Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Bornem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Bornem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Bornem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in Bornem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Bornem:

Lichtkoepel op een plat dak vervangen

In een driewandige koepel zitten 2 barsten en af en toe lekt water binnen. Op het dak stelden we vast dat de hechtegingsvijzen loszitten. Een volledige nieuwe koepel zou dus gestoken moeten worden. Oppervlakte koepel: 1meter20 x 1meter80

Lichtkoepel plaatsen

De woning heeft momenteel een verouderde lichtkoepel, die aan vervanging toe is. De woning zelf dateert van 1960. Het gaat om een rijwoning. Liefst polycarbonaat of glas.

Dakgootbekleding pvc vernieuwen

de dakgootbekleding rondom de bungalow laten vernieuwen. Het gaat om een houten met pvc beklede dakgoot van 18 meter vooraan en achteraan en de schuine kanten naar de nok meten alle vier 6 lopende meter. Totaal ongeveer 62 lopende meter. De breedte van de huidige planchetjes is ongeveer 60 cm.

Duivenpinnen op dak plaatsen

Ik wens duivenpinnen op de nog van het dak te laten plaatsen. Ongeveer 14 lopende meter.

Kleine dakwerken uitvoeren

Rondom het dakraam enkele latten vervangen die versleten zijn. Hiernaast ook een nieuwe dakgoot in hout plaatsen aan de achterkant van de woning. Tot slotte ook een dakgoot van mijn stal bekleden.

Herstelling aan dak na stormschade

3 nieuwe zinken latten bevestigen (hoek voor- / zijgevel), 2 nieuwe dakpannen plaatsen (achterkant dak) en 2 dakpannen opnieuw vastmaken (voorkant dak).

Bekleding van de kroonlijsten vervangen

Momenteel is onze kroonlijst met houten planchetten afgewerkt die dringend aan onderhoud toe zijn. Wij hebben een half open bebouwing en in de punt wordt dat zeer hoog. Ik zie dat niet zitten om steeds een ladder op te kruipen om die om de zoveel jaar te schilderen. Daarom hadden wij die graag vernieuwd gezien met een rockpanel, trespa of soortgelijk materiaal. Alles in ral kleur 7016 antraciet. Als jullie dit soort werkjes doen hadden wij graag eens iemand ontvangen om een offerte te maken. Ik werk iedere dinsdag van thuis uit dus dan ben ik heel de dag beschikbaar in de andere gevallen zal het 's avonds of in het weekend moeten.

Verwijderen van asbestleien en plaatsen van onderdak

Verwijderen van asbestleien op bestaand hellend dak. Ik schat dat dit zo een 200 m² is. Ook aanbrengen van onderdak afgewerkt met gedrenkte tengellatten. Dakstructuur is tradtioneel getimmerd met gordingen en kepers.

Dakramen laten plaatsen

Graag een vakman voor het plaatsen van 4 dakramen.

Dakkapel bouwen

Dakkapel plaatsen van ongeveer 6 m. Dakkapel in kunststof.