het is 20 m² aan de voorzijde en achterzijde 10 m² aan te leggen. Dit gaat om twee dak terrassen dus in totaal 60 m².