Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor renovatie plat dak:

Renovatie plat dak

Platdak deel 1: vervangen van roofing, plaatsing isolatie, plaatsen folie, renoveren dak opstanden, het nodige zinkwerk en het dichtmaken van een dakkoepel, eventueel vervangen draagstructuur plat dak + oplossen van een waterlek Platdak deel 2: vervangen van een glazen dak door een andere, nog onbekende oplossing. Eventueel sandwichpanelen, een staalplaatbetonvloer,... met een nieuwe isolerende dakkoepel.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Borgerhout (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor renovatie plat dak uit heel België:

Bijgebouw renoveren

Volledige renovatie van bijgebouw van 30 m² in L vorm. 1 verdiep hoog met licht hellend dak. Licht hellend dak kan worden omgevormd naar plat dak met epdm. Golfplaten moeten worden vervangen door volwaardig dak met isolatie en dampscherm. Bestaande muren met crêpi en isolatie moeten worden vervangen door betere isolatie met waterkering. Raamkozijnen moeten correct en vakkundig worden herplaatst. De schoorsteen van de ketel moet vakkundig door het dak worden geplaatst. 1 deur, 3 kleine ramen en 1 schuifraam zijn reeds aanwezig.

Plat dak renoveren

renovatie van plat dak 190m². Dient geïsoleerd te worden. 3 verluchtingen moeten geïnstalleerd worden (dampkap, badkamer, gasketel). 1 dakkoepel vervangen (94.5cm x 94.5cm). Dakranden dienen afgekast te worden. Nieuwe stenen voor op het dak.

Renovatie van het metselwerk aan de schouw op het dak

Het metselwerk van de schouw die op mijn dak staat, is aan het afbrokkelen en zou dus opnieuw moeten gemetst worden. Het is een schouw op een plat dak. Het plat dak en de schouw is goed bereikbaar met mijn ladder langs de 2e verdieping.

Totaalproject renovatie uitvoeren

Wij zijn op zoek naar 1 aannemer of bedrijf dat ons kan bijstaan in een totaalproject. Verbouwing en uitbreiding van onze huidige woning. Volgende dient er te gebeuren: - vernieuwen puntdak met inplaatsen van 2 grote dakkapellen - afwerken plat dak met EPDM - gevel isolatie en afwerken met Eternit-panelen - steken van een grote poutrel tussen oud en nieuw gedeelte - plaatsen van sandwichpanelen - ventilatie - dichtmaken trapgaten - metselwerk

Plat dak renoveren

Renovatie plat dak van split-level woning.

Renovatie plat dak en lichtstraat plaatsen

Vernieuwing plat dak + lichtstraat. Plat dak : 5m op 10 m; dak : roofing. Lichtstraat : 3m op2 m.

Herstellen van plat dak

Dak 38m². Plat dak bestaande uit roofing. Renovatie plat dak. In plat dak zit een dakraam.

Plat dak herstellen

Renovatie van plat dak op tuinhuis. +- 16m².